- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.801
Insallah kötü bisi yoktur insanin aklina binbirtürlü sey geliyor. Zamani gelince iyi haberlerini iletirsen seviniriz.Kızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Hepiniz bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alın inşallah. Öpüyoruz çok.
Belki vücudun su tutuyodur canim o da olabilir bak ben aldigim kilolarin hakkini veriyirmBen dogru düzgün hamur isi yemiyorum, hatta eskisine göre fazla hicbisi yemiyorum. Önceden nasilsa simdi de öyle saglikli beslenen biriyim. Tatli severdim simdi onu da canim istemiyo ama 3,5 kilo almisim nasil oldu anlamadim
yaşın kaç cnm umarım ikili testin hata payı vardır çünkü böyle riskli denip sağlıklı olan çok var inş seninde öyledir kalbini ferah tutBenim 2li test trizomi 21(down) riski:1/40 yaş riski de 1/16 çıkmısti.zor bir hafta sonucunda harmony testini yaptirmaya karar verdik.bu gün test icin kan verdim.20 gün sonra belli olacakmış.bizim için umutlu bekleyiş de başlamış oldu.Allahtan gelene razıyız.sizden bizim için dua etmenizi bekliyorum.
cnm doğumhane öyle küçük yalnızbaşına kalacağın bir yer değil ki başında bisürü personel olacak tek kalmıyacaksn hatta özel se eşin bile girebilir yanına öyle şeyler düşünüp evhamlanma bebeği yanına verecekler çok güzel bi yer doğumhane ben çok sevdimKızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?
ben değilde arkadaşım kullandı şimdi bebeği 5-6 aylık oldu..4000 kg doğdu maşallahı var..krill canlısı için şunu biliyorum çok temiz ve derin denizlerde yaşayabiliyor ve en ufak kirlilikte ölüyor o yüzden civa gibi zararlı toksik maddeler içermiyor..omega 3 ten balıklara göre çok daha zengin ve güvenli..bu yüzden sanırım 21.haftadan sonra bende başlarım onu kullanmaya...dr lar bu konuda çok bilinçli değil o yüzden dr una sor diyemiyorum :)kizlar nolur cevap verin kullanan yok mu aranizda
ay hadi inşallah canm benmde 4 te randevum inşallah öğreniriz bugun :)Gunaydin kizlarrr 1 saat sonra doktora gidiyorum insallah bu sefee cinsiyeti ogreicem
Kızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Yapma.. İnşallah aklımdan geçen şey değildir.. ama neden ozamanKızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Yapma.. İnşallah aklımdan geçen şey değildir.. ama neden ozaman
Ayy canım her ne olduysa Rabbim darda bırakmasın selamete çıkarsın ve her daim hayırlısını versin size..Üzülme Allah büyük ve merhametli!Kızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Hadi bakalim merakla bekliyorumGunaydin kizlarrr 1 saat sonra doktora gidiyorum insallah bu sefee cinsiyeti ogreicem
benim ki de bugün başladı ben burdayım demeye:) her şeyin bir zamanı var işteBugun baya bi hissettirdi haydut kendini çok şükür
ben 16 sında normal muayeneye gideceğim 19 unda ayrıntılıya gireceğim Allah nasip ederseSaol kuzum :)
Sen direkt ayrıntılıya mımgidiceksin 16 sında yoksa rutine mi?
Güzel haberlerini bekliyoruzzGunaydin kizlarrr 1 saat sonra doktora gidiyorum insallah bu sefee cinsiyeti ogreicem
gözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinkızlar günaydın biz de doktora gittik dün veeee bir KIZ da bize geliyorrr:)) kızım hep kız kardeş istedi gönlüne göre oldu kuzumun...
bu arada minikpiranha neden öyle yazmış neler olmuş korktuğumuz şey değil dimi. dün hiç giremedim geçmişi okuyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?