2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım tanımadan sevdim seni senin gibi güzel yürekli sevgi dolu çocukların olacak kendin gibi yetiştireceksin biliyorum o yüzden hızla toparlanıp yol haritanı çiz canım benim..

Bende erkek olursa kp adını vermeyi düşünüyorum yanına da bera koymak geldi aklıma Mustafa Bera
Tabi daha cinsiyeti bilmiyorum oğlum hala bebek kız diyor daha yeni konuşuyor
Ben ve çevremdeki bi çok kişi erkek hissediyoruz yani artık aksi bişey olursa şaşırıcam
hiç hamilelik düşğnmezken erkek olursa oğluma için daha iyi olur diye düşünürdüm
bide oğlumu çok keyifle büyüttüm :)belki ondan erkek daha mı kolay geliyor bilemiyorum
Bide çok sevilen bir bebekti sakin şimdi iki yaş sendromun da olsa da
16 nisan ayrıntılı usg var bakalım ne olacak
Son 9 gün

Ben de heyecanla bekliyorum yaa. Yakın arkadaşım 23. haftada, resmen hareket ettiği dışarıdan gözüküyor. Öyle tatlı ki. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah sağlıkla.

Yaaa umarım başarıcaz bu sefer canım
Son kontrolde sordum Ahmet beye, 40 hafta dolunca süre doldu sezaryen mi dersiniz yoksa 42 ye kadar bekliyormusunuz dedim, yoo bekliyorum tabii ki dedi rahatladım baya. Çoğu dr 40 dolunca beklemek istemiyor ya.

Bana da doktorum geçengün dediki 20. Haftada net olarak hissediceksin tekmeleri.
Ben bugün 16+5 im baya hissediyorum içimde hareketlerini ama bunlar tekme değil. Dönme hareketleri gibi, özellikle öne eğilerek oturursam çok dönüyor sıkışıyor heralde içerde
Az kaldı net olarak görüp sürekli video çekmeye çalışıcaz göbeğimizden görünen hareketlerini :)

Gözünüz aydın canım :)

Insallah rabbim tez zamanda bi evlat daha nasip eder sana.insallah ikiz bebislerin olur amiinn

Hayirli olsun caniiim :) kizinla sana saglikli bi hamilelik diliyorum :)

Slm kızlar bizde drdan geldik cinsiyet kesinleşti %100 erkek zaten dr %80 dediğinde alışverişe başlamıştım bile bugün 16+0 ama ultrasonda 16+2 çıktı bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi ama çok uzun bi süre değilmi beni 2 haftada bir çağırırdı kistlere bakmadı demekki yok oldular ay bebeğin kalbinin 4 odası, midesini, ellerini ayaklarını dalağını omurgasını hepsini gösterdi, 3 boyutlu resim vermeye çalıştı ama yakalayamadık yüzünü..

Hayirli olsun cnm kizlarimiz artiyorrrrrr

Canım sakin ol amniyon sıvısı değildir bendede su gibi akıntı oluyor ben o sıvının öyle akacağını düşünmüyorum. Gönlünü ferak tut

Canım sende evham yapma sakın sakinleşş inşallah iyidir bebek hareketini hissetmek için sırt üstü yat bekle biraz

Merhaba anneler doktordan geldim 12 + 2 olduk ilk bebegim kiz dedi acaba cinsiyet dgsir mi simdiden biseyler bakcam cok hevesliyim kiz bbeek degismez demi ?

Banada böbrek ağrısı için aynı şeyi dedi normal diye

Kızlar bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz bacak boyunu ölçtü uzun boylu kızınız olacak dedi 260 gram 21 cm mişiz. 18+0 dım yine 6 gün önde çıktı incim :). Birde çok güzel poz verdi bize videosunu da verdi doktorumuz. Böbrek ağrım için normal dedi. Ben gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim bu durum 24. Haftada başlar ayrıca vücudun ödem olur şişersin dedi korkma ondan dedi

Eklentiler

• 4860C0AB-718B-4872-B6A3-ABBD7F703752.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 112
Tabi sor canım araştırmak en iyisi cidden ama bana gerek görmediler ve özelde çok para istiyolar bu testler için devlettede malaesef o kadar saçma bi sistem varki 3 kere canımızın yanmasını bekliyolar hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey tertemiz olur da güzel sağlıklı bi gebelik yaşar ve kucağına alırsın canım hakkında herşeyin hayırlısı olması dileğiyle allaha emanet ol

ya canım maşallah cidden çok güzel yakalamış :) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. ayrıntılı ultrason için bir şey dedi mi?

Oy maşallah nasılda güzel bir prenses bu ya şuan 18+6 mısın canım benim kontrolümde 18 haftamda ama benimkide 4 gün önde çıkıyo bakalım yine 4 gün öndemi çıkcak bu arada cidden kızçen uzun olcak bencede benim arkadaşımın 20 haftada 21 cm di demekki anne baba uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…