- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.681
Maşallah darısı basimisaKizlar biz emeklemeye başladık bugündaha yeni oldugu icin arada sinirleniyo yoruluyo falan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah darısı basimisaKizlar biz emeklemeye başladık bugündaha yeni oldugu icin arada sinirleniyo yoruluyo falan
![]()
Amin canım yakindır sizinde.Maşallah darısı basimisa
İnşallah canım şuan sadece dönüyorlar bakalım ne zaman emeklerlerAmin canım yakindır sizinde.
Varsın geç emeklesin daha iyi.emekleyince tehlikeler başlıyor.İnşallah canım şuan sadece dönüyorlar bakalım ne zaman emeklerler
Haklısın canım ilk çocuklarım ondan herşey biran önce olsun istiyorumV
Varsın geç emeklesin daha iyi.emekleyince tehlikeler başlıyor.
Sen ayın kacinda doğum yapmıştınV
Varsın geç emeklesin daha iyi.emekleyince tehlikeler başlıyor.
Ilk de öyle oluyor gercekten.daha hevesli merakli oluyorsun.ikinci de biliyorsun herşeyi daha sakin karşılıyorsun.Haklısın canım ilk çocuklarım ondan herşey biran önce olsun istiyorum![]()
17 eylül deSen ayın kacinda doğum yapmıştın
Maşallah bende 25 eylül17 eylül de
Benim kızımda 17 Eylül henüz emeklemiyor :)17 eylül de
Erken aslında.ilk kızım 7bucuk aylık emeklemisti erken demistim ona,bu daha erken emekledi.Benim kızımda 17 Eylül henüz emeklemiyor :)
Uyku olayını hiç sorma doğum yaptığımdan beri en büyük sıkıntım diyebilirim uykulari çok az günde 3 defa yarım saat yatıyorlar yarım saatimiz dolunca sanki başucunda çalar saat var uyanıyorlar hemen gece desen aynı sistem yarım saat bazen şansa 1 saatte bir uyanıyorlar bunu iki bebekler çarpınca sabaha kadar kesintisiz 1 saat uyuduğumu bilmem küçük besikleri var yanıma koyuyorum sallayarak uyutuyorum uyandıkları zaman yine sallıyorum mobilya beşikte bunu yapmam imkansiz mecburen bir süre daha bu küçük besiklerde yatiricamIlk de öyle oluyor gercekten.daha hevesli merakli oluyorsun.ikinci de biliyorsun herşeyi daha sakin karşılıyorsun.
Bu arada sen ikizleri nasıl uyutuyorsun canım düzen tutturdunuz mu?
3 gündür dede dede diyor arada anne diyor var mı sizde de ufaktan?
Allah yardimcin olsun uyumayan bebek çok zor.hele bir de sende iki tane.Uyku olayını hiç sorma doğum yaptığımdan beri en büyük sıkıntım diyebilirim uykulari çok az günde 3 defa yarım saat yatıyorlar yarım saatimiz dolunca sanki başucunda çalar saat var uyanıyorlar hemen gece desen aynı sistem yarım saat bazen şansa 1 saatte bir uyanıyorlar bunu iki bebekler çarpınca sabaha kadar kesintisiz 1 saat uyuduğumu bilmem küçük besikleri var yanıma koyuyorum sallayarak uyutuyorum uyandıkları zaman yine sallıyorum mobilya beşikte bunu yapmam imkansiz mecburen bir süre daha bu küçük besiklerde yatiricam
Sağol allah razı olsun evet inan çok zor hele birde bi tanesi o kadar huysuzki anlatamam akşama kadar ağlıyor kendini eritip bitiriyor zaten bi lokma bişey minicikAllah yardimcin olsun uyumayan bebek çok zor.hele bir de sende iki tane.
Ben kendim ikizim.annem harap olmuş biz bebekken.ben gece uyurmuşum kardeşim gundüz uyurmuş.Sağol allah razı olsun evet inan çok zor hele birde bi tanesi o kadar huysuzki anlatamam akşama kadar ağlıyor kendini eritip bitiriyor zaten bi lokma bişey minicik
Ya ne güzel yıllarca bekledim bu anı ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum uyku eğitimlerini bir kaç yere sordum biraz pahalı diyorlar sonuç olarakda bütün iş yine bende bitiyormuş onlar sadece yönlendirme yapıyormuş ve bunu için çok para istiyorlar biraz daha düşük olsa gozumu kırpmadan alırdım ilk doğdukları günden beride mama içiyorlar anliycagin masraf çok oluyorBen kendim ikizim.annem harap olmuş biz bebekken.ben gece uyurmuşum kardeşim gundüz uyurmuş.
Imkanin varsa uyku eğitimi için yardım alsan keske.çok yipranirsin bu sekilde.surekli ağlayan bebeğinde uyuyamadıģı için ağlıyordur muhtemelen.benim kızım öyle sahsen.uykuyu alamayınca çok mızmiz olur.
Benim ilk cocugum 4 yasinda ikinci 6 aylik dunya kadar bez denedim goon guzel am prima kadar pahali oldu malesef ben de sasece internette satilan paddlers diye bir marka kullaniyorum 11 adetlik deneme paketleri var ben memnunum. Avrupada cok begeniliyormus ben de artik degistirmeyi dusunmuyorum fiyati da uygunDün bahsettiğim bez hatalıymış.sabah kakasını yaptı kızım,sırtına kadar taştı.bugün iade edeceğim.
Bez arayışındayım kızlar prima dışında ama.yardımcı olun lütfen.huggies kullanan var mı misal
Benim eşim internetten alışverıs yapmaz keşke yapsa da deneme imkanım olsa.Benim ilk cocugum 4 yasinda ikinci 6 aylik dunya kadar bez denedim goon guzel am prima kadar pahali oldu malesef ben de sasece internette satilan paddlers diye bir marka kullaniyorum 11 adetlik deneme paketleri var ben memnunum. Avrupada cok begeniliyormus ben de artik degistirmeyi dusunmuyorum fiyati da uygun