2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kar yağmadığındam diyorlar mikrolpar ölmemiş bu sene yazın da dikkat et kendine bir de gebelik olduğundan daha hassasız.

Vallahi doğru masaallah ya ben dun yedigimi bile unuttum sen beni unutmamissin cok mutlu oldum ❤ maalesef ya bende ki mide bulantisi şaha kalkti telefonu gorunce bile kusuyordum fenalardaydim cok sukur gecti bulantim da eahata erdim :) tamm canim aksam tekrar yazarim bilgilerimi ☺

cadı bunlar ya. benim kızım 5,5 yaşında.

Arkadaşlr tsh 0.300 çok düşük çıktı. Tahlil sonuçları böyle olan var mı? İlaç falan kullanıyor musunuz?
Benm de öle ckmıstı canm doktor normalde ilaç vermem lazm ama suan yuksekliği daha tehlikeli ilac verirsem yukselmeyi kontrol altına alamayız dedmişti cokta sorun olmuyo sanrm

Kızlar gaz kasık ağrısı yapar mı sizce? Gerçi kasık da değil kasık ve göbek deliği arasında ki hizada sol tarafım. Bıçak saplanıyormuş gibi acı hissediyorum. Ara ara kasık bölgemde şiddetli gaz sıkışması da oluyor. Korkuyorum ama doktora da gidemiyorum. Pazartesi gün kontrolüm öncesine günde bulamadım ama böyle de çok stres ve endişe içindeyim ne yapıcam bilemiyorum.

Merhaba sevgili Eylul anneleri. Ben her gecen gun Eylul annesi olmaya daha yaklasiyorum. Bebegim 6 gun ilerde cikti bugun normalde 14+0 olmasi gerekirken 14+6 cikti. Boylelikle dogum tarihimiz 27 Eylul oldu. bugun kontrole gittik bebek cok saglikli doktorum buyuk ihtimal erkek dedi bu da resmimiz. Sizce bu pipi ilerleyen haftalarda kuku olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20180404-143010.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 105
Evet canım esas 16. Haftada kesinleşiyor

Kızlar aklıma bişey takıldı. Belki hatırlarsınız 8.haftamda kanamam olmuşt, düşük riskim vardı.
3 hafta hiç kalkmadan yatmıştım. Sonrasında yine kendimi yormadım, çok yürümedim, hiç iş yapmadım.

Cumartesi muayenede doktora sordum.
İlişki, yürüyüş ve iş yapmak hala yasak... Yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlayabilirsin dedi.

Var mı benim gibi hala dikkat etmek zorunda olan?

Merhabalar herkese
2 gündür aşırı derecede ekşi şeyler çekiyor canım. Ne yiyeceğimi şaşırdım size de böyle oldu mu?
Bizde bu hafta sonu cinsiyetini öğreneceğiz. Çok sabırsızım zaman geçmiyor sanki

Merhaba, Ben de benzer durumdayım, kanamam olmuştu 5 hafta önce, kanama alanı hala duruyor bende, temkinli davranıyorum bu yüzden. 16 haftadan sonra daha rahatlarsın diyor dr.um

Benim de tatlıya hiç elim gitmiyor. En son gittiğim Doktor randevusunda çikolata yedim sadece. O da hareketlensin cinsiyeti görelim diye:)))4 aydır bu yani canım hep tuzlu ve ekşi şeyler istiyor hala aynıyım başından beridir:)

Kizlar doktorum 2li test iyi ciktigi icin 3lu teste gerek gormedi siz yaptirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…