2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydin hatunlar :)

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Ben varım yani çok eksi olmasa da başlangıca göre 2 kilo gerideyim şuan. Rahatta yiyorum aslında ekmekti hamurişiydi fazla faZla yiyorun hatta ama nedense almadım henüz.
Normalde de çok rahat kilo alan bi yapım var aslında.

Hadi gözün aydın :)

senin kontrol ne zamandı :) bir de senin haftan gözükmüyor
benim ayrıntılı 19 nisan saat 15:00 oyy heycan bastı bak şimdiden
yarın benim kontrolüm artık söyler herhalde bugün 16+4 üz canım kaldırdım hafta bildirisini eklerim bi ara tekrar :)
bnm de ona gün verirler artık ama bulundugum yerde ayrıntılı var mı onu bilmiyorm

Intagramda da çok güzel sayfalar var canım bakıyorum yorumu beğenisi çok olanlar var oralardan da alıcam ama internet sitesi olarak bilmiyorum bakarım bende.
ben bi alayımda begendiklerimi güzel gelirseler burya d yazarım site isimlerini kuzum simdi güzel cıkmaz ürünler falan bi kişi yansın bari

Evet canim bende 1 2 kilo oynuyor surekli ben pek birsey yiyemiyorum istahsizlik var zorla yiyorum.

Olur olur ben yanmayayım. Ama gerçekten burada bulamayacağım güzel şeyler var ınstagramda da bende deneyeceğim bakalım

Canım nasıl iştahsızlığın ar gülüm ya ben gibi iştahsız yoktur normalde kahvaltı yapmadan öğleden kadar durru öğlen yemekhanede yemeğin ancak yarısını yer hiçbirşey de atıştırmazdım akşam en fazla iki çeşit yer akşamda cips falan öyle ama hamilelikte yok böyle birşey inanılmaz acıkıyorum. Öğlene kadar 3 öğün yicem nerdeyse dün sabah bir kaşarlı tost, haşlanmış yumurta, portakal suyu işe geldim eşim peynirli sandviç yapmıştı 10.30 falan onun çoğunu yedim. Öğlen yemek yedim ama dün az yedim. Akşamüzeri çikolata kuruyemiş yedim. Akşam sadece mercimek yemeği ama gece börek kek yapmıştım birer tane onlardan yedim ki az yemiş halim.

3 kilo aldım 3.5 kiloya doğru hızla gidiyorum. Yediğim zaman 4 kiloya çıkıyorum tartıda. xs giyiyordum s giyiyorum dar gelmeye başladı mediuma kesin geçiş yaparım. Sabah tost yap küçük bir boş kaşarlı portakal suyu yanına. Aralarda azar azar kuruyemiş atıştır. Sandviç yap öğlen Akşam az az yemeklerden ye çok doldurma yiyemiyorsan az az sık sık ye merak etme bebiş besleniyor canım zaten 20 haftadan sonra illa alacaksın

Günaydın kızlar.. Musmutlu hayırlı güzel bir gün olsun inşallah. Ben yine grip oluyor gibiyi gece hep boğazım acıdı burnum akıyor gözlerim falan bahar nezlesi gibi. Pastil ıhlamur falan hemen önlemi mi alıcam tekrar kötü olmak istemiyorum vücut direnci düşüyor galiba. İştahım inanılmaz artmış vaziyette. Önceden yaşamak için yerdim şimdi yemek için yaşıyorum şu anda börek ve kekle kahvaltı yapmaktayım eve bugün kadın gelecek düm akşam yaptım yer diye ee tabii bende yiyorum. Her zaman böyle değil tabi hamurişi pek yapmıyorum. Haftaya Çarşamba kontrol var çok merak ediyorum durumunu

Ben varım 1.5 kilo ve bunu da ekmek yiyerek aldım. Hiç bişey yemek istemiyorum açlıktan bayılacak hale geliyorum ekmek arası peynir yada tost yiyorum. Herşeyden tiksindim bi kaç kez zorladım kendimi yedim ama geri çıkardım.

MaasaAllah canim :) benim canim yemek iatemiyor ki aramiuorym yani normalde agzim hic bos durmazdi benim neler neler yerdim bende sabah 4 5 catal patates kizartmasi 3 catal peynir 1 dilim ekmek oglen 1 tabak corba aksam da kizim nugget istedi ona kizarttim hafif yagda ben de 2 tane yedim az ekmekle gecede kucuk bir parca tost yedim bu sekikde onlarida zorla yiyorum.

Canim galiba benim de bu yuzden istahim yok cunku mide bulantimi nirvana da yasadim inanilmazdi telefondan tv den en kotusu kizimin kokusu bile benim icin öğürmeye sebepti mutfaga girince kusuyordum yemek gorunce kusuyordum ekmekle ayakta durdum :/ simdi canimin birsey istememesini buna bagliyorum cunku o hallerim geliyor aklima cok sukur 1 haftadir inanilmaz rahatim mide bulantim gecti kus gibi oldum da iste istahsizlik baki kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…