- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #20.001
Tabi cnm lohusa geceliği sabahlığı ile beraberÖzellikle lahohusa geceliği dimi yani normal pjima ya da gecelik büyük beden mi var mağaza yoksa gebelere özel mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi cnm lohusa geceliği sabahlığı ile beraberÖzellikle lahohusa geceliği dimi yani normal pjima ya da gecelik büyük beden mi var mağaza yoksa gebelere özel mi
özelde mi yapıldı senin canm. yoksa devlette mi?Alttan olcuyor canım hem rahim boyuna bakıyor hem tansiyon riskine hemde bebeğe giden damarlara
Amin canım benim.. Daha beni devletteki doktor bir kez kontrol etti.. Onlara birşey denmiyor ki hem, kendileri sorun görünce bakıyorlar.. O muayene edecekse kasılmam fazla dersen belki bakarlar..Amin canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularimizi. Devlette ölçerler mi acaba. Nasıl anlicaz yoksaof moralim bozuldu ya
Yani bugün ölçüldü benim ve karından.. Neden her bakmada ölçmezler ki? Sağol canım, bilgilerin sayesinde doktoru yönlendiriyorum resmen..Her gittiğinizde sorun olcturun dikkatini cektirin doktorunuzun.bana bi kez sancilardan dolayi gittigimde acilma var dendiğinden beri bi kez de esi asagida demisti ayni dr diğer doktorlar hep olctu biz boyle böyle soylediler dedik olctuler hep ayrintilida da normal randevularda da hep olcmeliler bence.isleri ne ki bebegin sagligi ve ortamin berkemali.cok üzüldüm gerçekten
Ben ben ben.. Cayır cayır yanıyorum.. Sürekli soğuk su içiyorum, herkes şaşkın..kızlar ben yanıyorum resmen yaa.. ayaklarım soğuk soğuk terliyor.. vücüdum yanıyor resmen.. sürekli askılılarla geziyorum evde.. dışarda bazen çok üşüyorum bazen yanıyorum.. iyice kimyam değişti normalde yazın bile donan bir insanım..
var mı böyle olan? Hamilelik iyice kimyamı değiştirdi..
O kadar sevindim ki anlatamam.. Çok şükür canım..Merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir![]()
Aynen bende o durumdayım canım.aksamki kanama ve burdaki yorumlardan çok etkilendim.ayaktayken kasigimda belimde ağrı oluyo.bebek de kasigima vurup duruyo. Allahım içimize ferahlık versin
amin kızlarrr kafamı dağıtmaya ve sosyal medyaya topiklere ve üye olduğum gruplara çok sık girmemeye çalışıyorum yoksa moral olarak diplere iniyorum resmenAynen bende senin gibiyim cnm.ins hepimiz sag saglim kavusuruz amin
Ben de alacaktım ama bugün almamaya karar verdim bebeğe bisey olacak diye çok kötüyüm çünkü. ileri günlerde tekrar indirime girecekKızlar e bebekte göğüs pompaları bugüne özel indirimde. Ama almak için çok mu erken acaba yani bebeğe bişey olursa veya benim çalışmama engel olacak bir şey olur da boşuna satın almış olursam diye tereddütlerim var. Belki de hiç sütüm gelmeyecek yanii.. ne düşünüyorsunuz?
Şikâyet et o 100 gr bile değil diyen doktoru çok sinirlendimMerhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir![]()
yeni cihazlar hakkında bilgim yok ama bir tanıdık lazere giriyordu hamileyken 6 aylık bebeği karnında oldu ve dr lazere bağladı 1 defadan bisey olmaz ama dikkat etmek gerek
Ben de aynı şekilde canımOkuduğum olumsuz durumlardan mıdır nedir sabahtan beri belim ağrıyor misafirim de vardı zaten bugün yolcu ettim. Şindi temizliğe giriştim ama her ağrıda oturup yarım saat dinleniyorum. Korkuyorum yaa şu haftaları hayırlısıyla bi devirseydik... Allah yardımcımız olsun...
Yani bugün ölçüldü benim ve karından.. Neden her bakmada ölçmezler ki? Sağol canım, bilgilerin sayesinde doktoru yönlendiriyorum resmen..=QUOTE]
Rica ederim canm saglikla gelsinler insaallah da onlemlerimizi alalim
Inan o kadar kötü oldum ki elim kolum kalkmıyor okuduğumdan beri ne söylesek az gelir acını hafifletecek söz bulamıyorum çok üzgünüm . Nasipten öte yol gitmiyor Rabbim en kısa zamanda bi evlat versin sana hepimizi korusunTüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.
Evet ankaraliyim cnm ve çok severim ankarayı ailen nerdeyse orası güzel geliyor insana galibaAnkaralıydın demi, kızma ama ben hiç sevmedim ne tuhaf yer ya burası insanın içini sıkıyobakalım elimden geldiği kadar dengede tutmaya çalışacağım Rabbim yardım etsin inş daha şimdiden fırsat vermiyorum ben kendi çocuğuma bakarım diyorum en ufak bir şeyde ama o zaman nasıl olur bilmiyorum
![]()
Evet ankaraliyim cnm ve çok severim ankarayı ailen nerdeyse orası güzel geliyor insana galiba![]()
Özelde yaptırdım cnm devlette bişey yaptıkları yok malesefözelde mi yapıldı senin canm. yoksa devlette mi?
Hangi markayı önerirsiniz peki?kızlar sonlara doğru çok kilo alıyorsunuz ve pijama loğusa gecelik takımları olmuyor.onu en sona bırakın derim. benim aldığım öyle oldu başka aldım. onuda doğumda 1 gun giydim kaldrıdım. foto çekimi vb olacaksa özenin .yoksa bi ton para vermeyin derim.
süt sağma makinasıda bende en sona bıraktım pişman oldum. çalışıyorsanız mutlaka alın. eninde sonunda lazım oluyor.
çalışmayacağım deyip ilk fırsatta işe döndüm:)
Cem bey canım versa dahangi doktora gidiyorsun canim