- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.541
Kar yağmadığındam diyorlar mikrolpar ölmemiş bu seneBen bebekler çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben kendim bile kaldıramıyorum bu gribi onlar napsın ama bu sene o kadar çok grip salgını varki ben hiç grip olmayan biri olarak 3 gribimi atlattım inşallah bidaha olmaz yaz gelsede kurtulsak diyorum
Vallahi doğru masaallah ya ben dun yedigimi bile unuttum sen beni unutmamissin cok mutlu oldum ❤ maalesef ya bende ki mide bulantisi şaha kalkti telefonu gorunce bile kusuyordum fenalardaydim cok sukur gecti bulantim da eahata erdim :) tamm canim aksam tekrar yazarim bilgilerimi ☺Hoşgeldin canım Allah bağışlasın kuzularını. Akşama bilgisayardan ekleyeyim inşallah şimdi telefondan giriyorum zor oluyor:)
Hoşgeldin canım tekrardan. Seni hatırlıyorum başlarda giriyordun. Sonra grubu kuran arkadaşımız bebeğini kaybetti bana devroldu. Yeni liste oluştururken de senin profilini inceledim yanlış hatırlamıyorsam bir süre girmeyeceğim ya da kk dan uzak duracağım gibi şeyler yazınca eklememiştim. Akşama ekleyeyim
cadı bunlar ya. benim kızım 5,5 yaşında.Sabah girdi esimle benim arama sipa babasinin yuzune elimi koydum diye bana nasil kiziyor o benim babam babam diye bagiriyor :) en son anne git git diye kovdu beni kahvalti bile yaparken gelip ikimuxin ortasinda oturuyor yani baya fena bu ara benim kiz 32 aylik oldu canim senin kizin kac yasinda.
Benm de öle ckmıstı canm doktor normalde ilaç vermem lazm ama suan yuksekliği daha tehlikeli ilac verirsem yukselmeyi kontrol altına alamayız dedmişti cokta sorun olmuyo sanrmArkadaşlr tsh 0.300 çok düşük çıktı. Tahlil sonuçları böyle olan var mı? İlaç falan kullanıyor musunuz?
Bacak arasında iki uzon çizgi vardıYok kuzum kızda oluyor.
Evet canım esas 16. Haftada kesinleşiyorCinsiyet 16 . Haftada netleşir mi kızlar. %90 erkek dedi yanılacağımı sanmam ama 20-25 nisan arası tekrar gel kesinleşir dedi ama değişir mi acaba bilemedim. 21 inde gideceğim sanırım detaylı usg için randevu ayarlayacak
Bacak arasında iki uzon çizgi vardı
Sagol cnmHadi gözün aydın :)
senin kontrol ne zamandı :) bir de senin haftan gözükmüyor
benim ayrıntılı 19 nisan saat 15:00 oyy heycan bastı bak şimdiden
Sagol cnm zaten birinci de kizdi o yuzden cok fazla bisey almama gerek yok ama yinede epim durmaz alirimGözün aydın canım sayfadaki istisnalardan birisin ay ne güzel şeyler alırsın şimdi Maşallah
Aynen canimprenses geliyo
Sagol cnm. Rabbim gonlunde ne varsa nasip eder insallahHayırlı olsun canm Allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benmde 2 gün kaldı belli olmasınaa :/
Merhaba, Ben de benzer durumdayım, kanamam olmuştu 5 hafta önce, kanama alanı hala duruyor bende, temkinli davranıyorum bu yüzden. 16 haftadan sonra daha rahatlarsın diyor dr.umKızlar aklıma bişey takıldı. Belki hatırlarsınız 8.haftamda kanamam olmuşt, düşük riskim vardı.
3 hafta hiç kalkmadan yatmıştım. Sonrasında yine kendimi yormadım, çok yürümedim, hiç iş yapmadım.
Cumartesi muayenede doktora sordum.
İlişki, yürüyüş ve iş yapmak hala yasak... Yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlayabilirsin dedi.
Var mı benim gibi hala dikkat etmek zorunda olan?
Benim de tatlıya hiç elim gitmiyor. En son gittiğim Doktor randevusunda çikolata yedim sadece. O da hareketlensin cinsiyeti görelim diye:)))4 aydır bu yaniMerhabalar herkese
2 gündür aşırı derecede ekşi şeyler çekiyor canım. Ne yiyeceğimi şaşırdım size de böyle oldu mu?
Bizde bu hafta sonu cinsiyetini öğreneceğiz. Çok sabırsızım zaman geçmiyor sanki
Benim doktorum da gerek yok dedi canım aynenKizlar doktorum 2li test iyi ciktigi icin 3lu teste gerek gormedi siz yaptirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?