- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.881
sen hangi hastaneye gidiyordun :)Oh ne güzel ya 3 gün arayla doya doya görüceksin kuzuyu
İyi geçti şükür sorun yok canım büyüyo oynuyo keyfi yerinde :)
Tabiki gelBir eylül anneleri hayaleti olarak aranizda dolanip duruyorum affedin. Başına en kötüsü bile gelmiş olsa üstesinden geleceğine inanıyorum. Sevgiler
google da arattığında "içeriği dünya sağlık örgütü'nün önerdiği çeşit ve miktarlardadır." ve "hamileler için dünya sağlık örgütü tarafından önerilen, içerisinde demir, folik asit ve b12 bulunan vitamin." şeklinde yazılar çıkıyor. ben hiç araştırmamıştım şimdi sen yazınca baktım, bunları da direk copy paste yaptım. ama tabi ki ben de uzman değilim, yazılanların yalancısıyım :)Ben bu ilacı başka bir arkadaşımdan duydum, doktoruma sordum, bak bakalım WHO nun sitesine yazıyor mu öyle şey dedi, yazıyorsa al başla ben de önermeye başlayayım dedi. Hiç bir yerde bir makale bulamadım o yüzden kullanmadım ben de. Bir kaynağın varsa paylaşırsan ben de başlayacağım, hem doktora da kapak yaparım(Çok rahat doktorum var, olmaz birşey,eskiden vitamin mi vardı git meyve ye, eskiden magnezyum mu varmış git maden suyu iç)
Benimde akıntım baya arttı ara ara su gibiKızlaarr yürürken falan su gibi akıntısı gelen var mı. Benim arada öyle su geliyor engel olamıyorum ama bildiiğiniz su çamaşırım batıyor daha çok idrar sıkışıkken oluyor ama idrar değil yani korkuyorum bende bu haftalarda suyu gelen de oluyormuş yavaş yavaş biraz baktım da enfeksiyondan dolayı falan olabiliyormuş ama normal mi acaba da diyorum kontrolüm de çarşamba günü.
Benimki öylelerine inanmıyorgoogle da arattığında "içeriği dünya sağlık örgütü'nün önerdiği çeşit ve miktarlardadır." ve "hamileler için dünya sağlık örgütü tarafından önerilen, içerisinde demir, folik asit ve b12 bulunan vitamin." şeklinde yazılar çıkıyor. ben hiç araştırmamıştım şimdi sen yazınca baktım, bunları da direk copy paste yaptım. ama tabi ki ben de uzman değilim, yazılanların yalancısıyım :)
Benimde akıntım baya arttı ara ara su gibi
Normal olduğunu düşünüyorum acaba idrar kaçorma olabilir mi çünki baskıdan tutamıyoruz ya
Ama genelde panik oluyorsan gelen sıvının amniyotik sıvı olup olmadığını gösteren kağıt çubuklar al evde bulunsun şüphe duyarsan kullanırsın rahatlarsın ki öyle bi şey olduğunu sanmıyorum
Benimki öylelerine inanmıyorNeyse kullanma dedi kullanmıyorum artık. Valla burdan bakıyorum bir sürü takviyeler veriyor doktorlar, benimki folik asiti hamile kalmadan 2 ay önce başlattı, 12. haftamda bıraktırdı. Burada yazılanları bir kaç kere bir arkadaşıma böyle olmuş falan gibi söyleyeyim dedim, bana öyle arkadaşlarından duyup, internetten okuyup gelme dedi. 11 sene okul okudum ben 2 çocuk doğurdum 15 senedir de doğurtuyorum hiç biri benden iyi bilemez dedi, artık ağzımı açamıyorum
Bu bir anda geliyor baya yanii aktığını hissediyorum ama daha çok idrara sıkışkken oluyor onu tutabiliyorum ama bu direkt geliyor 3 hafta önce iyiydi gerçi suyu falan özellikle suyu iyi diye kendi belirtmişti bir sorun yoktu o zamanda biraz vardı bu durum O çubukları nereden temin edebilirim ki
yok yok merak etme herkeste oluyor.inrernete cok takılma internette her yazan doğru olsaydı hepimiz tahtali köyü boylamistik:)) evet insan cocugu olunca korkuyo sakiniyo ama öyle birsey olmaz akıntı yurudukce oturdukca hareket ettikce çoğalır.keyfine bak sen
ay yok canım yaa korkutma kızı:)) amniyotik sıvının durduk yere akmasi cok zor,bi saglik problemi falan varsa belki bir ihtimal.ama velev ki öyle diyelim,zaten amniyotik sivi kendini devamli yenileyen bi sivi.oyle bi tehlike olsa bile bol bol su icer suyu normale döner.bunun tek caresi su dur.ama hic zannetmiyorum.o akıntı cok normal.haa icin yinede rahat etmeyecekse doktora gorunebilirsindejavu_one
Amniyotik sızıntı test pedi dersen eczanelerde olması lazım.
Sağolasın canım. Bizimkine de söyleyeceğim kurtulacağım su disten. Cekme uyusturmadan nasıl yapacaklar bilmiyorum.
Canım önce ki hafta felaket bir ağrıyla gece yarısı acile gittim kadın doğum doktorunun izin verdiğine dair bir yazı kaşesi ve imzası olmadan ağrı kesici bile yapmam dedi. Ben de 2 gün sonra gittim doktoruma kaç haftalık gebe olduğumu yazdı kendisinin izni dahilinde her türlü tedavi yapılabilir diye doktora yazı yazdı imza ve kasede koydu. Bugün doktora kağıdı verdim tedaviye başladık.
Bende oluyo arada çok tırsak oldum hamilelikten beri yüreğim hop ediyo resmen saçma sapan şeyler yüzündenKızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Çok çok iyi anlıyorum canım seni dişin belki kurtarılır benim dışım sallanıyor mesela ama doktor kanal tedavisiyle kurtarırız dişini dedi. Sen gittiğin zaman direk çekim deme ben biraz şanslıyım önceden çekilmiş röntgen filmim vardı doktor ondan baktı tekrar istemedi belki senden isteyebilir. Kadın Doğum doktoruna bunun sakıncası olup olmadığını da sormayı unutma onuda yazsin dış doktorları çok katı sorumluluk almak istemiyorlar.Sağolasın canım. Bizimkine de söyleyeceğim kurtulacağım su disten. Cekme uyusturmadan nasıl yapacaklar bilmiyorumsuan sukur agrimiyor ama arada hafif sizlamalarla beni cektir kabusun olurum diyor resmen
Kapı çaldığında bile kalbim güm güm atiyo vucudum titremeye basliyo bi 15 dk sonra geciyo. yada ani bi ses duyunca telefon çalınca,bende de aşırı bi korkaklik var panik atak mi deniliyo buna ne deniliyo ki bi zarari var midir acabaBende oluyo arada çok tırsak oldum hamilelikten beri yüreğim hop ediyo resmen saçma sapan şeyler yüzündenGece yatarken de karanlıktan bile korkar oldum normalde asla korkak bi insan deildim ama şimdi böyle bol bol ayetel kürsi okuyorum.İnşallah böyle devam etmez
Yok bence patik atak daha ciddi bişey canım.Bi zararının olduğunu zannetmiyorum.Ben korkunca derin nefesler alıp veriyorum iyi geliyoKapı çaldığında bile kalbim güm güm atiyo vucudum titremeye basliyo bi 15 dk sonra geciyo. yada ani bi ses duyunca telefon çalınca,bende de aşırı bi korkaklik var panik atak mi deniliyo buna ne deniliyo ki bi zarari var midir acaba
Kapı çaldığında bile kalbim güm güm atiyo vucudum titremeye basliyo bi 15 dk sonra geciyo. yada ani bi ses duyunca telefon çalınca,bende de aşırı bi korkaklik var panik atak mi deniliyo buna ne deniliyo ki bi zarari var midir acaba
Çok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?Tabiki gel
hayalet gibi kalmana da gerek yok :)
zor bir dönem ama geçecek ben de 2015 nisan anneleri grubundan ayrılmıştım bakardım ara ara
Sonra 2016 Şubat annesi oldum nasip
Senin sağlığın yerinde mi adet oldu mu tekrar çalışmalara başlayacak msn
inş tez zamanda tekrar hamile kalırsın
Sen hayırlısı diye dua et benimki olabilir ilk gebelik genelde oluyor dendiÇok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
Canım eyer ilk hamileliğinse bi sorun olmasa da ilk gebeliklerde düşük riski fazla oluyomuş.Benimde ilk gebeliğim malesef bu şekilde kalp atımı durduğu için düşükle sonlanmıştı.Geçicek bu günler hiç bir acı kalıcı deil şükür kiÇok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?