2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağol... Allah kızına ve ailene tertemiz bi gelecek yazsın. Testler maddi manevi yıpratır diyorlar ama kanamasiz, agrisiz, hersey yolunda gibi gorunurken ileri hafya dusuk beni pihtilasmadan şüphelendiriyor. Bakalim reglimden sonra rahim ne alemde olacak. Cok cok sagol.

Tekrar geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğim 9. haftada sonlandı. Patoloji sonucu da temiz çıktı. İlk gebeliklerin düşükle sonuçlanma oranları malesef çok yüksek. Ben de 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah Allah sana da en yakım zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder arkadaşım.

Cok teşekkür ederim. Arkadaşlık etmek için ille de birbirini görmeye gerek yokmuş demek ki. Ortak duygular var ve umarım artik daha tatli ortakliklarda bulusuruz. Çok sağlıkli bi gebelik, çok mutlu bi aile dilerim.

Böbrek ağrısı yaşayan varmı yarın kontrolde doktora sorucam ama sağ böbreğim baya ağrıyor özellikle sırt üstü ve sola yattığımda ağrıyor

Cok teşekkür ederim. Arkadaşlık etmek için ille de birbirini görmeye gerek yokmuş demek ki. Ortak duygular var ve umarım artik daha tatli ortakliklarda bulusuruz. Çok sağlıkli bi gebelik, çok mutlu bi aile dilerim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Gönlünden geçen ne varsa yakın zamanda kavuşman dileğiyle.

Cok gecmis olsun canim,15 haftalık baya ilerlemis bir gebelik,kalp atışı neden durmuş arastirilmadi mi? Sebebi neymis?pihtilasma problemimi yoksa..çünkü genetik bi sorun kromozom bozukluğu falan olmus olsaydı daha erken haftalarda kalp atisi durabiliyor.seninkinin kromozomla alakasi yok gibi.

Bende kürtajımı özelde oldum doktorum gerek yok olabilir dedi ilk gebelikte. patolojide sadece mool gebelik mi diye bakıyorlar

Bir de diyorlarki erkekten kıza dönmez. Geçen gün de diğer arkadaşın aynısı oldu :)
Sağlıkla gelsin bakalım kızçen gözünüz aydın canım

Böbrek ağrısı yaşayan varmı yarın kontrolde doktora sorucam ama sağ böbreğim baya ağrıyor özellikle sırt üstü ve sola yattığımda ağrıyor
Benim 1 haftadır ağrıyor. Sol böbreğim özellikle. Yarın sorucam ben de doktoruma. Bebiş büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyormuş

Hayırlı olsun canım benimde hep erkek diyor ama en son gittiğimde bazen toparlıyor kız olabiliyor dedi hayırlısı

İlk gebeliğimdeki düşük sonucu hiç bir araştırma yapılmamasına rağmen bu gebeliğimde 4 aydır coraspin içirtiyor doktor bana. İkili taramada ona rağmen kan akışı yavaş çıktı.. her şey çıkabiliyor.. bi hamileliğin yolunda gitmemeai için milyon tane komplikaayon var. Bazen düşünüyorum bu kadar çocuk nasıl doğuyo bu risklere rağmn diye. Ben ilkinin etkisinden hala çıkamadım. Bazen acaba 20. Haftada kalbi dursa nasıl olurum diyorum. Doktorum çok yersiz buluyor doğduktan sonra da ölebilir bunu böyle düşünemezsin diyor haklı da bir bakıma....

İyi bir dr arıyorsan ataşehirde erhan karaalp i öneririm muayne ücreti 300 tl özel klinikte kensiai son derece başarılı bence..

Canım benim 39 yaşına girmiştim kaybettim ilk diye önemsemiyorlardı 40 yaşıma giricem kaç defa hamile kalıp kaybedebilirim ben dedim zorla yaptırdım testleri pıhtılaşma mutant homozigot çıktı ki tek başına bile yeterli sebep mthfr heterozigot çıktı troid çıktı tümüyle hepsi bir arada ben ölmeden nasıl kurtuldum ona şaşmak gerek demem o ki yaş faktörün önemli 2-3 düşük sonra araştırırız vay herkeste düşük olabilir laflarına tıka kulağını o testleri yaptır canım benim!acısından 1 yıla yakın hamile kalamadım sen bana benzeme hemen önüne bak..sen çok akıllı bir kızsın o elektriği aldım hep senden mantığınla bunu atlatıp yapman gereken doğru şeyleri yapacaksın biliyorum sevgiler canım benim :)

Hayirli olsun cnm. Zaten erken haftalarda tahmin yapilinca yanilma payi olabiliyor..

Amin canım biz de aynı şeyi yaşadık :)hayirla sağlıkla bereketle gelsin yavrularimiz

Bir de diyorlarki erkekten kıza dönmez. Geçen gün de diğer arkadaşın aynısı oldu :)
Sağlıkla gelsin bakalım kızçen gözünüz aydın canım

Hayırlı olsun canım benimde hep erkek diyor ama en son gittiğimde bazen toparlıyor kız olabiliyor dedi hayırlısı

Sağ olun kızlar. Aynen erken haftalarda yapılınca yanılma payı oluyormuş. Rabbım hepimizin kucağına almaya nasip etsin inşallah

Benim oluyo canım kum düşürüyorum zaten idrar yolu enfeksiyonun varsada oda yapar tabi ciddi bişey olmayıp üşüdüğünde ağrır inşallah kötü bişey yokur cidden böbrek ağrısı zor oluyo bazen aniden giriyo yarın doktoruna danış muhakkak unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…