2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Yaa bana da aynısı oluyor ama dikkat etmedim idrara sıkışıkken mi oluyor diye. Zira hep sıkışık geziyorum :)

Dediğin gibi su bariz. En kalın günlük ped bile kar etmiyor sürekli değiştiriyorum. Bide regl olunca hissedersin ya içinden akıp gittiğini, öyle hissediyorum.

Doktora geçen hafta söylediğimde renk koku yoksa, kaşıntı ve idrarda yanma yoksa sorun yok demişti. Kontrolde tekrar soracağım.

Umarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyor

:) merhaba! Ilk hamileligimdi ama 15 haftasini doldurmuş gebelik olunca, diger taraftan yaş ilerliyor, efendim öbür taraftan insan bir hayli hırpalanıyor derken "ya Allah" deyip tüm testlere yürümeye karar verdik. Senin bebeginin kaçıncı haftasıydı? Desteğin için teşekkür ederim. Zamanında mesaj atan tüm arkadaşlara da..

Merak etme ümitli ol üstüne düşen herşeyi yap
ve dua et merak etme hepsine yetecek sevgi var kalbinde
bi meleğin var seninde
İnş güzel olacak

Şimdi geçmez unutmam diyorsun ama İnan hayırlısıyla yeni bir bebek size çok iyi gelecektir Allah fazla bekletmeden size nasip eder inşallah sağlıklı kıpır kıpır akıllı Zeki bir çocuk içimden böyle dua etmek geldi :)

Canım benim geçiyor o günler, merak etme. Ben 12. Haftada kontrolde öğrenmiştim düşük olduğunu, ondan sonra 1 ay uyumadım desem yeridir. Şimdi senin yaşadıklarını okuyunca yine gözlerim doldu ama normalde aklıma gelmiyor artık. Benim de pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı sonra, zaten grupta da görmüşsündür Türklerde oldukça yaygın. Ben 2. Reglden sonra hamile kaldım, inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar.

Canım potolojide sakatlığa bakmazlad başka test yaptılarsa bilmemde ama inşallah bu söylediğin pıhtılaşma faktörlörü falan yoktur canım bide ilk bebek kaybında yapmıyolar o testleri ben ekimde kürtaj oldum canım aralıkta tekrar hamile kaldım yani bu tür vakalar ilk gebelikte oluyo sakın kendini yıpratma kendine çok iyi bak motivasyonunu yüksek tut inşallah yeni bebeğin geldiğinde unutulmuyo diğeri tamamen ama geçiyo herşey inan inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur yine kucağına alırsın sağsalim

Maşallah canımm bende Çarşamba gideceğim bakalım ne alemdeyiz çok merak ediyorum bugün 16 yı bitiriyoruz
Ayy ne guzel ayda 1 kere gidiyoruz 5 kere daha gitcez sonra son kez gidip kucagimiza alcaz
20 gun sonra bende gidiyorum tekrar test sonucu icin gitmiskn baktirurmda

Ayy ne guzel ayda 1 kere gidiyoruz 5 kere daha gitcez sonra son kez gidip kucagimiza alcaz
20 gun sonra bende gidiyorum tekrar test sonucu icin gitmiskn baktirurmda
Ben haftada bir gidiyorum o yüzden zaman durdu sanki gibi geliyor eşime diyorum bana bir sakinleştirici yapıp Eylül’de uyandırsanız nasıl olur :)

Kızlar bişey sorucam size bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim kiloma baktılar 1 kilo almışım kan aldılar kalp atışı dinlettiler herşey iyi hoşta bana tek doz tetonoz aşısı yapılcakmış 24 haftada herkez 2doz diyo biri 20 haftada biri 24 size nasıl dediler acaba doktoruma da sorucam ama niye tek doz anlamış değilim bi sorun olmazmı size ne dedi sağlık ocakları

Kizlar artik hemen hemen herkesin cinsiyetleri ogrenildigine gore yacas yavas isimleri dusunmeye baslayalim artik.. benim adim Hande kizima da kendi adimi vermek istiyorum ama 2. Bir isim bupamadim fikirlerinize ihtiyacim var ayni anda soylenebilen bir isim olursa sevinirim.

Hande Sena
Ya da sena gibi 4 harfli bir isim uyar bence. Ama en guzel sena uydu sanki

Kızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
Kan ilacanına en son yapılan kan testınde değerim düşük oldugu için başladık mecbur. Gyno ferro sanol benımkıde. Kabız olmadım ben, normalde hep ishal gıbıydım. Normale döndüm.

Canım inşallah bir sorun çıkmasın yinede. Her gebelik birbirinden farklı. Birinde 7 ay yattım, bundada normal hayatıma devam ediyorum. Bir dahakıde böyle olur dıye düşünme. Tabi önlemini alıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…