2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Her acilde yok canım. Ben ankaradayım, sadece numune ve dışkapı ssk hastanesinde var diye biliyorum. Onun haricinde kadın doğum hastanelerinde zaten var (Zekai Tahir Burak ve Zübeyde hanım). Özellerin de bir kısmında var. Kısacası gitmek istiyorsan önce araştırıp git. Ben geçen hafta cumartesi akşam gitmeden araştırdım.

Benimde yürürken oluyor canım ama sen yinede için rahat etsin diye doktora sor canım telefon açabilirsen daha iyi

Bendede oluyor bazen canım aynısı. Bence normal,ilk hamileliğimdede oluyordu doktor renk değiştiren pedlerden verdi dene bakalım diye hiç renk falan değişmedi. Kafaya takma gayet normal.

Bizde o pedlerden aradık eczane ve medikallerde ama bulamadık çarşamba günü dr gidince enfeksiyon falan bakar artık hareketleri de henüz hissetmediğim için evham yapıyorum 16 bitti dün. işte ayda bir gidince artık böyle oluyor endişeler

Hayir normalde herkes tam tersini biliyor demi. Bana da annem soylemisti ona da yillar once doktoru soylemis regliden hemen sonra cocuk denersen erkek olur diye sende tuttu bende de tuttu ismini hatirlamiyorum ama burda bi arkadas daha o sekilde erkek olmustu tersi olan da var mi acaba ?? :)

Benimde yürürken oluyor canım ama sen yinede için rahat etsin diye doktora sor canım telefon açabilirsen daha iyi

Telefon da açmadım telefondan birşey diyemez diye çağıracak zaten çarşamba günü gidicem aklımda protein enfeksiyon testleri var birde rahim ağzı boyunu ölçtürmek istiyorum. kasıklarım ağrıyor iki gündür sol kasığım özellikle baskı var bilmem normal mi

Ben bugün sordum doktoruma sıvı geliyor kokusuz ve renksiz diye normal dedi ..

Öyle mi canımm iyi barii insan herşeyden endişeleniyor bir de benim tüp bebek o yüzden pimpirikliyim çarşamba gitsem de herşey yolunda dese rahatlasam

Kızlar ben bunun mantığını hiç anlamadım;şöyleki regl 5 gün sürer misal,e yumurta taaaa 14. Gün muhakkak yumurta olacak misal 6: gün ilişki oldu ortada yumurta yok ki ne nasıl tutacakO sebeple doktorlar 13-17.gün arası ilişki öneriyor yumurta yakalansın diye

Nasil yani cnm sezaryendemi bekliyormus 40. Haftaya kadar

Ya soyle soyleyeyim benim reglime daha 11 gun varken bende cift cizgi cikti sok oldum yani dollenme de 2 hafta falan surdugune gore yani regl bitti o o hafta icinde tutmus. Desemki yumurtlama tarihim erken daha once ovulasyon testi yaptim 11-12. Gunlerde koyu cizgi olmustu yani yumurta bi sekilde tutuyo vardir mutlaka mantikli bi aciklamasi

Öyle mi canımm iyi barii insan herşeyden endişeleniyor bir de benim tüp bebek o yüzden pimpirikliyim çarşamba gitsem de herşey yolunda dese rahatlasam
Anlayabiliyorum bende çok pimpirikliyim ama bende de aynı şey oluyor yürürken falan geliyor burda da okuyunca bugun doktora sordum içini rahat tut :)

Canım rahat ol oglumda bende de öyle oluyordu acile bile kostum suyum geldi diye elimde Külotla dr bu kadar az hele sızıntı şeklinde gelmez birden bosalir ve bayagi su gelir demişti ve 20 haftalardan önceydi

Canım kasık ağrılarına çok normal diyor benim doktorum hatta zamanla artacak bile bu ağrıların dedi

Kızları olanlara sormak lâzım hemen reglden sonra mı olmuş ilişki yoksa biraz ara geçince mi.Rabbimin takdiri ya o ne dilerse o.Öyle olsa millet ona göre ayarlar kendini:))))))))

Kızları olanlara sormak lâzım hemen reglden sonra mı olmuş ilişki yoksa biraz ara geçince mi.Rabbimin takdiri ya o ne dilerse o.Öyle olsa millet ona göre ayarlar kendini:))))))))
Valla cnm benim son adet tarihim 13 aralıktı. Adetim bittikten hemen sonra hamile kalmışım. 15 ocakta test yaptım doktora gittim 4 haftalık falandı. Cinsiyet kız

Benimde erkek regliden hemen sonra tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…