- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.501
Canım sen ki iyice karışıkmış ama bu haftada senin kesin olması lazımdıMerhaba eylul anneleri benim gibi halen cinsiyeti kesin olmayan varmi? Doktor ilk kiz dedi ama onun tahminiymişsonra erkekte olabilir dedi ama kiz gibi dedi sonra belki erkek olur ne malum dedi iyice aklim karistı
Valla biz de gormustukAma canım ben resmen küçük bir çıkıntı görmüştüm ama 16. Haftada kesinleşecek herhalde hayırlı oldun senin canım
Canim baska doktora randevu alsam zaten erken 2 hafta sonraya veriyorlar burdaki doktorlar cok dolu. 20.haftada ayrintili belli olur artik diyorum bekliycez mecbur napalim
Sağlıklı oldun da Yok değişsin inş bir oğlum var farklı olsa güzel olur ama oğlanda olsa oğluma arkadaş hayırlısı
Valla biz de gormustukhatta ben esime degisebilir cok erken dedim o da sacmalama var olan sey nasil gidecek dedi neyse ama insallah seninkisi degismez
Yani dimi doktor ilk kiz dedi sonra ama bu benim tahminim dedi belki erkek olabilir dedi :) alt tarafi bi pipi ya da vajina bunu gormek ne kadar zor olabilir kiCanım sen ki iyice karışıkmış ama bu haftada senin kesin olması lazımdı
Göremiyorlar demekki onlar daha çok beynine organlarına falan odaklanıyorlar sağlıklı olsunlarda farketmez şükür bugünlere Doğunu mı öğrenecez acabaYani dimi doktor ilk kiz dedi sonra ama bu benim tahminim dedi belki erkek olabilir dedi :) alt tarafi bi pipi ya da vajina bunu gormek ne kadar zor olabilir kibenim kuzu saklasaydi keske kendini oyle beklemek daha kolay bence :)
Halam ogluna hamileyken doktor 100 de 100 kiz demisti hersey pembe pembe hazirlandi :) sonra bebek bir dogdu erkek yani 100 de 100 deseler de inanmayin derim bu isler belli olmuyorSağlıklı oldun da Yok değişsin inş bir oğlum var farklı olsa güzel olur ama oğlanda olsa oğluma arkadaş hayırlısı
İşte doğunca bize sürpriz olabilir bana hep erkek dedi sonra şişlikte olabiliyor dedi iyice karıştı eskiler hiç bilmezlermiş battaniyeleri bile bir tarafı mavi bir tarafı pembe yaparlarmışHalam ogluna hamileyken doktor 100 de 100 kiz demisti hersey pembe pembe hazirlandi :) sonra bebek bir dogdu erkek yani 100 de 100 deseler de inanmayin derim bu isler belli olmuyor
Aminn inşaAllah hayirla saglikla sihhatle doğsunlar kuzular :) ama bir oglum olsun isterdim cunku acayip babacı bir kizim var sagolsun kocamla el ele gezmeyi birak ayni yatakta bile yatirmiyor kovuyor beni yataktanGöremiyorlar demekki onlar daha çok beynine organlarına falan odaklanıyorlar sağlıklı olsunlarda farketmez şükür bugünlere Doğunu mı öğrenecez acaba
İnşallah Allahım gönlüne göre versin evet benim oğlan bana çok düşkün erkeğinde kızı da çok ayrıAminn inşaAllah hayirla saglikla sihhatle doğsunlar kuzular :) ama bir oglum olsun isterdim cunku acayip babacı bur kizim var sagolsun kocamla el ele gezmeyi birak ayni yatakta bile yatirmiyor kovuyor beni yataktanbi oglum olsun o da anneci olsun isterdim beni esimden kiskansin haha
Aynen canim Rabbim her iki evladi da tattirsin :)İnşallah Allahım gönlüne göre versin evet benim oğlan bana çok düşkün erkeğinde kızı da çok ayrı
Amin canım inşallah ikimize deAynen canim Rabbim her iki evladi da tattirsin :)
Canım erkekte mü ili çizgi oluyorfatoceren8888 Masal806
Ben kendi doktorum aracılığıyla yaptırdım, doktor talep edince ona bilgi veriyorlar. Siz direkt firmadan yaptırdıysanız söylememişlerdir.
Neyse zaten az kaldı 1-2 haftaya gösterir iyice. Biz gittiğimizde de gördük, 2 çizgi oluyor o kısımda :)
Erkek canim oyle net gorduk kiSonuc ne oldu yani canim kiz mi erkek mi:))
Tesekkur ederim canim .. seninki sakliyor kendini demek ki hayirlisiyla ogrenirsin insallah bir an once netlesse de ufak tefek hazirliklara baslasam diye dusunuyor insan degil mi heyecan icinde bekleyisHayırla sağlıkla gelsin miniğin inşallah:) bizimki de bir netleşseydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?