- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.581
Canim ben gittigim de 17 haftalikti devlet doktorlari boyle galiba bahanelerle oyaliyorlar aslinda orada gayet acik ve net cinsiyet ama soylemeye gelince kafa karistiriyorlar iste.Niye böyle bi öyle bi böyle diyolar acaba. Soylemek icin erken dese daha iyi bence. Ben 2hafta sonra gidicem kontrole insallah o zaman ögrenebilicem kismetse
Bende çok beğeniyorum favorim o şu anda :)tuğra ismi çok güzel canım
Sagol cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin benimki de bacak bacak ustune atmisti gostermedi kendini doktor kemik sayisna ve bir cizgiye bakti ona gore soyledi %90 dedi kesin 1 ay sonra soylerim dedi bakalim kismetKmsl Hnd canım hayırlı olsun darısı başıma inşallah. Bende dün gittim ama secde pozisyonnda idi. Hayırlısı olsun inşallah.2 hafta sonra gel dedi
Benim de o haftalarda kanamam olmustu ve 10 gün sürmüştü iki farklı dr da görünürde sorun yok olabilir demisti.Sonra 16. haftada başka bir dr gittim daha ben bir şey demeden senin kanaman mi oldu dedi. Megersem plasentam asagidaymis dikkat et dedi. %90 çıkar çıkmazsa konuşuruz dedi. Ben de netten araştırdım ilişki vajinal ultrason comelmek yorulmak yasak. Dikkat ediyorum bakalim 2 hafta sonra kontrol var ne diyecekBenimde 9. Haftada kanamam olmuştu. 15. Haftada kanamam tamamen bitmişti cinsel perhiz leke olana kadar devam edecekti bitince bi deneme yapalım dedik o günden beri yeniden kHverengi leke yeniden başladı perhize devam ediyoruz mecburen
Benimde bu hafta iki gün arayla oldu ilişkiBenimde 9. Haftada kanamam olmuştu. 15. Haftada kanamam tamamen bitmişti cinsel perhiz leke olana kadar devam edecekti bitince bi deneme yapalım dedik o günden beri yeniden kHverengi leke yeniden başladı perhize devam ediyoruz mecburen
Hemoroidden dolayı olmuştur o kanama canım. Bu haftalarda kabızlık oluyor o zorlamıştır. Bizimde normal devam ediyor cinsel hayatımız,sorun yaşamadım hiç..Benimde bu hafta iki gün arayla oldu ilişki
Sonra kabızlık vardı bi kan geldi ama nerden geldi anlayamadım hafif hemoroid var ordan mı yoksa ilişki nedeniyle vajinada mı tahriş var ama gelen akıntı da kan yoktu bu nedenle rahimden gelse akıntı da kanlı okur diye düşündüm ama bayağı bi korktum
doktora da gitmedim hareketleri de hissediyorum ara ara ama hala tedirgin olmuyor değilim
16 nisanda gideceğim bakalım hayırlısı
Kızlar ya benim karnım yamuk ya.O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
Evet bende öyle düşündüm ama gene de bi korktum kan en çok korktuğun şey oluyor acı tecrübelerdenHemoroidden dolayı olmuştur o kanama canım. Bu haftalarda kabızlık oluyor o zorlamıştır. Bizimde normal devam ediyor cinsel hayatımız,sorun yaşamadım hiç..
Aynen canim ya biz de su anda karisigiz. Ama ayni doktor dedi ikisini de. Erken soylemek hata etmisim dedi hatta bugun. Neyse artik gelsin gonlumuzun efendisi/sultaniAynı doktormu dedi bunu bide bacak arasına bakarak söylemiyolarmı bu cinsiyeti hani nasıl yanılma oluyo senin durum baya karışık geldi ama eğer erkekte pipiyi görüp erkek dediyse başka doktor göremeyip demiş olabilirmi çok karışık sanırım en iyi sonucu detaylı ultrasonda öğreneceksin kaç haftan var bilmiyorum ama hayırlısı ya cinsiyet farketmiyoda değişince insan ikilemde kalıyo tabi peki sen dikkat etmi ultrasonda ?
Ay bariz yamukKızlar ya benim karnım yamuk ya.O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
Enteresan bir durum, bebek henüz bu kadar toplanma yapmaz bir tarafa. Doktora mutlaka danış canım
Benimde ara sıra oluyor özellikle idrarim varken, enfeksiyon da çıkmadı. Doktora gidersen sorar misin canım benimki pek önemsemedi.Ay bariz yamukkötü vşey değildir bnce benimde dün akşam aynı öyle sol taraf şişikti bugün normale döndü. Bebişi de solda hissediyorum
Geçmiş olsun inşallah çıkar cnm benim plasenta yukarıda benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sağlıksız olan diğer keseden kaynaklıBenim de o haftalarda kanamam olmustu ve 10 gün sürmüştü iki farklı dr da görünürde sorun yok olabilir demisti.Sonra 16. haftada başka bir dr gittim daha ben bir şey demeden senin kanaman mi oldu dedi. Megersem plasentam asagidaymis dikkat et dedi. %90 çıkar çıkmazsa konuşuruz dedi. Ben de netten araştırdım ilişki vajinal ultrason comelmek yorulmak yasak. Dikkat ediyorum bakalim 2 hafta sonra kontrol var ne diyecek
Bende baya baya solda hissediyorum neden ortada gezinmiyorlar ki :)Ay bariz yamukkötü vşey değildir bnce benimde dün akşam aynı öyle sol taraf şişikti bugün normale döndü. Bebişi de solda hissediyorum
Teşekkürler cevap için canımDusuk olmasi degik yuksek olmasi sikinti. T3-t4 normalse sikinti yok. Benim de 0.170 cikti en son. Bir suru doktora danistik problem yok.
Aynısını iki gün bende yaşadım il dışında olduğumdan doktoruma da gidemedim baya endişelendim hatta dün gruba da yazdım ama sonra gece hissettim bugun de eşimle ayıptır söylemesi tatlı yedik uzun zamandır canım çekmediği için yememiştik otobüs beklerken nasıl tekmeler hareketler falan çok şükür rahatladım tatlı çikolatalı birşeyler yeKızlar merhaba. 18 haftalığım şu anda. Gecen hafta falan ne güzel hissediyordum bebişin hareketlerini. Lakin 2 gündür ne yaptıysam hissedemiyorum. Klasik müzik bile dinlettim yok hareket etmiyor . Gören aaa karnın kocaman olmuş derse maşallah demeden olacağı bucok korkuyorum. inşallah bebişim iyidir üzerine bir de dış kulak iltihabı oldum ağrı sızı. Napiyim bana bi akıl verin
Teşekkürler canım dahiliyeye aldım randevu ben de. Rabbim esirgesin hepimizin bebeğiniBenm de öle ckmıstı canm doktor normalde ilaç vermem lazm ama suan yuksekliği daha tehlikeli ilac verirsem yukselmeyi kontrol altına alamayız dedmişti cokta sorun olmuyo sanrm
Bende hep orda hissediyorum ama doktor yok öyle birşey ortada bebek diyor anlamadım bendeBende baya baya solda hissediyorum neden ortada gezinmiyorlar ki :)
Merhaba, Ben de benzer durumdayım, kanamam olmuştu 5 hafta önce, kanama alanı hala duruyor bende, temkinli davranıyorum bu yüzden. 16 haftadan sonra daha rahatlarsın diyor dr.um
Canım benimde 7. Hafta başlamıştı kanama ben 13. Haftaya kadar yattım sayılır 13. Hafta doktor aynen sana dediğini Banada dedi bende iyice abarttım çok yürüdüm çok yoruldum sabahtan akşama kadar o gece yine kanama oldu hemde kanama alanı yoktu artık neyse eskisi gibi çok dikkat etmesemde şimdi yine temizlik yemek vs yapmıyorum anneme geliyorum yine dikkatliyim yani Arada ufak tefek kahve lekeler geliyor cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek
Benimde 9. Haftada kanamam olmuştu. 15. Haftada kanamam tamamen bitmişti cinsel perhiz leke olana kadar devam edecekti bitince bi deneme yapalım dedik o günden beri yeniden kHverengi leke yeniden başladı perhize devam ediyoruz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?