2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun sen daha yeni iyileştin yahu
Acaba hastalığı tam atamadın mı
Bazen iyileştik sanıp dikkat etmeyincede hastalık nüksediyor dikkat eğ bakalım ilerlemeden önlemini al

Ya hep yaziyorsunuz doktor boyle dedi ama degisirmis ya degisirse falan okuyunca derdimki niye degissinki ya iste ne gorduyse onu soyluyodur doktor diye ama insan basina gelince hakikaten endiseleniyormus ben de korkuyorum simdi ya degisirs acaba ebe bi kizim var dedim diye mi oglana benziyor dedi falan aklimdan bisuru sey geciyor insallah degismesinler yaa erkekler genelde degismiyor galiba

Cn
Evet ekmeğe fazla yöneldim sanırım. Hergün yarım ekmeği geçiyordu neredeyse ama onun dışında börekti poğaçaydı çok yemiyorum aslında.
m her ogunde yarim ekmek yiyorum. Kolestrol genelde yagli yiceklerde oluyor kizartma tarzi fazla yediysen yagli et filan onlar yukseltebiliyor. Ama cok yuksek degilse bisey olma
ayy gelsin cicili bicili kıyafetler tokalar
Cok severim ya kiz cocuklarini. Kizimda da oyleydim herkes derdi senin kizin hergun gezmeye gidiyor gibi hazirlaniyor hic pis goremicez bu cocugu diye.. ama kizim buyuyunce hic hoslanmiyor etek taki cicili.bicili tokalardan

Geçmiş olsun sen daha yeni iyileştin yahu
Acaba hastalığı tam atamadın mı
Bazen iyileştik sanıp dikkat etmeyincede hastalık nüksediyor dikkat eğ bakalım ilerlemeden önlemini al

3 hafta oldu canım iyileşmiştim çok iyiydim ama iki gündür boğazım kaşınıyordu falan bugünde ağrı başladı hapşırık falan vardı bahara yordum küçük bir şey demek ki etki ediyor eve gidince ıhlamur falan yapıcam

artık cocugu ne kadar bıktırdıysan kuzu kızım olsn bend eöle cicili bicili gezdrcem hep evde bile öle sürekli süslü olcak

Kızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?

artık cocugu ne kadar bıktırdıysan kuzu kızım olsn bend eöle cicili bicili gezdrcem hep evde bile öle sürekli süslü olcak
Ayyy yok ya bikturmadim. Simdi dugun olaa benimle hemen pazarlik yapiyor =elbise giymem,, sacimi acik birakmam= bende diyorum sen genc kiz olunca etek giymek isticeksin o zamanda be.n Giydirmicem.. ama cok tatli oluyorlar napim.. rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattirir insallah

Ayy insallah degismezler Benim de bi kizim var insan hep olmayani istiyor. Tabi saglikli olsun en onemlisi o, kiz da olsa canimin parcasi en cok kizim sevinir. Bakalim bekleyip gorecez artik.

Bende ekmeği birtek ben bu kadar çok yiyorumdur diye düşünüyordum

amiinn inşallah canım isteyen herkese versin boşver kendi istediklerini giysin sona alışır senin yönlendrmene gerci simdikiler senden benden akıllı ama :))

Yani evet bazı günler benimde öyle oluyo özellikle yanında bişey yoksa peynir ekmek domates fena yiyorum
bin kızarmıs ekmegi cok seviyorum hafta sonu mesela baya bi yiyor yumurtayla kızartmayla vs bi dediğin gbi peynire cok güzel gidiyo

amiinn inşallah canım isteyen herkese versin boşver kendi istediklerini giysin sona alışır senin yönlendrmene gerci simdikiler senden benden akıllı ama :))
Aynen cnm karismiyorum nasil rahatsa oyle olsun.. kizim kucukken mor pembe rengini seviyordu. Odasini da pembe almistik simdi hic istemiyor odasini kardesim dogar dogmaz kiz bile olsa mavi giyecek diyor.. odasini da degistiricez mecbur mavi istiyor aa mavi yapmam beyaz yaparim aksesuralarla maviyi tamamlarim artik

Ben bunun değişeceğini sanmıyorum pek nedense benim 13 haftada kesin erkek dedi bu kadar belli bi ultrason görüntüsüde yoktu 16 da başka doktor yine erkek dedi değişmedi yani seninde değişmez canım isim düşün sen

onlar ne istiyosa o canım ama dediğin gibi beyaz olsun belki ufak olan mavi istemez ileri dogru

Ay insallah degismez keske doktorum da bu kadar net konussa ama onu da anliyorum nolur nolmaz kimbilir insanlar nasil cikislar yapiyorlar yanilma olunca. Hayirlisi ben yavastan isim bakayim ya en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…