2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba.Ben her hafta iğne yaptırıyorum çok yağlı bi iğne.Kalçam hep beze oldu iğne yüzünden ne önerirsiniz nasıl yok edicem ben o bezeleri bi fikri olan var mı.
Vallahi kaliyo onlar galiba canim 2 yaz once dis implanti sonrasi agri kesici igne yapmislardi kalcadan sonradan fark ettim orda beze olmus 3 yil olcak hala duruyo benimki farklimi bilmiyorum ama sen beze oldu deyince aklima geldi

Kızlar merhaba.Ben her hafta iğne yaptırıyorum çok yağlı bi iğne.Kalçam hep beze oldu iğne yüzünden ne önerirsiniz nasıl yok edicem ben o bezeleri bi fikri olan var mı.
Benim kulak arkamda sürekli yağ bezesi olur, aklına geldikçe ovala, yağ dağılıyor. Bende sonra tekrar çıkıyor, gerçi ama.

Vallahi kaliyo onlar galiba canim 2 yaz once dis implanti sonrasi agri kesici igne yapmislardi kalcadan sonradan fark ettim orda beze olmus 3 yil olcak hala duruyo benimki farklimi bilmiyorum ama sen beze oldu deyince aklima geldi

Benim kulak arkamda sürekli yağ bezesi olur, aklına geldikçe ovala, yağ dağılıyor. Bende sonra tekrar çıkıyor, gerçi ama.
Tamam saolun kızlar cevap için.Bende ovalıyorum o şekilde kwlmasın dağılsın diye annem kaybolmazsa ameliyatla falan alıyolar dedi korkuttu beni o yüzden sorıyım dedim

Nasil yani cnm sezaryendemi bekliyormus 40. Haftaya kadar

Hayır, benim ilk doğumum sezaryendi. Bu ikinci doğumum olucak ve normal doğum yapıcam herşey yolunda giderse. Sezaryen sonrasınyapılan normal doğuma ssvd deniyor yani sezaryen sonrası vajinal doğum.
Ssvd nin bir takım riskleri olduğu için çoğu doktor 40 hafta dolunca bebek hala gelmiyorsa sezaryene alıyor. Benim doktorum 42. Haftanın dolmasını bekliyormuş onu anlattım arkadaşa.
Gerçi bu sırf ssvd için geçerli değil çoğu sezaryenin bahanesi çatı darlığından sonra 40. Haftası dolmuş ve kilolu bebeğe sahip annelerin normal doğuramassın diyerek sezaryene alınmasıdır

Ara sıra oluyor. Bazen ağrı bazen sancı şeklinde . Kendimi çok dinlemek istemiyorum yaa artık

Merhaba arkadaşlar

Bende 16 haftalık hamileyim, İstanbul Anadolu yakasından yazıyorum. Yüksek tansiyon gebelik öncesinden beri var, iyi bir doktor araştırmaya devam ediyorum SSK ile anlaşmalı özel hastane yada devlet hastenesi doktor önerisi verebilecek olan var mı?

Vallahi cocuklarimiz Allaha sukur saglikli ne konuscaz cinsiyet konusuyoruz maksat muhabbet olsun gene konuyu milletin cocugu olmuyo ya bagladiniz. En iyisi burda hic birsey yazmayalim birine birsey soylemek istedigimizde ozelden mesaj atalim.
Bu sizin kabaliginiz beni hiç ilgilendirmez. Siz nasıl aklınıza eseni maksat muhabbet olsun diye yazabiliyorsanız ben de kendi fikrimi yazıyorum ne siz bana ne ben size hak vermek zorunda değiliz. Ayrıca siz istediğiniz bölüme takılma hakkına da sahipsiniz değil mi üst bölümde bilimsel gerçekten bahsediyorum oraya takilmiyorsunuz da cinsiyet ayrımının bence şımarıklık olmasına takiliyorsunuz. Bu da sizin mesajlarınizin benim için değerinin olmadığını gösterir.
Demissiniz ya muhabbet de edemeyecek miyiz ? Işte ben de muhabbet ediyorum hepsi bu fazla takılmayın

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyormuş.Cuma günu gidip sordum çok şaşırdım çoğu kişi yapıyorlar demişti.Özellerde detaylı ultrason 230 tl'den başlıyor.

Senin o google dan kopyala yapistir yaptigin seyi zaten burda cogumuz ezbere biriliyorum burda bir cogumuz universite mezunu boyle assagilar kucumser gibi konusamazsin burasi “2018 eylul anneleri” basligi adi altinda gerekirse cinsiyet konusulur gerekirse kocam benimle yatmiyor da yazabilirim yarin obur gun cocuklar dogar meme emmiyo da denebilir seni rahatsiz ediyorsa gidersin sana uygun olan topiklere yazarsin boyle sadce dusuk falan konusulan. Burasi “ozgur” bi platform. Ben bilime de inanabilitim quantum enerjisine de inanabilirim.haddini bileceksin.

Gerçekten tebessüm ederek okudum ne kadar sevgi dolu bir insaniz maşallah
Haddimi hadsizlerden öğrenemem mümkün değil insan bilmediğini öğretemez. Yazdıklarımın kopyala yapıştır olma imkanı yok gayet sade bir dil ve kendi cümlelerim olduğu çok ortada. O üniversite mezunlarından biriyim burayı aşağı gorsem okumam da yazmam da demek ki
hiç böyle bir fikrim yok.
Ben size konuşamazsınız demedim ki istediğinizi yazın ben de istediğimi yazıyorum neden rahatsız oluyorsunuz?
Bu polemiği uzatmaya niyetim yok bundan sonra yazacaklariniza cevap vermiyorum karşımda kendim gibi hamile hormonları tavan yapmış bir kadın olduğunun farkindayim siz de farkında olsanız iyi olur. Bu asabiyet bebisinize sıkıntı verir kendiniz için olmasa da bebeğimiz için daha rahat olmaya gayret edin bu da insanı bir tavsiyemdir.
Belki ömrümün sonuna kadar asla yüzünü görmeyecegim bir insanı kırmak bence saçmalık bu yüzden sizi kirdimsa kafaniza beni takmayın lütfen. Ben aynı sizin yaptığınız gibi sohbet ediyorum size ters olabilir ama kendime ait fikirlerimi söylüyorum. Bugün e kadar burada hiç tartışma ortamına girmemiştim bu da benim için ilk oldu gayet şaşkınım.

Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyormuş.Cuma günu gidip sordum çok şaşırdım çoğu kişi yapıyorlar demişti.Özellerde detaylı ultrason 230 tl'den başlıyor.
Evet canım ancak devletteki bi dr takip edecek seni ve bi sorun görüp sevkedecek yoksa bakmiyorlar benim gittigim hadtane de 500 tl dedi

Soner doğanyılmaz ı ve erhan karaalp i öneririm. İkisi de özeldeler ataşehir ilçesinde. Soner beyin muayne ücreti 85 erhan beyin 300..

Kizlar iyi aksamlar
Hani diyolar ya sagda atarsa ilk erkek solda atarsa kizbdogru cikan var mi
Canim kusura bakma dun sacma birsey icin ters cevap vermis gibi oldum ozur dilerim hic boyle bir insan degilim aslinda. Merak ettigin konuya gelince benim annem demisti mi erkek kardesine hamileyken bi kadina gitmistim yenu hamileydim 10 haftalik falan kadin cinsiyeti biliyormus erkenden. Sabah ac karnina yataga uzanim elini kasiklarinim uzerine koy solda pit pit damar gibi atiyorsa erkek sagda elinin altindan birsey kayiyor gibi oluyorsa kizdir demis. Kardesimin erkek oldugunu da bilmis ozaman. Ben denemistim soldan pit pit birsey atiyordu gercekten de erkege benziyor dedi doktor. Tabi henuz kesin sonuc degil. Ne kadar dogrudur onu da bilemiyorum Allah gonlune gore versin :)

Ui8
Ay canim benim ya yok sıkınti degil brnde ilk o mesajini okudum dogru soyluyo dedim :)) hayirlisi olsun denerim bakim

Belli mi cinsiyeti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…