- 20 Aralık 2017
- 591
- 856
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.941
Ahahah kim değil ki arkadaşım :))Ben de
Iphone YÖK mağduru galiba :)
Sağol... Allah kızına ve ailene tertemiz bi gelecek yazsın. Testler maddi manevi yıpratır diyorlar ama kanamasiz, agrisiz, hersey yolunda gibi gorunurken ileri hafya dusuk beni pihtilasmadan şüphelendiriyor. Bakalim reglimden sonra rahim ne alemde olacak. Cok cok sagol.Ben de evlendiğim ilk ay hamile kaldım 8. Haftada kalbi durmuş karnımda.. kürtaj oldum tabi.. ilk düşük diye hiçbir test yapmadı doktor.. 35 gün sonra adet oldum ader bitince doktora gittim rahim tertemiz kendini hazır hissediyosan korunma dedi.. şimdi 4 aylık bir kıza hamileyim.. allah sana da nasip etsin. Hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebeler nasip etsin
Tekrar geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğim 9. haftada sonlandı. Patoloji sonucu da temiz çıktı. İlk gebeliklerin düşükle sonuçlanma oranları malesef çok yüksek. Ben de 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah Allah sana da en yakım zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder arkadaşım.Umarım... çok teşekkür ederim. Güya kelebek gibiydik, fazla yaşamadık :) Ilk regl ve testlerden sonra cezamızı sorucam doktoruma. Ölen bebegime ihanet gibi olmazsa eğer hemen istiyorum. Bence ben ömürboyu antidepresan kullanması gereken bi vakayım. Atlatabildiğine çok sevindim. Ailen büyüyor
Cok teşekkür ederim. Arkadaşlık etmek için ille de birbirini görmeye gerek yokmuş demek ki. Ortak duygular var ve umarım artik daha tatli ortakliklarda bulusuruz. Çok sağlıkli bi gebelik, çok mutlu bi aile dilerim.Tekrar geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğim 9. haftada sonlandı. Patoloji sonucu da temiz çıktı. İlk gebeliklerin düşükle sonuçlanma oranları malesef çok yüksek. Ben de 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah Allah sana da en yakım zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder arkadaşım.
sen hangi hastaneye gidiyordun :)
Cinsiyet netleşti mi ?
Ben canım. Mutlaka idrarda proteine baktır. Benim o yüzden agriyormuş hala da ağrıyorBöbrek ağrısı yaşayan varmı yarın kontrolde doktora sorucam ama sağ böbreğim baya ağrıyor özellikle sırt üstü ve sola yattığımda ağrıyor
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Gönlünden geçen ne varsa yakın zamanda kavuşman dileğiyle.Cok teşekkür ederim. Arkadaşlık etmek için ille de birbirini görmeye gerek yokmuş demek ki. Ortak duygular var ve umarım artik daha tatli ortakliklarda bulusuruz. Çok sağlıkli bi gebelik, çok mutlu bi aile dilerim.
Cok gecmis olsun canim,15 haftalık baya ilerlemis bir gebelik,kalp atışı neden durmuş arastirilmadi mi? Sebebi neymis?pihtilasma problemimi yoksa..çünkü genetik bi sorun kromozom bozukluğu falan olmus olsaydı daha erken haftalarda kalp atisi durabiliyor.seninkinin kromozomla alakasi yok gibi.Çok tesekkur ederim.. Benim ilk düşüğüm.yani 15 haftalikken kalbi durdu. Suni sanciyla dusuremedilerama adı tıbben düşük dediler, peki dedik. Ama lanet olsun ki 35 yaşındayım ve bi daha aynisini yasarim diye aklım çıkıyor. Iyi bir doktor şart haklısın, tırmalayacagiz biraz.
Bende kürtajımı özelde oldum doktorum gerek yok olabilir dedi ilk gebelikte. patolojide sadece mool gebelik mi diye bakıyorlarGerçekten sakatliga bakmiyorlar mi... Ben baktilar diye biliyorum ama ince ince neler yapildi diye soracak durumda diildim. Iceride parca kalmis onu alicakken esim konusmus.. onu sorayim sagol. Yalniz ben testleri ozelde yaptiracagim mecbur. Devlet sagolsun 3 düşük istiyormuş evet.
İyi akşamlar Eylül anneleri.
12 ci haftada erkek gibi demişti bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda kilo almamışım gayet iyi dedi doktorumuzve bizim ufaklık sağ gösterip sol vurdu..
Erkekten kıza döndük %100 kız dedi doktorumuz hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi.. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Benim 1 haftadır ağrıyor. Sol böbreğim özellikle. Yarın sorucam ben de doktoruma. Bebiş büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyormuşBöbrek ağrısı yaşayan varmı yarın kontrolde doktora sorucam ama sağ böbreğim baya ağrıyor özellikle sırt üstü ve sola yattığımda ağrıyor
Hayırlı olsun canım benimde hep erkek diyor ama en son gittiğimde bazen toparlıyor kız olabiliyor dedi hayırlısıİyi akşamlar Eylül anneleri.
12 ci haftada erkek gibi demişti bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda kilo almamışım gayet iyi dedi doktorumuzve bizim ufaklık sağ gösterip sol vurdu..
Erkekten kıza döndük %100 kız dedi doktorumuz hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi.. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Sağol... Allah kızına ve ailene tertemiz bi gelecek yazsın. Testler maddi manevi yıpratır diyorlar ama kanamasiz, agrisiz, hersey yolunda gibi gorunurken ileri hafya dusuk beni pihtilasmadan şüphelendiriyor. Bakalim reglimden sonra rahim ne alemde olacak. Cok cok sagol.
Canım tüm iyi niyet ve enerjiyle dualarım seninle :)Çok teşekkür ederim. Yaza sizler doğurmadan "Ben mart/nisan annesi olucam," diye buraya tekrar uğramayı cok istiyorum. Umarim senin bebeğin de sağlıklı, zeki ve çok sevimli olur.
İyi bir dr arıyorsan ataşehirde erhan karaalp i öneririm muayne ücreti 300 tl özel klinikte kensiai son derece başarılı bence..Sağol... Allah kızına ve ailene tertemiz bi gelecek yazsın. Testler maddi manevi yıpratır diyorlar ama kanamasiz, agrisiz, hersey yolunda gibi gorunurken ileri hafya dusuk beni pihtilasmadan şüphelendiriyor. Bakalim reglimden sonra rahim ne alemde olacak. Cok cok sagol.
Canım benim 39 yaşına girmiştim kaybettim ilk diye önemsemiyorlardı 40 yaşıma giricem kaç defa hamile kalıp kaybedebilirim ben dedim zorla yaptırdım testleri pıhtılaşma mutant homozigot çıktı ki tek başına bile yeterli sebep mthfr heterozigot çıktı troid çıktı tümüyle hepsi bir arada ben ölmeden nasıl kurtuldum ona şaşmak gerekÇok tesekkur ederim.. Benim ilk düşüğüm.yani 15 haftalikken kalbi durdu. Suni sanciyla dusuremedilerama adı tıbben düşük dediler, peki dedik. Ama lanet olsun ki 35 yaşındayım ve bi daha aynisini yasarim diye aklım çıkıyor. Iyi bir doktor şart haklısın, tırmalayacagiz biraz.
Hayirli olsun cnm. Zaten erken haftalarda tahmin yapilinca yanilma payi olabiliyor..
Amin canım biz de aynı şeyi yaşadık :)hayirla sağlıkla bereketle gelsin yavrularimiz
Bir de diyorlarki erkekten kıza dönmez. Geçen gün de diğer arkadaşın aynısı oldu :)
Sağlıkla gelsin bakalım kızçen gözünüz aydın canım
Hayırlı olsun canım benimde hep erkek diyor ama en son gittiğimde bazen toparlıyor kız olabiliyor dedi hayırlısı
Hayirli olsun canim
Tesekkürler kızlarr:))Hayırlı olsun canım
Benim oluyo canım kum düşürüyorum zaten idrar yolu enfeksiyonun varsada oda yapar tabi ciddi bişey olmayıp üşüdüğünde ağrır inşallah kötü bişey yokur cidden böbrek ağrısı zor oluyo bazen aniden giriyo yarın doktoruna danış muhakkak unutmaBöbrek ağrısı yaşayan varmı yarın kontrolde doktora sorucam ama sağ böbreğim baya ağrıyor özellikle sırt üstü ve sola yattığımda ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?