2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kiz bn yemeyince mideme agrilar yanmalar giriyo Midem yaniyosa biliyorumki aciktim

Hangi markayı önerirsiniz peki?
Benimki mamajoo.idare eder. Ama lansinoh tekli elektrikli den arkadaşlar çok memnun.
Medela pahalı ve kullananlarınki çabuk bozuldu.

Bi arkadaşınızda varsa da alabilirsiniz..

Lohusa takımında da sezeryan oldum ve elbise gibi olan işime daha çok yaramışt.

Eğer pompa konusunda hala aklınızda sorusvarsa hastaneler kiralıyor..ilk etapta öylede yapabilirsiniz. Hem daha iyi sanırım.

Ki zlar bugün sabahtan beri bebeğini hisstemedim çok tedirgindim karnımda taş gibiydi. Şimdi hissettim ama aşağılarda hissediyorum normalde göbek deliğimon orda hissediyordum şimdi aşağı da hissettim sanırım hepimiz etkilendik. Allahım bütün bebeklerimizi korusun.

kızlar 21+1 den sevgilerle

son 1 haftada acayip çıktı göbeğim.. oğlumda 30 haftada böyleydi.. acaba kız bebek diyemi. Kız anneleri nasıl göbüşler?

Eki Görüntüle 2105476
Benim 20. Haftam bitti, erkek bebek ve bundan daha fazla göbeğim.. Aslında bir hafta önce hafif bir çıkıntı idi, nasıl bu kadar şişti bir haftada anlayamadım..

Aaa öyle imkanların olması iyiymiş.. Nedense çok sütüm olacağını da düşünmüyorum zaten.. Sağolasın canım.

A aeengineer canım sakin hiç sütüm olmaz diye düşünme asla, ben ilk hamileligimde hep başından beri oğlumu en az 6 ay emzirecegim diye düşündüm hatta kesin diye kurdum kendimi, Öyle de oldu çok şükür. Sen de öyle düşün hiç olmaz mı yetmez mi diye düşünme, memislerim var bebeğimi doyurmaya yeter diye düşün canım

Kızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli

Cnm bebek büyüdügü için dolaşıyor ben bi cok asagılarda birde karın deliğimde hissediyorum mesela.Allah'a sığın korkma❣

Benimde bu sekilde agrim vagrim var bende cok merak ediyorum yuruyunce hareket edince neden oluyor acaba cok merak ediyorum bende

Benimde bu sekilde agrim vagrim var bende cok merak ediyorum yuruyunce hareket edince neden oluyor acaba cok merak ediyorum bende
kızlar bu agrı bendede oluyor bacaklarınızı biraz acıp yürüyün. Birde benım aklıma acaba diyorum yürürken hareket ediyorda ondan mı agrıyor diye saçma birşey geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…