2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet gerçekten çok hızlı büyüyolar ve mucize gibi hele ilk bebek olunca dahada bi garip benim oğlum çok yaramaz çokk tepe üstü duruyo inatçı bide düzeltmiyor kendini sanırım oğlanlar biraz yaramaz oluyo seninde dediğin gibi tekmeleri hissedince neler olur kimbilir

Kizlar aranizda omega 3 olarak red krill oil kullanan var mi?

Onu bilmiyorum ama ben Krilom omega 3 kullanmıştım hatta doktor da onu önerdi ama şu an Ocean plus kullanıyorum. Güvenilir bi marka çok araştırdım,ifos onaylı,helal sertifikalı,EPA ,DHA oranı yüksek(bu çok önemli),A ve D vitamini içermiyor yaz kış kullanılabiliyor ve trigliserid formda yani yüksek emilim sağlıyor.Doktorunuza danışın mutlaka omega 3 kullanın ,ben çok faydasını gördüm,enfeksiyonları,hastalıkları önlüyor.

Ayyy senin ki de ozaman hiç durmicak yerinde :)
Benim kızım karnımdayken ayağını bir dayardı kaburgamın altına ittirirdim elimle yine de çekmezdi ve çok tekmelerdi beni ağladığımı bilirim gerilmelerime
Doğdu doğalı hala o ayakları hiç durmaz, tekmeli oyunlara bayılır ve inat yani. O yüzden bebek karnındayken huyu neyse doğumca da aynı öööyle devam ediyor :)

Kızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?
Varmı bana fikir verebilecek kimse?

Doğum odası büyük olan bi hastahane seçseniz
Benim böyle bir korkum yok bilemiyorum doktorunuzla konuşun sizi yönlendirir bence

dr.um red krill omega3 verdi ama onu bulamadigim icin red krill oil kullaniyorum suanda.

Kızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
Ben 6. Haftada başlamıştım hala kullanıyorum çok düşük değerim çünkü. Kabızlık ilk günler yaptı sonra ben her gün su içmeye ve günde bir kaç kayısı yemeğe başladım hiç kalmadı kabızlık

dr.um red krill omega3 verdi ama onu bulamadigim icin red krill oil kullaniyorum suanda.

Anladım,o markaların içeriğini bilmiyorum ,bu saydığım özellikleri araştırmanızı tavsiye ederim,istediğimiz faydayı sağlamamız için hepsi önemli kriterler.Maalesef bir çok marka sırf aldatmaca,araştırdıkça bunu anladım :/

Hay alllah ne oldu ki canım, üzüldüm. Önemli bir şey yoktur umarım

Hayırdır nereye gidiyorsun yahu
Arkadaşım sağlığın sıhhatin iyidir umarım
Anlatacağın bişeyse anlatsan rahatlardın içini dökerdin
Git ama iyi olunca tekrar gel gerçekten görmeden çok sevdim seni
Yüreğinin güzelliği samimiyetin yansıyordu yazdıklarına
Sıkıntın derdin neyse inş halldersin rabbim yar ve yardımcın olsun
Unutma kalbi yaratan,dertlerinden de haberdar
Bekliyoruz tekrar
özelden yazmak istersen yaz olur mu

Özel hastanede yapacaksan doğumunu eşin yanından ayrilmasin hiç.
Benim kapalı ortam değilde doğum korkum vardı tabi ilk olduğu için ne olacak bilmiyordum. Suni sancı verdiler ilk beklemeye başladık sonra eşimin elini tuttum doğum bitene kadar. Zaten dogum baslayinca dogumhane ekibide kalabalık oluyor. Korkmazsin hiç .

Inşallah kötü birsey yoktur Allah sağlık versin sana ve Ailene. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…