- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.721
Amin canim.ilk ögrendigımizde bir şok geçirmistik ama zaman herşeyin ilaciBen bişey çıkacağını sanmıyorum canım sende böyle dusun inşallah güzel bir sonuç gelir Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun sen daha yeni iyileştin yahuKızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba
İnş hiç bir sorun çıkmaz gönlünü ferah tutAmin canim.ilk ögrendigımizde bir şok geçirmistik ama zaman herşeyin ilaci
Ya hep yaziyorsunuz doktor boyle dedi ama degisirmis ya degisirse falan okuyunca derdimki niye degissinki ya iste ne gorduyse onu soyluyodur doktor diye ama insan basina gelince hakikaten endiseleniyormus ben de korkuyorum simdi ya degisirs acaba ebe bi kizim var dedim diye mi oglana benziyor dedi falan aklimdan bisuru sey geciyor insallah degismesinler yaa erkekler genelde degismiyor galibaAma daha 12+lardasin sanirim. erken gercekten. Bana da 13. haftada erkege cok benziyor dedi. 14. hafta yine gittim yine cok ciddi bi cikinti var buyuk ihtimalle erkek ama %100 demiyorum cunku degisebilir basimiza geldi hazirlik yapmayin dedi. tam 4 aylik olsun o zaman kesin net soylerim dedi. Ben de isim dusunsem mi yoksa kendimi alistirmasam mi kararsizim. nasil gececek bu kadar zaman bilmiyorum. Resim de eklemistim hatta yine ekleyim. Degisir mi sizce? daha once degisenler olduysa buna benziyor muydu birileri yorum yapsa cok sevinirim
m her ogunde yarim ekmek yiyorum. Kolestrol genelde yagli yiceklerde oluyor kizartma tarzi fazla yediysen yagli et filan onlar yukseltebiliyor. Ama cok yuksek degilse bisey olmaEvet ekmeğe fazla yöneldim sanırım. Hergün yarım ekmeği geçiyordu neredeyseama onun dışında börekti poğaçaydı çok yemiyorum aslında.
Cok severim ya kiz cocuklarini. Kizimda da oyleydim herkes derdi senin kizin hergun gezmeye gidiyor gibi hazirlaniyor hic pis goremicez bu cocugu diye.. ama kizim buyuyunce hic hoslanmiyor etek taki cicili.bicili tokalardanayy gelsin cicili bicili kıyafetler tokalar
ni sıkma rabbimin izniyle tertemiz gelecek sonucunAmin canim.ilk ögrendigımizde bir şok geçirmistik ama zaman herşeyin ilaci
Geçmiş olsun sen daha yeni iyileştin yahu
Acaba hastalığı tam atamadın mı
Bazen iyileştik sanıp dikkat etmeyincede hastalık nüksediyor dikkat eğ bakalım ilerlemeden önlemini al
artık cocugu ne kadar bıktırdıysan kuzuCn
m her ogunde yarim ekmek yiyorum. Kolestrol genelde yagli yiceklerde oluyor kizartma tarzi fazla yediysen yagli et filan onlar yukseltebiliyor. Ama cok yuksek degilse bisey olma
Cok severim ya kiz cocuklarini. Kizimda da oyleydim herkes derdi senin kizin hergun gezmeye gidiyor gibi hazirlaniyor hic pis goremicez bu cocugu diye.. ama kizim buyuyunce hic hoslanmiyor etek taki cicili.bicili tokalardan
Ayyy yok ya bikturmadim. Simdi dugun olaa benimle hemen pazarlik yapiyor =elbise giymem,, sacimi acik birakmam= bende diyorum sen genc kiz olunca etek giymek isticeksin o zamanda be.n Giydirmicem.. ama cok tatli oluyorlar napim.. rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattirir insallahartık cocugu ne kadar bıktırdıysan kuzukızım olsn bend eöle cicili bicili gezdrcem hep evde bile öle sürekli süslü olcak
Ayy insallah degismezlerYa hep yaziyorsunuz doktor boyle dedi ama degisirmis ya degisirse falan okuyunca derdimki niye degissinki ya iste ne gorduyse onu soyluyodur doktor diye ama insan basina gelince hakikaten endiseleniyormus ben de korkuyorum simdi ya degisirs acaba ebe bi kizim var dedim diye mi oglana benziyor dedi falan aklimdan bisuru sey geciyor insallah degismesinler yaa erkekler genelde degismiyor galiba
Erkek bence doktor bi tahminde bulunmadımı büyük duruyo bebişinSelam eylul anneleri benim bebisimin cinsiyetini tahmin edebilecek var mi :)
Yani evet bazı günler benimde öyle oluyoyarım ekmegi bn sadece sabah yiyorum
Bende ekmeği birtek ben bu kadar çok yiyorumdur diye düşünüyordumAynen evde haşlanmış yumurta yiyorum eşim ekmek arası yapıyor yarım ekmek nerdeyse işyerinde de onu bitiriyorum dün sabah normal tost ekmeğine kaşarlı tost ve yumurta yedim yine ekmek de yapmıştı yarım ekmeğe yakın bir de 1-2 saat sonra onu yedim
amiinn inşallah canım isteyen herkese versinAyyy yok ya bikturmadim. Simdi dugun olaa benimle hemen pazarlik yapiyor =elbise giymem,, sacimi acik birakmam= bende diyorum sen genc kiz olunca etek giymek isticeksin o zamanda be.n Giydirmicem.. ama cok tatli oluyorlar napim.. rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattirir insallah
bin kızarmıs ekmegi cok seviyorum hafta sonu mesela baya bi yiyor yumurtayla kızartmayla vs bi dediğin gbi peynire cok güzel gidiyoYani evet bazı günler benimde öyle oluyoözellikle yanında bişey yoksa peynir ekmek domates fena yiyorum
Aynen cnm karismiyorum nasil rahatsa oyle olsun.. kizim kucukken mor pembe rengini seviyordu. Odasini da pembe almistik simdi hic istemiyor odasini kardesim dogar dogmaz kiz bile olsa mavi giyecek diyor.. odasini da degistiricez mecbur mavi istiyor aa mavi yapmam beyaz yaparim aksesuralarla maviyi tamamlarim artikamiinn inşallah canım isteyen herkese versinboşver kendi istediklerini giysin sona alışır senin yönlendrmene gerci simdikiler senden benden akıllı ama :))
Ben bunun değişeceğini sanmıyorum pek nedenseAma daha 12+lardasin sanirim. erken gercekten. Bana da 13. haftada erkege cok benziyor dedi. 14. hafta yine gittim yine cok ciddi bi cikinti var buyuk ihtimalle erkek ama %100 demiyorum cunku degisebilir basimiza geldi hazirlik yapmayin dedi. tam 4 aylik olsun o zaman kesin net soylerim dedi. Ben de isim dusunsem mi yoksa kendimi alistirmasam mi kararsizim. nasil gececek bu kadar zaman bilmiyorum. Resim de eklemistim hatta yine ekleyim. Degisir mi sizce? daha once degisenler olduysa buna benziyor muydu birileri yorum yapsa cok sevinirim
onlar ne istiyosa o canım ama dediğin gibi beyaz olsun belki ufak olan mavi istemez ileri dogruAynen cnm karismiyorum nasil rahatsa oyle olsun.. kizim kucukken mor pembe rengini seviyordu. Odasini da pembe almistik simdi hic istemiyor odasini kardesim dogar dogmaz kiz bile olsa mavi giyecek diyor.. odasini da degistiricez mecbur mavi istiyor aa mavi yapmam beyaz yaparim aksesuralarla maviyi tamamlarim artik
Ay insallah degismez keske doktorum da bu kadar net konussa ama onu da anliyorum nolur nolmaz kimbilir insanlar nasil cikislar yapiyorlar yanilma olunca. Hayirlisi ben yavastan isim bakayim ya en iyisiBen bunun değişeceğini sanmıyorum pek nedensebenim 13 haftada kesin erkek dedi bu kadar belli bi ultrason görüntüsüde yoktu 16 da başka doktor yine erkek dedi değişmedi yani seninde değişmez canım isim düşün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?