- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.061
18.haftada dışarıdan bile görülmesi zor değil mi daha yeni yeni hissedilmeye başlamıştır zaten daha küçük çok kuvvetli hareketler yapamaz son aylardaki gibi sürekli de hareket etmez bazen hafifler bazen hiç.hissetmeyebilirsiniz 20.haftadan sonra düzenli.olabilir ben 17.haftama girdim daha hissetmiyorum dr normal 20.hafta ve sonrasını bekle dedi
Canim aklima gelmisken bu yumurtalama gunune denk getirince erkek olur inanci curudu sanki cunku ben de regl den hemen sonra hamile kaldim erkege benziyor dedi :)) yani seninkinin de kiz olma ihtimali artti ogrenmedin henuz degil mi ?Orkidee0238
Kolay gelsin muhtemelen belin ağrıyabilirYarın çok kalabalık misafirlerim var öğleden sonra yemekli gelecekler çok panik haldeyim allahtan annem olacak :)
Sayimiz cogaliyor super :)) tebrik ederim canim. Saglikli sihhatli kucagina alirsin insallahBenımde o şekılde oldu, tek ilişki, adet sonrası, cinsiyet erkek .
Vallahi cocuklarimiz Allaha sukur saglikli ne konuscaz cinsiyet konusuyoruz maksat muhabbet olsun gene konuyu milletin cocugu olmuyo ya bagladiniz. En iyisi burda hic birsey yazmayalim birine birsey soylemek istedigimizde ozelden mesaj atalim.Cinsiyetin yumurtlama zamanıyla yüzde yüz ilişkisi yok. Fakat şöyle bilimsel bir veri var. Spermler içeride 72 saate kadar yaşayabilirler, erkek spermler daha çabuk yok olur. Yani yumurta hazırken erkek kromozomlu sperm sayısı ertesi güne oranla daha fazla olacak. Ama yumurtlama günü de olsa kız geni taşıyan spermin yumurtayı döllemeyecegi garantisi yok.
Kısacası bence nasip kısmet. Çok takılmamak lazım erkek -kız. Evlat diye doktor doktor gezen onca insan varken (ki onlardan biri de bendim) cinsiyet ayırmak bana şımarıklık gibi geliyor. Kimse alınmasın kırılmasın.
Aman canim sakin oyle birsey sorma burda cok yanlis milletin cocugu olmuyo simarikmisin sen :)))Kizlar iyi aksamlar
Hani diyolar ya sagda atarsa ilk erkek solda atarsa kizbdogru cikan var mi
. Cnm bende çok kızıyom buna,ya orası zaten öyle bnm ilk erkek 2. Kız olaun diye yapmadıpım kalmadı,bunda erkek olsaydı dğnyaya kğsmezdim oğlum evladımdır canımdır kanımdır,ama insan işte değişik istiyor suç mu gğnah mı?bence çok doğal ve insani bir dürtü ikisinide tatmk istemek,bizimde ilki binbir tedavi aşılama bebeği, o zamanda diyordum keşke 2yumurta bir kız bir oğlan olsa...ama ilk baş zaten herke biliyorki allahın takdırıdıt,hayırlsı sağlıklısı,bunlar zevkli konular kimsenn alınmasını suçlanmasını gerektirir bişi değil,millet 20 yaşında gencecik evladını da kaybediyor,kimşnsonu nedir yğce allah bilir,herkesin sınavı da başka başkadırVallahi cocuklarimiz Allaha sukur saglikli ne konuscaz cinsiyet konusuyoruz maksat muhabbet olsun gene konuyu milletin cocugu olmuyo ya bagladiniz. En iyisi burda hic birsey yazmayalim birine birsey soylemek istedigimizde ozelden mesaj atalim.
Bu konuya yorum yapan biride benim sadece benimde bu şekilde oldu dedim illa öyle denemedim ki zaten ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra hamile kaldım yani önemli değil benim içinde.burdaki bütün herkez için cinsiyet önemli değildir eminim çünkü rabbim bize bu mucizeyi nasip etmiş çok şükür maksat muhabet etmek burda herşeyi konuşuyoruz bu teori tuttu bu teori diye tutmadı diye konu bundan ibaret aslında canım yani sadece uzun süre tedavi olanlar için geçerli bişey değil bu hepimiz için önemli değildir cinsiyet eminim rabbim sap salim kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi muhabbetCinsiyetin yumurtlama zamanıyla yüzde yüz ilişkisi yok. Fakat şöyle bilimsel bir veri var. Spermler içeride 72 saate kadar yaşayabilirler, erkek spermler daha çabuk yok olur. Yani yumurta hazırken erkek kromozomlu sperm sayısı ertesi güne oranla daha fazla olacak. Ama yumurtlama günü de olsa kız geni taşıyan spermin yumurtayı döllemeyecegi garantisi yok.
Kısacası bence nasip kısmet. Çok takılmamak lazım erkek -kız. Evlat diye doktor doktor gezen onca insan varken (ki onlardan biri de bendim) cinsiyet ayırmak bana şımarıklık gibi geliyor. Kimse alınmasın kırılmasın.
Demek ki çok da alakası yok canım.Nasip kısmet işte.Valla cnm benim son adet tarihim 13 aralıktı. Adetim bittikten hemen sonra hamile kalmışım. 15 ocakta test yaptım doktora gittim 4 haftalık falandı. Cinsiyet kız
Benimde birkaç gündür var elimle dokunduğum zaman bile hassasiyet var sanki doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu yapabilir dedi ama o da temiz çıktı ultrasonda normal anlamadım bendeKızlarr Günaydıın kasık ağrısı olan var mıı. Benim iki gündür var akşam kastı hep dün yürüdüm baya ondan mı acaba yataktan kalkarken sabah canım yandı biraz yatarken de var ve öksürürken kasığıma sancı giriyor alt kısıma korktum bende hiç ağrım yoktu
Benimde birkaç gündür var elimle dokunduğum zaman bile hassasiyet var sanki doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu yapabilir dedi ama o da temiz çıktı ultrasonda normal anlamadım bende
Canım bendede öyle hala geçmedi. Boğaz pastili kullan ballı zencefilli bana en iyi o geliyor birde sıcak şeyler iç tahriş olmasınGünaydın kızlar Boğaz ağrımı bir türlü geçiremiyorum hep bir öksürük gıcık hali
Canım öksürürken banada ani sancı saplanıyor doktora sordum oda normal dedi bebeğe hiç bir zararı yok korkma sakın dediKızlarr Günaydıın kasık ağrısı olan var mıı. Benim iki gündür var akşam kastı hep dün yürüdüm baya ondan mı acaba yataktan kalkarken sabah canım yandı biraz yatarken de var ve öksürürken kasığıma sancı giriyor alt kısıma korktum bende hiç ağrım yoktu
Pastil kullanıyorum canım ama öksürük fazla bir de kusuyorum zorlu geçiyor öksürmemin zararı yokmuş bana da dedi doktorum sana da geçmiş olsunCanım bendede öyle hala geçmedi. Boğaz pastili kullan ballı zencefilli bana en iyi o geliyor birde sıcak şeyler iç tahriş olmasın
Canım öksürürken banada ani sancı saplanıyor doktora sordum oda normal dedi bebeğe hiç bir zararı yok korkma sakın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?