2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yaaa ay cok sevindimmm cok güzel bi duygu dimiiii
evet canım baya güzel bi duygu
ay maşallah o pıt pıtlara

Marka vermem doğru olur mu bilemedim. R ile başlayan bir markanın en büyük modellerinden biri diyeyim. Modelde V ile başlıyor bilmece gibi oldu
valla baya açıklayıcı olmuş

Darisi bize insallah
inşallah canım

Hastalığım devam ettiği için mecburen iki gün rapor aldım ama insanların iğrençliğinden bir daha tiksindim ama bu bana ders oldu bende bana nasıl davranılıyorsa öyle yapmazsam bundan sonra...
ne oldu ne yaptılar

Oyyy maşallah bebişine doğum yapana kadar bol tekmeli günler gör inşallah :) beddua gibi oldu yaa :)
inşallah canım
simdi bu tekmelerdn baska hiç bişey hamile oldugumuzu hatırlatmıyo ki
bizde sabırsızlıkla tekmecikleri bekliyoruz

Gunaydin hatunlar :)

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
6 kiloyu çoktan geçtim ben
Mide bulantısı başta vardı 3. Ayda geçti çok şükür. İnşallah senin de geçer kısa zamanda

Ben 60 kg ile başlamıştım hala 60 tayım eşim çocuk kilo almayacak diye korkuyor bi kilo alsaydın diyip duruyor
Canım beslenmene dikkat ediyorsan almadan bile sorun değil. Benim arkadaşım doğumunun sonuna kadar bayağı kilo kaybetti bebeği 4 kiloya yakın doğdu. Ama arkadaşım 80 e yakın gebe kalmıştı. Ben de 12 kilo aldım bebişim 2.5 doğdu

merhaba hanimlar... aranizda benim gibi evden calisan var mi? ben evden calisiyorum. internet uzeri. gun icinde is icin cok aktif olmam gerekiyor ama ben bebegimi aklimdan cikaramiyorum. her an onu dusunuyorum. isimi cok aksatiyorum verimim sifir. iki satir yazip yataga atiyorum kendimi minik dokunuslarini hissedebilmek icin. ama onun icin para kazanmaya devam etmem de gerek. siz nasil idare ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…