- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.001
Mustelaya başladım ben. Bebe yağı kıllanma yapar demişlerdi o nedenle hiç bulaşmadım :)kızlar bu arada doktoruma karın bölgemde kaşınma var dedim. bu haftadan sonra çatlak kremi kullanmaya başla dedi. 3 marka önerdi lierac,mustela ve remolent. bebe yağı kullanıyorum dedim önermem kullanma, çatlakların oluşmasına neden olabilir dedi, şaşırdım
Dedi canım kendisi herşeyine baktı kalbine kan akışına kapakçıkların çalışmasına beynine falan %99 sağlıklı bir bebek ama yinede detaylıya girmeni öneririm dedi kayseride iki isim önerdi ama biz gitmeme kararı aldık eşimleya canım maşallah cidden çok güzel yakalamış :) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. ayrıntılı ultrason için bir şey dedi mi?
Günaydın canım nerde hissettin benim göbeğimin altından sanki bişey baskı yapıyorGünaydınlar
Evhamliydim bu günlerde dun aksam bebişimi hissettim biraz rahatladim küçükler daha hissetmemek normal aslında ama gelinde onu annelere sorun kontrolüm 18 inde erken mi gitsem diye düşünüyordum:))
18+0 ım canım bebek 18+6 çıktı hep bu şekilde önde gidiyorOy maşallah nasılda güzel bir prenses bu ya şuan 18+6 mısın canım benim kontrolümde 18 haftamda ama benimkide 4 gün önde çıkıyo bakalım yine 4 gün öndemi çıkcak bu arada cidden kızçen uzun olcak bencede benim arkadaşımın 20 haftada 21 cm di demekki anne baba uzun
Günaydın kızlar. Ya ben bayadır rahattım sıkıntım yoktu bir grip olduğumda endişeliydim onda da dr gittim rahatladım ama iki gündür vesvese içindeyim. Daha önce de su gibi akıntım oluyordu yani.baya su geliyor yürürken birden geliyor tutamıyorum ama idrar değil arada oluyor acaba kesede bişey mi.oldu sızıntı mı var onu taktım. Eşim amniyon sıvısı ölçen pedler varmış ondan alacak. Gece de hiç rahat değildim sanki bişey olmuş gibi.hissediyorum çarşamba kontrolüm salı da annem gelecek inşallah iyidir.
9.hafta ile şuanki haftama kadar acile en çok koşturmamın nedenlerinden biri o gelen suydu.Birden geliyordu bendede ve çamaşır full ıslanıyordu.Sonuç olarak bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullandım.Sonra geçen hafta idrardan kültür aldılar detaylı inceleme yaptılar ve aslında enfeksiyon değilde vajinaya yararlı bir bakterinin fazla ürediği ortaya çıktı bol su, ayran ve kızılcık hoşafı iç dedi doktor.İlaclık bir durum değil dedi..Rabbim şifa versin canım.
Canım sakin ol amniyon sıvısı değildir bendede su gibi akıntı oluyor ben o sıvının öyle akacağını düşünmüyorum. Gönlünü ferak tut
Aaaaa neden gitmeyeceksinDedi canım kendisi herşeyine baktı kalbine kan akışına kapakçıkların çalışmasına beynine falan %99 sağlıklı bir bebek ama yinede detaylıya girmeni öneririm dedi kayseride iki isim önerdi ama biz gitmeme kararı aldık eşimle
Devlette Kadın doğumun acili ayrı oluyor kanamam varsa oraya sevkediyor normal acil.. usg den bakıyolar ama kanaman yoksa bakmıyo kadındoğum.. istanbul göztepe acil için konuştum heralde genel öyledir.. özele gidersen usg vardır benceKizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Regli biter bitmez hamile kalınırsa erkek derler bende tutcakmı bakalım dedim burayada yazmıştım çünkü bende regli biter bitmez kaldım bariz belliydi ve sonuç erkek bence regli biter bitmez olunca erkek bi bu teori tuttu bendeCanim aklima gelmisken bu yumurtalama gunune denk getirince erkek olur inanci curudu sanki cunku ben de regl den hemen sonra hamile kaldim erkege benziyor dedi :)) yani seninkinin de kiz olma ihtimali artti ogrenmedin henuz degil mi ?Orkidee0238
Banada 24 haftada yapcaklar sanırım sanada bi doz yapılıcakSağlık Ocağı beni 14 Mayıs’ta çağırmıştı ilk hamile kaldığımda bildirmek için gittiğimde ama 14 mayıs 24.haftalara denk geliyor geç değil mi tetenoz alışı bana ne zaman yapılacak bu durumda :/ bu hafta gidip bi konuşayım .. tetenoz alışı kaçıncı haftalarda oluyor arkadaşlar ?
Oluyo canım ama alttan bakıyolar bazı doktorlar bakmıyo tabi hayırdır bi sıkıntı mu oldu canımKizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Peki neden tek doz bugun doktorum iki doz 16.hafta ve 20.haftalarda dedi..tek dozda yeterli mi oluyor acaba her yerin sistemi farklı.pazartesi gidip soracağım ..Banada 24 haftada yapcaklar sanırım sanada bi doz yapılıcak
Ben bugün sordum doktoruma sıvı geliyor kokusuz ve renksiz diye normal dedi ..Canım inşallah öyle otururken yatarken falan gelmiyor zaten yürürken falan idrara sıkışıkken daha çok belki baskı oluyor geliyor bilmiyorum amniyon sıvısının bir kokusu olurmuş koku hiç yok öyle ferahlatıyorum kendimi. Oturduğun yerden kalkarken falan kasığında ağrı sancı oluyor mu bugün öyle var gerçi bugün yürüdüm baya ondan olabilir sol kasığıma kalkarken sancı giriyor daha hala da hissetmiyorum
İnan bende bilmiyorum küçükken tetonoz aşısı oldunmu dedi okulda oldum dedim okuldaki tüm aşılarımı ama tetonoz diye net bilmiyorum dedim tamam küçükken vurulduysan bi doz yeter dedi bende doktoruma sorucam bu hafta canımPeki neden tek doz bugun doktorum iki doz 16.hafta ve 20.haftalarda dedi..tek dozda yeterli mi oluyor acaba her yerin sistemi farklı.pazartesi gidip soracağım ..
Bendede oluyor bazen canım aynısı. Bence normal,ilk hamileliğimdede oluyordu doktor renk değiştiren pedlerden verdi dene bakalım diye hiç renk falan değişmedi. Kafaya takma gayet normal.Daha çok yürürken oluyor idrara sıkışıkken ben idrar olmadığını düşünüyorum birden geldiği ve tutamadığım için çarşamba günü neye bakılacaksa bakılsın umarım iyidir ayda bir gidince insan evham yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?