- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.741
Yağlı et değilde haftada en az 1 2 kez kızartma yiyorum malesef.Cn
m her ogunde yarim ekmek yiyorum. Kolestrol genelde yagli yiceklerde oluyor kizartma tarzi fazla yediysen yagli et filan onlar yukseltebiliyor. Ama cok yuksek degilse bisey olma
Yaa şuan konuşurken bile canım çekiyor. Ben kızartmayı bide yoğurtlayıp yiyorum sarımsaklı falan. Ekmek bana bana. Haliyle çok yeniyor öyle de. Neyse biraz ara vermem gerekiyo sanırım. Nasıl yemeden duracaksam artıkbin kızarmıs ekmegi cok seviyorum hafta sonu mesela baya bi yiyor yumurtayla kızartmayla vs bi dediğin gbi peynire cok güzel gidiyo
Rabbim şifa ve güzel sonuçlar versin inşallahBenim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.
valla benm kendimi en fazla durdurma seklim çorbanın yanında yemiyorm sadece ama gerisi olmuyo malesefYağlı et değilde haftada en az 1 2 kez kızartma yiyorum malesef.
Kolestrol 262 ( 200)
Ldl kolestrol 160.2 (130)
Trigliserid 187 (150)
Sonuçlar böyle canım parantez içindekiler de en yüksek referans değerleri.
Pazartesi gün doktoruma göstericem bakalım be diyecek.
Yaa şuan konuşurken bile canım çekiyor. Ben kızartmayı bide yoğurtlayıp yiyorum sarımsaklı falan. Ekmek bana bana. Haliyle çok yeniyor öyle de. Neyse biraz ara vermem gerekiyo sanırım. Nasıl yemeden duracaksam artık
Canımm dikkat et hemen önlemini alKızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba
Ben kızımda da 16. Haftaya kadar kilo verdim sonrasında aldım kızım 2 hafta erken 3700 doğdu çok şükür ben çok almamıştım ama o tombiş doğdu ama bu saatten sonra kilo almak istiyorum tam bulantım geçti hasta oldum kustum derken alamadım bir türlü inşallah oğlum almıştır bende almaya başlarımCanım beslenmene dikkat ediyorsan almadan bile sorun değil. Benim arkadaşım doğumunun sonuna kadar bayağı kilo kaybetti bebeği 4 kiloya yakın doğdu. Ama arkadaşım 80 e yakın gebe kalmıştı. Ben de 12 kilo aldım bebişim 2.5 doğdu
Bulundu canim erkege benziyor dedi ama belli olmaz cok erken dedi :)Erkek bence doktor bi tahminde bulunmadımı büyük duruyo bebişin
Bulundu canim erkege benziyor dedi ama belli olmaz cok erken dedi :)Erkek bence doktor bi tahminde bulunmadımı büyük duruyo bebişin
Ablasina cekerse mavi hatasi olur cekmezse cok kavga oluronlar ne istiyosa o canım ama dediğin gibi beyaz olsun belki ufak olan mavi istemez ileri dogru
Cnm iste yagli yedigin icin cikiyor kolestrol kizartmayi biraz azalt hemen dusecektir korkacak bisey yokYağlı et değilde haftada en az 1 2 kez kızartma yiyorum malesef.
Kolestrol 262 ( 200)
Ldl kolestrol 160.2 (130)
Trigliserid 187 (150)
Sonuçlar böyle canım parantez içindekiler de en yüksek referans değerleri.
Pazartesi gün doktoruma göstericem bakalım be diyecek.
Yaa şuan konuşurken bile canım çekiyor. Ben kızartmayı bide yoğurtlayıp yiyorum sarımsaklı falan. Ekmek bana bana. Haliyle çok yeniyor öyle de. Neyse biraz ara vermem gerekiyo sanırım. Nasıl yemeden duracaksam artık
Dikkat edicem canım inşallah. 1 ay sonra da tekrarlarım inşallah tahlili. Benim korkum idrar yolu enfeksiyonuydu çok şükür o çıkmadı ya içim rahatladı. Buda geçmicek bişey değil Allahın izniyle . Çok sağol yorumların içinCnm iste yagli yedigin icin cikiyor kolestrol kizartmayi biraz azalt hemen dusecektir korkacak bisey yok
Yalniz degilim, biraz olsun rahatladımbnde de var durumeşimle bakıp bakıp gülüyoz
Ben dogru düzgün hamur isi yemiyorum, hatta eskisine göre fazla hicbisi yemiyorum. Önceden nasilsa simdi de öyle saglikli beslenen biriyim. Tatli severdim simdi onu da canim istemiyo ama 3,5 kilo almisim nasil oldu anlamadimyarım ekmegi bn sadece sabah yiyorum
Bence saydiklarin sirf hamur oldugu icin hazimsizlik yapiyodur.Kızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba
Iyi sonuclar gelir insallah canim. Allah hicbirimizi evlatlarimizla sinamasinBenim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.
Geçmiş olsum umarım ilerlemeden atlatırsın,hamur işiylede alakalı olabilir ya da gaz şişkinlikten dolayıdır,bazen benimde öyle oluyor karnım taş gibi ve şişkinKızlar tekrar grip olacak gibiyim boğazlarım yanıyor acıyor canım da birşey istemiyor evde börek yapmıştım sabah iki tane yedim küçük ama öğleden sonra da bir tane yedim iki dilim de kek yedim öğlen yemeğe gitmedim kötüyüm diye yattım birşey yememiş olmama rağmen karnm çok şişti taş gibi oldu normal mi acaba
Benimki göstermedi canım 16. Haftada doktor baya durtukledi ama yok acmadi bacakları.inşallah canım :) senin baya varmış cinsiyet öğrenmiş miydin
vaktimiz ols bizde bi yerlere gidebilsek keşke 3 gün tatil oluyo ne güzel dinlenirdik
Benimki de Rambo diyor. garipler ya.aman boşver o ne derse desin bnmkide espiri yapcak ya sözde ye tosunum diyo bana
ama ben halimden memnunum bi daha ne zaman böyle keyifle yiyip kilo alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?