- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.901
Ne bileyim canım ya bildiğin su geliyor tutamıyorum da gidiyor yani lavaboya gidiyorum su olmuş normalde otururken falan yok ama daha çok tuvaletim geldiyse oluyor baskı mı oluyor ne? ama idrar değil kesinlikle. Öyle su gelmesi falan da okuyunca panik yaptım
Bende oluyor cnm oKızlar bazen aniden kapi zili çaldığında veya ani bi ses duydugunuzda kalbiniz hızlı carpmaya basliyor mu korku oluyor mu o esnada?
Fotolari atarsin artikEvettt birazdsn cikicm carsiya bu ani bekliyodm bende
Umarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyorSen hayırlısı diye dua et benimki olabilir ilk gebelik genelde oluyor dendi
Benim düşük sonrası zor bir süreçti patronumla sorunlar vardı birikmişti düşükle patladı
Ben ara verdim destek aldım hafif bi antidepresan kullandım kısa süre
baya huzurlu bir hayata geçince ikinci denemede hamile kaldım 9 ay sonra
ama hemen bebek çalışmalarına başla başka bir sıkıntı yoksa benim hayatım çok karışıktı beklemek zor da olsa mantıklı olandı
Ki hamileliğim çok mutlu geçti hamile kalınca herşeyi unutacaksın
Güzel günler gelecek inş
:) merhaba! Ilk hamileligimdi ama 15 haftasini doldurmuş gebelik olunca, diger taraftan yaş ilerliyor, efendim öbür taraftan insan bir hayli hırpalanıyor derken "ya Allah" deyip tüm testlere yürümeye karar verdik. Senin bebeginin kaçıncı haftasıydı? Desteğin için teşekkür ederim. Zamanında mesaj atan tüm arkadaşlara da..Canım eyer ilk hamileliğinse bi sorun olmasa da ilk gebeliklerde düşük riski fazla oluyomuş.Benimde ilk gebeliğim malesef bu şekilde kalp atımı durduğu için düşükle sonlanmıştı.Geçicek bu günler hiç bir acı kalıcı deil şükür ki
Merak etme ümitli ol üstüne düşen herşeyi yapUmarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyor
Şimdi geçmez unutmam diyorsun ama İnan hayırlısıyla yeni bir bebek size çok iyi gelecektir Allah fazla bekletmeden size nasip eder inşallah sağlıklı kıpır kıpır akıllı Zeki bir çocuk içimden böyle dua etmek geldi :)Umarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyor
Canım benim geçiyor o günler, merak etme. Ben 12. Haftada kontrolde öğrenmiştim düşük olduğunu, ondan sonra 1 ay uyumadım desem yeridir. Şimdi senin yaşadıklarını okuyunca yine gözlerim doldu ama normalde aklıma gelmiyor artık. Benim de pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı sonra, zaten grupta da görmüşsündür Türklerde oldukça yaygın. Ben 2. Reglden sonra hamile kaldım, inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar.Umarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyor
Canım potolojide sakatlığa bakmazlad başka test yaptılarsa bilmemde ama inşallah bu söylediğin pıhtılaşma faktörlörü falan yoktur canım bide ilk bebek kaybında yapmıyolar o testleri ben ekimde kürtaj oldum canım aralıkta tekrar hamile kaldım yani bu tür vakalar ilk gebelikte oluyo sakın kendini yıpratma kendine çok iyi bak motivasyonunu yüksek tut inşallah yeni bebeğin geldiğinde unutulmuyo diğeri tamamen ama geçiyo herşey inan inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur yine kucağına alırsın sağsalimÇok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
Ayy ne guzel ayda 1 kere gidiyoruz 5 kere daha gitcez sonra son kez gidip kucagimiza alcazMaşallah canımm bende Çarşamba gideceğim bakalım ne alemdeyiz çok merak ediyorum bugün 16 yı bitiriyoruz
Ben haftada bir gidiyorumAyy ne guzel ayda 1 kere gidiyoruz 5 kere daha gitcez sonra son kez gidip kucagimiza alcaz
20 gun sonra bende gidiyorum tekrar test sonucu icin gitmiskn baktirurmda
Hayirli olsun canimKızlaaar benimde oğluşum olcak
Kizlar artik hemen hemen herkesin cinsiyetleri ogrenildigine gore yacas yavas isimleri dusunmeye baslayalim artik.. benim adim Hande kizima da kendi adimi vermek istiyorum ama 2. Bir isim bupamadim fikirlerinize ihtiyacim var ayni anda soylenebilen bir isim olursa sevinirim.
Benimde kızım olsaydı Sena düşünüyordum ismini bencede güzelHande Sena
Ya da sena gibi 4 harfli bir isim uyar bence. Ama en guzel sena uydu sanki
Kan ilacanına en son yapılan kan testınde değerim düşük oldugu için başladık mecbur. Gyno ferro sanol benımkıde. Kabız olmadım ben, normalde hep ishal gıbıydım. Normale döndüm.Kızlar kan ilacina kaçıncı haftada basladiniz? Kabızlık yapiyor mu
Canım inşallah bir sorun çıkmasın yinede. Her gebelik birbirinden farklı. Birinde 7 ay yattım, bundada normal hayatıma devam ediyorum. Bir dahakıde böyle olur dıye düşünme. Tabi önlemini alıyorsun zaten.Çok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?