- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.221
Emiyodu canim ama tam bosaltamamia demek ki artik her emzirmeden aonra sagicam dolaba atarimEmmedimi bebek .bisure emmeyince tas gibi oluyo sagsaydin keske
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emiyodu canim ama tam bosaltamamia demek ki artik her emzirmeden aonra sagicam dolaba atarimEmmedimi bebek .bisure emmeyince tas gibi oluyo sagsaydin keske
Esim sagdi masaj yapti bende banyoya girdm hafif yumusadi gibi geldi bana ama hala süt cok az geliyo sagol canim gecmezse denicem onu daBilmiyorum valla.bence bi dene ne kaybedersin ki
Bunu duymustm ablamda denemis faydasini gördm demisti ama pazarda lahana bulamadik bakayim cumartesi pazarina bi daha bakarim olmadokaptinn canım çok geçmiş olsun internette gördüm paylaşayım dedim belki denemek istersin
canım burda hastahanede benimde taş gibi oldu hemşire plastik dr eldiveninr sıcağa yakın su doldurdu ağzını bağladı sütyene koydu bays iyi geliyor sapmadan önce sıcsk kanalları açıyorBunu duymustm ablamda denemis faydasini gördm demisti ama pazarda lahana bulamadik bakayim cumartesi pazarina bi daha bakarim olmado
Sicak su torbasi bulsam bende denesem bunu herkes farkli diyo kimi soguk kimi sicak kafam karisti iyicecanım burda hastahanede benimde taş gibi oldu hemşire plastik dr eldiveninr sıcağa yakın su doldurdu ağzını bağladı sütyene koydu bays iyi geliyor sapmadan önce sıcsk kanalları açıyor
Yari deniyeyim xanim sagol ilaclar ise yaradi agri falan yok simdi ama etkisi gecince nolur bilmem.aslında şöyle sağmadan önce sıcak
sağdıktan sonra soğuk kompres yapacaksın
şimdilik bi havluyu sıcak suya batır sık göğüsee koy sağmadan somra soğuk suga batır gene koy rahatşarsın

Canım geçen hafta da benim koz da öyleydi sabaha kadar uyumuyordu bu hafta biraz daha iyi ama yine de uykuyu sevmiyor aslında seviyor ama kucakta bıraktığın an uyanıyorSelam kızlar benim oğlum kolik haftasında sanırım 6.haftada atak tavan yapıyormuş benimki de 2 gündür sıkıntılı. Dün gece hiç uyumadık sabaha karşı uyudu. Bugün de kıvranıyor kundaksiz uyumuyor. Bu hafta böyle yorucu geçecek bende
Cnm geçmiş olsun var ya hep o kaynananın nazarı değdi kesinlikleYari deniyeyim xanim sagol ilaclar ise yaradi agri falan yok simdi ama etkisi gecince nolur bilmem.
Atesim yine cikmaya basladi![]()

2 gündür sıkıntılı iste benimki kundak yapıyorum öyle rahatlıyorCanım geçen hafta da benim koz da öyleydi sabaha kadar uyumuyordu bu hafta biraz daha iyi ama yine de uykuyu sevmiyor aslında seviyor ama kucakta bıraktığın an uyanıyor
Galiba kiCnm geçmiş olsun var ya hep o kaynananın nazarı değdi kesinlikle![]()
Canım. Geçmiş olsun.Bende fena ishal oldum geçmezse hastaneye gidicem.Bebeğimde hasta gibi elleri kafası buz gibi.Hiç emmiyor sürekli uyukluyor moralim bozuldu.anneler ve bebekler hasta olmasın yaaaa...Galiba kibugunde gelmis hastaneye gittik dedim kim icin dedi bnm dedim he tm.dedi
![]()
Bence olmasin cok kotu oluyo tek olsak neyse de onlar varken.. sana da cok gecmis olsun git bence acile ishalle ugrasmaj cok zorCanım. Geçmiş olsun.Bende fena ishal oldum geçmezse hastaneye gidicem.Bebeğimde hasta gibi elleri kafası buz gibi.Hiç emmiyor sürekli uyukluyor moralim bozuldu.anneler ve bebekler hasta olmasın yaaaa...((
Acile git erteleme,hastanede sıcak ya da soğuk msj önerirler,ciddi bi durum bu sakın ertelemeUyuyamiyorum atesim 39 a cikmis utimu ortsem terliyorm acsam üsüyorum allahtan esimle ayri odalardayiz yoksa yine acile gotururdu cocukla rezillik oralarda
Canim gundz gittik antibiyotik verdi etkisi gecince ateste cikti yine gitsm yone ayni olcakAcile git erteleme,hastanede sıcak ya da soğuk msj önerirler,ciddi bi durum bu sakın erteleme
Bence benim yontemi deneCanim gundz gittik antibiyotik verdi etkisi gecince ateste cikti yine gitsm ayni olcak
Zeytinyağını neden yakıyoruz acaba bilgin varmı ben çiğ sürüyorum ama bugün hic uyumadı benimki sabah 11den beri altı kıpkırmızı ondan sanirim.bepanthol almıştım dün oda geçirmedi hatta ondanmi diye düşündüm hic bu kadar olmamisti çünkü
İnşallah gerek kalmaz canım ne çektin artık biter inşallahIlk gittigim kadin dogumcu kurtaj demisti sonra baska hastanede bir doktora daha gittim sonra tup bebek doktoruma gittim ama 52 gun oldu en azindan azalmaliydi sanirim temizlemek icin histereskopi dicek insallah gerek kalmaz dualariniza ihtiyacim var![]()
Allah şifa versin kaptincim. Antibiyotik kullanmana gerek kalmaz inşallahSagolun kizlar atesim 39 a cikinca acile geldk serum taktilar yarin doktra gidicm