- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.661
evet canım baya güzel bi duyguyaaa ay cok sevindimmm cok güzel bi duygu dimiiii
ay maşallah o pıt pıtlaradün bende evdeydim balkonda güneşleneym az dedm cıktım 10 dk sonra pıt pıt pıt bişeyler olmaya basladı
ama hiç durmadan hareket etti cok güzeldi annesi gibi sıcagı sevicek belli ki
içeri gecince durdu tabi
valla baya açıklayıcı olmuşMarka vermem doğru olur mu bilemedim. R ile başlayan bir markanın en büyük modellerinden biri diyeyim. Modelde V ile başlıyorbilmece gibi oldu
inşallah canımDarisi bize insallah
ne oldu ne yaptılarHastalığım devam ettiği için mecburen iki gün rapor aldım ama insanların iğrençliğinden bir daha tiksindim ama bu bana ders oldu bende bana nasıl davranılıyorsa öyle yapmazsam bundan sonra...
inşallah canımOyyy maşallah bebişine doğum yapana kadar bol tekmeli günler gör inşallah :) beddua gibi oldu yaa :)
6 kiloyu çoktan geçtim benGunaydin hatunlar :)
Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Benim esim de ayni seyi soyluyor karnim kocaman oldu ama kilom halen eksilerde.Ben 60 kg ile başlamıştım hala 60 tayım eşim çocuk kilo almayacak diye korkuyor bi kilo alsaydın diyip duruyor
Canım beslenmene dikkat ediyorsan almadan bile sorun değil. Benim arkadaşım doğumunun sonuna kadar bayağı kilo kaybetti bebeği 4 kiloya yakın doğdu. Ama arkadaşım 80 e yakın gebe kalmıştı. Ben de 12 kilo aldım bebişim 2.5 doğduBen 60 kg ile başlamıştım hala 60 tayım eşim çocuk kilo almayacak diye korkuyor bi kilo alsaydın diyip duruyor
Sanslisin :) benim 1 hafta oldu geceli6 kiloyu çoktan geçtim ben
Mide bulantısı başta vardı 3. Ayda geçti çok şükür. İnşallah senin de geçer kısa zamanda
evet canım baya güzel bi duygu
ay maşallah o pıt pıtlara
valla baya açıklayıcı olmuş
inşallah canım
ne oldu ne yaptılar
insan bi tereddüt ediyo dimi burda o kadar seyi duyuncaSelam canlar, 5 de kontrolüm var bakalım oğluş hala oğluş mu
Tsk ederim.canım cok tatlıymıışşşş :) senin kız mıydı erkek miydi
oh iki erkek kardes ne güzelTsk ederim.canım erkek olucak ikinci prensim geliyor ama sanki ilk gibi heyecanliyim
anladım canım benim takıldım ben sana
canım ben de hala öğreneme3dimoh iki erkek kardes ne güzel
bende bi öğreneydm ilk hevesim kurbagalı takım alcam erkek olursa tospik gibi dolaştırcm ortalıkta
bende yarın öğrenirim inşallahhcanım ben de hala öğreneme3dim
cumartesi öğrenirim inşallah
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımSelam canlar, 5 de kontrolüm var bakalım oğluş hala oğluş mu
sende kız annesi potansiyeli gördüm ben evet evet kız annesi olmalısın :) kızıma arkadaş doğurmalısınbende yarın öğrenirim inşallahhöğrenelim artık yaa
Guzel haberlerle gel. Kacinci haftada erkek demislerdi? Bi de varsa ultrason resmi atar misin karsilastirma yapalimSelam canlar, 5 de kontrolüm var bakalım oğluş hala oğluş mu
sende kız annesi potansiyeli gördüm ben evet evet kız annesi olmalısın :) kızıma arkadaş doğurmalısın
ay inşallahbende yarın öğrenirim inşallahhöğrenelim artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?