- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.041
İnsanın canı haribo ister mi ya bir de tropikal aroması eksikti:)))Ben de aynı, Ama hep ıvır zıvır istiyor canım :) valla ne yalan söyleyeyim abartmadan yiyorum ,cips , şekerleme, çikolata
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ayıptır söylemesi iç çamaşırımı kirletecek kadar 1 hafta akıntı geldi üşüttüm diye düşünmüştüm bende bol su içince azaldi
bende çok acıkıyorum gece geç saate kalırsam ama yemiyorum ya da kaşar peynir falan dilimleyip doymuş gibiyapiyorum
çok geçmiş olsun canım cabuk atlatırsın insallah
Benimki mamajoo.idare eder. Ama lansinoh tekli elektrikli den arkadaşlar çok memnun.Hangi markayı önerirsiniz peki?
Sizin doktor kimdoktora
Benim 20. Haftam bitti, erkek bebek ve bundan daha fazla göbeğim.. Aslında bir hafta önce hafif bir çıkıntı idi, nasıl bu kadar şişti bir haftada anlayamadım..kızlar 21+1 den sevgilerle
son 1 haftada acayip çıktı göbeğim.. oğlumda 30 haftada böyleydi.. acaba kız bebek diyemi. Kız anneleri nasıl göbüşler?
Eki Görüntüle 2105476
Aaa öyle imkanların olması iyiymiş.. Nedense çok sütüm olacağını da düşünmüyorum zaten.. Sağolasın canım.Benimki mamajoo.idare eder. Ama lansinoh tekli elektrikli den arkadaşlar çok memnun.
Medela pahalı ve kullananlarınki çabuk bozuldu.
Bi arkadaşınızda varsa da alabilirsiniz..
Lohusa takımında da sezeryan oldum ve elbise gibi olan işime daha çok yaramışt.
Eğer pompa konusunda hala aklınızda sorusvarsa hastaneler kiralıyor..ilk etapta öylede yapabilirsiniz. Hem daha iyi sanırım.
Kızlar benim ciğerlerim çok agriyo 2 gündür kan ter içinde halsiz yatıyorum dün doktora gittik inflacort die fisfis içine koyulup sıkılan kapsül yazms 5 aylık hamile olduğumu belirttim kullansammi bilemiyorum
Ama çok hastayım öksurdukce ciğerlerim çok agriyo resmen parça parça kopuyo .
Ama ondan da kötüsü kendimi tutuyorum ama bazen elimde olmuyo oksururken karnıma kramp giriyo karnım sertlesiyo ağrı giriyo sizce bebeğe bişey olir mu korkuyorum
Cnm bebek büyüdügü için dolaşıyor ben bi cok asagılarda birde karın deliğimde hissediyorum mesela.Allah'a sığın korkma❣Ki zlar bugün sabahtan beri bebeğini hisstemedim çok tedirgindim karnımda taş gibiydi. Şimdi hissettim ama aşağılarda hissediyorum normalde göbek deliğimon orda hissediyordum şimdi aşağı da hissettim sanırım hepimiz etkilendik. Allahım bütün bebeklerimizi korusun.
Oyledir tabi Ki canım. Ama yine de aklımız hep onlar daCnm bebek büyüdügü için dolaşıyor ben bi cok asagılarda birde karın deliğimde hissediyorum mesela.Allah'a sığın korkma❣
Kızlar pubik ağrı yaşayan var mı? Çatı ağrısı yani bikini bölgesinin komple agrimasi gibi düşünün. 3 gündür yaşıyorum yürüyünce daha da kendini hissettiriyor bıçak saplanir gibi oluyor
Biraz araştırdım genelde 30 haftadan sonra bebek agirlastigi için ve pubik kemik ayrıldığı için olur diyorlar ama ben daha 22 haftaligim
Tecrübeli anneler çatı ağrısını kaçıncı haftada yaşamaya başladınız?
kızlar bu agrı bendede oluyor bacaklarınızı biraz acıp yürüyün. Birde benım aklıma acaba diyorum yürürken hareket ediyorda ondan mı agrıyor diye saçma birşey geliyor :)Benimde bu sekilde agrim vagrim var bende cok merak ediyorum yuruyunce hareket edince neden oluyor acaba cok merak ediyorum bende
Ben kasık bolgemde hissediyorum daha :/ hareket ediyor çok şükür, bakalım salı günü göreceğim ve nihayet cinsiyeti öğreneceğiz Allah'ın izniyleOyledir tabi Ki canım. Ama yine de aklımız hep onlar da
aynen öyleyim bugün harekette takildim aklım orda oluyor siteden tamamen çıkmayı düşünüyorum bazen morelim daha kötü oluyor inaninOyledir tabi Ki canım. Ama yine de aklımız hep onlar da
Üşüttün sanırım korkma bebişine bişey olmaz Allah’a emanet ama ilaç konusunu bilemiyorum ben hiç kullanmadıKızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?