2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
oooh afiyet olsun bende sabah ekmek kızarttm bayaaa bi yedim salcayla ama salca da sekeri yükseltiyomş galiba
dünde mevsimi olmayan bi meyve istemiştim eşimden baya da büyük bişey yarısını bitrdm evdeym diye gidi gelip yedim

Çok kötü doktor 12 haftadan sonra geçicek diyodu ama geçmedi patates kızartması domates nerdeyse herşeyden tiksindim görmeye bile tahammulum yok geçer inşallah bi an önce inan açlıktan başım dönüyo şuan bile

Kızlar ya benim karnım yamuk ya. O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
CANIM BEBEK muhtemelen orada

Bu arada 1.5 kilo almışım çok mutluyum çünkü zaten kilolu hamile kaldım bi anda kilo almıştım tam vereyim derken hamile kaldım böyle devam eder diye korkmuştum ama neyseki korktuğum başına gelmedi.
maşallah canım

canım sende hangi araç var çok merak ettim

Gunaydin hatunlar :)

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Ben varım:) 49 la hamile kaldım ilk haftalarda verdim 1 kilo, şimdi 50 kiloyum. Açıkçası daha önce nasıl besleniyorsam devam ediyorum. Bol sebze meyve tüketiyorum. Süt ve yoğurdu ara öğünlerde tüketiyorum. Bir de kuruyemiş ceviz badem fındık vs

selam kızlar 15+5 olduk karnım biraz büyümeye başladı ama hala hareket hissetmiyorum 2. gebeliğim ne güzel hepiniz cinsiyeti öğrenmişssinz ben hala merakla bekliyorum çarşamba öğrenecem inşallah

Hastalığım devam ettiği için mecburen iki gün rapor aldım ama insanların iğrençliğinden bir daha tiksindim ama bu bana ders oldu bende bana nasıl davranılıyorsa öyle yapmazsam bundan sonra...

Hiç canını sıkma boşver gitsin.. Daha bu gözlerimiz neler görüp kulaklarımız neler duyacak... O yüzden hayatta hiç birşeye şaşırma derim ben

Oyyy maşallah bebişine doğum yapana kadar bol tekmeli günler gör inşallah :) beddua gibi oldu yaa :)

Gunaydin hatunlar :)

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Ben 60 kg ile başlamıştım hala 60 tayım eşim çocuk kilo almayacak diye korkuyor bi kilo alsaydın diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…