- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.601
Evet canım bize de aynısını dedi ve gösterdi. Bariz belli oluyo zaten şekilden :) hayırlı olsun sizin deAynen bize de yakinlastirip gosterdi iki cizgi ortasi boşluk direk klitoris bu alisveris yapabilirsiniz dedi
Yedim çikolata tatlı vs yok hareket etmiyor korkuyorum .Aynısını iki gün bende yaşadım il dışında olduğumdan doktoruma da gidemedim baya endişelendim hatta dün gruba da yazdım ama sonra gece hissettim bugun de eşimle ayıptır söylemesi tatlı yedik uzun zamandır canım çekmediği için yememiştik otobüs beklerken nasıl tekmeler hareketler falan çok şükür rahatladım tatlı çikolatalı birşeyler ye
Sorarım canım ama Bencede önemsenecek bişey değil Benimde idrarım warken aynı orda top gibi oldu. İdrar torbası şişiyor ve yeri daralıyor ondandır15 gündür oluyor zaman zaman, doktoruma gittim bir sorun gözükmüyor dedi. Başka bir doktora da gideceğim ihmal etmeyeceğim bu durumu. Açıkçası baya korkuyorum
Benimde ara sıra oluyor özellikle idrarim varken, enfeksiyon da çıkmadı. Doktora gidersen sorar misin canım benimki pek önemsemedi.
Hayırlı olsun dostum tabi aile kalabalıklaşıyor hakkettin sen bunuMerhaba kızlar benimde kontrolüm yarın yada cuma gideceğim cinsiyet yanılgılarını okudukça sinir oluyorum kızsa kız erkekse erkek emin olmadan söylemeyin ya huayyy dün eşim Harika bi sürpriz yapıp bana istediğim tarz bi araba almış kapıya getirmişti sevinçten ağlayacaktım çok mutlu oldum bugün akşama kadar dışardaydım devasa bi araba ama alışırım onada diğerini de verip kendine daha üst model alacakmış tabi bu bana sus payı, alırsa alsın
2 hamileliğinmi canım benim ilk bebek 17+3 olcam 12 den sonra ben hiç bişey hissetmiyorum korkulcak bişey yoktur bence içini ferah tutYedim çikolata tatlı vs yok hareket etmiyor korkuyorum .
Iyi bakalim hayirli olsun :))Erkek canim oyle net gorduk ki
Kan hiç olmasın,doğumdaki kan yetiyor zaten :)Evet bende öyle düşündüm ama gene de bi korktum kan en çok korktuğun şey oluyor acı tecrübelerden
Eşimde benden pimoirikli ara verelim diyor hemen
Benden daha çok korkuyor
Amin canm saglıkla gelsinler inşallahTeşekkürler canım dahiliyeye aldım randevu ben de. Rabbim esirgesin hepimizin bebeğini
Kazasız belasız kullan canım inşallah.. çocuk olunca büyük araba şart.. zaten çocuk olmasada büyük araba sevdalısıyım bende :) bikaç gün zor oluyor ama alışıyorsun sonra,en küçük arabadan daha iyi kullanıyorum benim camışı :) ben benimkinr camış diyorum:)Merhaba kızlar benimde kontrolüm yarın yada cuma gideceğim cinsiyet yanılgılarını okudukça sinir oluyorum kızsa kız erkekse erkek emin olmadan söylemeyin ya huayyy dün eşim Harika bi sürpriz yapıp bana istediğim tarz bi araba almış kapıya getirmişti sevinçten ağlayacaktım çok mutlu oldum bugün akşama kadar dışardaydım devasa bi araba ama alışırım onada diğerini de verip kendine daha üst model alacakmış tabi bu bana sus payı, alırsa alsın
Ben oldum canim. Kolum agriyor biraz vurulalı 2 gun öldü ilk gün gece biraz ateşlendim ama korkma hemen geçiyor. Ateş olabilirmişMerhaba anne adaylarıBen de sizler gibi Eylül annesi olucam inşallah. Size bir sorum olacak. Bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı vurmak için çağırdılar. Aranızda aşı olan var mı? 18 haftalık oğlum şu an
Tam camış cidden dün acemi gibi dolaştım direksiyona yapışık halde ay sürtecem ay aynamı çarpıcamKazasız belasız kullan canım inşallah.. çocuk olunca büyük araba şart.. zaten çocuk olmasada büyük araba sevdalısıyım bende :) bikaç gün zor oluyor ama alışıyorsun sonra,en küçük arabadan daha iyi kullanıyorum benim camışı :) ben benimkinr camış diyorum:)
Bende hergün hissetmiyorum Nadiren arada daha erken demekki evham yapma sende canımSlm kızlar
Bende evhamliyim kaç gündür bebek iyi mi diye
Hissedemiyorum hareketlerini bir ara hissettiğimi düşünmüştüm 10 gündür tık yok randevumda 2 hafta sonra
Mide yanmam tam gaz devam uyuyorum sürekli belirtiler devam edince biraz rahatliyorum su hareketleri de tam hissetseydim rahatliycaktim
Ay allah korusun kızHayırlı olsun dostum tabi aile kalabalıklaşıyor hakkettin sen bunu
3 çocuklu bir tanıdığım Türk bayqn var burda çocuk meselesini kapatmış menopoza girdiğini zannedip dördüncüye hamile olduğunu öğrendi
Doğurdu 5.nciyde aynı şekilde hamile kaldı bir yıl sonra şimdi 5 çocuklu eşide ona jeep almıştı 5 çocuk yaptı diye aklıma o geldi
Foto varsa atar mısın canımSagol cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin benimki de bacak bacak ustune atmisti gostermedi kendini doktor kemik sayisna ve bir cizgiye bakti ona gore soyledi %90 dedi kesin 1 ay sonra soylerim dedi bakalim kismet
Alışırsın canım sonra oyuncak gibi gelir. Sen nasıl kullanıyorsun bunu diye soran oluyor bazen bayanız ya hani kullanamayız biz.. yüksek araba çok daha güvenli geliyor artık. Eşimin arabasına biniyorum sanki yere oturmuşum gibi oluyor :)Tam camış cidden dün acemi gibi dolaştım direksiyona yapışık halde ay sürtecem ay aynamı çarpıcamalışıcaz artık
20. Haftadan önce önermiyor benim doktorum.Merhaba anne adaylarıBen de sizler gibi Eylül annesi olucam inşallah. Size bir sorum olacak. Bugün sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı vurmak için çağırdılar. Aranızda aşı olan var mı? 18 haftalık oğlum şu an
Evet gerçekten Allah korusunAy allah korusun kızdüşünemiyoeum kendimi 5çocık 3bile abes geliyo bazen bizim koca da azıttı 4ü yaparsam bana açık çek varmış dedim sağol canım huniyi kafama monte etmeye hiç niyetim yok almıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?