2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın kızlar. MinikPiranha gitmene çok üzüldüm, inşallah düşündüğüm gibi birşey yoktur, bebeğin ve sen iyisindir sağlıkla ilgili değilse derdin, illa ki çözümü bulunur ve geçer

yarın benim de randevum var. hem çok heyecanlıyım, hem de her kontrol öncesi bebeğim iyi mi diye korkuyorum. 2. trimestera girdiğimden beri kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, çok rahatladım. bu da endişelendiriyor beni. neyse umarım güzel haberlerle gelirim :) 13. haftada doktorum kesin erkek demişti, biz de heyecandan bir kaç parça bişeyler almıştık :) ama şimdi cinsiyet değişenleri görünce emin olamadım, yarın yine soracağım :)

Gunaydin hatunlar :)

Benim gibi hic kilo almayan hatta eksilerde dolasan var mi? Maalesef bir de istahsizlik var hic birsey canim istemiyor saglikli beslenmem lazim ama ne yiyecegim onuda bilmiyorum. Siz gun icinde neler yiyip iciyorsunuz.
Ben de sizin gibiyim 3 kilo verdim.Canım hiç bişey istemiyor. Bebeğim için zorluyorum kendimi ama hemen doyuyorum

Bunun icin vitamin takviyesi almayi dusunuyorum ama doktor randevuma daha var ben de bebegim icin zorla yiyorum ve korkuyorum gerileyecek diye
Benim oğlumun gelişimi iyiymiş. Demir şurubu ve birçok vitamin içeren hap içiyorum. Belkide ondan çok acıkmıyorum. Sen de mutlaka vitamin kullanmalısın.

Benim oğlumun gelişimi iyiymiş. Demir şurubu ve birçok vitamin içeren hap içiyorum. Belkide ondan çok acıkmıyorum. Sen de mutlaka vitamin kullanmalısın.
Bana doktor sadece ferrum ford gunde 2 tane bir de D vit damla gunde 1 kez 20 damla kullan dedi onun disinda diger degerlerim.normalmis gerek gormedi de iste ben endise ediyorum bebegimin gelisimi etkilenecek diye :/ bu kontrolde isteyecegim kizim da elevit kullanmistim cok ise yaradi su an tekrar baslayacagim.

Saol canim isterim ki hepimizin bebisleri 3.500 kilodan asagi dogmasin hayirlisi cpk yemek yemeyle cok kilolu olmuyor ki anam. Aksine sana kaliyo tum kilolar kizimda 22 kilo aldim 3.220 gr oldu :)

.
Izin kağıdını dis hekimimi yoksa kadin dogum doktorun mu yazdı? Benim de olacak ama o ona atıyor o ona... kim düzenliyor?
Canım önce ki hafta felaket bir ağrıyla gece yarısı acile gittim kadın doğum doktorunun izin verdiğine dair bir yazı kaşesi ve imzası olmadan ağrı kesici bile yapmam dedi. Ben de 2 gün sonra gittim doktoruma kaç haftalık gebe olduğumu yazdı kendisinin izni dahilinde her türlü tedavi yapılabilir diye doktora yazı yazdı imza ve kasede koydu. Bugün doktora kağıdı verdim tedaviye başladık.

Kızlaarr yürürken falan su gibi akıntısı gelen var mı. Benim arada öyle su geliyor engel olamıyorum ama bildiiğiniz su çamaşırım batıyor daha çok idrar sıkışıkken oluyor ama idrar değil yani korkuyorum bende bu haftalarda suyu gelen de oluyormuş yavaş yavaş biraz baktım da enfeksiyondan dolayı falan olabiliyormuş ama normal mi acaba da diyorum kontrolüm de çarşamba günü.

Saol canim isterim ki hepimizin bebisleri 3.500 kilodan asagi dogmasin hayirlisi cpk yemek yemeyle cok kilolu olmuyor ki anam. Aksine sana kaliyo tum kilolar kizimda 22 kilo aldim 3.220 gr oldu :)

Tabi canım orası öyle,doktora sordum en az 10 kilo alırsan sıkıntı olmaz sağlıklı beslen dedi.42 kiloyum ister istemez endişeleniyorum arada ama haklısınız önemli olan bebişlerimiz.Sağlıkla kavuşuruz inşallah :)

Bir eylül anneleri hayaleti olarak aranizda dolanip duruyorum affedin. Başına en kötüsü bile gelmiş olsa üstesinden geleceğine inanıyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…