2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyormuş.Cuma günu gidip sordum çok şaşırdım çoğu kişi yapıyorlar demişti.Özellerde detaylı ultrason 230 tl'den başlıyor.
Ben Ankara'dayım 20 nisana randevu verildi detaylı ultrason için devlet hastanesi hemde. Burda herkese sorun olsun ya da olmasın 19 -24 haftalarda detaylı ultrasonda bakılıyor mutlaka. Herhangi bir kadın doğum doktoruna muayene olursanız o yönlendirir bence

Anladim canim bende sezaryen icin mi bekliyor dedim o yuzden sasirdim acikcasi.. ben 37 haftada kizimi sezaryenle yapmistim bu da sezaryen olucak .. iyi cesaret tebrik ederim normal dogum icin. Insallah cok kolay bir dogum olur

Detaylı ultrason için randevu aldınız mı ve ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Cnm ben almadim daha 2 mayista gidnce yonlendirecek doktorum. Devlet hastanesinde ucretsiz yapiliyormus. Ama ben ozelde yaptiricam 150 tl.

Misafirler gitti ama bittim ne kadar zormuş o kadar yardım eden olmasına rağmen belim kasığım çok ağrıdı şok oldum resmen :/

Soner doğanyılmaz ı ve erhan karaalp i öneririm. İkisi de özeldeler ataşehir ilçesinde. Soner beyin muayne ücreti 85 erhan beyin 300..
Cevap verdiğin için teşekkür ederim doktorları araştıracağım, bende Ataşehir de çalışıyorum medicalparkta Gökmen iyigün e gitmeyi düşünüyordum, forumda iyi yorumlar okudum.

Çok net iki tekme hissettim:)

Gözün aydın canımm darısı başıma inan bu ara takıntı yaptım daha 17 haftam yeni girdim birkaç birşey oluyor gibi ama bebekten dolayı diyebileceğim şeyler değil. Sırt üstü yatıyorum elimi gezdiriyorum falan ama yok sadece sol tarafta iki gündür bir hassasiyet var bende hissetsem rahatlıcam valla evde kalp atışı dinlenen cihazlardan bile almayı düşündüm

Siz bu doktorlardan birine mi gidiyorsunuz Erhan beyin kendi muayenesi var sanırım hastane de çalışmıyor mu?
Ben her ikisine de gidiyorum biraz pimpirikten ötürü ama doğumumu soner beyle yapacağım allahtan bir mani olmazsa..
Her ikisi de farklı kliniklerde çalışıyor. Soner bey küçükbakkalköyde kendi muaynanesinde.
erhan bey batı ataşehirde. (Alle sağlık)

Ya o cihazlardan ben de alacaktım herkes mani oluyo zaten hissedersin yakında diye. O yakında nasıl bişeyse hala gelmedi :)) bende de bi hareketlenme olur gibi oluyo ama gaz sanırım :))))

Soner bey doğumu nerede yaptırıyor özel muayene olmasına rağmen muayene ücreti bana uygun geldi yorumları da okudum hep olumlu ilgili bir doktor diye belirtmişler. Her aradığınızda ulaşmakta sıkıntı yaşıyormusunuz, bende yüksek tansiyon olduğu için endişeliyim. İlgili ve güleryüzle olmasını istiyorum. Sizde pinpirikyim demişsiniz riskli bir durum var mı iki doktora birden gidiyorsunuz?

Ya o cihazlardan ben de alacaktım herkes mani oluyo zaten hissedersin yakında diye. O yakında nasıl bişeyse hala gelmedi :)) bende de bi hareketlenme olur gibi oluyo ama gaz sanırım :))))

evet bazen duruş pozisyonundan falan dolayı duyulamayabiliyormuş stres olunuyormuş eşimde yanından ayırmazsın sürekli dinlersin diyor bilemedim çarşamba kontrolüm sabırsızlanıyorum 1 ay olacak inşallah iyidir

Ben bu gebeliğimden önce düşük yaptım o yüzden riskim var.. soner hoca çok ilgilidir aklıma saçma sapan bişey bile grlse whatsapptan soruyorum ameliyatta değilse hızlıca dönüyor sağolsun ben de ilk gebeliğimde ev ve işe yakın olsun diye ataşehirde olan ve muayne ücreti uygun olan bir doktor arayışımla forumlardan soner hocanın övgüsünü duymuştum iyiki de gitmişim..düşük yaptığımda kürtajımı da kendisi yaptı sonrası ay yeniden hamile kaldım belki de sayesinde...

4-5 hastaneyle anlaşması var ama ben eren hastanesinde yapıcam doğumu oranın yenidoğan yoğunbakımı varmış bu önemli bişey benim için. Sarılık küvözü de normalde anne yanına gelmezmiş diğer çoğu hastanede ama eren hastanesinde anne yanı olanı var.. diğer hastaneler yanlış hatırlamıyosam avicenna vardı medical park vardı çağıner vardı.

Senin ilk gebeliğin canım hissetmemen normal daha 2-3 haftan var:) takma kafana,senin kontrol süren uzun geldi kafaya takacak konu arıyorsun farkettim ben :) az kaldı,az daha sabret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…