2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim cok mutlu oldum masAllah Allah tamamina erdirsin ben demistim bazi ultroson cihazlari ve doktor ölçümleri hatali oluyor. Allah iyi doktorlarla karşılaştirsin

Kızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
İlacı hiç bilemicem canım büyük bir zararı olsa yazmazdi Dr herhalde. Yani bunu sadece doktor yorumlayabilir. Hapsirinca oksurunce ağrısı çok normal ya idrara sıkışınca bile ağrıyor. İcerisi gergin ondan diye düşünüyorum.

Sirf su gibi mi canım bir doktora sor istersen

Hatirladim canim seni ilk baslarda yaziyordun hosgeldin insallah istediginiz yere tayin olur

Bir adet yeistirilen odun bende de var. Aman oglum da oglum zaten biz kızlar copten ciktik kv gozune gore ogullari pasa

Kızlar ben geriden takip ediyorum sizi ama yetiscem inşallah bu benim gobegim erkek bebek bekliyorum henüz 46 kiloyum

Bu da içerideki sıpa 10 gün oncenin fotosu

Ay severim senii uzgun ya buu suna bak:)) annem bana çikolata gondermedi diyor galiba ye de sevinsin:) masaallah canim

Uykum kaçtı gene uykusuz gecelere şimdiden alışmaya başlıyor vücut heralde Ebebek indirimde bu ay neler alacaksınız bebek arabaları da indirim de Joie almayı düşünen varmı acaba

Kızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
Merhaba geçen hafta bende KBB gittim ilaç verdi tedavi edilmezse bebeğe de anneye de zararlı dedi kadın dogumcuda onayladı başka bir ilaçtı benimki sonuçta kaç yıl okuyorlar doktora güvenin.

Bir adet yeistirilen odun bende de var. Aman oglum da oglum zaten biz kızlar copten ciktik kv gozune gore ogullari pasa

Benim kayınvalidem aman gelinim de diyor torunu duyduğundan beri hiç bir iş yapmam mesela ama benim eşim kadar olamaz, evlendiğimiz de içtiği su bardağını kaldırmayı bilmiyordu.

ay kızlar;

Bana bişey oldu. Herkese gıcık olmaya başladım.. Televizyonda izlediğim filmdeki insanlardan tutunda çevremde duyduğum hikayelere kadar.. Biri birşeyde ısrar etse kendini beğenmiş gibi davransa bencillik yapsa vs o kadar kızıyorum ki..

Valla umarım bebeğim benzemez.. Öyle derler ya.. Kime gıcık olursan ona benzermiş.. Bnede her harekete sinir oluyorum ve yargılıyorum..

Ay allah korusun gorumcem ve kaynanama o kadar sınır oluyorum ki.kadinin sanki torunu olmucak.hic umurunda degil

Maşallah canım.bu bebekler doktora gidince hareketleniyo bi:) kanaman neden olmuştu.2 gün önce benim.de 1 damla oldu geçti şükür neden oldu bilemedik

Maşallah canım.bu bebekler doktora gidince hareketleniyo bi:) kanaman neden olmuştu.2 gün önce benim.de 1 damla oldu geçti şükür neden oldu bilemedik
Canım benim kanamam olmadı ama ultrasonda doktor kanama alanı gördü 3 tane. Günde bir progestan başlattı şimdi geçmiş çok şükür . Bana yorgunluktan stresten ve bebeğin tekmelerinden olabiliyor dedi .

Ayy kuzum ya Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…