2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348
Selam kızlar
Yarın benim de kontrolüm var. İnşallah miniğim cinsiyetini gösterir de netleşir. Başka doktor kıza benzetti bakalım kendi doktorum ne diyecek. Yorgunluktan mıdır nedir ama hiç heyecan yok. Hiç bişey yapasım yok. İçim sıkıldı Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
 
Arkadaşım tam bakamadım ama öncelikle geçmiş olsun.Eğer ilk gebelikse düşük olabilir bende de oldu.Çok iyi doktora gittim.Hiç gerek YÖK dedi incelemeye.Eğer Bi kaç defa düşük olursa inceleniyormuş.Senin tam geçmişini bilmiyorum ama moralini Yüksek tut ve iyi Bi doktora git canım
 
Rica ederim hepimiz kadınız üç aşşağı beş yukarı birbirimizi anlayabiliyoruz.Benim de 12 haftalıktı o zamanlar tabi böyle bi ihtimal aklımın ucundan geçmiyodu belki cinsiyet öğrenirim heyecanıyla gitmiştim kalp atımı yok denince şok üzüntü sicim gibi göz yaşları arkasından gelmişti.Allah kimseye yaşatmasin çok zor gerçekten ama onu da yaşamam gerekiyomuş demek ki.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın.
 

Ben de evlendiğim ilk ay hamile kaldım 8. Haftada kalbi durmuş karnımda.. kürtaj oldum tabi.. ilk düşük diye hiçbir test yapmadı doktor.. 35 gün sonra adet oldum ader bitince doktora gittim rahim tertemiz kendini hazır hissediyosan korunma dedi.. şimdi 4 aylık bir kıza hamileyim.. allah sana da nasip etsin. Hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebeler nasip etsin
 
Canım bişi sorcam bayadır merak ediyorum :) yok kelimesini neden YÖK olarak hep büyük yazıyorsun bir nedenimi var umarım yanlış bişi sormuyorumdur :)
 
Canım bişi sorcam bayadır merak ediyorum :) yok kelimesini neden YÖK olarak hep büyük yazıyorsun bir nedenimi var umarım yanlış bişi sormuyorumdur :)
Aynısını benim tlf da yapıyor :) her seferinde dikkat edip düzeltmezsem yok yerine YÖK yapıyor arkadaş cevap vermeden ben yazayım dedim :)
 
İyi akşamlar Eylül anneleri.
12 ci haftada erkek gibi demişti bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda kilo almamışım gayet iyi dedi doktorumuz ve bizim ufaklık sağ gösterip sol vurdu..
Erkekten kıza döndük %100 kız dedi doktorumuz hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi.. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
 
Hayirli olsun cnm. Zaten erken haftalarda tahmin yapilinca yanilma payi olabiliyor..
 
Canım bana 20. Haftada cagiracagiz artık dediler ilk gebelik kaydim yapıldığında
 
Aynısını benim tlf da yapıyor :) her seferinde dikkat edip düzeltmezsem yok yerine YÖK yapıyor arkadaş cevap vermeden ben yazayım dedim :)

Ya ben de aynı dertten muzdaribim:) iPhone’un otomatik düzeltmesi. Yoku YÖK diye yazıyor :))
Anladım kızlar sağolun benim telefonda otomatik düzeltme kapalı ondan anlayamadım :)
 
Amin canım biz de aynı şeyi yaşadık :)hayirla sağlıkla bereketle gelsin yavrularimiz
 
Çok teşekkür ederim. Yaza sizler doğurmadan "Ben mart/nisan annesi olucam," diye buraya tekrar uğramayı cok istiyorum. Umarim senin bebeğin de sağlıklı, zeki ve çok sevimli olur.
 
Kocandan mütevellit kızın olunca onda pıhtılaşma olmaz umarım.. size doktor bekleme cezası vermedi mi ne güzel. Umarım az morarmalı, cok moralli bi gebelik gecirip cok sarı bi evlat dünyaya getirirsin. Bi hafta cok ağladım. Allah kimseyi sınamasın. Daha ileriki haftalarda kayıp yasayanlara buyuk sabir versin.
 
Gerçekten sakatliga bakmiyorlar mi... Ben baktilar diye biliyorum ama ince ince neler yapildi diye soracak durumda diildim. Iceride parca kalmis onu alicakken esim konusmus.. onu sorayim sagol. Yalniz ben testleri ozelde yaptiracagim mecbur. Devlet sagolsun 3 düşük istiyormuş evet.
 
Çok teşekkur ederim. Ben biraz şımarık davranmış ;her istedigimi yaparım sanmıştım. Bir daha hamile kalabilirsem çok daha dikkatli olacağım. Umarim hamileligini ayakta tamamlar; bebeğini bile ayakta kucaklarsın. Sağol.
 
Çok tesekkur ederim.. Benim ilk düşüğüm.yani 15 haftalikken kalbi durdu. Suni sanciyla dusuremediler ama adı tıbben düşük dediler, peki dedik. Ama lanet olsun ki 35 yaşındayım ve bi daha aynisini yasarim diye aklım çıkıyor. Iyi bir doktor şart haklısın, tırmalayacagiz biraz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…