- 16 Aralık 2017
- 138
- 172
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.521
çok fena bi durum. benim de kızım var ama o bana aşık. babasını kovuyor yataktan.Aminn inşaAllah hayirla saglikla sihhatle doğsunlar kuzular :) ama bir oglum olsun isterdim cunku acayip babacı bir kizim var sagolsun kocamla el ele gezmeyi birak ayni yatakta bile yatirmiyor kovuyor beni yataktanbi oglum olsun o da anneci olsun isterdim beni esimden kiskansin haha
hayırlı olsun canımMerhaba kızlar kontrolden çıktım bebeğim ıyi çok şükür erkek kesinleşti bir kez daha beni de listeye eklermisin minikpiranha 3. Gebeliğim 2 kızım var yas 34
Aynısını teyzem yazamış kesin kız demiş doktor ama bebek doğdu erkekHalam ogluna hamileyken doktor 100 de 100 kiz demisti hersey pembe pembe hazirlandi :) sonra bebek bir dogdu erkek yani 100 de 100 deseler de inanmayin derim bu isler belli olmuyor
Canım erkekte mü ili çizgi oluyor
Bebek giyim yazInca cikan sitelere bakiyorm cnm ornek getirticm hepsinden sonra kaliteli olan sitelerden devam edicem cunku cok degisik seyler var :)
Kizlar bebise aldığım ilk tulum babasiyla birlik te aldık bak bak doyamiyorum çok tatli demi Eki Görüntüle 2132846
Kızlar şu chicco daki anne yanı fermuarlı beşikler var ama çok pahalı değilmi ya 750 800 lira. Bez bişey sonuçta. Varmıdır acaba muadili falan bilen varmı aranızda
Sabah girdi esimle benim arama sipa babasinin yuzune elimi koydum diye bana nasil kiziyor o benim babam babam diye bagiriyor :) en son anne git git diye kovdu beni kahvalti bile yaparken gelip ikimuxin ortasinda oturuyor yani baya fena bu ara benim kiz 32 aylik oldu canim senin kizin kac yasinda.çok fena bi durum. benim de kızım var ama o bana aşık. babasını kovuyor yataktan.
hayırlı olsun canım
DeniZ koyacağız kısmetse.Kizlar bize once kiz deyince isim hazirdi ama erkek oldugu kesinlesti isim yok erkek anneleri isimleri neler dusunuyorsunuz fikir olsun en azindan :)
Ben bebekler çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben kendim bile kaldıramıyorum bu gribi onlar napsın ama bu sene o kadar çok grip salgını varki ben hiç grip olmayan biri olarak 3 gribimi atlattım inşallah bidaha olmaz yaz gelsede kurtulsak diyorumAy tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.
Anne muynuu muynuu diye burnunun aktığını söylüyor bana oturduğu yerden yavrukuşum. Sıcak bir duşa sokacağım inşallah iyi gelir miniğime
Miniksten aldım tsk ederim canimAyy çok güzelmiş sağlıkla gelsin giysin inşallah. Nereden aldın canım
Dusuk olmasi degik yuksek olmasi sikinti. T3-t4 normalse sikinti yok. Benim de 0.170 cikti en son. Bir suru doktora danistik problem yok.Arkadaşlr tsh 0.300 çok düşük çıktı. Tahlil sonuçları böyle olan var mı? İlaç falan kullanıyor musunuz?
13 hafdaki doktorun ve bugünki doktorun bacak arasını görüp net mi söyledi çok değişik bi durum yaa hakkında hayırlısı olsun ama baba 13 de erkek dedi bacak arasını gösterdi 16 haftada başka bi doktor yine erkek dedi hani hangisi daha emindiKizlat doktor 13.haftada erkek demisti. Bugun kontrole gittik kiz dediemin misiniz dedik %80 dedi simdi de ben emin olamiyorum.
Şimdilik emir olarak düşünüyoruzKizlar bize once kiz deyince isim hazirdi ama erkek oldugu kesinlesti isim yok erkek anneleri isimleri neler dusunuyorsunuz fikir olsun en azindan :)
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın kuzularını. Akşama bilgisayardan ekleyeyim inşallah şimdi telefondan giriyorum zor oluyor:)Merhaba kızlar kontrolden çıktım bebeğim ıyi çok şükür erkek kesinleşti bir kez daha beni de listeye eklermisin minikpiranha 3. Gebeliğim 2 kızım var yas 34
MinikPiranha canim beni listeden cikarmissin gerci bir sure uyeligimi kapatmistim ama tekrar yazar misin sana zahmet :)
Kafa karışıklığı çok kötü dimi ya :) bizim de önce erkek sonra kız dediler ama ikisinde de emin değildi doktorlar. Ayrımtılıyı bekliyorum senin gibiDusuk olmasi degik yuksek olmasi sikinti. T3-t4 normalse sikinti yok. Benim de 0.170 cikti en son. Bir suru doktora danistik problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?