2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
ne yedin yemekte gaz yapıcak bişey miydi acaba

13. haftada "galiba kız" demişti doktorum dün kontrolüm vardı 17 haftayım kesin kız dedi.. Gerçi gelişimi iyi olsun, sağlıklı olsun da daha ne isterim.. İş yerimde aynı katta 3 hamile var üçümüzde kız bekliyoruz. Grubumuz da erkek çoğunluğu var ama bizim katta durumlar farklı :) Herkese güzel 2. trimesterler inşallah 3. trimesterlara ne kaldı

Kızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
Benim oluyor malesef. Özellikle akşam yemeğinden sonra fena şişiyor midem ve karnım ve çok fazla gaz sorunu yaşıyorum

Benim bugun ilk ultrason muaynem vardi ve ultrasonda hemorajik kist oldugu goruldu doktor cok onemli degil genelde kendiliginden kayboluyor dedi 16. Haftaya randevu verdi tekrar kontrol etmek icin. Kanama oluyormus galiba icindemi tam anlayamadim bazen siddetli sanci giriyordu sebebi oymus ama bende hic kan gelmedi icten oluyormus galiba varmi boyle birsey yasayan duyan goren??

Yemeği çok kacirmadiysan, hızlı mi yedin acaba.
Ben simdi çok yedim hatta aşırıya kaçtım. Oglani uyuttum bende salonda karaya vurmuş balina modundayim

Ben calismiyorum ama calissaydim çok usenirdim eminim. Sıcaklarda geldi agirlasmaya da başladık normal yani durumun.

benimde eşim akşam nekadar çok yiyorsn bin kiloo olursun bu gidişle dedi sinir oldum millet eşi önüne yemek koyuyor bu da lokmalarımı sayıyor ben hamileyken zayıflayanı görmedim tabiki kilo alacam dedim bide iki haftadır iştahım açıldı hep iştahsızdım üç kilo ancak almışımdır.şiddet sadece dövmekle olmuyor ilk çocuktada böyleydi çok kilo aldın alacan diye boğazıma dizdi herşeyi heyy allahım ne değişik tipler yaratıyorsun :)

ne yedin yemekte gaz yapıcak bişey miydi acaba
Ayy kimsenin canı çekmez inşallah pirinç pilavı ve patlıcan yemeği. Gaz yapmaz sanırım
Her akşam yemeği sonrası aynı durumdayım :)

Benim oluyor malesef. Özellikle akşam yemeğinden sonra fena şişiyor midem ve karnım ve çok fazla gaz sorunu yaşıyorum
Şiştim valla kızlar :)
Yemeği çok kacirmadiysan, hızlı mi yedin acaba.
Ben simdi çok yedim hatta aşırıya kaçtım. Oglani uyuttum bende salonda karaya vurmuş balina modundayim
Hem yemeği kaçırdım hem hızlı yedim, arkamdan atlı koşturur gibi :) okula yetişicem diye. Bari yürüyeyim biraz

Kızlar ya sabah sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım şimdi kan sonuçlarım çıkmış kolestrolüm yüksek çıkmış. Hamilelikten önce hiç yoktu böyle birşey acaba gebelik şekeri gibi gebelik kolestrolü de mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…