- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.821
Güzel haberler ile bekliyoruzay hadi inşallah canm benmde 4 te randevum inşallah öğreniriz bugun :)
En büyük fobilerimin başında dişçi geliyor yaaaGunaydin guzel anneler :) az sonra disciye gidecegim izin kağıdımla nihayet bir tedaviye basliyorum.
Evet canım baktım bende gördüm o mesajı ama bi sorun var belli. İnşallah kötü bişey değildir. Dün kontrolü varmıydı acaba orada mı bişey olduYok canım bebek iyi sanırım mesajlarına baktım hamilelik günlüğünde geçecek demiş sağlığımız iyi çok şükür gülerek hatırlamayacağım ama içimi de acıtmayacak bu kadar yıllar sonra biz iyi olalım falan demiş anlamadım ki umarım gelir anlatır ama hesabı da pasif çıkmış siteden sanırım
O agriyi cekmek daha kotu canim cidden agridan korku vs kalmiyor insanda az once eve geldim nisan 19 a kanal tedavisi icin randevu verdi simdilik antibiyotik ve minoset verdi insaAllah kurtulacagim cunku cekilecek gibi degil gece 5 lere kadar aglayarak uyuyorum 2 haftadir.En büyük fobilerimin başında dişçi geliyor yaaa
canım doğumhane düşündüğün gibi küçük bi yer değil.zaten doğum sancısı çekerken başka bişey gelmiyor aklınaKızlar aranızda kapalı alanda kalma korkusu olan varmı.Varsa dogumhanede kalabilmek için bu fobiyle nasıl başa çıkacaksınız? Doğumdan korkmuyorum fakat doğumhaneden çok korkuyorum kapalı yer olduğu için ne yapcaz?
Varmı bana fikir verebilecek kimse?
canım ne oldu, inşallah kötü bişey yoktur. çabucak dönersin inşallah aramızaKızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Hepiniz bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alın inşallah. Öpüyoruz çok.
hadi bakalım cinsiyet öğreniriz inşallahGunaydin kizlarrr 1 saat sonra doktora gidiyorum insallah bu sefee cinsiyeti ogreicem
gözün aydın canımkızlar günaydın biz de doktora gittik dün veeee bir KIZ da bize geliyorrr:)) kızım hep kız kardeş istedi gönlüne göre oldu kuzumun...
bu arada minikpiranha neden öyle yazmış neler olmuş korktuğumuz şey değil dimi. dün hiç giremedim geçmişi okuyamadım...
çok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza kuzularımızıgözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Canım dualarım seninle inşallah çok kötü birşey yoktur ve en yakın zamanda geri dönersin aramıza.Kızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Kızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
geçmiş olsun canım bol sıvı tüketmeye çalış en azından vücut susuz kalmasın .Kizlar fena halde gribe yakalandim bisey yiyemiyorum midem desen bos oldugu icin bulaniyo halsizlik diz boyu bi tanede kizim var nasil idare etcem Allah yardimcim olsun hepimizin. Ben bisey yiyemiyorum ya cocuk beslenmis midir tamda yemem gereken zamanda
Hareketsizliktendir belki de önceden spora gidiyodum simdi gündelik islerimi hallediyorum en fazla yürüyüse gidiyorum o da etki ediyo galibaBelki vücudun su tutuyodur canim o da olabilir bak ben aldigim kilolarin hakkini veriyirm
Hadi bakalım canim hayırlı olsun :)Veee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
ben de çok merak ediyorum inşallah kötü bişey yokturÖğlene kadar çalışacağım bugün derken öğlen oldu bile. Bugün bizim günümüz şimdi hazırlık ve minik kutlamalar zamanı.. sabah gayet keyifliydim amaMinikPiranha ya takıldı aklım neden bilmem modum düştü valla..
aaa gözün aydın canımVeee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
oyyy kıyamamO agriyi cekmek daha kotu canim cidden agridan korku vs kalmiyor insanda az once eve geldim nisan 19 a kanal tedavisi icin randevu verdi simdilik antibiyotik ve minoset verdi insaAllah kurtulacagim cunku cekilecek gibi degil gece 5 lere kadar aglayarak uyuyorum 2 haftadir.
Kizlar fena halde gribe yakalandim bisey yiyemiyorum midem desen bos oldugu icin bulaniyo halsizlik diz boyu bi tanede kizim var nasil idare etcem Allah yardimcim olsun hepimizin. Ben bisey yiyemiyorum ya cocuk beslenmis midir tamda yemem gereken zamanda
kan ilacından kastın demir mi canım? öyleyse 12. haftada başladım. beni kabız yapmadı ama ben herkesin aksine hamileliğimin başından beri ayıptır söylemesi ishalim. ilaç sadece tuvaletimde renk değişikliği yaptı. korktum sordum, herkesde oluyormuşKızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
hayırlı olsun canımmm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnVeee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?