2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bir eylül anneleri hayaleti olarak aranizda dolanip duruyorum affedin. Başına en kötüsü bile gelmiş olsa üstesinden geleceğine inanıyorum. Sevgiler
Tabiki gel
hayalet gibi kalmana da gerek yok :)
zor bir dönem ama geçecek ben de 2015 nisan anneleri grubundan ayrılmıştım bakardım ara ara
Sonra 2016 Şubat annesi oldum nasip
Senin sağlığın yerinde mi adet oldu mu tekrar çalışmalara başlayacak msn
inş tez zamanda tekrar hamile kalırsın

google da arattığında "içeriği dünya sağlık örgütü'nün önerdiği çeşit ve miktarlardadır." ve "hamileler için dünya sağlık örgütü tarafından önerilen, içerisinde demir, folik asit ve b12 bulunan vitamin." şeklinde yazılar çıkıyor. ben hiç araştırmamıştım şimdi sen yazınca baktım, bunları da direk copy paste yaptım. ama tabi ki ben de uzman değilim, yazılanların yalancısıyım :)

Benimde akıntım baya arttı ara ara su gibi
Normal olduğunu düşünüyorum acaba idrar kaçorma olabilir mi çünki baskıdan tutamıyoruz ya
Ama genelde panik oluyorsan gelen sıvının amniyotik sıvı olup olmadığını gösteren kağıt çubuklar al evde bulunsun şüphe duyarsan kullanırsın rahatlarsın ki öyle bi şey olduğunu sanmıyorum

Benimki öylelerine inanmıyor Neyse kullanma dedi kullanmıyorum artık. Valla burdan bakıyorum bir sürü takviyeler veriyor doktorlar, benimki folik asiti hamile kalmadan 2 ay önce başlattı, 12. haftamda bıraktırdı. Burada yazılanları bir kaç kere bir arkadaşıma böyle olmuş falan gibi söyleyeyim dedim, bana öyle arkadaşlarından duyup, internetten okuyup gelme dedi. 11 sene okul okudum ben 2 çocuk doğurdum 15 senedir de doğurtuyorum hiç biri benden iyi bilemez dedi, artık ağzımı açamıyorum

Bu bir anda geliyor baya yanii aktığını hissediyorum ama daha çok idrara sıkışkken oluyor onu tutabiliyorum ama bu direkt geliyor 3 hafta önce iyiydi gerçi suyu falan özellikle suyu iyi diye kendi belirtmişti bir sorun yoktu o zamanda biraz vardı bu durum O çubukları nereden temin edebilirim ki

her doktor farklı tabi :) ben de hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başladım, 12. haftada bırakıp bu ilaca geçtim. başka da birşey kullanmadım.

Amniyotik sızıntı test pedi dersen eczanelerde olması lazım.

Canım benim tüp bebek yaptıran bir arkadaşım vardı üçüzdü onun ve 18.haftasında suyu geldi tam nasıl olmuştu bilmiyorum ama dr gitti aşağıya inmiş sancısı da vardı galiba onun durdurdular ama biri baya vajinaya inmiş eline gelmişti kese hatta sonra içeri itip diktiler rahim ağzını ama enfeksiyon olmuş iterken düşüremediler enfeksiyonu ve doğum başladı öyle kaybetti Allah korusun ama onda rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşılmış şimdi tekrar kaldığında 12. haftada dikilecel oradan bende birşey kaldı sanırım. Bir de enfeksiyon falan olursa kese incelebiliyormuş ve su sızdırabiliyormuş açıklık olabiliryormuş kesede o yüzden korktum. Yoksa sadece su azlığı olsa onun çaresi var. Bu zamana kadar da takmıyordum bugün taktım işte. Çarşamba doktora gidince hem rahim ağzı kontrolü yaptırıcam hem de durumu söylücem.

Sağolasın canım. Bizimkine de söyleyeceğim kurtulacağım su disten. Cekme uyusturmadan nasıl yapacaklar bilmiyorum suan sukur agrimiyor ama arada hafif sizlamalarla beni cektir kabusun olurum diyor resmen

Kızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Bende oluyo arada çok tırsak oldum hamilelikten beri yüreğim hop ediyo resmen saçma sapan şeyler yüzünden Gece yatarken de karanlıktan bile korkar oldum normalde asla korkak bi insan deildim ama şimdi böyle bol bol ayetel kürsi okuyorum.İnşallah böyle devam etmez

Sağolasın canım. Bizimkine de söyleyeceğim kurtulacağım su disten. Cekme uyusturmadan nasıl yapacaklar bilmiyorum suan sukur agrimiyor ama arada hafif sizlamalarla beni cektir kabusun olurum diyor resmen
Çok çok iyi anlıyorum canım seni dişin belki kurtarılır benim dışım sallanıyor mesela ama doktor kanal tedavisiyle kurtarırız dişini dedi. Sen gittiğin zaman direk çekim deme ben biraz şanslıyım önceden çekilmiş röntgen filmim vardı doktor ondan baktı tekrar istemedi belki senden isteyebilir. Kadın Doğum doktoruna bunun sakıncası olup olmadığını da sormayı unutma onuda yazsin dış doktorları çok katı sorumluluk almak istemiyorlar.

Kapı çaldığında bile kalbim güm güm atiyo vucudum titremeye basliyo bi 15 dk sonra geciyo. yada ani bi ses duyunca telefon çalınca,bende de aşırı bi korkaklik var panik atak mi deniliyo buna ne deniliyo ki bi zarari var midir acaba

Yok bence patik atak daha ciddi bişey canım.Bi zararının olduğunu zannetmiyorum.Ben korkunca derin nefesler alıp veriyorum iyi geliyo

Senin kaç haftalık canım? Takvimin de yok kaç zamandır soracağım unutuyorum.

Çok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?

Sen hayırlısı diye dua et benimki olabilir ilk gebelik genelde oluyor dendi
Benim düşük sonrası zor bir süreçti patronumla sorunlar vardı birikmişti düşükle patladı
Ben ara verdim destek aldım hafif bi antidepresan kullandım kısa süre
baya huzurlu bir hayata geçince ikinci denemede hamile kaldım 9 ay sonra
ama hemen bebek çalışmalarına başla başka bir sıkıntı yoksa benim hayatım çok karışıktı beklemek zor da olsa mantıklı olandı
Ki hamileliğim çok mutlu geçti hamile kalınca herşeyi unutacaksın
Güzel günler gelecek inş

Canım eyer ilk hamileliğinse bi sorun olmasa da ilk gebeliklerde düşük riski fazla oluyomuş.Benimde ilk gebeliğim malesef bu şekilde kalp atımı durduğu için düşükle sonlanmıştı.Geçicek bu günler hiç bir acı kalıcı deil şükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…