2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya minikpiranha gidince sessiz oldu buralar önceden sayfalarca konuşulurdu
Yokluğu belli oluyor. Ama herkesin gebeliği ilerlediği için riskler atlatıldı fazla soru cevap olmuyor bazı arkadaşlar da gizliden takip ediyor pek yazmıyor tabi bı de vakit buldukça yazıyor çoğu kisi.

Yokluğu belli oluyor. Ama herkesin gebeliği ilerlediği için riskler atlatıldı fazla soru cevap olmuyor bazı arkadaşlar da gizliden takip ediyor pek yazmıyor tabi bı de vakit buldukça yazıyor çoğu kisi.
Aynen çok şükür ilk baştaki sıkıntılar atlatıldı :) artık herkes daha rahat yakında kıyafetler alınacakları falan konuşuruz

Aynen çok şükür ilk baştaki sıkıntılar atlatıldı :) artık herkes daha rahat yakında kıyafetler alınacakları falan konuşuruz
Aynen öyle canım :) bak mesela alinacaklar dedin de A101 den bebek küveti aldım içi yumuşak burda bir arkadaş demişti kimdi hatırlamıyorum ama denk geldi aldım bende hemen ister yatir mama yedir ister banyo yaptır çok güzel

Evet ben demiştim canım cidden aldığım ilk ve tek şey bayağı da kullanışlı görünüyor inş bebişlerimizi büyütene kadar doyasıya kullanırız çok ucuz bir şey ama banyodan çok üzerinde oturtup salonda yerde ona kaşıkla yoğurttu kaşıkla mamaydı yedirdiğimi hayal ediyorum nedense

Aaa bizde aldık ondan yani annem almış
Minnoslarımızı ne güzel yıkariz onda ayyy çok tatlı kiz kardeşim doğum yaptı 12 gün oldu banyo yaptırmışlar video attı çipil çipil bakıyo su dökülürken Allah'ım bizede nasip etsin bir an önce inşallah o kadar güzel şeyler ki

Evet canım o da olcak tabi ama banyo yaptırmak benim çok hoşuma gidiyor yaaaa

Sana cevap yazdıktan 5 dk sonra soldan bişey pıt diye vurdu ama emin degilim :) 1 hafta küçük cikiyor hep bekliyorum bakalim bı de ilk gebelik olunca emin olamıyorum sen tecrubelisin
Gerçekten olduğunda emin olacaksın :) çok net farkı göreceksin. Bikaç hafta sonra olur maximum,inşallah :)

Kızlar bahsettiğiniz küvetin fotosunu atar mısınız ben a 101de beşik görmüştüm bu hafta ama dediğnizi görmedim keşke ben de görseydm alsaydım.. belki başka sitelerde bulurum adını markasını fotosunu atarsanız

Canım bee home yazıyor üstünde.

Eklentiler

• _20180408_230442.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…