2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Niye böyle bi öyle bi böyle diyolar acaba. Soylemek icin erken dese daha iyi bence. Ben 2hafta sonra gidicem kontrole insallah o zaman ögrenebilicem kismetse
Canim ben gittigim de 17 haftalikti devlet doktorlari boyle galiba bahanelerle oyaliyorlar aslinda orada gayet acik ve net cinsiyet ama soylemeye gelince kafa karistiriyorlar iste.

Kmsl Hnd canım hayırlı olsun darısı başıma inşallah. Bende dün gittim ama secde pozisyonnda idi.Hayırlısı olsun inşallah.2 hafta sonra gel dedi
Sagol cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin benimki de bacak bacak ustune atmisti gostermedi kendini doktor kemik sayisna ve bir cizgiye bakti ona gore soyledi %90 dedi kesin 1 ay sonra soylerim dedi bakalim kismet

Benim de o haftalarda kanamam olmustu ve 10 gün sürmüştü iki farklı dr da görünürde sorun yok olabilir demisti.Sonra 16. haftada başka bir dr gittim daha ben bir şey demeden senin kanaman mi oldu dedi. Megersem plasentam asagidaymis dikkat et dedi. %90 çıkar çıkmazsa konuşuruz dedi. Ben de netten araştırdım ilişki vajinal ultrason comelmek yorulmak yasak. Dikkat ediyorum bakalim 2 hafta sonra kontrol var ne diyecek

Benimde bu hafta iki gün arayla oldu ilişki
Sonra kabızlık vardı bi kan geldi ama nerden geldi anlayamadım hafif hemoroid var ordan mı yoksa ilişki nedeniyle vajinada mı tahriş var ama gelen akıntı da kan yoktu bu nedenle rahimden gelse akıntı da kanlı okur diye düşündüm ama bayağı bi korktum
doktora da gitmedim hareketleri de hissediyorum ara ara ama hala tedirgin olmuyor değilim
16 nisanda gideceğim bakalım hayırlısı

Hemoroidden dolayı olmuştur o kanama canım. Bu haftalarda kabızlık oluyor o zorlamıştır. Bizimde normal devam ediyor cinsel hayatımız,sorun yaşamadım hiç..

Kızlar ya benim karnım yamuk ya. O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı

Enteresan bir durum, bebek henüz bu kadar toplanma yapmaz bir tarafa. Doktora mutlaka danış canım

Hemoroidden dolayı olmuştur o kanama canım. Bu haftalarda kabızlık oluyor o zorlamıştır. Bizimde normal devam ediyor cinsel hayatımız,sorun yaşamadım hiç..
Evet bende öyle düşündüm ama gene de bi korktum kan en çok korktuğun şey oluyor acı tecrübelerden
Eşimde benden pimoirikli ara verelim diyor hemen
Benden daha çok korkuyor

Merhaba kızlar benimde kontrolüm yarın yada cuma gideceğim cinsiyet yanılgılarını okudukça sinir oluyorum kızsa kız erkekse erkek emin olmadan söylemeyin ya hu ayyy dün eşim Harika bi sürpriz yapıp bana istediğim tarz bi araba almış kapıya getirmişti sevinçten ağlayacaktım çok mutlu oldum bugün akşama kadar dışardaydım devasa bi araba ama alışırım onadadiğerini de verip kendine daha üst model alacakmış tabi bu bana sus payı, alırsa alsın

Aynen canim ya biz de su anda karisigiz. Ama ayni doktor dedi ikisini de. Erken soylemek hata etmisim dedi hatta bugun. Neyse artik gelsin gonlumuzun efendisi/sultani

Kızlar ya benim karnım yamuk ya. O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
Ay bariz yamuk kötü vşey değildir bnce benimde dün akşam aynı öyle sol taraf şişikti bugün normale döndü. Bebişi de solda hissediyorum

Enteresan bir durum, bebek henüz bu kadar toplanma yapmaz bir tarafa. Doktora mutlaka danış canım

15 gündür oluyor zaman zaman, doktoruma gittim bir sorun gözükmüyor dedi. Başka bir doktora da gideceğim ihmal etmeyeceğim bu durumu. Açıkçası baya korkuyorum
Ay bariz yamuk kötü vşey değildir bnce benimde dün akşam aynı öyle sol taraf şişikti bugün normale döndü. Bebişi de solda hissediyorum
Benimde ara sıra oluyor özellikle idrarim varken, enfeksiyon da çıkmadı. Doktora gidersen sorar misin canım benimki pek önemsemedi.

Kızlar merhaba. 18 haftalığım şu anda. Gecen hafta falan ne güzel hissediyordum bebişin hareketlerini. Lakin 2 gündür ne yaptıysam hissedemiyorum. Klasik müzik bile dinlettim yok hareket etmiyor . Gören aaa karnın kocaman olmuş derse maşallah demeden olacağı bu cok korkuyorum. inşallah bebişim iyidir üzerine bir de dış kulak iltihabı oldum ağrı sızı. Napiyim bana bi akıl verin

Geçmiş olsun inşallah çıkar cnm benim plasenta yukarıda benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sağlıksız olan diğer keseden kaynaklı

Aynısını iki gün bende yaşadım il dışında olduğumdan doktoruma da gidemedim baya endişelendim hatta dün gruba da yazdım ama sonra gece hissettim bugun de eşimle ayıptır söylemesi tatlı yedik uzun zamandır canım çekmediği için yememiştik otobüs beklerken nasıl tekmeler hareketler falan çok şükür rahatladım tatlı çikolatalı birşeyler ye

Benm de öle ckmıstı canm doktor normalde ilaç vermem lazm ama suan yuksekliği daha tehlikeli ilac verirsem yukselmeyi kontrol altına alamayız dedmişti cokta sorun olmuyo sanrm
Teşekkürler canım dahiliyeye aldım randevu ben de. Rabbim esirgesin hepimizin bebeğini

Merhaba, Ben de benzer durumdayım, kanamam olmuştu 5 hafta önce, kanama alanı hala duruyor bende, temkinli davranıyorum bu yüzden. 16 haftadan sonra daha rahatlarsın diyor dr.um

Geçmiş olsun canım. Benim uzun süredir kanama alanım yok çok şükür. Yine de böyle temkinli olmamı isteyince merak ettim açıkçası. İnşallah senin de kaybolur bir an önce.

Ben de 2 aydır elimi işe sürmüyorum. Ne yemek, ne bulaşık makinesi hiçbişey. O kadar korktuk ki su şişelerini bile eşim dolduruyor. Allah bidaha yaşatmasın o korkuyu kimseye. Sen de hayırlı haberler alırsın inşallah canımm.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Doktorum 14.haftadan sonra düşük riski %95 azalıyor demişti. Uzun süredir kanama alanım da yok. İlişki zaten yasaklamıştı kanamadan beri. Geçen yürüyüşü sordum, yürüyüş yok ilişki de yok diyince şaşırdım. Haftaya cumartesi kontrolüm var her gittiğimde yürüyüş soruyorum sıkıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…