- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.561
tuğra ismi çok güzel canımM Melegimgelsinartik canim bizimde kız olsa kesindi ama banada yüksek ihtimal erkek dedi doktor. Benim listede
Tuğra
Talha
Cihangir
Doruk var daha da araştırıyorum bakalım :)
Aynen bize de yakinlastirip gosterdi iki cizgi ortasi boşluk direk klitoris bu alisveris yapabilirsiniz dediBizimkine baktım şimdi ama videodan hiç belli olmuyor yoksa ekleyecektim canım. Doktor gösterirken çok netti.
Canım benimde 7. Hafta başlamıştı kanama ben 13. Haftaya kadar yattım sayılır 13. Hafta doktor aynen sana dediğini Banada dedi bende iyice abarttım çok yürüdüm çok yoruldum sabahtan akşama kadar o gece yine kanama oldu hemde kanama alanı yoktu artık neyse eskisi gibi çok dikkat etmesemde şimdi yine temizlik yemek vs yapmıyorum anneme geliyorum yine dikkatliyim yani Arada ufak tefek kahve lekeler geliyor cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecekKızlar aklıma bişey takıldı. Belki hatırlarsınız 8.haftamda kanamam olmuşt, düşük riskim vardı.
3 hafta hiç kalkmadan yatmıştım. Sonrasında yine kendimi yormadım, çok yürümedim, hiç iş yapmadım.
Cumartesi muayenede doktora sordum.
İlişki, yürüyüş ve iş yapmak hala yasak... Yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlayabilirsin dedi.
Var mı benim gibi hala dikkat etmek zorunda olan?
Evet canim ya aslinda biz kiz istiyorduk sonra erkegi kabullendik e simdi kiz deyince bi dumur olduk hala emin olamiyoruzKafa karışıklığı çok kötü dimi ya :) bizim de önce erkek sonra kız dediler ama ikisinde de emin değildi doktorlar. Ayrımtılıyı bekliyorum senin gibi
E canim ikisi de erkek demis iste. Ben mi yanlis anladim. Bizim ayni doktor 13 te erkek 16 da kiz dedi. Guya 13 te de emindi bugun de %80 diyor anlamadik gitti13 hafdaki doktorun ve bugünki doktorun bacak arasını görüp net mi söyledi çok değişik bi durum yaa hakkında hayırlısı olsun ama baba 13 de erkek dedi bacak arasını gösterdi 16 haftada başka bi doktor yine erkek dedi hani hangisi daha emindi
Aynı doktormu dedi bunu bide bacak arasına bakarak söylemiyolarmı bu cinsiyeti hani nasıl yanılma oluyo senin durum baya karışık geldi ama eğer erkekte pipiyi görüp erkek dediyse başka doktor göremeyip demiş olabilirmi çok karışık sanırım en iyi sonucu detaylı ultrasonda öğreneceksin kaç haftan var bilmiyorum ama hayırlısı ya cinsiyet farketmiyoda değişince insan ikilemde kalıyo tabi peki sen dikkat etmi ultrasonda ?E canim ikisi de erkek demis iste. Ben mi yanlis anladim. Bizim ayni doktor 13 te erkek 16 da kiz dedi. Guya 13 te de emindi bugun de %80 diyor anlamadik gitti
Guzel isimler bizdede su an icin kerem ve yigit gundeme geldi bugun .. bakalim daha arastiricaz bu gidisleM Melegimgelsinartik canim bizimde kız olsa kesindi ama banada yüksek ihtimal erkek dedi doktor. Benim listede
Tuğra
Talha
Cihangir
Doruk var daha da araştırıyorum bakalım :)
Donra oda mı yapacaksınızbir erkek de benden. Beşik konusunda park beşik bana da çok itici geliyor. Önce sepet beşik alırım demişim ama, şimdi anneyanı ahşap beşiklere bakıyorum. Hem görüntü güzel hem de yatağa sabitlenip, aynı hizada olması daha mantıklı geldi bana.
https://www.bebekhouse.com/urun/baby-tech-anne-yani-ahsap-besik-yildizli-uyku-seti-17mbby000102-313
https://www.bebekhouse.com/urun/aybi-baby-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-little-prince-17mayb004102-std
bunnlara benzer modeller.
Eki Görüntüle 2132360
Eki Görüntüle 2132360 Eki Görüntüle 2132361 Eki Görüntüle 2132360 Eki Görüntüle 2132361 Eki Görüntüle 2132362
Bende paZartesi pıt pıt çok hissettim iki gündür tık YokKızlar bebeğin hareketimiydi bilmiyorum ama böyle pıt pıt bir şeyler hissediyordum, kanat çırpması gibi. Dünden beri bişey hissetmiyorum normal mi?
Bugun baya bi hissettirdi haydut kendini çok şükürkorkma canım arada öyle olabilir. yakında sağlık ocağı varsa gidip dinle kalp atışını 18 haftayı geçmiş sağlık ocağında dineleyebilirler. bence kendini daha iyi hissedersin .
Niye böyle bi öyle bi böyle diyolar acaba. Soylemek icin erken dese daha iyi bence. Ben 2hafta sonra gidicem kontrole insallah o zaman ögrenebilicem kismetseMerhaba eylul anneleri benim gibi halen cinsiyeti kesin olmayan varmi? Doktor ilk kiz dedi ama onun tahminiymişsonra erkekte olabilir dedi ama kiz gibi dedi sonra belki erkek olur ne malum dedi iyice aklim karistı
Benimde 9. Haftada kanamam olmuştu. 15. Haftada kanamam tamamen bitmişti cinsel perhiz leke olana kadar devam edecekti bitince bi deneme yapalım dedik o günden beri yeniden kHverengi leke yeniden başladı perhize devam ediyoruz mecburenKızlar aklıma bişey takıldı. Belki hatırlarsınız 8.haftamda kanamam olmuşt, düşük riskim vardı.
3 hafta hiç kalkmadan yatmıştım. Sonrasında yine kendimi yormadım, çok yürümedim, hiç iş yapmadım.
Cumartesi muayenede doktora sordum.
İlişki, yürüyüş ve iş yapmak hala yasak... Yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlayabilirsin dedi.
Var mı benim gibi hala dikkat etmek zorunda olan?
Canım bacak arası kapalı bükmüş sanki dizlerini:) göremedim benNormalde burda yüzüstü yatıyor ters çevirip çektimBenim görmediğimi sizde görmüyor musunuz. Nub var mı
Bana kız gibi geldi ama nasip bakalım.
Baya kapatmış bacaklarını çok edepliNormalde burda yüzüstü yatıyor ters çevirip çektimBenim görmediğimi sizde görmüyor musunuz. Nub var mı
Bana kız gibi geldi ama nasip bakalım.
Ah canım ah bende göremedim.İki hafta önce gittiğimde yine aynı pozisyondaydı.Doktor diyor hala yüzüstü yatıyor diyorCanım bacak arası kapalı bükmüş sanki dizlerini:) göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?