- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.701
inşallah canım :) senin baya varmış cinsiyet öğrenmiş miydinHayırlı haberlerle gel inşallah kaptan.
Ben 21 inde gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Çünkü 23 u tatil kocam kesin memlekete gidelim diyecek.
aman boşver o ne derse desin bnmkide espiri yapcak ya sözde ye tosunum diyo banabenimde eşim akşam nekadar çok yiyorsn bin kiloo olursun bu gidişle dedi sinir oldum millet eşi önüne yemek koyuyor bu da lokmalarımı sayıyor ben hamileyken zayıflayanı görmedim tabiki kilo alacam dedim bide iki haftadır iştahım açıldı hep iştahsızdım üç kilo ancak almışımdır.şiddet sadece dövmekle olmuyor ilk çocuktada böyleydi çok kilo aldın alacan diye boğazıma dizdi herşeyi heyy allahım ne değişik tipler yaratıyorsun :)
pilav şişirmiş olabilir maden suyu iç istersen ben iş yerine de getiriyorm fazla kacırırsam diye :)Ayy kimsenin canı çekmez inşallah pirinç pilavı ve patlıcan yemeği. Gaz yapmaz sanırım
Şiştim valla kızlar :)
Hem yemeği kaçırdım hem hızlı yedim, arkamdan atlı koşturur gibi :) okula yetişicem diye. Bari yürüyeyim biraz
cok mu ekmege hamur işine yöneldn acaba canım ? kesn bnmde yüksek cıkarKızlar ya sabah sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım şimdi kan sonuçlarım çıkmış kolestrolüm yüksek çıkmış. Hamilelikten önce hiç yoktu böyle birşey acaba gebelik şekeri gibi gebelik kolestrolü de mi var
sinir oldum eşine.insan böyle der mi yabenimde eşim akşam nekadar çok yiyorsn bin kiloo olursun bu gidişle dedi sinir oldum millet eşi önüne yemek koyuyor bu da lokmalarımı sayıyor ben hamileyken zayıflayanı görmedim tabiki kilo alacam dedim bide iki haftadır iştahım açıldı hep iştahsızdım üç kilo ancak almışımdır.şiddet sadece dövmekle olmuyor ilk çocuktada böyleydi çok kilo aldın alacan diye boğazıma dizdi herşeyi heyy allahım ne değişik tipler yaratıyorsun :)
erkege benziyor nubu cok net ve dimdik duruyorSelam eylul anneleri benim bebisimin cinsiyetini tahmin edebilecek var mi :)
Evet ekmeğe fazla yöneldim sanırım. Hergün yarım ekmeği geçiyordu neredeysecok mu ekmege hamur işine yöneldn acaba canım ? kesn bnmde yüksek cıkar
%90 dedi cnm degizmez heraldebendeee
senin kesinleşti mi kesin kız mıymış
Benim doktorum hamilelerde kolestrole bakılmaz aslında bunu pek aile hekimlerimize anlatamadık falan dedi. Yüksek çıkmıştı benimkide çok normal yüksek çıkar zaten takılma demişti.Kızlar ya sabah sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım şimdi kan sonuçlarım çıkmış kolestrolüm yüksek çıkmış. Hamilelikten önce hiç yoktu böyle birşey acaba gebelik şekeri gibi gebelik kolestrolü de mi var
Aaa gerçekten mi benimkine de aile hekimim baktı. Gerçi sonuçları direk kadın doğumcuma göstericem. Oda beni rahatlatıcak şeyler söyler inşallah :)Benim doktorum hamilelerde kolestrole bakılmaz aslında bunu pek aile hekimlerimize anlatamadık falan dedi. Yüksek çıkmıştı benimkide çok normal yüksek çıkar zaten takılma demişti.
Ebe de erkege benziyor dedi ama yinede tam net soyleyemem dedi :)erkege benziyor nubu cok net ve dimdik duruyor
yarım ekmegi bn sadece sabah yiyorumEvet ekmeğe fazla yöneldim sanırım. Hergün yarım ekmeği geçiyordu neredeyseama onun dışında börekti poğaçaydı çok yemiyorum aslında.
ayy gelsin cicili bicili kıyafetler tokalar%90 dedi cnm degizmez heralde
yarım ekmegi bn sadece sabah yiyorum
oh yalnız değilmişimAynen evde haşlanmış yumurta yiyorum eşim ekmek arası yapıyor yarım ekmek nerdeyse işyerinde de onu bitiriyorum dün sabah normal tost ekmeğine kaşarlı tost ve yumurta yedim yine ekmek de yapmıştı yarım ekmeğe yakın bir de 1-2 saat sonra onu yedim
üşüttün mü acaba ki ben ayaklarmdn soguk alıyorm sürekli corapsz gezdm mi hemen akşamına karnım agrıyo seninde öyle bişey olmş olabilir miKızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba
Ama daha 12+lardasin sanirim. erken gercekten. Bana da 13. haftada erkege cok benziyor dedi. 14. hafta yine gittim yine cok ciddi bi cikinti var buyuk ihtimalle erkek ama %100 demiyorum cunku degisebilir basimiza geldi hazirlik yapmayin dedi. tam 4 aylik olsun o zaman kesin net soylerim dedi. Ben de isim dusunsem mi yoksa kendimi alistirmasam mi kararsizim. nasil gececek bu kadar zaman bilmiyorum. Resim de eklemistim hatta yine ekleyim. Degisir mi sizce? daha once degisenler olduysa buna benziyor muydu birileri yorum yapsa cok sevinirimEbe de erkege benziyor dedi ama yinede tam net soyleyemem dedi :)
Ben bişey çıkacağını sanmıyorum canım sende böyle dusun inşallah güzel bir sonuç gelir Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?