2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
En azından allah korusun bir sorun varsa doğumdan sonra sürecinizin nasıl ilerleyeceğini saptardın az çok.. karar senin canım sağlıklı bir gebelik ve bebe dilerim :)

Yok arkadaşım daha belli olmadı 16 Nisa'nda gideceğim oğlum kız diyor
Bana erkek geliyor koz olursa kendi adıma erkek olursa oğlum adına sevineceğim hayırlısı belli olunca yazarım sana

Bide benim ilk suyum geldi açık sarı istemsiz gelen kıvamlı bi sıvı

Kızları olanlara sormak lâzım hemen reglden sonra mı olmuş ilişki yoksa biraz ara geçince mi.Rabbimin takdiri ya o ne dilerse o.Öyle olsa millet ona göre ayarlar kendini:))))))))
Bende 21.günde hamile kaldım yani bata 7 gün kala doktor yüksek ihtimal erkek dedi hatta adetim 3 gün gecti idrarda cikmadi kanda 10.52 çıktı ve ispatlanmış oldu :). Bence bunun reglla alakası yok cinsiyeti erkek belirledigine göre spermlerden X yada Y yi taşıyan en güçlüsü galip geliyor sonucta

Bakalım senin doktorun ne diyecek canım paylaşır mısın benimledir aklıma takıldı ..gerçi bu aşıyı hiç olmayan bile varmış .

Benim adet bittikten 9 gün sonra tek ilişkide hamile kalmış oldum
Tam yumurtlama akıntısı vardı ilişkiden sonrada o akıntı bi süre devam etti
Yani yaklaşık üç gün oldu akıntı
Sanki birden fazla yumurta çatlamış olabilir
bide bir ayda bir kaç yumurtlama olabiliyor mesele ben düşen bebeğe regle bi kaç gün kala hamile kaldım
Allah'ın takdiri bunlar olasılıklar tabi

kizlar hersey Allahtan cinsiet konusu ozellikle iliskinin gunuyle hic alakasi yok oyle olsa tup bebekte bile kizmi erkekmi istege bsgli yapilirdi dollenme hersey Allah vergisi herkes iliski yasiyo ilk iliskide hamile kalirdi herkes herseyin zamani var kizlar Allah hayirli saglikli evlat olmalarini nasip etsin

Süper ayni şeyi bende yaptım isim çok tanıdık gelince
benim sürpriz oldu nasip işte
Senin planlı mıydı
Hadi yaa kismet diyelim bu taraftan guzel de olur beraber buyuyecekler ben de bu sebepten planli yaptim baskada cocuk dusunmuyorum zaten buyuk konusmayayim da sonra surpriz yumurta oluyolar :)) bakalim ilk bebisler farkli cinsiyetmis bunlarda oyle olur umarim

Kızlar bugün doktor randevum vardı. Herşey tolunda çok şükür :) bebiş kafasını iyice aşağıya indirmiş, baş aşağı yatıyor. neredeyse kafasını göremeyecektik 1 ay sonra tekrar gideceğim. 19-20 hafta gibi detaylı ultrason yaparız dedi doktorum. Bir de bir dahaki randevuye tam kan sayımı ve idrar kültürü istedi kontrol için. Bizim bebiş %100 erkek :)
Ayrıca bugün bebek arabasıyla ana kucağını aldık:) arabada öncelikli kriterlerim tam yatması, tek elle kolay kapanması, bagajda çok yer kaplamamasıydı. GB Maris modelini aldık. Anakucağında da tam yatan istiyordum. Cybex cloud q aldık :)
Sağlıkla kullanırız inşallah :)

Bana doktor kendisi vermişti. Senin doktorunda verir.

kizlar, 10 gundur hissettigim hareketleri dun azaldi. bugunn ise sadece bir kere ve cok hafif hissettim. 18. haftadayim. korkuyorum. disardan bile hissetmeye baslamistik oysa.

kizlar, 10 gundur hissettigim hareketleri dun azaldi. bugunn ise sadece bir kere ve cok hafif hissettim. 18. haftadayim. korkuyorum. disardan bile hissetmeye baslamistik oysa.

18.haftada dışarıdan bile görülmesi zor değil mi daha yeni yeni hissedilmeye başlamıştır zaten daha küçük çok kuvvetli hareketler yapamaz son aylardaki gibi sürekli de hareket etmez bazen hafifler bazen hiç.hissetmeyebilirsiniz 20.haftadan sonra düzenli.olabilir ben 17.haftama girdim daha hissetmiyorum dr normal 20.hafta ve sonrasını bekle dedi

Bakalım senin doktorun ne diyecek canım paylaşır mısın benimledir aklıma takıldı ..gerçi bu aşıyı hiç olmayan bile varmış .
Ben cuma günü gidicem herkez 2 doz diyo sorcam inşallah ya yaptırmadan olurmuki ya sezeryan olursa doğumumuz bakalım doktor ne diycek yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…