2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cn

m her ogunde yarim ekmek yiyorum. Kolestrol genelde yagli yiceklerde oluyor kizartma tarzi fazla yediysen yagli et filan onlar yukseltebiliyor. Ama cok yuksek degilse bisey olma
Yağlı et değilde haftada en az 1 2 kez kızartma yiyorum malesef.
Kolestrol 262 ( 200)
Ldl kolestrol 160.2 (130)
Trigliserid 187 (150)
Sonuçlar böyle canım parantez içindekiler de en yüksek referans değerleri.
Pazartesi gün doktoruma göstericem bakalım be diyecek.
bin kızarmıs ekmegi cok seviyorum hafta sonu mesela baya bi yiyor yumurtayla kızartmayla vs bi dediğin gbi peynire cok güzel gidiyo
Yaa şuan konuşurken bile canım çekiyor. Ben kızartmayı bide yoğurtlayıp yiyorum sarımsaklı falan. Ekmek bana bana. Haliyle çok yeniyor öyle de. Neyse biraz ara vermem gerekiyo sanırım. Nasıl yemeden duracaksam artık

Rabbim şifa ve güzel sonuçlar versin inşallah

valla benm kendimi en fazla durdurma seklim çorbanın yanında yemiyorm sadece ama gerisi olmuyo malesef

Herkese merhabalar
Kızlar cok heyecanlandım az önce ilk gebeliğim ve aklım hep hareket hissetmekte daha once de yazmıstim rüyalarıma bile giriyor artık:)))) az önce göbisimin sol tarafında 2 tane minik balon patlaması gibi garip bisi hissettim sonra baya baya bekledim.devam ediyor mu diye etmedi dee. Şimdi.bu minik tekme midir ? Tecrübeli anneler ne dersiniz?

Canımm dikkat et hemen önlemini al

Ben kızımda da 16. Haftaya kadar kilo verdim sonrasında aldım kızım 2 hafta erken 3700 doğdu çok şükür ben çok almamıştım ama o tombiş doğdu ama bu saatten sonra kilo almak istiyorum tam bulantım geçti hasta oldum kustum derken alamadım bir türlü inşallah oğlum almıştır bende almaya başlarım

Cnm iste yagli yedigin icin cikiyor kolestrol kizartmayi biraz azalt hemen dusecektir korkacak bisey yok

Cnm iste yagli yedigin icin cikiyor kolestrol kizartmayi biraz azalt hemen dusecektir korkacak bisey yok
Dikkat edicem canım inşallah. 1 ay sonra da tekrarlarım inşallah tahlili. Benim korkum idrar yolu enfeksiyonuydu çok şükür o çıkmadı ya içim rahatladı. Buda geçmicek bişey değil Allahın izniyle . Çok sağol yorumların için

Bence saydiklarin sirf hamur oldugu icin hazimsizlik yapiyodur.

Iyi sonuclar gelir insallah canim. Allah hicbirimizi evlatlarimizla sinamasin

Geçmiş olsum umarım ilerlemeden atlatırsın,hamur işiylede alakalı olabilir ya da gaz şişkinlikten dolayıdır,bazen benimde öyle oluyor karnım taş gibi ve şişkin

Selam kızlar maşallah ne de güzel yiyorsunuz öyle :) ben kahvaltıda 1 dilim ekşi mayalı ekmek ile peynir zeytin domates yiyorum genelde..hala yumurta canım çekmiyor..öğlen bugün içinde haşlanmış Meksika fasulyesi de olan bir salata yedim öğleden sonra da elma ayva ve portakaldan oluşan meyve yedik iş yerinde..akşam içinde çorba ve ızgara et yeter birazda yoğurt yerim..bu en iştahlı halim henüz kilo almadım ama dengeli ve yeterli geliyordur inş..bu arada ulaşılmaz yiyecekler değil diye yazdım canı çeken okursa hakkınızı helal edin bende hala hiç can çekmesi olmadığı için umarım yanlış yapmadım

inşallah canım :) senin baya varmış cinsiyet öğrenmiş miydin
vaktimiz ols bizde bi yerlere gidebilsek keşke 3 gün tatil oluyo ne güzel dinlenirdik
Benimki göstermedi canım 16. Haftada doktor baya durtukledi ama yok acmadi bacakları.
Ayy ben gitmek istemiyorum memleket bana eziyet kocama tatil ben evde küçük cocuguma zor yetisiyorum. Orda kV KP gorumce , eşimin babaannesi hizmet bekliyor benden çok yoruluyorum.

Ayy arkadaşlar asıl önemli olan şey arkadaşım haber verdi A101 de bebek banyo küveti var diye 5 aylık bebeğine almış ortası silikon gibi yumuşak yatırmış ona mama yediriyormuş çok pratik ister banyo yaptır ister oturt dedim koştum aldım bende :) pembe aldım dr kıza benziyor demişti hemde mavi renklisi biraz hatalı imalat gibiydi Rabbim güle oynaya kullanmak nasip etsin aldığım ilk şey oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…