- 20 Aralık 2017
- 591
- 856
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.021
Her acilde yok canım. Ben ankaradayım, sadece numune ve dışkapı ssk hastanesinde var diye biliyorum. Onun haricinde kadın doğum hastanelerinde zaten var (Zekai Tahir Burak ve Zübeyde hanım). Özellerin de bir kısmında var. Kısacası gitmek istiyorsan önce araştırıp git. Ben geçen hafta cumartesi akşam gitmeden araştırdım.Kizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Benimde yürürken oluyor canım ama sen yinede için rahat etsin diye doktora sor canım telefon açabilirsen daha iyiCanım inşallah öyle otururken yatarken falan gelmiyor zaten yürürken falan idrara sıkışıkken daha çok belki baskı oluyor geliyor bilmiyorum amniyon sıvısının bir kokusu olurmuş koku hiç yok öyle ferahlatıyorum kendimi. Oturduğun yerden kalkarken falan kasığında ağrı sancı oluyor mu bugün öyle var gerçi bugün yürüdüm baya ondan olabilir sol kasığıma kalkarken sancı giriyor daha hala da hissetmiyorum
Bendede oluyor bazen canım aynısı. Bence normal,ilk hamileliğimdede oluyordu doktor renk değiştiren pedlerden verdi dene bakalım diye hiç renk falan değişmedi. Kafaya takma gayet normal.
Canım bu konuda farklı düşünüyorum ben yani birşey olduğunu öğrensem bile doğana kadar birşey yapılamayacak doktorumda %99 sağlıklı bir bebek dediği için yaptırmaktan vazgeçtik ama herşey allahtan inşallah birşey yoktueAaaaa neden gitmeyeceksin
Hayir normalde herkes tam tersini biliyor demi. Bana da annem soylemisti ona da yillar once doktoru soylemis regliden hemen sonra cocuk denersen erkek olur diye sende tuttu bende de tuttu ismini hatirlamiyorum ama burda bi arkadas daha o sekilde erkek olmustu tersi olan da var mi acaba ?? :)Regli biter bitmez hamile kalınırsa erkek derler bende tutcakmı bakalım dedim burayada yazmıştım çünkü bende regli biter bitmez kaldım bariz belliydi ve sonuç erkek bence regli biter bitmez olunca erkek bi bu teori tuttu bende
Benimde yürürken oluyor canım ama sen yinede için rahat etsin diye doktora sor canım telefon açabilirsen daha iyi
Ben bugün sordum doktoruma sıvı geliyor kokusuz ve renksiz diye normal dedi ..
Kızlar ben bunun mantığını hiç anlamadım;şöyleki regl 5 gün sürer misal,e yumurta taaaa 14. Gün muhakkak yumurta olacak misal 6: gün ilişki oldu ortada yumurta yok ki ne nasıl tutacakO sebeple doktorlar 13-17.gün arası ilişki öneriyor yumurta yakalansın diyeHayir normalde herkes tam tersini biliyor demi. Bana da annem soylemisti ona da yillar once doktoru soylemis regliden hemen sonra cocuk denersen erkek olur diye sende tuttu bende de tuttu ismini hatirlamiyorum ama burda bi arkadas daha o sekilde erkek olmustu tersi olan da var mi acaba ?? :)
göbeğinin altında benimde zaten küçükler büyüdükçe yukarı cikacaklarGünaydın canım nerde hissettin benim göbeğimin altından sanki bişey baskı yapıyor
sağ ol canım inşallah herkes hakkında hayırlısı olsunHayirli olsun cnm kizlarimiz artiyorrrr
Nasil yani cnm sezaryendemi bekliyormus 40. Haftaya kadarYaaa umarım başarıcaz bu sefer canım
Son kontrolde sordum Ahmet beye, 40 hafta dolunca süre doldu sezaryen mi dersiniz yoksa 42 ye kadar bekliyormusunuz dedim, yoo bekliyorum tabii ki dedi rahatladım baya. Çoğu dr 40 dolunca beklemek istemiyor ya.
Hayirli olsun cnm yine de cok erkenbence bekle 16. Haftaya kadarMerhaba anneler doktordan geldim 12 + 2 olduk ilk bebegim kiz dedi acaba cinsiyet dgsir mi simdiden biseyler bakcam cok hevesliyim kiz bbeek degismez demi ?
Ya soyle soyleyeyim benim reglime daha 11 gun varken bende cift cizgi cikti sok oldum yani dollenme de 2 hafta falan surdugune gore yani regl bitti o o hafta icinde tutmus. Desemki yumurtlama tarihim erken daha once ovulasyon testi yaptim 11-12. Gunlerde koyu cizgi olmustu yani yumurta bi sekilde tutuyo vardir mutlaka mantikli bi aciklamasiKızlar ben bunun mantığını hiç anlamadım;şöyleki regl 5 gün sürer misal,e yumurta taaaa 14. Gün muhakkak yumurta olacak misal 6: gün ilişki oldu ortada yumurta yok ki ne nasıl tutacakO sebeple doktorlar 13-17.gün arası ilişki öneriyor yumurta yakalansın diye
Anlayabiliyorum bende çok pimpirikliyim ama bende de aynı şey oluyor yürürken falan geliyor burda da okuyunca bugun doktora sordum içini rahat tut :)Öyle mi canımm iyi barii insan herşeyden endişeleniyor bir de benim tüp bebek o yüzden pimpirikliyim çarşamba gitsem de herşey yolunda dese rahatlasam
Canım rahat ol oglumda bende de öyle oluyordu acile bile kostum suyum geldi diye elimde Külotla dr bu kadar az hele sızıntı şeklinde gelmez birden bosalir ve bayagi su gelir demişti ve 20 haftalardan önceydiCanım inşallah öyle otururken yatarken falan gelmiyor zaten yürürken falan idrara sıkışıkken daha çok belki baskı oluyor geliyor bilmiyorum amniyon sıvısının bir kokusu olurmuş koku hiç yok öyle ferahlatıyorum kendimi. Oturduğun yerden kalkarken falan kasığında ağrı sancı oluyor mu bugün öyle var gerçi bugün yürüdüm baya ondan olabilir sol kasığıma kalkarken sancı giriyor daha hala da hissetmiyorum
Canım kasık ağrılarına çok normal diyor benim doktorum hatta zamanla artacak bile bu ağrıların dediTelefon da açmadım telefondan birşey diyemez diye çağıracak zaten çarşamba günü gidicem aklımda protein enfeksiyon testleri var birde rahim ağzı boyunu ölçtürmek istiyorum. kasıklarım ağrıyor iki gündür sol kasığım özellikle baskı var bilmem normal mi
Valla cnm benim son adet tarihim 13 aralıktı. Adetim bittikten hemen sonra hamile kalmışım. 15 ocakta test yaptım doktora gittim 4 haftalık falandı. Cinsiyet kızKızları olanlara sormak lâzım hemen reglden sonra mı olmuş ilişki yoksa biraz ara geçince mi.Rabbimin takdiri ya o ne dilerse o.Öyle olsa millet ona göre ayarlar kendini:))))))))
Hayir normalde herkes tam tersini biliyor demi. Bana da annem soylemisti ona da yillar once doktoru soylemis regliden hemen sonra cocuk denersen erkek olur diye sende tuttu bende de tuttu ismini hatirlamiyorum ama burda bi arkadas daha o sekilde erkek olmustu tersi olan da var mi acaba ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?