- 7 Ocak 2018
- 27.586
- 80.072
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.681
Merakla bekliyorum canimbende yarın öğrenirim inşallahhöğrenelim artık yaa
bendeeeMerakla bekliyorum canim
ne yedin yemekte gaz yapıcak bişey miydi acabaKızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
Kızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
Bende bayılıyorum Kurbağalı ve arili takımlara 2. Oglusum olursa bende alacağım .oh iki erkek kardes ne güzel
bende bi öğreneydm ilk hevesim kurbagalı takım alcam erkek olursa tospik gibi dolaştırcm ortalıkta
Cinsiyet için zor bir pozisyon. Ama suratı ve kafası güzel olacak kesin. Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Selam eylul anneleri benim bebisimin cinsiyetini tahmin edebilecek var mi :)
Benim oluyor malesef. Özellikle akşam yemeğinden sonra fena şişiyor midem ve karnım ve çok fazla gaz sorunu yaşıyorumKızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
Tesekkur ederim canim belki boyle anlayan da vardir bi sansimi deneyeyim dedim :)Cinsiyet için zor bir pozisyon. Ama suratı ve kafası güzel olacak kesin. Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı haberlerle gel inşallah kaptan.bende yarın öğrenirim inşallahhöğrenelim artık yaa
Yemeği çok kacirmadiysan, hızlı mi yedin acaba.Kızlar yemekten sonra mideniz gergin ve sert oluyor mu? Şu an öyle gergin ve sertleşti ki patlıycam nerdeyse. Öğle yemeğini fazla mı kaçırdım ki? Ya da bu yemekle mi alakalı
Ben calismiyorum ama calissaydim çok usenirdim eminim. Sıcaklarda geldi agirlasmaya da başladık normal yani durumun.merhaba hanimlar... aranizda benim gibi evden calisan var mi? ben evden calisiyorum. internet uzeri. gun icinde is icin cok aktif olmam gerekiyor ama ben bebegimi aklimdan cikaramiyorum. her an onu dusunuyorum. isimi cok aksatiyorum verimim sifir. iki satir yazip yataga atiyorum kendimi minik dokunuslarini hissedebilmek icin. ama onun icin para kazanmaya devam etmem de gerek. siz nasil idare ediyorsunuz?
Ayy kimsenin canı çekmez inşallah pirinç pilavı ve patlıcan yemeği. Gaz yapmaz sanırımne yedin yemekte gaz yapıcak bişey miydi acaba
Her akşam yemeği sonrası aynı durumdayım :)
Şiştim valla kızlar :)Benim oluyor malesef. Özellikle akşam yemeğinden sonra fena şişiyor midem ve karnım ve çok fazla gaz sorunu yaşıyorum
Hem yemeği kaçırdım hem hızlı yedim, arkamdan atlı koşturur gibi :) okula yetişicem diye. Bari yürüyeyim birazYemeği çok kacirmadiysan, hızlı mi yedin acaba.
Ben simdi çok yedim hatta aşırıya kaçtım. Oglani uyuttum bende salonda karaya vurmuş balina modundayim
bide bunlar var erkekler için cok tarz benceBende bayılıyorum Kurbağalı ve arili takımlara 2. Oglusum olursa bende alacağım .
Kızım olursa leoparli Tayt altın rengi ayakkabı alacağım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?