- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.921
Arkadaş ne uyar diye sorunca handenin yanına kendi kendime Hande sena cikti ağzımdan gerçekten güzel isim :)Benimde kızım olsaydı Sena düşünüyordum ismini bencede güzel
Arkadaşım tam bakamadım ama öncelikle geçmiş olsun.Eğer ilk gebelikse düşük olabilir bende de oldu.Çok iyi doktora gittim.Hiç gerek YÖK dedi incelemeye.Eğer Bi kaç defa düşük olursa inceleniyormuş.Senin tam geçmişini bilmiyorum ama moralini Yüksek tut ve iyi Bi doktora git canımÇok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
Sagol cnm dusunicemArkadaş ne uyar diye sorunca handenin yanına kendi kendime Hande sena cikti ağzımdan gerçekten güzel isim :)
Rica ederim hepimiz kadınız üç aşşağı beş yukarı birbirimizi anlayabiliyoruz.Benim de 12 haftalıktı o zamanlar tabi böyle bi ihtimal aklımın ucundan geçmiyodu belki cinsiyet öğrenirim heyecanıyla gitmiştim kalp atımı yok denince şok üzüntü sicim gibi göz yaşları arkasından gelmişti.Allah kimseye yaşatmasin çok zor gerçekten ama onu da yaşamam gerekiyomuş demek ki.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın.:) merhaba! Ilk hamileligimdi ama 15 haftasini doldurmuş gebelik olunca, diger taraftan yaş ilerliyor, efendim öbür taraftan insan bir hayli hırpalanıyor derken "ya Allah" deyip tüm testlere yürümeye karar verdik. Senin bebeginin kaçıncı haftasıydı? Desteğin için teşekkür ederim. Zamanında mesaj atan tüm arkadaşlara da..
Çok teşekkür ederim ne kadar zarifsin... Operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu. Maalesef kanamam hiç kesilmedi. Bir hafta göğüslerim sızladı, süt geldi. Tuhaf... Vücut ne çabuk alışıyor anneliğe. Hâlâ tepe sersemi gibiyim. Bebek patolojiden sakat gelsin diye dua etmistim, tertemizmiş. Ilk adetten sonra genetik, trombofili hangi test varsa girişicez. Seksmiş çocukmuş maalesef şimdilik bizim için pek bi uzaklarda. Şimdi de umarım pıhtılaşmam vardır, kodum bozuktur, iğneyle her yanımın morarması gerekiyordur diye dua ediyorum. Tuhaf mı? Diil... Hastalığım olsun ki çözümüne bakalım diye dua ediyorum. Seninkinin sebebi belli miydi?
Canım bişi sorcam bayadır merak ediyorum :) yok kelimesini neden YÖK olarak hep büyük yazıyorsun bir nedenimi var umarım yanlış bişi sormuyorumdur :)Arkadaşım tam bakamadım ama öncelikle geçmiş olsun.Eğer ilk gebelikse düşük olabilir bende de oldu.Çok iyi doktora gittim.Hiç gerek YÖK dedi incelemeye.Eğer Bi kaç defa düşük olursa inceleniyormuş.Senin tam geçmişini bilmiyorum ama moralini Yüksek tut ve iyi Bi doktora git canım
Aynısını benim tlf da yapıyor :) her seferinde dikkat edip düzeltmezsem yok yerine YÖK yapıyor arkadaş cevap vermeden ben yazayım dedim :)Canım bişi sorcam bayadır merak ediyorum :) yok kelimesini neden YÖK olarak hep büyük yazıyorsun bir nedenimi var umarım yanlış bişi sormuyorumdur :)
Ya ben de aynı dertten muzdaribim:) iPhone’un otomatik düzeltmesi. Yoku YÖK diye yazıyor :))Canım bişi sorcam bayadır merak ediyorum :) yok kelimesini neden YÖK olarak hep büyük yazıyorsun bir nedenimi var umarım yanlış bişi sormuyorumdur :)
Hayirli olsun cnm. Zaten erken haftalarda tahmin yapilinca yanilma payi olabiliyor..İyi akşamlar Eylül anneleri.
12 ci haftada erkek gibi demişti bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda kilo almamışım gayet iyi dedi doktorumuzve bizim ufaklık sağ gösterip sol vurdu..
Erkekten kıza döndük %100 kız dedi doktorumuz hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi.. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım bana 20. Haftada cagiracagiz artık dediler ilk gebelik kaydim yapıldığındaKızlar bişey sorucam size bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim kiloma baktılar 1 kilo almışımkan aldılar kalp atışı dinlettiler herşey iyi hoşta bana tek doz tetonoz aşısı yapılcakmış 24 haftada herkez 2doz diyo biri 20 haftada biri 24 size nasıl dediler acaba doktoruma da sorucam ama niye tek doz anlamış değilim bi sorun olmazmı size ne dedi sağlık ocakları
Aynısını benim tlf da yapıyor :) her seferinde dikkat edip düzeltmezsem yok yerine YÖK yapıyor arkadaş cevap vermeden ben yazayım dedim :)
Anladım kızlar sağolun benim telefonda otomatik düzeltme kapalı ondan anlayamadım :)Ya ben de aynı dertten muzdaribim:) iPhone’un otomatik düzeltmesi. Yoku YÖK diye yazıyor :))
Amin canım biz de aynı şeyi yaşadık :)hayirla sağlıkla bereketle gelsin yavrularimizİyi akşamlar Eylül anneleri.
12 ci haftada erkek gibi demişti bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda kilo almamışım gayet iyi dedi doktorumuzve bizim ufaklık sağ gösterip sol vurdu..
Erkekten kıza döndük %100 kız dedi doktorumuz hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi.. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Çok teşekkür ederim. Yaza sizler doğurmadan "Ben mart/nisan annesi olucam," diye buraya tekrar uğramayı cok istiyorum. Umarim senin bebeğin de sağlıklı, zeki ve çok sevimli olur.Şimdi geçmez unutmam diyorsun ama İnan hayırlısıyla yeni bir bebek size çok iyi gelecektir Allah fazla bekletmeden size nasip eder inşallah sağlıklı kıpır kıpır akıllı Zeki bir çocuk içimden böyle dua etmek geldi :)
Ben deYa ben de aynı dertten muzdaribim:) iPhone’un otomatik düzeltmesi. Yoku YÖK diye yazıyor :))
Kocandan mütevellit kızın olunca onda pıhtılaşma olmaz umarım.. size doktor bekleme cezası vermedi mi ne güzel. Umarım az morarmalı, cok moralli bi gebelik gecirip cok sarı bi evlat dünyaya getirirsin. Bi hafta cok ağladım. Allah kimseyi sınamasın. Daha ileriki haftalarda kayıp yasayanlara buyuk sabir versin.Canım benim geçiyor o günler, merak etme. Ben 12. Haftada kontrolde öğrenmiştim düşük olduğunu, ondan sonra 1 ay uyumadım desem yeridir. Şimdi senin yaşadıklarını okuyunca yine gözlerim doldu ama normalde aklıma gelmiyor artık. Benim de pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı sonra, zaten grupta da görmüşsündür Türklerde oldukça yaygın. Ben 2. Reglden sonra hamile kaldım, inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın tekrar.
Gerçekten sakatliga bakmiyorlar mi... Ben baktilar diye biliyorum ama ince ince neler yapildi diye soracak durumda diildim. Iceride parca kalmis onu alicakken esim konusmus.. onu sorayim sagol. Yalniz ben testleri ozelde yaptiracagim mecbur. Devlet sagolsun 3 düşük istiyormuş evet.Canım potolojide sakatlığa bakmazlad başka test yaptılarsa bilmemde ama inşallah bu söylediğin pıhtılaşma faktörlörü falan yoktur canım bide ilk bebek kaybında yapmıyolar o testleri ben ekimde kürtaj oldum canım aralıkta tekrar hamile kaldım yani bu tür vakalar ilk gebelikte oluyo sakın kendini yıpratma kendine çok iyi bak motivasyonunu yüksek tut inşallah yeni bebeğin geldiğinde unutulmuyo diğeri tamamen ama geçiyo herşey inan inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur yine kucağına alırsın sağsalim
Çok teşekkur ederim. Ben biraz şımarık davranmış ;her istedigimi yaparım sanmıştım. Bir daha hamile kalabilirsem çok daha dikkatli olacağım. Umarim hamileligini ayakta tamamlar; bebeğini bile ayakta kucaklarsın. Sağol.Kan ilacanına en son yapılan kan testınde değerim düşük oldugu için başladık mecbur. Gyno ferro sanol benımkıde. Kabız olmadım ben, normalde hep ishal gıbıydım. Normale döndüm.
Canım inşallah bir sorun çıkmasın yinede. Her gebelik birbirinden farklı. Birinde 7 ay yattım, bundada normal hayatıma devam ediyorum. Bir dahakıde böyle olur dıye düşünme. Tabi önlemini alıyorsun zaten.
Çok tesekkur ederim.. Benim ilk düşüğüm.yani 15 haftalikken kalbi durdu. Suni sanciyla dusuremedilerArkadaşım tam bakamadım ama öncelikle geçmiş olsun.Eğer ilk gebelikse düşük olabilir bende de oldu.Çok iyi doktora gittim.Hiç gerek YÖK dedi incelemeye.Eğer Bi kaç defa düşük olursa inceleniyormuş.Senin tam geçmişini bilmiyorum ama moralini Yüksek tut ve iyi Bi doktora git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?