2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah yar ve yardımcınız inşallah test sonucunuz iyi çıkar. Evlat her haliyle bizim evladimiz ama anneyiz işte içimiz acıyor.
Inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

Kızçelerim mirabaaa :* bayadır yazmadım ama hep okudum, benim tüp bebekti en son gittim ilaçları kestiler, dr cinsiyet söylemedi ama giderken ekranda bacak arasını açık bırakmıştı, hemşire hemen bakıp erkek bu dedi, zaten yaşadığm yerdeki dr da %80 erkek demixti, beni yüksek riskli gebelik uzmanına yönlendirdiler, dr baktı bi sıkıntı yok gayet saglıklı hatta uzun burunlu bi çocugun olcak maşallah dedi, bide asistanlarına bakın burun kemiği varmı yokmu diye bakmaya gerek yok gayet ortada görüyoruz dedi 3 kere karnımı sallamasına rağmen sıpa uyanmadı, 20.haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı bu arada kızlar benim göbeğim alttan yukarı çıktı sanki altta artık bi şişliğim yok 2 hafta oldu dr kontrolüm biteli, şüphelenmeye başladım ya bide 4 gündür dayak yemişim gibi bütün kemiklerim ağrıyo, bugün devletteki dra gittim, troid ilacı yapabilin dedi kan ilacına ve kalsiyum ve d3 içeren bi ilaç verdi ama endokrine bi görün dedi...kullanan varmı bu ilacı ..çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar

canım benmde kolestrol yuksek cıktı dahiliye istemisti sonra kadn doguma gösterdm hamilelere kolesterol bakılmaz cunku gebelik zaten yükseltir sorun yok demişti bana

canım benmde kolestrol yuksek cıktı dahiliye istemisti sonra kadn doguma gösterdm hamilelere kolesterol bakılmaz cunku gebelik zaten yükseltir sorun yok demişti bana
Ayy çok sağol canım cevabın için benimde sağlık ocağı baktı. İçimi rahatlattın

Arkadaslar merhaba iki kontroldur cinsiyetimiz kizdi bugun %100 erkek dendi Bir suru sey almistik oysa ismi falan herseyi hazirdi cok buyuk sok yasadik :) simdi herseye bastan baslayacagiz :)
Artik kabul ettim bu yil erkek senesi
Yaaa kötü olmuş. Kaçıncı haftadasınız?
Bakalım bize de erkek dediler değişmez inşallah. Çünkü iyice alıştırdım kendimi erkek fikrine.

Yaaa kötü olmuş. Kaçıncı haftadasınız?
Bakalım bize de erkek dediler değişmez inşallah. Çünkü iyice alıştırdım kendimi erkek fikrine.
17+2 deyiz toka,kiyafet falan almistik :) Allahtan pembeli oda takimi falan almamisiz :) Erkek dedilerse bastan beri degismez ama kiz diyorlarsa degisebiliyormus :) Erkege isim bulmakta cok zor ne koyacagiz adini hic fikrim yok :)

Kızlar yarın 16+0 olucaz inş birşey sormak istiyorum afedersiniz bugün vajinaya inen bir Ağrı oluyor bende saniyelik bir ağrı batma gibi uzun sürmüyor ama sık sık oldu kontrole gitmiştim bugün bir sorun yoktu plasentanın aşağıda olması dışında bu sorunla karşılaşan var mı acaba

17+2 deyiz toka,kiyafet falan almistik :) Allahtan pembeli oda takimi falan almamisiz :) Erkek dedilerse bastan beri degismez ama kiz diyorlarsa degisebiliyormus :) Erkege isim bulmakta cok zor ne koyacagiz adini hic fikrim yok :)
Ah o sorun bende de var isim bulamıyorum. Yani başka isim bulamazsam yusuf istiyorum artık.

Rica ederim canm bende cok korkmustum görünce bişede yemiyorum niye oldu diye doktorum kozdı hatta dahiliyeciye niye bakarlar diye:)
Ya bide bugün bana aile hekimim demir ilacı vermeye çalışıyo. Dedim en azından tahlil yapalım ihtiyaç varsa kullanırım. Yapıldı demir değerim gayet iyi şükür. Ona bakarken bunlara da bakmış.
Hadi onu geçtim 9. Haftamda gitmiştim yine kese göründü sorun yok bana beta hcgye bakalım diye ısrar etti.
Değişik bazı doktorlar.

Bende de var aynı sorun. Aynı senin anlattığın gibi başladı şimdi kasığımın yukarısında bi yerde sabitlendi bu batma hissi. Ben gazdan diye düşünüyorum. Pazartesi kontrolüm var sorucam inşallah doktoruma da.

Selam kızlar, kontrolüm vardı oğluş hala oğluş neyseki değişmedi :)

İlk renkli ultrasonuma giemiş oldum böylece, ama kendini duvara çok yaslamıştı bir türlü yüzünü net göremedik ya. Çok hareketli zıpırtoş tekmeleri net hisettiğim zaman yandım bence ben 16+3 üm bıgün 17+0 çıktı şükür bulantılarım yeni birmiş olmasına iştahsız olmama rağmen güzel sönürüyo beni kuzum :)
21. Haftada ayrıntılı ultrasona gidicem, doktorum prof bir perinatoloğa yönlendirdi. 3,5 sene önce kızımın ayrıntılısına 400 tl baymıştım bakalım bunda ne kadar bayıcaz :/
Sağlıklı olsun da daha ssvd yapıcam diye hayli bi tıngırdicaz zaten

Guzel haberlerle gel. Kacinci haftada erkek demislerdi? Bi de varsa ultrason resmi atar misin karsilastirma yapalim

12. Haftada erkek demişti dr canım, bize de gösterdi pipiyi netti yani, ama ultrason fotosunda nub belli olmuyor kız gibi görünüyor hatta :)
Bugün ki kontrolde de erkek olduğu kesinleşti :)

Bende ilk renkli ultrasona 13 haftada gördüm benimkide elini yüzüne kapatmıştı bakalım 18 haftamda bakıcak doktorum tekrar renkli inşallah biraz güzel bi poz verir bana sende artık 21 haftada güzel bi yüz fotosu alırsın

Henüz küçük oldukları için de net gözükmezmiş zaten , amniyon sıvısı vs derken iyice bulanıklaşıyormuş ama tabii büyüdükçe netleşicek :) sen de 18 de daha net görürsün, ne kadar çabuk büyüyorlar tosuncuklar

Öyle öyle benmki de bi garip bende ısrarla demir baktemaya gittm kac kere hemogram bakıp durdu:)) sonunda vazgectim:) en iyisi kendi doktoruna güvenmek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…