- 31 Mayıs 2015
- 664
- 689
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.081
Vallahi kaliyo onlar galiba canim 2 yaz once dis implanti sonrasi agri kesici igne yapmislardi kalcadan sonradan fark ettim orda beze olmus 3 yil olcak hala duruyo benimki farklimi bilmiyorum ama sen beze oldu deyince aklima geldiKızlar merhaba.Ben her hafta iğne yaptırıyorum çok yağlı bi iğne.Kalçam hep beze oldu iğne yüzünden ne önerirsiniz nasıl yok edicem ben o bezeleri bi fikri olan var mı.
Benim kulak arkamda sürekli yağ bezesi olur, aklına geldikçe ovala, yağ dağılıyor. Bende sonra tekrar çıkıyor, gerçi ama.Kızlar merhaba.Ben her hafta iğne yaptırıyorum çok yağlı bi iğne.Kalçam hep beze oldu iğne yüzünden ne önerirsiniz nasıl yok edicem ben o bezeleri bi fikri olan var mı.
Vallahi kaliyo onlar galiba canim 2 yaz once dis implanti sonrasi agri kesici igne yapmislardi kalcadan sonradan fark ettim orda beze olmus 3 yil olcak hala duruyo benimki farklimi bilmiyorum ama sen beze oldu deyince aklima geldi
Tamam saolun kızlar cevap için.Bende ovalıyorum o şekilde kwlmasın dağılsın diye annem kaybolmazsa ameliyatla falan alıyolar dedi korkuttu beni o yüzden sorıyım dedimBenim kulak arkamda sürekli yağ bezesi olur, aklına geldikçe ovala, yağ dağılıyor. Bende sonra tekrar çıkıyor, gerçi ama.
Nasil yani cnm sezaryendemi bekliyormus 40. Haftaya kadar
Kızlarr Günaydıın kasık ağrısı olan var mıı. Benim iki gündür var akşam kastı hep dün yürüdüm baya ondan mı acaba yataktan kalkarken sabah canım yandı biraz yatarken de var ve öksürürken kasığıma sancı giriyor alt kısıma korktum bende hiç ağrım yoktu
Bu sizin kabaliginiz beni hiç ilgilendirmez. Siz nasıl aklınıza eseni maksat muhabbet olsun diye yazabiliyorsanız ben de kendi fikrimi yazıyorum ne siz bana ne ben size hak vermek zorunda değiliz. Ayrıca siz istediğiniz bölüme takılma hakkına da sahipsiniz değil mi üst bölümde bilimsel gerçekten bahsediyorum oraya takilmiyorsunuz da cinsiyet ayrımının bence şımarıklık olmasına takiliyorsunuz. Bu da sizin mesajlarınizin benim için değerinin olmadığını gösterir.Vallahi cocuklarimiz Allaha sukur saglikli ne konuscaz cinsiyet konusuyoruz maksat muhabbet olsun gene konuyu milletin cocugu olmuyo ya bagladiniz. En iyisi burda hic birsey yazmayalim birine birsey soylemek istedigimizde ozelden mesaj atalim.
Senin o google dan kopyala yapistir yaptigin seyi zaten burda cogumuz ezbere biriliyorum burda bir cogumuz universite mezunu boyle assagilar kucumser gibi konusamazsin burasi “2018 eylul anneleri” basligi adi altinda gerekirse cinsiyet konusulur gerekirse kocam benimle yatmiyor da yazabilirim yarin obur gun cocuklar dogar meme emmiyo da denebilir seni rahatsiz ediyorsa gidersin sana uygun olan topiklere yazarsin boyle sadce dusuk falan konusulan. Burasi “ozgur” bi platform. Ben bilime de inanabilitim quantum enerjisine de inanabilirim.haddini bileceksin.Bu sizin kabaliginiz beni hiç ilgilendirmez. Siz nasıl aklınıza eseni maksat muhabbet olsun diye yazabiliyorsanız ben de kendi fikrimi yazıyorum ne siz bana ne ben size hak vermek zorunda değiliz. Ayrıca siz istediğiniz bölüme takılma hakkına da sahipsiniz değil mi üst bölümde bilimsel gerçekten bahsediyorum oraya takilmiyorsunuz da cinsiyet ayrımının bence şımarıklık olmasına takiliyorsunuz. Bu da sizin mesajlarınizin benim için değerinin olmadığını gösterir.
Demissiniz ya muhabbet de edemeyecek miyiz ? Işte ben de muhabbet ediyorum hepsi bu fazla takılmayın
Sıcak su torbasıda iyi geliyor ben üç ay her gün yaptım şimdi haftada 1Tamam saolun kızlar cevap için.Bende ovalıyorum o şekilde kwlmasın dağılsın diye annem kaybolmazsa ameliyatla falan alıyolar dedi korkuttu beni o yüzden sorıyım dedim
Gerçekten tebessüm ederek okudum ne kadar sevgi dolu bir insaniz maşallahSenin o google dan kopyala yapistir yaptigin seyi zaten burda cogumuz ezbere biriliyorum burda bir cogumuz universite mezunu boyle assagilar kucumser gibi konusamazsin burasi “2018 eylul anneleri” basligi adi altinda gerekirse cinsiyet konusulur gerekirse kocam benimle yatmiyor da yazabilirim yarin obur gun cocuklar dogar meme emmiyo da denebilir seni rahatsiz ediyorsa gidersin sana uygun olan topiklere yazarsin boyle sadce dusuk falan konusulan. Burasi “ozgur” bi platform. Ben bilime de inanabilitim quantum enerjisine de inanabilirim.haddini bileceksin.
Evet canım ancak devletteki bi dr takip edecek seni ve bi sorun görüp sevkedecek yoksa bakmiyorlar benim gittigim hadtane de 500 tl dediKızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyormuş.Cuma günu gidip sordum çok şaşırdım çoğu kişi yapıyorlar demişti.Özellerde detaylı ultrason 230 tl'den başlıyor.
Saol canım onu da deniyim inşallah bende de işe yararSıcak su torbasıda iyi geliyor ben üç ay her gün yaptım şimdi haftada 1
izmirdeyim ben tatlım 19 unda randevum 300 tl ye çektircemDetaylı ultrason için randevu aldınız mı ve ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar
Bende 16 haftalık hamileyim, İstanbul Anadolu yakasından yazıyorum. Yüksek tansiyon gebelik öncesinden beri var, iyi bir doktor araştırmaya devam ediyorum SSK ile anlaşmalı özel hastane yada devlet hastenesi doktor önerisi verebilecek olan var mı?
Canim kusura bakma dun sacma birsey icin ters cevap vermis gibi oldum ozur dilerim hic boyle bir insan degilim aslinda. Merak ettigin konuya gelince benim annem demisti mi erkek kardesine hamileyken bi kadina gitmistim yenu hamileydim 10 haftalik falan kadin cinsiyeti biliyormus erkenden. Sabah ac karnina yataga uzanim elini kasiklarinim uzerine koy solda pit pit damar gibi atiyorsa erkek sagda elinin altindan birsey kayiyor gibi oluyorsa kizdir demis. Kardesimin erkek oldugunu da bilmis ozaman. Ben denemistim soldan pit pit birsey atiyordu gercekten de erkege benziyor dedi doktor. Tabi henuz kesin sonuc degil. Ne kadar dogrudur onu da bilemiyorum Allah gonlune gore versin :)Kizlar iyi aksamlar
Hani diyolar ya sagda atarsa ilk erkek solda atarsa kizbdogru cikan var mi
Saf alkolu pamuğa döküp biraz bekletirsen bir kaç gün içinde geçiyorKızlar merhaba.Ben her hafta iğne yaptırıyorum çok yağlı bi iğne.Kalçam hep beze oldu iğne yüzünden ne önerirsiniz nasıl yok edicem ben o bezeleri bi fikri olan var mı.
Ay canim benim ya yok sıkınti degil brnde ilk o mesajini okudum dogru soyluyo dedim :)) hayirlisi olsun denerim bakimCanim kusura bakma dun sacma birsey icin ters cevap vermis gibi oldum ozur dilerim hic boyle bir insan degilim aslinda. Merak ettigin konuya gelince benim annem demisti mi erkek kardesine hamileyken bi kadina gitmistim yenu hamileydim 10 haftalik falan kadin cinsiyeti biliyormus erkenden. Sabah ac karnina yataga uzanim elini kasiklarinim uzerine koy solda pit pit damar gibi atiyorsa erkek sagda elinin altindan birsey kayiyor gibi oluyorsa kizdir demis. Kardesimin erkek oldugunu da bilmis ozaman. Ben denemistim soldan pit pit birsey atiyordu gercekten de erkege benziyor dedi doktor. Tabi henuz kesin sonuc degil. Ne kadar dogrudur onu da bilemiyorum Allah gonlune gore versin :)
Belli mi cinsiyeti canimGünaydın kızlar. Ben artık bebeğimi hissediyorum galiba. Öyle dediğiniz gibi pıt pıt şeklinde değil de böyle eğildiğim zaman yada çorap giyerken vs. O bölge biraz sıkıştığında kasığımın hafif üstünde sol tarafa doğru bi dalgalanma gibi bişey hissediyorum. Her zaman değil. Mesela pazartesi hissettim ilk kez 1 kez oldu bebek değildir dedim ama gitgide arttı hissettiğim şey. Dün hele tatlı falan yemiştim çok daha faZla hissettim. Çok farklı mutluluk verici bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?