2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayırlı haberlerle gel inşallah kaptan.
Ben 21 inde gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Çünkü 23 u tatil kocam kesin memlekete gidelim diyecek.
inşallah canım :) senin baya varmış cinsiyet öğrenmiş miydin
vaktimiz ols bizde bi yerlere gidebilsek keşke 3 gün tatil oluyo ne güzel dinlenirdik

aman boşver o ne derse desin bnmkide espiri yapcak ya sözde ye tosunum diyo bana
ama ben halimden memnunum bi daha ne zaman böyle keyifle yiyip kilo alcaz

pilav şişirmiş olabilir maden suyu iç istersen ben iş yerine de getiriyorm fazla kacırırsam diye :)

cok mu ekmege hamur işine yöneldn acaba canım ? kesn bnmde yüksek cıkar

sinir oldum eşine.insan böyle der mi ya

Benim doktorum hamilelerde kolestrole bakılmaz aslında bunu pek aile hekimlerimize anlatamadık falan dedi. Yüksek çıkmıştı benimkide çok normal yüksek çıkar zaten takılma demişti.

Benim doktorum hamilelerde kolestrole bakılmaz aslında bunu pek aile hekimlerimize anlatamadık falan dedi. Yüksek çıkmıştı benimkide çok normal yüksek çıkar zaten takılma demişti.
Aaa gerçekten mi benimkine de aile hekimim baktı. Gerçi sonuçları direk kadın doğumcuma göstericem. Oda beni rahatlatıcak şeyler söyler inşallah :)

Kızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba

yarım ekmegi bn sadece sabah yiyorum

Aynen evde haşlanmış yumurta yiyorum eşim ekmek arası yapıyor yarım ekmek nerdeyse işyerinde de onu bitiriyorum dün sabah normal tost ekmeğine kaşarlı tost ve yumurta yedim yine ekmek de yapmıştı yarım ekmeğe yakın bir de 1-2 saat sonra onu yedim

oh yalnız değilmişim bende evde kahvaltı yapıyorm sonra iş yerinde de yarım simit yiyorm yarısınıda az önce yedm mesela

üşüttün mü acaba ki ben ayaklarmdn soguk alıyorm sürekli corapsz gezdm mi hemen akşamına karnım agrıyo seninde öyle bişey olmş olabilir mi

Benim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.

Ebe de erkege benziyor dedi ama yinede tam net soyleyemem dedi :)
Ama daha 12+lardasin sanirim. erken gercekten. Bana da 13. haftada erkege cok benziyor dedi. 14. hafta yine gittim yine cok ciddi bi cikinti var buyuk ihtimalle erkek ama %100 demiyorum cunku degisebilir basimiza geldi hazirlik yapmayin dedi. tam 4 aylik olsun o zaman kesin net soylerim dedi. Ben de isim dusunsem mi yoksa kendimi alistirmasam mi kararsizim. nasil gececek bu kadar zaman bilmiyorum. Resim de eklemistim hatta yine ekleyim. Degisir mi sizce? daha once degisenler olduysa buna benziyor muydu birileri yorum yapsa cok sevinirim

Eklentiler

• 3705a18e-a014-44f8-8588-93b8702d5d84.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
Ben bişey çıkacağını sanmıyorum canım sende böyle dusun inşallah güzel bir sonuç gelir Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…