2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım baktım bende gördüm o mesajı ama bi sorun var belli. İnşallah kötü bişey değildir. Dün kontrolü varmıydı acaba orada mı bişey oldu

En büyük fobilerimin başında dişçi geliyor yaaa
O agriyi cekmek daha kotu canim cidden agridan korku vs kalmiyor insanda az once eve geldim nisan 19 a kanal tedavisi icin randevu verdi simdilik antibiyotik ve minoset verdi insaAllah kurtulacagim cunku cekilecek gibi degil gece 5 lere kadar aglayarak uyuyorum 2 haftadir.

canım doğumhane düşündüğün gibi küçük bi yer değil.zaten doğum sancısı çekerken başka bişey gelmiyor aklına

canım ne oldu, inşallah kötü bişey yoktur. çabucak dönersin inşallah aramıza

Gunaydin kizlarrr 1 saat sonra doktora gidiyorum insallah bu sefee cinsiyeti ogreicem
hadi bakalım cinsiyet öğreniriz inşallah

gözün aydın canım

Canım dualarım seninle inşallah çok kötü birşey yoktur ve en yakın zamanda geri dönersin aramıza.

Kizlar fena halde gribe yakalandim bisey yiyemiyorum midem desen bos oldugu icin bulaniyo halsizlik diz boyu bi tanede kizim var nasil idare etcem Allah yardimcim olsun hepimizin. Ben bisey yiyemiyorum ya cocuk beslenmis midir tamda yemem gereken zamanda

İnşallah en kısa zamanda aramıza dönersin, dualarımız seninle canım..

geçmiş olsun canım bol sıvı tüketmeye çalış en azından vücut susuz kalmasın .

ben de çok merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur

Veee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
aaa gözün aydın canım
bakalım ben yarn öğrenebilecek miyim

oyyy kıyamam inşallah hemen kurtulursun o zaman arkadaşım diş ağrısı gerçekten çok zor

Çok geçmiş olsun.Hafif sebze çorbaları,çiğ kuruyemiş meyve gibi şeyler azar azar yiyebilirsen iyi gelir,bi şey olmaz Allahın izniyle.Ben de hasta olmadığımda bile zar zor yiyorum çoğu zaman,çok da zayıfım yeterli kilo alamıcam diye korkuyorum bazen.

Kızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
kan ilacından kastın demir mi canım? öyleyse 12. haftada başladım. beni kabız yapmadı ama ben herkesin aksine hamileliğimin başından beri ayıptır söylemesi ishalim. ilaç sadece tuvaletimde renk değişikliği yaptı. korktum sordum, herkesde oluyormuş

Sagolun kizlarr :) 3 lu test icin kan verdm sagligi yerind dedi kalbini dinletti hareketpek etmiyodu ozele de gitcm orda daha ayrintili gosterirler artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…