2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
çok fena bi durum. benim de kızım var ama o bana aşık. babasını kovuyor yataktan.

Merhaba kızlar kontrolden çıktım bebeğim ıyi çok şükür erkek kesinleşti bir kez daha beni de listeye eklermisin minikpiranha 3. Gebeliğim 2 kızım var yas 34
hayırlı olsun canım

Halam ogluna hamileyken doktor 100 de 100 kiz demisti hersey pembe pembe hazirlandi :) sonra bebek bir dogdu erkek yani 100 de 100 deseler de inanmayin derim bu isler belli olmuyor
Aynısını teyzem yazamış kesin kız demiş doktor ama bebek doğdu erkek eşimde giydiririm pembeleri erkek olursa napalım diyor

Cinsiyet 16 . Haftada netleşir mi kızlar. %90 erkek dedi yanılacağımı sanmam ama 20-25 nisan arası tekrar gel kesinleşir dedi ama değişir mi acaba bilemedim. 21 inde gideceğim sanırım detaylı usg için randevu ayarlayacak

Bebek giyim yazInca cikan sitelere bakiyorm cnm ornek getirticm hepsinden sonra kaliteli olan sitelerden devam edicem cunku cok degisik seyler var :)

Intagramda da çok güzel sayfalar var canım bakıyorum yorumu beğenisi çok olanlar var oralardan da alıcam ama internet sitesi olarak bilmiyorum bakarım bende.

Kızlar şu chicco daki anne yanı fermuarlı beşikler var ama çok pahalı değilmi ya 750 800 lira. Bez bişey sonuçta. Varmıdır acaba muadili falan bilen varmı aranızda

Eşimde ona baktı canım yatak odam dar yatağımın yanında az yer var diye ama çok küçük ve bez yani o kadar para valla değmez yani fiyata internet sitelerinde ahşap olanlar var yatak tarafı olan yeri aşağı iniyor mekanizmalı yatağa dayanıyor hem de yanında iç yatağı cibinliği yatak örtüsü de hediye ben öyle birşey istiyorum

çok fena bi durum. benim de kızım var ama o bana aşık. babasını kovuyor yataktan.

hayırlı olsun canım
Sabah girdi esimle benim arama sipa babasinin yuzune elimi koydum diye bana nasil kiziyor o benim babam babam diye bagiriyor :) en son anne git git diye kovdu beni kahvalti bile yaparken gelip ikimuxin ortasinda oturuyor yani baya fena bu ara benim kiz 32 aylik oldu canim senin kizin kac yasinda.

Ben bebekler çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben kendim bile kaldıramıyorum bu gribi onlar napsın ama bu sene o kadar çok grip salgını varki ben hiç grip olmayan biri olarak 3 gribimi atlattım inşallah bidaha olmaz yaz gelsede kurtulsak diyorum

Arkadaşlr tsh 0.300 çok düşük çıktı. Tahlil sonuçları böyle olan var mı? İlaç falan kullanıyor musunuz?
Dusuk olmasi degik yuksek olmasi sikinti. T3-t4 normalse sikinti yok. Benim de 0.170 cikti en son. Bir suru doktora danistik problem yok.

Kizlat doktor 13.haftada erkek demisti. Bugun kontrole gittik kiz dedi emin misiniz dedik %80 dedi simdi de ben emin olamiyorum.
13 hafdaki doktorun ve bugünki doktorun bacak arasını görüp net mi söyledi çok değişik bi durum yaa hakkında hayırlısı olsun ama baba 13 de erkek dedi bacak arasını gösterdi 16 haftada başka bi doktor yine erkek dedi hani hangisi daha emindi

Merhaba kızlar kontrolden çıktım bebeğim ıyi çok şükür erkek kesinleşti bir kez daha beni de listeye eklermisin minikpiranha 3. Gebeliğim 2 kızım var yas 34
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın kuzularını. Akşama bilgisayardan ekleyeyim inşallah şimdi telefondan giriyorum zor oluyor:)

MinikPiranha canim beni listeden cikarmissin gerci bir sure uyeligimi kapatmistim ama tekrar yazar misin sana zahmet :)

Hoşgeldin canım tekrardan. Seni hatırlıyorum başlarda giriyordun. Sonra grubu kuran arkadaşımız bebeğini kaybetti bana devroldu. Yeni liste oluştururken de senin profilini inceledim yanlış hatırlamıyorsam bir süre girmeyeceğim ya da kk dan uzak duracağım gibi şeyler yazınca eklememiştim. Akşama ekleyeyim

Dusuk olmasi degik yuksek olmasi sikinti. T3-t4 normalse sikinti yok. Benim de 0.170 cikti en son. Bir suru doktora danistik problem yok.
Kafa karışıklığı çok kötü dimi ya :) bizim de önce erkek sonra kız dediler ama ikisinde de emin değildi doktorlar. Ayrımtılıyı bekliyorum senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…