- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.841
Canım sana ilk kız mı demişlerdi?Veee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
Hayirli olsun cnm gozunaydin baslayabilirsin alisverislereeeeeVeee bi erkekte benden geliyoo :)) tam tahmin ettigim gibi oldu hislerimde yanilmam :)
Ben de sizin gibiyim 3 kilo verdim.Canım hiç bişey istemiyor. Bebeğim için zorluyorum kendimi ama hemen doyuyorumGunaydin hatunlar :)
Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Bunun icin vitamin takviyesi almayi dusunuyorum ama doktor randevuma daha var ben de bebegim icin zorla yiyorum ve korkuyorum gerileyecek diyeBen de sizin gibiyim 3 kilo verdim.Canım hiç bişey istemiyor. Bebeğim için zorluyorum kendimi ama hemen doyuyorum
InsaAllah canim normal dogum sancisina esdeger bir agri ama gececek Allahin izniyle :)oyyy kıyamaminşallah hemen kurtulursun o zaman arkadaşım diş ağrısı gerçekten çok zor
Benim oğlumun gelişimi iyiymiş. Demir şurubu ve birçok vitamin içeren hap içiyorum. Belkide ondan çok acıkmıyorum. Sen de mutlaka vitamin kullanmalısın.Bunun icin vitamin takviyesi almayi dusunuyorum ama doktor randevuma daha var ben de bebegim icin zorla yiyorum ve korkuyorum gerileyecek diye
Bana doktor sadece ferrum ford gunde 2 tane bir de D vit damla gunde 1 kez 20 damla kullan dedi onun disinda diger degerlerim.normalmis gerek gormedi de iste ben endise ediyorum bebegimin gelisimi etkilenecek diye :/ bu kontrolde isteyecegim kizim da elevit kullanmistim cok ise yaradi su an tekrar baslayacagim.Benim oğlumun gelişimi iyiymiş. Demir şurubu ve birçok vitamin içeren hap içiyorum. Belkide ondan çok acıkmıyorum. Sen de mutlaka vitamin kullanmalısın.
Ben de dün oldum sadece gece kolumun üstüne yatınca ağrı yaptı gayet iyiyim :)Ben oldum canim. Kolum agriyor biraz vurulalı 2 gun öldü ilk gün gece biraz ateşlendim ama korkma hemen geçiyor. Ateş olabilirmiş
20. Haftada yapılıyormuş ilk doz canımKizlar tetanoz asisi kac haftalikken vuruluyor?
Ben dün vuruldum :) 18 haftalığız. Ama bazı doktorlar 20 haftalık olunca vurulmasını öneriyormuş. 4 hafta arayla 2 defa vuruluyorKizlar tetanoz asisi kac haftalikken vuruluyor?
20. Haftada yapılıyormuş ilk doz canım
Sagolun kizlar aklim karisti benim de ben gideyim pazartesi saglik ocagina sorayim ebelere :)Ben dün vuruldum :) 18 haftalığız. Ama bazı doktorlar 20 haftalık olunca vurulmasını öneriyormuş. 4 hafta arayla 2 defa vuruluyor
Saol canim isterim ki hepimizin bebisleri 3.500 kilodan asagi dogmasin hayirlisi cpk yemek yemeyle cok kilolu olmuyor ki anam. Aksine sana kaliyo tum kilolar kizimda 22 kilo aldim 3.220 gr oldu :)Çok geçmiş olsun.Hafif sebze çorbaları,çiğ kuruyemiş meyve gibi şeyler azar azar yiyebilirsen iyi gelir,bi şey olmaz Allahın izniyle.Ben de hasta olmadığımda bile zar zor yiyorum çoğu zaman,çok da zayıfım yeterli kilo alamıcam diye korkuyorum bazen.
Izin kağıdını dis hekimimi yoksa kadin dogum doktorun mu yazdı? Benim de olacak ama o ona atıyor o ona... kim düzenliyor?Gunaydin guzel anneler :) az sonra disciye gidecegim izin kağıdımla nihayet bir tedaviye basliyorum.
Canım önce ki hafta felaket bir ağrıyla gece yarısı acile gittim kadın doğum doktorunun izin verdiğine dair bir yazı kaşesi ve imzası olmadan ağrı kesici bile yapmam dedi. Ben de 2 gün sonra gittim doktoruma kaç haftalık gebe olduğumu yazdı kendisinin izni dahilinde her türlü tedavi yapılabilir diye doktora yazı yazdı imza ve kasede koydu. Bugün doktora kağıdı verdim tedaviye başladık.Izin kağıdını dis hekimimi yoksa kadin dogum doktorun mu yazdı? Benim de olacak ama o ona atıyor o ona... kim düzenliyor?
Saol canim isterim ki hepimizin bebisleri 3.500 kilodan asagi dogmasin hayirlisi cpk yemek yemeyle cok kilolu olmuyor ki anam. Aksine sana kaliyo tum kilolar kizimda 22 kilo aldim 3.220 gr oldu :)
Bir eylül anneleri hayaleti olarak aranizda dolanip duruyorum affedin. Başına en kötüsü bile gelmiş olsa üstesinden geleceğine inanıyorum. SevgilerKızlar gurubu devretmek istiyorum. @Kazen ilgilenir misin.
Allaha emanet olun canımlar. Hakkınızı helal edin. Sormayın bişey aklınıza gelirsek dua edin sadece.
Hepiniz bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alın inşallah. Öpüyoruz çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?