2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularimizi. Devlette ölçerler mi acaba. Nasıl anlicaz yoksa of moralim bozuldu ya
Amin canım benim.. Daha beni devletteki doktor bir kez kontrol etti.. Onlara birşey denmiyor ki hem, kendileri sorun görünce bakıyorlar.. O muayene edecekse kasılmam fazla dersen belki bakarlar..

Yani bugün ölçüldü benim ve karından.. Neden her bakmada ölçmezler ki? Sağol canım, bilgilerin sayesinde doktoru yönlendiriyorum resmen..

Ben ben ben.. Cayır cayır yanıyorum.. Sürekli soğuk su içiyorum, herkes şaşkın..

O kadar sevindim ki anlatamam.. Çok şükür canım..

Aynen bende o durumdayım canım.aksamki kanama ve burdaki yorumlardan çok etkilendim.ayaktayken kasigimda belimde ağrı oluyo.bebek de kasigima vurup duruyo. Allahım içimize ferahlık versin

Aynen bende senin gibiyim cnm. ins hepimiz sag saglim kavusuruz amin
amin kızlarrr kafamı dağıtmaya ve sosyal medyaya topiklere ve üye olduğum gruplara çok sık girmemeye çalışıyorum yoksa moral olarak diplere iniyorum resmen

Kızlar e bebekte göğüs pompaları bugüne özel indirimde. Ama almak için çok mu erken acaba yani bebeğe bişey olursa veya benim çalışmama engel olacak bir şey olur da boşuna satın almış olursam diye tereddütlerim var. Belki de hiç sütüm gelmeyecek yanii.. ne düşünüyorsunuz?

Ben de alacaktım ama bugün almamaya karar verdim bebeğe bisey olacak diye çok kötüyüm çünkü. ileri günlerde tekrar indirime girecek

Kızlar benim ciğerlerim çok agriyo 2 gündür kan ter içinde halsiz yatıyorum dün doktora gittik inflacort die fisfis içine koyulup sıkılan kapsül yazms 5 aylık hamile olduğumu belirttim kullansammi bilemiyorum

Ama çok hastayım öksurdukce ciğerlerim çok agriyo resmen parça parça kopuyo .

Ama ondan da kötüsü kendimi tutuyorum ama bazen elimde olmuyo oksururken karnıma kramp giriyo karnım sertlesiyo ağrı giriyo sizce bebeğe bişey olir mu korkuyorum

Şikâyet et o 100 gr bile değil diyen doktoru çok sinirlendim

yeni cihazlar hakkında bilgim yok ama bir tanıdık lazere giriyordu hamileyken 6 aylık bebeği karnında oldu ve dr lazere bağladı 1 defadan bisey olmaz ama dikkat etmek gerek

Kızlar inanılmaz ağırlaştım yaa, yataktan çıkamıyorum, üzüntüden başım ağrıyor.. Yazdığınız gibi bende göğüs pompası filan almadım.. Aslında bugün detaylı ultrason randevum vardı.. Doktor herşeyi güzel dedi çok şükür.. Arkadaşlar sayesinde serviks uzunluğunu sordum, normal dedi.. Herşeye normal dedi zaten.. Normalde sırt üstü yattığımda sertleşen karnım, yarım saatlik muayenede hiç sertleşmedi.. Güya doktora gösterecektim ama eve gelince başladı yine..
Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.. Bu hamilelik bu kadar zor iken, insanların sürekli doğurmalarına, özellikle doğurup bırakmalarına bir kez daha şaştım cidden..

kızlar sonlara doğru çok kilo alıyorsunuz ve pijama loğusa gecelik takımları olmuyor.onu en sona bırakın derim. benim aldığım öyle oldu başka aldım. onuda doğumda 1 gun giydim kaldrıdım. foto çekimi vb olacaksa özenin .yoksa bi ton para vermeyin derim.

süt sağma makinasıda bende en sona bıraktım pişman oldum. çalışıyorsanız mutlaka alın. eninde sonunda lazım oluyor.
çalışmayacağım deyip ilk fırsatta işe döndüm:)

Ben de aynı şekilde canım Çabucak etkileniyorum. 1 saat önce çok şiddetli hapşurdum, kasıklarım patlayacak gibi oldu öyle şiddetli bir ağrı yaşadım ki Korkuyla tuvalete koştum hemen.. Hala da ağrıyor

Inan o kadar kötü oldum ki elim kolum kalkmıyor okuduğumdan beri ne söylesek az gelir acını hafifletecek söz bulamıyorum çok üzgünüm . Nasipten öte yol gitmiyor Rabbim en kısa zamanda bi evlat versin sana hepimizi korusun

Evet ankaraliyim cnm ve çok severim ankarayı ailen nerdeyse orası güzel geliyor insana galiba

Hangi markayı önerirsiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…