2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yedim çikolata tatlı vs yok hareket etmiyor korkuyorum .

Sorarım canım ama Bencede önemsenecek bişey değil Benimde idrarım warken aynı orda top gibi oldu. İdrar torbası şişiyor ve yeri daralıyor ondandır

Hayırlı olsun dostum tabi aile kalabalıklaşıyor hakkettin sen bunu
3 çocuklu bir tanıdığım Türk bayqn var burda çocuk meselesini kapatmış menopoza girdiğini zannedip dördüncüye hamile olduğunu öğrendi
Doğurdu 5.nciyde aynı şekilde hamile kaldı bir yıl sonra şimdi 5 çocuklu eşide ona jeep almıştı 5 çocuk yaptı diye aklıma o geldi

Evet bende öyle düşündüm ama gene de bi korktum kan en çok korktuğun şey oluyor acı tecrübelerden
Eşimde benden pimoirikli ara verelim diyor hemen
Benden daha çok korkuyor
Kan hiç olmasın,doğumdaki kan yetiyor zaten :)
Benim daha karnım belirginleşmedi diye sorun yok,yakında başlar benimkide söylemeye.. rahatsız olmuyorsun dimi ? Karnın acımadı dimi ? Bişey olmaz dimi ? :)
Zaten karnım büyüyünce ara veriyoruz biz yani ilkinde öyle olmuştu. Hiç rahat olmuyor :) bebek resmen ben burdayım derken olmuyor bizde :)

Kazasız belasız kullan canım inşallah.. çocuk olunca büyük araba şart.. zaten çocuk olmasada büyük araba sevdalısıyım bende :) bikaç gün zor oluyor ama alışıyorsun sonra,en küçük arabadan daha iyi kullanıyorum benim camışı :) ben benimkinr camış diyorum:)

Merhaba anne adayları Ben de sizler gibi Eylül annesi olucam inşallah. Size bir sorum olacak. Bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı vurmak için çağırdılar. Aranızda aşı olan var mı? 18 haftalık oğlum şu an

Ben oldum canim. Kolum agriyor biraz vurulalı 2 gun öldü ilk gün gece biraz ateşlendim ama korkma hemen geçiyor. Ateş olabilirmiş

Slm kızlar
Bende evhamliyim kaç gündür bebek iyi mi diye
Hissedemiyorum hareketlerini bir ara hissettiğimi düşünmüştüm 10 gündür tık yok randevumda 2 hafta sonra
Mide yanmam tam gaz devam uyuyorum sürekli belirtiler devam edince biraz rahatliyorum su hareketleri de tam hissetseydim rahatliycaktim

Tam camış cidden dün acemi gibi dolaştım direksiyona yapışık halde ay sürtecem ay aynamı çarpıcam alışıcaz artık

Bende hergün hissetmiyorum Nadiren arada daha erken demekki evham yapma sende canım

Ay allah korusun kız düşünemiyoeum kendimi 5çocık 3bile abes geliyo bazen bizim koca da azıttı 4ü yaparsam bana açık çek varmış dedim sağol canım huniyi kafama monte etmeye hiç niyetim yok almıyım

Tam camış cidden dün acemi gibi dolaştım direksiyona yapışık halde ay sürtecem ay aynamı çarpıcam alışıcaz artık
Alışırsın canım sonra oyuncak gibi gelir. Sen nasıl kullanıyorsun bunu diye soran oluyor bazen bayanız ya hani kullanamayız biz.. yüksek araba çok daha güvenli geliyor artık. Eşimin arabasına biniyorum sanki yere oturmuşum gibi oluyor :)

Evet gerçekten Allah korusun
Ay sürpriz gerçekten zor benimde ikinci beklemeden oldu
Allah istediği zaman isteyene versin
Bu bayana da üzülmüştüm ben kızları lise üniversite de falandı ciddi olay çıktı evde istemediler kızdılar falan bayan da 40 yaştı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…