2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hastane değil benim, doğal doğum merkezi ( eski adı ekadom du ) ne gidiyorum. Ahmet akkoca doktorum
Evet kesin pipili :)
aaaa bende eskiden hüseyin ceyberiye gidiyordum ilk doğumumda sonra tınaztepe de devam etmiştim:) şimdi aynı doktorumla mono sağlıkta devam ediyorum :)

Günaydınlar
Evhamliydim bu günlerde dun aksam bebişimi hissettim biraz rahatladim küçükler daha hissetmemek normal aslında ama gelinde onu annelere sorun kontrolüm 18 inde erken mi gitsem diye düşünüyordum:))

Günaydın kızlar. Ya ben bayadır rahattım sıkıntım yoktu bir grip olduğumda endişeliydim onda da dr gittim rahatladım ama iki gündür vesvese içindeyim. Daha önce de su gibi akıntım oluyordu yani.baya su geliyor yürürken birden geliyor tutamıyorum ama idrar değil arada oluyor acaba kesede bişey mi.oldu sızıntı mı var onu taktım. Eşim amniyon sıvısı ölçen pedler varmış ondan alacak. Gece de hiç rahat değildim sanki bişey olmuş gibi.hissediyorum çarşamba kontrolüm salı da annem gelecek inşallah iyidir.

Günaydın kızlar. 2 gün önce sabahleyin hissettim sandım bebeğimi, ama sonra bir daha hiç olmadı. Deli gibi yemek yiyorum meyve suyu içiyorum bir daha hissedeyim diye olmuyor ya Bu çocuk doğmadan ben kafayı yemezsem iyi. Gerçi köpeği 1 saat fazla uyudu diye hasta mı bu hayvan diye ortalığı yıkan biriyim, ne yapıcam bu evhamlı halimle ben yaa Sakinleşemiyorum.

aaaa bende eskiden hüseyin ceyberiye gidiyordum ilk doğumumda sonra tınaztepe de devam etmiştim:) şimdi aynı doktorumla mono sağlıkta devam ediyorum :)

Ben de ilk hamileliğimde 6 ay hüseyin beye gitmiştim :)
Ozaman doğum ücreti çok geldi diye özel hastane doktoruna geçiş yapmıştım
Hayatımın en büyük pişmanlığı
Hüseyin beyle devam etsem büyük ihtimal normal doğum olurdu
Şimdi ssvd için Ahmet beye geliyorum, kader :)
Sen ne kadar gittin Hüseyin beye?

Çok teşekkür ederim. Henüz ilk reglimi görmedigim icin pıhtılaşmaya baktıramadım. Bir ay sonra neyim varsa anlaşılır diye umuyorum. Yalnız doktora sormuştum, "neden durmus olabilir?" diue. Ben spor yapiyorum, o mu nedeni acana diye endiselendim. Uc farkli doktor: "Halter kaldirmiyorsan spor kalp atisi durdurmaz," dedi. Kendi doktorum da:"Viral enfeksiyon gecirdin mi son bir haftada?" diye sordu. "Ben grip bile olmadim," deyince de aşırı şaşırdı. Henuz hep beraber şaşırma aşamasini atlatamadik :)

Bende kürtajımı özelde oldum doktorum gerek yok olabilir dedi ilk gebelikte. patolojide sadece mool gebelik mi diye bakıyorlar
Valla ben bu patoloji isini didkliyim sagol. Ama 15 haftalik 150 gram bebek, plesentada sıkıntı yok. Ben uzmanı diilim cahil cahil konuşmayayim ama bende mol gebelik arastirildigini hic sanmıyorum. Yalnız "testlere gerek yok" bakış açısı özelde annenin yaşı, psikolojisi, maddi durumu ve doktor ahlak ve vicdaniyla birlikte degisiklik gosterebilecek bir durum sanki. Belki senin doktorun daha ahlaklı idi belki benimki sağlamcı. Yaşım 25 olsa doktoru da dinlemez bu ay denemelere bile başlardım. Ama patoloji neymis sorucam cok tesekkur ederim.

:))allah analı babalı büyütüsn cnm bnmkisid e ilki erkek 2. Kız dedi doktor inşşşşş değişmez,başka yapmicam yaş38
Yaa ne guzel eylul ve ekim annelerinde okadar cok boyle olduki hep kizi olanlarin oglu, oglu olanlarin kizi oluyo ne guzel ben hepsine de cok seviniyordum insaniz hepimiz ikisi de olsun istiyoruz Tum herkesin kalbinden ne geciyorsa o olsun insallah :) saglikli,sihhatli..

Umarım hic sıkıntısız sapasağlam doğurursun. Ben tedbir icin kendi kendime sahte igne recetesi yazabilecek durumdayım şuan. Eskisehirde yaşıyorum. Masraf ve hasaasiyeti göze aldık artıkama Ataşehir de ileri aylarda zor olacaktır. Yine de doktorun ismini alıyor ve tavsiyen icin teşekkür ediyorum.

Canım ben düşük kanamam devam ederken Zeynep kamile gittim belki parçadan test yaparlar diye o zaman pıhtılaşma testlerini yaptırdım reglini beklemene gerek var mı bilmiyorum zaten sonuçları 1-1.5 ayda çıkıyordu istersen bir daha sor nereye yaptıracaksan Zeynep kamil genetik bölümünde şansını denemeni öneririm istanbuldaysan tabii ki

Evet gectigimiz sayfalarda hikayeni okumustum. Insanın anasına bile mujde verememesi, sevincini hep buruk yasaması zor. Hastaĺığını söke söke bulman ve icini rahatlatabilmen ne güzel. Beni de annem 40 yaşındayken doğurmuş. Belki daha çok hassasiyet ve endişe yasayacak ama sonra umarım 40 yaşından sonra hayatın anlamını bulmuş gibi olacaksın. Desteğin için çok teşekkür ederim benim kk.de ilk selam verenim...

Ben hamilelik öncesi de gittim 1 yıl falan düzensizlik vardı bende onun için bana da yüksek gelmişti tınaztepe ye ondan geçtim ama şimdiki doktorumdan da çok memnunum bende ssvd yapmak istiyorum destekliyor bakalım nasip :)

Canım bende bugün 18+3 oldum bende sürekli hissetmiyorum hatta bebekle bile konuştuğum oluyor hadi oyna da anne rahatlasın diye. Bugün de kahvaltıdan sonra uzandım belki duyarım diye ama tık yok. 20 haftadan sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum minik tekmeleri duymak için. Umarım hepimizin bebekleri iyidir, sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Böbrek ve vajinamda hafif ağrı oluyordu söyledim, normal büyüdükçe olur ama böbrek ağrısı biraz erken başlamış dedi. Akıntım için fitil verdi çünkü kokuluydu biraz. Her şey yolunda. Dörtlü test için kan verdim. Tetanoz aşısını da yaptır dedi

Hadi hayırlı olsun kızın
ilk mi cinsiyet için bişey söyledi
öncesinde erkek değildi değil mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…