- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.041
En azından allah korusun bir sorun varsa doğumdan sonra sürecinizin nasıl ilerleyeceğini saptardın az çok.. karar senin canım sağlıklı bir gebelik ve bebe dilerim :)Canım bu konuda farklı düşünüyorum ben yani birşey olduğunu öğrensem bile doğana kadar birşey yapılamayacak doktorumda %99 sağlıklı bir bebek dediği için yaptırmaktan vazgeçtik ama herşey allahtan inşallah birşey yoktue
Yok arkadaşım daha belli olmadı 16 Nisa'nda gideceğim oğlum kız diyorCanim aklima gelmisken bu yumurtalama gunune denk getirince erkek olur inanci curudu sanki cunku ben de regl den hemen sonra hamile kaldim erkege benziyor dedi :)) yani seninkinin de kiz olma ihtimali artti ogrenmedin henuz degil mi ?Orkidee0238
Bide benim ilk suyum geldi açık sarı istemsiz gelen kıvamlı bi sıvıCanım inşallah öyle otururken yatarken falan gelmiyor zaten yürürken falan idrara sıkışıkken daha çok belki baskı oluyor geliyor bilmiyorum amniyon sıvısının bir kokusu olurmuş koku hiç yok öyle ferahlatıyorum kendimi. Oturduğun yerden kalkarken falan kasığında ağrı sancı oluyor mu bugün öyle var gerçi bugün yürüdüm baya ondan olabilir sol kasığıma kalkarken sancı giriyor daha hala da hissetmiyorum
Bende 21.günde hamile kaldım yani bata 7 gün kala doktor yüksek ihtimal erkek dedi hatta adetim 3 gün gecti idrarda cikmadi kanda 10.52 çıktı ve ispatlanmış oldu :). Bence bunun reglla alakası yok cinsiyeti erkek belirledigine göre spermlerden X yada Y yi taşıyan en güçlüsü galip geliyor sonuctaKızları olanlara sormak lâzım hemen reglden sonra mı olmuş ilişki yoksa biraz ara geçince mi.Rabbimin takdiri ya o ne dilerse o.Öyle olsa millet ona göre ayarlar kendini:))))))))
Bakalım senin doktorun ne diyecek canım paylaşır mısın benimledir aklıma takıldı ..gerçi bu aşıyı hiç olmayan bile varmış .İnan bende bilmiyorum küçükken tetonoz aşısı oldunmu dedi okulda oldum dedim okuldaki tüm aşılarımı ama tetonoz diye net bilmiyorum dedim tamam küçükken vurulduysan bi doz yeter dedi bende doktoruma sorucam bu hafta canım
Hadi bakalim heyecanla bekliyorum :)Yok arkadaşım daha belli olmadı 16 Nisa'nda gideceğim oğlum kız diyor
Bana erkek geliyor koz olursa kendi adıma erkek olursa oğlum adına sevineceğim hayırlısı belli olunca yazarım sana
Bende merak ediyorumHadi bakalim heyecanla bekliyorum :)
Ben de hep ruyamda gormustum ve cikti :)Bende merak ediyorum
geçen rüya gördüm anne karnında bi bebek bende baya bakıyorum bebeğe
cinsiyetine de bakıyorum
Ama genital bölge dümdüzdü
Bu arada beni hatırlıyor msn senin nick tanıdık gelmişti :)Ben de hep ruyamda gormustum ve cikti :)
Kesinlikle hatirliyorum :)) emin olmak icin soyle bi eski mesajlarina baktim ikimizde 2016 subat annesiyiz tesaduf iste yine bir kac hafta ara ile geliyor bebisler :)Bu arada beni hatırlıyor msn senin nick tanıdık gelmişti :)
Süper ayni şeyi bende yaptım isim çok tanıdık gelinceKesinlikle hatirliyorum :)) emin olmak icin soyle bi eski mesajlarina baktim ikimizde 2016 subat annesiyiz tesaduf iste yine bir kac hafta ara ile geliyor bebisler :)
Hadi yaa kismet diyelim bu taraftan guzel de olur beraber buyuyecekler ben de bu sebepten planli yaptim baskada cocuk dusunmuyorum zaten buyuk konusmayayim da sonra surpriz yumurta oluyolar :)) bakalim ilk bebisler farkli cinsiyetmis bunlarda oyle olur umarimSüper ayni şeyi bende yaptım isim çok tanıdık gelince
benim sürpriz oldu nasip işte
Senin planlı mıydı
Bana doktor kendisi vermişti. Senin doktorunda verir.Bizde o pedlerden aradık eczane ve medikallerde ama bulamadık çarşamba günü dr gidince enfeksiyon falan bakar artık hareketleri de henüz hissetmediğim için evham yapıyorum 16 bitti dün. işte ayda bir gidince artık böyle oluyor endişeler
kizlar, 10 gundur hissettigim hareketleri dun azaldi. bugunn ise sadece bir kere ve cok hafif hissettim. 18. haftadayim. korkuyorum. disardan bile hissetmeye baslamistik oysa.
Ben cuma günü gidicem herkez 2 doz diyo sorcam inşallah ya yaptırmadan olurmuki ya sezeryan olursa doğumumuz bakalım doktor ne diycek yazarım burayaBakalım senin doktorun ne diyecek canım paylaşır mısın benimledir aklıma takıldı ..gerçi bu aşıyı hiç olmayan bile varmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?