- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.761
Allah yar ve yardımcınız inşallah test sonucunuz iyi çıkar. Evlat her haliyle bizim evladimiz ama anneyiz işte içimiz acıyor.Benim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.
canım benmde kolestrol yuksek cıktı dahiliye istemisti sonra kadn doguma gösterdm hamilelere kolesterol bakılmaz cunku gebelik zaten yükseltir sorun yok demişti banaYağlı et değilde haftada en az 1 2 kez kızartma yiyorum malesef.
Kolestrol 262 ( 200)
Ldl kolestrol 160.2 (130)
Trigliserid 187 (150)
Sonuçlar böyle canım parantez içindekiler de en yüksek referans değerleri.
Pazartesi gün doktoruma göstericem bakalım be diyecek.
Yaa şuan konuşurken bile canım çekiyor. Ben kızartmayı bide yoğurtlayıp yiyorum sarımsaklı falan. Ekmek bana bana. Haliyle çok yeniyor öyle de. Neyse biraz ara vermem gerekiyo sanırım. Nasıl yemeden duracaksam artık
Ayy çok sağol canım cevabın için benimde sağlık ocağı baktı. İçimi rahatlattıncanım benmde kolestrol yuksek cıktı dahiliye istemisti sonra kadn doguma gösterdm hamilelere kolesterol bakılmaz cunku gebelik zaten yükseltir sorun yok demişti bana
Yaaa kötü olmuş. Kaçıncı haftadasınız?Arkadaslar merhaba iki kontroldur cinsiyetimiz kizdi bugun %100 erkek dendiBir suru sey almistik oysa ismi falan herseyi hazirdi cok buyuk sok yasadik :) simdi herseye bastan baslayacagiz :)
Artik kabul ettim bu yil erkek senesi
17+2 deyiz toka,kiyafet falan almistik :) Allahtan pembeli oda takimi falan almamisiz :) Erkek dedilerse bastan beri degismez ama kiz diyorlarsa degisebiliyormus :) Erkege isim bulmakta cok zor ne koyacagiz adini hic fikrim yok :)Yaaa kötü olmuş. Kaçıncı haftadasınız?
Bakalım bize de erkek dediler değişmez inşallah. Çünkü iyice alıştırdım kendimi erkek fikrine.
Rica ederim canm bende cok korkmustum görünce bişede yemiyorum niye oldu diye doktorum kozdı hatta dahiliyeciye niye bakarlar diye:)Ayy çok sağol canım cevabın için benimde sağlık ocağı baktı. İçimi rahatlattın
Ah o sorun bende de var isim bulamıyorum. Yani başka isim bulamazsam yusuf istiyorum artık.17+2 deyiz toka,kiyafet falan almistik :) Allahtan pembeli oda takimi falan almamisiz :) Erkek dedilerse bastan beri degismez ama kiz diyorlarsa degisebiliyormus :) Erkege isim bulmakta cok zor ne koyacagiz adini hic fikrim yok :)
Ya bide bugün bana aile hekimim demir ilacı vermeye çalışıyo. Dedim en azından tahlil yapalım ihtiyaç varsa kullanırım. Yapıldı demir değerim gayet iyi şükür. Ona bakarken bunlara da bakmış.Rica ederim canm bende cok korkmustum görünce bişede yemiyorum niye oldu diye doktorum kozdı hatta dahiliyeciye niye bakarlar diye:)
Bende de var aynı sorun. Aynı senin anlattığın gibi başladı şimdi kasığımın yukarısında bi yerde sabitlendi bu batma hissi. Ben gazdan diye düşünüyorum. Pazartesi kontrolüm var sorucam inşallah doktoruma da.Kızlar yarın 16+0 olucaz inş birşey sormak istiyorum afedersiniz bugün vajinaya inen bir Ağrı oluyor bende saniyelik bir ağrı batma gibi uzun sürmüyor ama sık sık oldu kontrole gitmiştim bugün bir sorun yoktu plasentanın aşağıda olması dışında bu sorunla karşılaşan var mı acaba
Guzel haberlerle gel. Kacinci haftada erkek demislerdi? Bi de varsa ultrason resmi atar misin karsilastirma yapalim
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımya benim taaaa 16 sında ama yaaa bir delilik yapıp haftaya mı alsam randevumu
Bende ilk renkli ultrasona 13 haftada gördüm benimkide elini yüzüne kapatmıştı bakalım 18 haftamda bakıcak doktorum tekrar renkli inşallah biraz güzel bi poz verir bana sende artık 21 haftada güzel bi yüz fotosu alırsınSelam kızlar, kontrolüm vardı oğluş hala oğluş neyseki değişmedi :)
Eki Görüntüle 2133436
İlk renkli ultrasonuma giemiş oldum böylece, ama kendini duvara çok yaslamıştı bir türlü yüzünü net göremedik ya. Çok hareketli zıpırtoş tekmeleri net hisettiğim zaman yandım bence ben16+3 üm bıgün 17+0 çıktı şükür bulantılarım yeni birmiş olmasına iştahsız olmama rağmen güzel sönürüyo beni kuzum :)
21. Haftada ayrıntılı ultrasona gidicem, doktorum prof bir perinatoloğa yönlendirdi. 3,5 sene önce kızımın ayrıntılısına 400 tl baymıştım bakalım bunda ne kadar bayıcaz :/
Sağlıklı olsun da daha ssvd yapıcam diye hayli bi tıngırdicaz zaten
Bende ilk renkli ultrasona 13 haftada gördüm benimkide elini yüzüne kapatmıştı bakalım 18 haftamda bakıcak doktorum tekrar renkli inşallah biraz güzel bi poz verir bana sende artık 21 haftada güzel bi yüz fotosu alırsın
Öyle öyle benmki de bi garip bende ısrarla demir baktemaya gittm kac kere hemogram bakıp durdu:)) sonunda vazgectim:) en iyisi kendi doktoruna güvenmek vallaYa bide bugün bana aile hekimim demir ilacı vermeye çalışıyo. Dedim en azından tahlil yapalım ihtiyaç varsa kullanırım. Yapıldı demir değerim gayet iyi şükür. Ona bakarken bunlara da bakmış.
Hadi onu geçtim 9. Haftamda gitmiştim yine kese göründü sorun yok bana beta hcgye bakalım diye ısrar etti.
Değişik bazı doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?