2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah kötü bisi yoktur insanin aklina binbirtürlü sey geliyor. Zamani gelince iyi haberlerini iletirsen seviniriz.

Ben dogru düzgün hamur isi yemiyorum, hatta eskisine göre fazla hicbisi yemiyorum. Önceden nasilsa simdi de öyle saglikli beslenen biriyim. Tatli severdim simdi onu da canim istemiyo ama 3,5 kilo almisim nasil oldu anlamadim
Belki vücudun su tutuyodur canim o da olabilir bak ben aldigim kilolarin hakkini veriyirm

yaşın kaç cnm umarım ikili testin hata payı vardır çünkü böyle riskli denip sağlıklı olan çok var inş seninde öyledir kalbini ferah tut

cnm doğumhane öyle küçük yalnızbaşına kalacağın bir yer değil ki başında bisürü personel olacak tek kalmıyacaksn hatta özel se eşin bile girebilir yanına öyle şeyler düşünüp evhamlanma bebeği yanına verecekler çok güzel bi yer doğumhane ben çok sevdim

kizlar nolur cevap verin kullanan yok mu aranizda
ben değilde arkadaşım kullandı şimdi bebeği 5-6 aylık oldu..4000 kg doğdu maşallahı var..krill canlısı için şunu biliyorum çok temiz ve derin denizlerde yaşayabiliyor ve en ufak kirlilikte ölüyor o yüzden civa gibi zararlı toksik maddeler içermiyor..omega 3 ten balıklara göre çok daha zengin ve güvenli..bu yüzden sanırım 21.haftadan sonra bende başlarım onu kullanmaya...dr lar bu konuda çok bilinçli değil o yüzden dr una sor diyemiyorum :)

Günaydın kızlar,

Yazamıyorum ne zamandır ama her gün gelip okuyorum. Minikpiranha yı görünce yazayım dedim. İnşallah bir sorun yoktur, iyidir.

Canımm nee olduu bir sorun var sanırım keşke anlatsaydın destek olsaydık. Her zaman dua ederiz ama toparlanınca gel lütfen sensiz olmaz bizde seni öpüyoruz..

Yapma.. İnşallah aklımdan geçen şey değildir.. ama neden ozaman

günaydın kızlar hayır olsun rüya gördüm bu gece..aklımda kalana bakınca uzun ömürlü kız çocuğuna işaret eder diyor tabir..hayırlısı Allah'tan sağlıklı ömürlü huzurlu faydalı bir insan evladı olsun inş...dr da kıza benziyor demişti ama netlik yok aslında erkek hissediyordum ama rüyamdan sonra kıza doğru döndü fikrim...şimdi de isim konusu başladı tabii..aklımda net bir isim yok hamile kalmadan mira isimli 4-5 yaşlarında japonlara benzeyen boncuk gibi kara gözlü bir kızçeyi sevmiştim..ama ilginç olan mira ismini hiç duymamıştım...mira olmalı mı bilmiyorum ama tam net içime de sinmedi...eskiden olsa net eylül yada defne koyardım şimdi o isimler silindi kafamdan..ne çok uyduruk modern ne çok aşırı geleneksel ne de arapça isim koymak istemiyorum..

Yapma.. İnşallah aklımdan geçen şey değildir.. ama neden ozaman

Yok canım bebek iyi sanırım mesajlarına baktım hamilelik günlüğünde geçecek demiş sağlığımız iyi çok şükür gülerek hatırlamayacağım ama içimi de acıtmayacak bu kadar yıllar sonra biz iyi olalım falan demiş anlamadım ki umarım gelir anlatır ama hesabı da pasif çıkmış siteden sanırım

Ayy canım her ne olduysa Rabbim darda bırakmasın selamete çıkarsın ve her daim hayırlısını versin size..Üzülme Allah büyük ve merhametli!

gözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…