- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.981
Canım tanımadan sevdim seni senin gibi güzel yürekli sevgi dolu çocukların olacak kendin gibi yetiştireceksin biliyorum o yüzden hızla toparlanıp yol haritanı çiz canım benim..Evet gectigimiz sayfalarda hikayeni okumustum. Insanın anasına bile mujde verememesi, sevincini hep buruk yasaması zor. Hastaĺığını söke söke bulman ve icini rahatlatabilmen ne güzel. Beni de annem 40 yaşındayken doğurmuş. Belki daha çok hassasiyet ve endişe yasayacak ama sonra umarım 40 yaşından sonra hayatın anlamını bulmuş gibi olacaksın. Desteğin için çok teşekkür ederim benim kk.de ilk selam verenim...
Ben de heyecanla bekliyorum yaa. Yakın arkadaşım 23. haftada, resmen hareket ettiği dışarıdan gözüküyor. Öyle tatlı ki. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah sağlıkla.
Canım bende bugün 18+3 oldum bende sürekli hissetmiyorum hatta bebekle bile konuştuğum oluyor hadi oyna da anne rahatlasın diye. Bugün de kahvaltıdan sonra uzandım belki duyarım diye ama tık yok. 20 haftadan sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum minik tekmeleri duymak için. Umarım hepimizin bebekleri iyidir, sağlıkla kucağımıza alırız
Ben hamilelik öncesi de gittim 1 yıl falan düzensizlik vardı bende onun için bana da yüksek gelmişti tınaztepe ye ondan geçtim ama şimdiki doktorumdan da çok memnunum bende ssvd yapmak istiyorum destekliyor bakalım nasip :)
Ben de heyecanla bekliyorum yaa. Yakın arkadaşım 23. haftada, resmen hareket ettiği dışarıdan gözüküyor. Öyle tatlı ki. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah sağlıkla.
Kızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Böbrek ve vajinamda hafif ağrı oluyordu söyledim, normal büyüdükçe olur ama böbrek ağrısı biraz erken başlamış dedi. Akıntım için fitil verdi çünkü kokuluydu biraz. Her şey yolunda. Dörtlü test için kan verdim. Tetanoz aşısını da yaptır dedi
2 hafta önce başka doktor da kıza benzetmişti, kendi doktorum da kız dedi. Teşekkür ederim canım:)Hadi hayırlı olsun kızın
ilk mi cinsiyet için bişey söyledi
öncesinde erkek değildi değil mi
Teşekkür ederim canım :)Gözünüz aydın canım :)
Kizim olursa bende betul sena istiyirum bakakim :)Benimde kızım olsaydı Sena düşünüyordum ismini bencede güzel
Insallah rabbim tez zamanda bi evlat daha nasip eder sana.insallah ikiz bebislerin olur amiinnÇok teşekkür ederim. Henüz ilk reglimi görmedigim icin pıhtılaşmaya baktıramadım. Bir ay sonra neyim varsa anlaşılır diye umuyorum. Yalnız doktora sormuştum, "neden durmus olabilir?" diue. Ben spor yapiyorum, o mu nedeni acana diye endiselendim. Uc farkli doktor: "Halter kaldirmiyorsan spor kalp atisi durdurmaz," dedi. Kendi doktorum da:"Viral enfeksiyon gecirdin mi son bir haftada?" diye sordu. "Ben grip bile olmadim," deyince de aşırı şaşırdı. Henuz hep beraber şaşırma aşamasini atlatamadik :)
Hayirli olsun caniiim :) kizinla sana saglikli bi hamilelik diliyorum :)Kızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Böbrek ve vajinamda hafif ağrı oluyordu söyledim, normal büyüdükçe olur ama böbrek ağrısı biraz erken başlamış dedi. Akıntım için fitil verdi çünkü kokuluydu biraz. Her şey yolunda. Dörtlü test için kan verdim. Tetanoz aşısını da yaptır dedi
Hayirli olsun cnm kizlarimiz artiyorrrrrrKızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Canım sakin ol amniyon sıvısı değildir bendede su gibi akıntı oluyor ben o sıvının öyle akacağını düşünmüyorum. Gönlünü ferak tutGünaydın kızlar. Ya ben bayadır rahattım sıkıntım yoktu bir grip olduğumda endişeliydim onda da dr gittim rahatladım ama iki gündür vesvese içindeyim. Daha önce de su gibi akıntım oluyordu yani.baya su geliyor yürürken birden geliyor tutamıyorum ama idrar değil arada oluyor acaba kesede bişey mi.oldu sızıntı mı var onu taktım. Eşim amniyon sıvısı ölçen pedler varmış ondan alacak. Gece de hiç rahat değildim sanki bişey olmuş gibi.hissediyorum çarşamba kontrolüm salı da annem gelecek inşallah iyidir.
Canım sende evham yapma sakın sakinleşş inşallah iyidir bebek hareketini hissetmek için sırt üstü yat bekle birazGünaydın kızlar. 2 gün önce sabahleyin hissettim sandım bebeğimi, ama sonra bir daha hiç olmadı. Deli gibi yemek yiyorum meyve suyu içiyorum bir daha hissedeyim diye olmuyor yaBu çocuk doğmadan ben kafayı yemezsem iyi. Gerçi köpeği 1 saat fazla uyudu diye hasta mı bu hayvan diye ortalığı yıkan biriyim, ne yapıcam bu evhamlı halimle ben yaa Sakinleşemiyorum.
Banada böbrek ağrısı için aynı şeyi dedi normal diyeKızlar doktordan çıktık, kızımız oluyor :)
Tabi sor canım araştırmak en iyisi cidden ama bana gerek görmediler ve özelde çok para istiyolar bu testler için devlettede malaesef o kadar saçma bi sistem varki 3 kere canımızın yanmasını bekliyolar hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey tertemiz olur da güzel sağlıklı bi gebelik yaşar ve kucağına alırsın canım hakkında herşeyin hayırlısı olması dileğiyle allaha emanet olValla ben bu patoloji isini didkliyim sagol. Ama 15 haftalik 150 gram bebek, plesentada sıkıntı yok. Ben uzmanı diilim cahil cahil konuşmayayim ama bende mol gebelik arastirildigini hic sanmıyorum. Yalnız "testlere gerek yok" bakış açısı özelde annenin yaşı, psikolojisi, maddi durumu ve doktor ahlak ve vicdaniyla birlikte degisiklik gosterebilecek bir durum sanki. Belki senin doktorun daha ahlaklı idi belki benimki sağlamcı. Yaşım 25 olsa doktoru da dinlemez bu ay denemelere bile başlardım. Ama patoloji neymis sorucam cok tesekkur ederim.
ya canım maşallah cidden çok güzel yakalamış :) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. ayrıntılı ultrason için bir şey dedi mi?Kızlar bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz bacak boyunu ölçtü uzun boylu kızınız olacak dedi 260 gram 21 cm mişiz. 18+0 dım yine 6 gün önde çıktı incim :). Birde çok güzel poz verdi bize videosunu da verdi doktorumuz. Böbrek ağrım için normal dedi. Ben gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim bu durum 24. Haftada başlar ayrıca vücudun ödem olur şişersin dedi korkma ondan dedi
Hayirli olsun caniiim :) kizinla sana saglikli bi hamilelik diliyorum :)
teşekkürler kızlar :)Hayirli olsun cnm kizlarimiz artiyorrrrrr
Oy maşallah nasılda güzel bir prenses bu ya şuan 18+6 mısın canım benim kontrolümde 18 haftamda ama benimkide 4 gün önde çıkıyo bakalım yine 4 gün öndemi çıkcak bu arada cidden kızçen uzun olcak bencede benim arkadaşımın 20 haftada 21 cm di demekki anne baba uzunKızlar bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz bacak boyunu ölçtü uzun boylu kızınız olacak dedi 260 gram 21 cm mişiz. 18+0 dım yine 6 gün önde çıktı incim :). Birde çok güzel poz verdi bize videosunu da verdi doktorumuz. Böbrek ağrım için normal dedi. Ben gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim bu durum 24. Haftada başlar ayrıca vücudun ödem olur şişersin dedi korkma ondan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?