- 23 Mart 2018
- 74
- 139
- 13
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.101
Gozun aydin canimMerhabalar,
Herkese mutlu pazarlar.
Benim de kızım olacak
Ben Ankara'dayım 20 nisana randevu verildi detaylı ultrason için devlet hastanesi hemde. Burda herkese sorun olsun ya da olmasın 19 -24 haftalarda detaylı ultrasonda bakılıyor mutlaka. Herhangi bir kadın doğum doktoruna muayene olursanız o yönlendirir benceKızlar devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyormuş.Cuma günu gidip sordum çok şaşırdım çoğu kişi yapıyorlar demişti.Özellerde detaylı ultrason 230 tl'den başlıyor.
Anladim canim bende sezaryen icin mi bekliyor dedim o yuzden sasirdim acikcasi.. ben 37 haftada kizimi sezaryenle yapmistim bu da sezaryen olucak .. iyi cesaret tebrik ederim normal dogum icin. Insallah cok kolay bir dogum olurHayır, benim ilk doğumum sezaryendi. Bu ikinci doğumum olucak ve normal doğum yapıcam herşey yolunda giderse. Sezaryen sonrasınyapılan normal doğuma ssvd deniyor yani sezaryen sonrası vajinal doğum.
Ssvd nin bir takım riskleri olduğu için çoğu doktor 40 hafta dolunca bebek hala gelmiyorsa sezaryene alıyor. Benim doktorum 42. Haftanın dolmasını bekliyormuş onu anlattım arkadaşa.
Gerçi bu sırf ssvd için geçerli değil çoğu sezaryenin bahanesi çatı darlığından sonra 40. Haftası dolmuş ve kilolu bebeğe sahip annelerin normal doğuramassın diyerek sezaryene alınmasıdır
Darisi bize insallahÇok net iki tekme hissettim:)
Cnm ben almadim daha 2 mayista gidnce yonlendirecek doktorum. Devlet hastanesinde ucretsiz yapiliyormus. Ama ben ozelde yaptiricam 150 tl.Detaylı ultrason için randevu aldınız mı ve ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Bişeyler hissediyordum bi süredir ama belli belirsizdi.. bugün hissettiğim çok netti. Darısı hissedemeyenlere :)Darisi bize insallah
Cevap verdiğin için teşekkür ederim doktorları araştıracağım, bende Ataşehir de çalışıyorum medicalparkta Gökmen iyigün e gitmeyi düşünüyordum, forumda iyi yorumlar okudum.Soner doğanyılmaz ı ve erhan karaalp i öneririm. İkisi de özeldeler ataşehir ilçesinde. Soner beyin muayne ücreti 85 erhan beyin 300..
Hiç duymamıştım iyi doktordur muhakkak. Allah kolaylık ve sağlık versin..Cevap verdiğin için teşekkür ederim doktorları araştıracağım, bende Ataşehir de çalışıyorum medicalparkta Gökmen iyigün e gitmeyi düşünüyordum, forumda iyi yorumlar okudum.
Siz bu doktorlardan birine mi gidiyorsunuz Erhan beyin kendi muayenesi var sanırım hastane de çalışmıyor mu?Hiç duymamıştım iyi doktordur muhakkak. Allah kolaylık ve sağlık versin..
Sevgiler
Çok net iki tekme hissettim:)
Ben her ikisine de gidiyorum biraz pimpirikten ötürü ama doğumumu soner beyle yapacağım allahtan bir mani olmazsa..Siz bu doktorlardan birine mi gidiyorsunuz Erhan beyin kendi muayenesi var sanırım hastane de çalışmıyor mu?
Ya o cihazlardan ben de alacaktım herkes mani oluyo zaten hissedersin yakında diye. O yakında nasıl bişeyse hala gelmedi :)) bende de bi hareketlenme olur gibi oluyo ama gaz sanırım :))))Gözün aydın canımm darısı başıma inan bu ara takıntı yaptım daha 17 haftam yeni girdim birkaç birşey oluyor gibi ama bebekten dolayı diyebileceğim şeyler değil. Sırt üstü yatıyorum elimi gezdiriyorum falan ama yok sadece sol tarafta iki gündür bir hassasiyet var bende hissetsem rahatlıcam valla evde kalp atışı dinlenen cihazlardan bile almayı düşündüm
Soner bey doğumu nerede yaptırıyor özel muayene olmasına rağmen muayene ücreti bana uygun geldi yorumları da okudum hep olumlu ilgili bir doktor diye belirtmişler. Her aradığınızda ulaşmakta sıkıntı yaşıyormusunuz, bende yüksek tansiyon olduğu için endişeliyim. İlgili ve güleryüzle olmasını istiyorum. Sizde pinpirikyim demişsiniz riskli bir durum var mı iki doktora birden gidiyorsunuz?Ben her ikisine de gidiyorum biraz pimpirikten ötürü ama doğumumu soner beyle yapacağım allahtan bir mani olmazsa..
Her ikisi de farklı kliniklerde çalışıyor. Soner bey küçükbakkalköyde kendi muaynanesinde.
erhan bey batı ataşehirde. (Alle sağlık)
Ya o cihazlardan ben de alacaktım herkes mani oluyo zaten hissedersin yakında diye. O yakında nasıl bişeyse hala gelmedi :)) bende de bi hareketlenme olur gibi oluyo ama gaz sanırım :))))
Ben bu gebeliğimden önce düşük yaptım o yüzden riskim var.. soner hoca çok ilgilidir aklıma saçma sapan bişey bile grlse whatsapptan soruyorum ameliyatta değilse hızlıca dönüyor sağolsun ben de ilk gebeliğimde ev ve işe yakın olsun diye ataşehirde olan ve muayne ücreti uygun olan bir doktor arayışımla forumlardan soner hocanın övgüsünü duymuştum iyiki de gitmişim..düşük yaptığımda kürtajımı da kendisi yaptı sonrası ay yeniden hamile kaldım belki de sayesinde...Soner bey doğumu nerede yaptırıyor özel muayene olmasına rağmen muayene ücreti bana uygun geldi yorumları da okudum hep olumlu ilgili bir doktor diye belirtmişler. Her aradığınızda ulaşmakta sıkıntı yaşıyormusunuz, bende yüksek tansiyon olduğu için endişeliyim. İlgili ve güleryüzle olmasını istiyorum. Sizde pinpirikyim demişsiniz riskli bir durum var mı iki doktora birden gidiyorsunuz?
Senin ilk gebeliğin canım hissetmemen normal daha 2-3 haftan var:) takma kafana,senin kontrol süren uzun geldi kafaya takacak konu arıyorsun farkettim ben :) az kaldı,az daha sabret..Gözün aydın canımm darısı başıma inan bu ara takıntı yaptım daha 17 haftam yeni girdim birkaç birşey oluyor gibi ama bebekten dolayı diyebileceğim şeyler değil. Sırt üstü yatıyorum elimi gezdiriyorum falan ama yok sadece sol tarafta iki gündür bir hassasiyet var bende hissetsem rahatlıcam valla evde kalp atışı dinlenen cihazlardan bile almayı düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?