- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.961
aaaa bende eskiden hüseyin ceyberiye gidiyordum ilk doğumumda sonra tınaztepe de devam etmiştim:) şimdi aynı doktorumla mono sağlıkta devam ediyorum :)Hastane değil benim, doğal doğum merkezi ( eski adı ekadom du ) ne gidiyorum. Ahmet akkoca doktorum
Evet kesin pipili :)
hayırlı olsun canımKızlaaar benimde oğluşum olcak
:))allah analı babalı büyütüsn cnm bnmkisid e ilki erkek 2. Kız dedi doktor inşşşşş değişmez,başka yapmicam yaş38Insallah :) tesekkurler
aaaa bende eskiden hüseyin ceyberiye gidiyordum ilk doğumumda sonra tınaztepe de devam etmiştim:) şimdi aynı doktorumla mono sağlıkta devam ediyorum :)
Çok teşekkür ederim. Henüz ilk reglimi görmedigim icin pıhtılaşmaya baktıramadım. Bir ay sonra neyim varsa anlaşılır diye umuyorum. Yalnız doktora sormuştum, "neden durmus olabilir?" diue. Ben spor yapiyorum, o mu nedeni acana diye endiselendim. Uc farkli doktor: "Halter kaldirmiyorsan spor kalp atisi durdurmaz," dedi. Kendi doktorum da:"Viral enfeksiyon gecirdin mi son bir haftada?" diye sordu. "Ben grip bile olmadim," deyince de aşırı şaşırdı. Henuz hep beraber şaşırma aşamasini atlatamadik :)Cok gecmis olsun canim,15 haftalık baya ilerlemis bir gebelik,kalp atışı neden durmuş arastirilmadi mi? Sebebi neymis?pihtilasma problemimi yoksa..çünkü genetik bi sorun kromozom bozukluğu falan olmus olsaydı daha erken haftalarda kalp atisi durabiliyor.seninkinin kromozomla alakasi yok gibi.
Valla ben bu patoloji isini didkliyim sagol. Ama 15 haftalik 150 gram bebek, plesentada sıkıntı yok. Ben uzmanı diilim cahil cahil konuşmayayim ama bende mol gebelik arastirildigini hic sanmıyorum. Yalnız "testlere gerek yok" bakış açısı özelde annenin yaşı, psikolojisi, maddi durumu ve doktor ahlak ve vicdaniyla birlikte degisiklik gosterebilecek bir durum sanki. Belki senin doktorun daha ahlaklı idi belki benimki sağlamcı. Yaşım 25 olsa doktoru da dinlemez bu ay denemelere bile başlardım. Ama patoloji neymis sorucam cok tesekkur ederim.Bende kürtajımı özelde oldum doktorum gerek yok olabilir dedi ilk gebelikte. patolojide sadece mool gebelik mi diye bakıyorlar
Yaa ne guzel eylul ve ekim annelerinde okadar cok boyle olduki hep kizi olanlarin oglu, oglu olanlarin kizi oluyo ne guzel ben hepsine de cok seviniyordum insaniz hepimiz ikisi de olsun istiyoruz:))allah analı babalı büyütüsn cnm bnmkisid e ilki erkek 2. Kız dedi doktor inşşşşş değişmez,başka yapmicam yaş38
Umarım hic sıkıntısız sapasağlam doğurursun. Ben tedbir icin kendi kendime sahte igne recetesi yazabilecek durumdayım şuan. Eskisehirde yaşıyorum. Masraf ve hasaasiyeti göze aldık artıkama Ataşehir de ileri aylarda zor olacaktır. Yine de doktorun ismini alıyor ve tavsiyen icin teşekkür ediyorum.İlk gebeliğimdeki düşük sonucu hiç bir araştırma yapılmamasına rağmen bu gebeliğimde 4 aydır coraspin içirtiyor doktor bana. İkili taramada ona rağmen kan akışı yavaş çıktı.. her şey çıkabiliyor.. bi hamileliğin yolunda gitmemeai için milyon tane komplikaayon var. Bazen düşünüyorum bu kadar çocuk nasıl doğuyo bu risklere rağmn diye. Ben ilkinin etkisinden hala çıkamadım. Bazen acaba 20. Haftada kalbi dursa nasıl olurum diyorum. Doktorum çok yersiz buluyor doğduktan sonra da ölebilir bunu böyle düşünemezsin diyor haklı da bir bakıma....
Canım ben düşük kanamam devam ederken Zeynep kamile gittim belki parçadan test yaparlar diye o zaman pıhtılaşma testlerini yaptırdım reglini beklemene gerek var mı bilmiyorum zaten sonuçları 1-1.5 ayda çıkıyordu istersen bir daha sor nereye yaptıracaksan Zeynep kamil genetik bölümünde şansını denemeni öneririm istanbuldaysan tabii kiÇok teşekkür ederim. Henüz ilk reglimi görmedigim icin pıhtılaşmaya baktıramadım. Bir ay sonra neyim varsa anlaşılır diye umuyorum. Yalnız doktora sormuştum, "neden durmus olabilir?" diue. Ben spor yapiyorum, o mu nedeni acana diye endiselendim. Uc farkli doktor: "Halter kaldirmiyorsan spor kalp atisi durdurmaz," dedi. Kendi doktorum da:"Viral enfeksiyon gecirdin mi son bir haftada?" diye sordu. "Ben grip bile olmadim," deyince de aşırı şaşırdı. Henuz hep beraber şaşırma aşamasini atlatamadik :)
Evet gectigimiz sayfalarda hikayeni okumustum. Insanın anasına bile mujde verememesi, sevincini hep buruk yasaması zor. Hastaĺığını söke söke bulman ve icini rahatlatabilmen ne güzel. Beni de annem 40 yaşındayken doğurmuş. Belki daha çok hassasiyet ve endişe yasayacak ama sonra umarım 40 yaşından sonra hayatın anlamını bulmuş gibi olacaksın. Desteğin için çok teşekkür ederim benim kk.de ilk selam verenim...Canım benim 39 yaşına girmiştim kaybettim ilk diye önemsemiyorlardı 40 yaşıma giricem kaç defa hamile kalıp kaybedebilirim ben dedim zorla yaptırdım testleri pıhtılaşma mutant homozigot çıktı ki tek başına bile yeterli sebep mthfr heterozigot çıktı troid çıktı tümüyle hepsi bir arada ben ölmeden nasıl kurtuldum ona şaşmak gerekdemem o ki yaş faktörün önemli 2-3 düşük sonra araştırırız vay herkeste düşük olabilir laflarına tıka kulağını o testleri yaptır canım benim!acısından 1 yıla yakın hamile kalamadım sen bana benzeme hemen önüne bak..sen çok akıllı bir kızsın o elektriği aldım hep senden mantığınla bunu atlatıp yapman gereken doğru şeyleri yapacaksın biliyorum sevgiler canım benim :)
Ben hamilelik öncesi de gittim 1 yıl falan düzensizlik vardı bende onun için bana da yüksek gelmişti tınaztepe ye ondan geçtim ama şimdiki doktorumdan da çok memnunum bende ssvd yapmak istiyorum destekliyor bakalım nasip :)Ben de ilk hamileliğimde 6 ay hüseyin beye gitmiştim :)
Ozaman doğum ücreti çok geldi diye özel hastane doktoruna geçiş yapmıştım
Hayatımın en büyük pişmanlığı
Hüseyin beyle devam etsem büyük ihtimal normal doğum olurdu
Şimdi ssvd için Ahmet beye geliyorum, kader :)
Sen ne kadar gittin Hüseyin beye?
Hayirli olsun cnm kizlarimiz artiyorrrrGünaydın kızlar prensesimiz geliyor
Canım bende bugün 18+3 oldum bende sürekli hissetmiyorum hatta bebekle bile konuştuğum oluyor hadi oyna da anne rahatlasın diye. Bugün de kahvaltıdan sonra uzandım belki duyarım diye ama tık yok. 20 haftadan sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum minik tekmeleri duymak için. Umarım hepimizin bebekleri iyidir, sağlıkla kucağımıza alırızGünaydın kızlar. 2 gün önce sabahleyin hissettim sandım bebeğimi, ama sonra bir daha hiç olmadı. Deli gibi yemek yiyorum meyve suyu içiyorum bir daha hissedeyim diye olmuyor yaBu çocuk doğmadan ben kafayı yemezsem iyi. Gerçi köpeği 1 saat fazla uyudu diye hasta mı bu hayvan diye ortalığı yıkan biriyim, ne yapıcam bu evhamlı halimle ben yaa Sakinleşemiyorum.
Hadi hayırlı olsun kızınKızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Böbrek ve vajinamda hafif ağrı oluyordu söyledim, normal büyüdükçe olur ama böbrek ağrısı biraz erken başlamış dedi. Akıntım için fitil verdi çünkü kokuluydu biraz. Her şey yolunda. Dörtlü test için kan verdim. Tetanoz aşısını da yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?