2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Peki hangi ilaci kullanıyorsun canim ismi ne?

Canım o normal.yurudukce ic çamaşırı sirilsiklam olur korkacak birsey yok.ne kadar hareket edersen akıntı o kadar cok artiyo

Yok canim benim hic tahminde bulunmadilar ilk erkek dediler
Ayy kusura bakma o zaman ben karıştırdım. Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla doğsun inşallah. Bizede erkek denmişti 12. Haftada. Sonra 14. Haftada başka bi doktor da erkeğe benzettim dedi. Pazartesi kendi doktorumda kesin netleştiricek inşallah. Ama tabi %99 oğluş

Peki hangi ilaci kullanıyorsun canim ismi ne?

GYNO FERRO SANOL canım ilacın adı. hamileliğim boyunca kullanacağım. dünya sağlık örgütünün de hamileler için önerdiği öncelikli ilaçlardan biri. içinde folik asit falan da var. hamilelik boyunca kullanılmasını öneriyor dünya sağlık örgütü. daha önce abimin eşi ve başka arkadaşlarım da hamileliklerinde kullanmışlardı.

Canım bende 16+5teyim 2 gündür bende de var o tarz bi sancı bide rahim kasık bölgesinde bi baskı hissediyorum böyle sık tuvalete gidiyorum.. anlamadım bende..

Saglikli olsunlar da 17+1 dedi doktor yine 3 gun onde masallah oglusuma

Merhaba.

Doktor gecen sefer kiza benziyo dedi bu sefer erkeğe benziyo dedi.
Ben anlayamadım anlayan var mi?

Canım o normal.yurudukce ic çamaşırı sirilsiklam olur korkacak birsey yok.ne kadar hareket edersen akıntı o kadar cok artiyo

Ne bileyim canım ya bildiğin su geliyor tutamıyorum da gidiyor yani lavaboya gidiyorum su olmuş normalde otururken falan yok ama daha çok tuvaletim geldiyse oluyor baskı mı oluyor ne? ama idrar değil kesinlikle. Öyle su gelmesi falan da okuyunca panik yaptım

canım ben telaşlandırmak istemem, belki de normal akıntıdır ama bence mutlaka doktorunla bi görüş. bu şekilde suyu gelenler oluyor. bebeğin suyu azalırsa ve farkedilmezse sorun olabilir.

yok yok merak etme herkeste oluyor.inrernete cok takılma internette her yazan doğru olsaydı hepimiz tahtali köyü boylamistik:)) evet insan cocugu olunca korkuyo sakiniyo ama öyle birsey olmaz akıntı yurudukce oturdukca hareket ettikce çoğalır.keyfine bak sen

canım ben telaşlandırmak istemem, belki de normal akıntıdır ama bence mutlaka doktorunla bi görüş. bu şekilde suyu gelenler oluyor. bebeğin suyu azalırsa ve farkedilmezse sorun olabilir.
ay yok canım yaa korkutma kızı:)) amniyotik sıvının durduk yere akmasi cok zor,bi saglik problemi falan varsa belki bir ihtimal.ama velev ki öyle diyelim,zaten amniyotik sivi kendini devamli yenileyen bi sivi.oyle bi tehlike olsa bile bol bol su icer suyu normale döner.bunun tek caresi su dur.ama hic zannetmiyorum.o akıntı cok normal.haa icin yinede rahat etmeyecekse doktora gorunebilirsin dejavu_one

Tesekkur ederim canimiyi bi ilac belliki.

Inşallah canım 13 haftada başka doktor kıza benziyor dedi ama hiç emin konuşmadı bugün kendi doktoruma randevum var inşallah öğreniriz ilk bebeğimiz heyecanliyiz
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Saglikli olsunlar da 17+1 dedi doktor yine 3 gun onde masallah oglusuma
Maşallahhh kuzucuğa. Benim oğluşda 2 gün öndeydi bakalım bu kez nasıl çıkacak

ben 16 sında normal muayeneye gideceğim 19 unda ayrıntılıya gireceğim Allah nasip ederse

senin nasıl geçti muayene bebiş ne durumda :) detayları bekliyorum

Oh ne güzel ya 3 gün arayla doya doya görüceksin kuzuyu

İyi geçti şükür sorun yok canım büyüyo oynuyo keyfi yerinde :)

Ben bu ilacı başka bir arkadaşımdan duydum, doktoruma sordum, bak bakalım WHO nun sitesine yazıyor mu öyle şey dedi, yazıyorsa al başla ben de önermeye başlayayım dedi. Hiç bir yerde bir makale bulamadım o yüzden kullanmadım ben de. Bir kaynağın varsa paylaşırsan ben de başlayacağım, hem doktora da kapak yaparım (Çok rahat doktorum var, olmaz birşey,eskiden vitamin mi vardı git meyve ye, eskiden magnezyum mu varmış git maden suyu iç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…