- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.781
Evet gerçekten çok hızlı büyüyolar ve mucize gibi hele ilk bebek olunca dahada bi garip benim oğlum çok yaramaz çokk tepe üstü duruyo inatçı bide düzeltmiyor kendini sanırım oğlanlar biraz yaramaz oluyo seninde dediğin gibi tekmeleri hissedince neler olur kimbilirHenüz küçük oldukları için de net gözükmezmiş zaten , amniyon sıvısı vs derken iyice bulanıklaşıyormuş ama tabii büyüdükçe netleşicek :) sen de 18 de daha net görürsün, ne kadar çabuk büyüyorlar tosuncuklar
kizlar nolur cevap verin kullanan yok mu aranizdaKizlar aranizda omega 3 olarak red krill oil kullanan var mi?
Kizlar aranizda omega 3 olarak red krill oil kullanan var mi?
Evet gerçekten çok hızlı büyüyolar ve mucize gibi hele ilk bebek olunca dahada bi garip benim oğlum çok yaramaz çokk tepe üstü duruyo inatçı bide düzeltmiyor kendini sanırım oğlanlar biraz yaramaz oluyo seninde dediğin gibi tekmeleri hissedince neler olur kimbilir
Doğum odası büyük olan bi hastahane seçsenizKızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?
Varmı bana fikir verebilecek kimse?
dr.um red krill omega3 verdi ama onu bulamadigim icin red krill oil kullaniyorum suanda.Onu bilmiyorum ama ben Krilom omega 3 kullanmıştım hatta doktor da onu önerdi ama şu an Ocean plus kullanıyorum. Güvenilir bi marka çok araştırdım,ifos onaylı,helal sertifikalı,EPA ,DHA oranı yüksek(bu çok önemli),A ve D vitamini içermiyor yaz kış kullanılabiliyor ve trigliserid formda yani yüksek emilim sağlıyor.Doktorunuza danışın mutlaka omega 3 kullanın ,ben çok faydasını gördüm,enfeksiyonları,hastalıkları önlüyor.
Ben 6. Haftada başlamıştım hala kullanıyorum çok düşük değerim çünkü. Kabızlık ilk günler yaptı sonra ben her gün su içmeye ve günde bir kaç kayısı yemeğe başladım hiç kalmadı kabızlıkKızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
Bende omega-3 kullanıyorum ama ilacın adı regenesis max. İçinde başka vitaminlerde varkizlar nolur cevap verin kullanan yok mu aranizda
Kesin etkek cnm bu kafa yapısı yuvarlakSelam eylul anneleri benim bebisimin cinsiyetini tahmin edebilecek var mi :)
dr.um red krill omega3 verdi ama onu bulamadigim icin red krill oil kullaniyorum suanda.
Insallah :) tesekkurlerKesin etkek cnm bu kafa yapısı yuvarlak
Hay alllah ne oldu ki canım, üzüldüm. Önemli bir şey yoktur umarımKızlar gurubu devretmek istiyorum.Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Hepiniz bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alın inşallah. Öpüyoruz çok.
Hayırdır nereye gidiyorsun yahuKızlar gurubu devretmek istiyorum.Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Noldu acaba ya inşallah iyisinizdir canımKızlar gurubu devretmek istiyorum.Kazen ilgilenir misin.
Özel hastanede yapacaksan doğumunu eşin yanından ayrilmasin hiç.Kızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?
Varmı bana fikir verebilecek kimse?
Inşallah kötü birsey yoktur Allah sağlık versin sana ve Ailene. Allah yar ve yardımcınız olsun.Kızlar gurubu devretmek istiyorum.Kazen ilgilenir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?