- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.641
oooh afiyet olsunGünaydın kızlar.. Musmutlu hayırlı güzel bir gün olsun inşallah. Ben yine grip oluyor gibiyi gece hep boğazım acıdı burnum akıyor gözlerim falan bahar nezlesi gibi. Pastil ıhlamur falan hemen önlemi mi alıcam tekrar kötü olmak istemiyorum vücut direnci düşüyor galiba. İştahım inanılmaz artmış vaziyette. Önceden yaşamak için yerdim şimdi yemek için yaşıyorumşu anda börek ve kekle kahvaltı yapmaktayım eve bugün kadın gelecek düm akşam yaptım yer diye ee tabii bende yiyorum. Her zaman böyle değil tabi hamurişi pek yapmıyorum. Haftaya Çarşamba kontrol var çok merak ediyorum durumunu
hepimize inşallah canım :))Günaydın kızlar mutlu bir gün olsun :)
Çok kötü doktor 12 haftadan sonra geçicek diyodu ama geçmedi patates kızartması domates nerdeyse herşeyden tiksindim görmeye bile tahammulum yok geçer inşallah bi an önce inan açlıktan başım dönüyo şuan bileCanim galiba benim de bu yuzden istahim yok cunku mide bulantimi nirvana da yasadim inanilmazdi telefondan tv den en kotusu kizimin kokusu bile benim icin öğürmeye sebeptimutfaga girince kusuyordum yemek gorunce kusuyordum ekmekle ayakta durdum :/ simdi canimin birsey istememesini buna bagliyorum cunku o hallerim geliyor aklima cok sukur 1 haftadir inanilmaz rahatim mide bulantim gecti kus gibi oldum da iste istahsizlik baki kaldi.
CANIM BEBEK muhtemelen oradaKızlar ya benim karnım yamuk ya.O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
maşallah canımBu arada 1.5 kilo almışım çok mutluyum çünkü zaten kilolu hamile kaldım bi anda kilo almıştım tam vereyim derken hamile kaldım böyle devam eder diye korkmuştum ama neyseki korktuğum başına gelmedi.
canım sende hangi araç var çok merak ettimAlışırsın canım sonra oyuncak gibi gelir. Sen nasıl kullanıyorsun bunu diye soran oluyor bazen bayanız ya hani kullanamayız biz.. yüksek araba çok daha güvenli geliyor artık. Eşimin arabasına biniyorum sanki yere oturmuşum gibi oluyor :)
bnde de var durumKızlar ya benim karnım yamuk ya.O taraf çok değil ama sert biraz. Artık bu durum beni korkutmaya başladı. Resim attım attım bakın bı
yaaa ay cok sevindimmm cok güzel bi duygu dimiiiikızlar bu arada dün akşam ilk tekmemi yedim
Ben varım:) 49 la hamile kaldım ilk haftalarda verdim 1 kilo, şimdi 50 kiloyum. Açıkçası daha önce nasıl besleniyorsam devam ediyorum. Bol sebze meyve tüketiyorum. Süt ve yoğurdu ara öğünlerde tüketiyorum. Bir de kuruyemiş ceviz badem fındık vsGunaydin hatunlar :)
Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Marka vermem doğru olur mu bilemedim. R ile başlayan bir markanın en büyük modellerinden biri diyeyim. Modelde V ile başlıyorCANIM BEBEK muhtemelen orada
maşallah canım
canım sende hangi araç var çok merak ettim
Cnm foto var ama hic bisey anlasilmiyorFoto varsa atar mısın canım
Aynen kizimin derdini dinleyecek mutluluguna ortak olacak insallahkızına arkadas olur bence güzel oldu böyle
Darisi bize insallahkızlar bu arada dün akşam ilk tekmemi yedim
hepimize inşallah canım :))
bugün keyfler yerinde herkesin inşallah böyle biter gün :)
Hastalığım devam ettiği için mecburen iki gün rapor aldım ama insanların iğrençliğinden bir daha tiksindim ama bu bana ders oldu bende bana nasıl davranılıyorsa öyle yapmazsam bundan sonra...
Oyyy maşallah bebişine doğum yapana kadar bol tekmeli günler gör inşallah :) beddua gibi oldu yaa :)dün bende evdeydim balkonda güneşleneym az dedm cıktım 10 dk sonra pıt pıt pıt bişeyler olmaya basladı
ama hiç durmadan hareket etti cok güzeldi annesi gibi sıcagı sevicek belli ki
içeri gecince durdu tabi
Ben 60 kg ile başlamıştım hala 60 tayım eşim çocuk kilo almayacak diye korkuyor bi kilo alsaydın diyip duruyorGunaydin hatunlar :)
Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?