- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.061
Canim cok mutlu oldum masAllah Allah tamamina erdirsin ben demistim bazi ultroson cihazlari ve doktor ölçümleri hatali oluyor. Allah iyi doktorlarla karşılaştirsinMerhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir
İlacı hiç bilemicem canım büyük bir zararı olsa yazmazdi Dr herhalde. Yani bunu sadece doktor yorumlayabilir. Hapsirinca oksurunce ağrısı çok normal ya idrara sıkışınca bile ağrıyor. İcerisi gergin ondan diye düşünüyorum.Kızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
Ben kasık bolgemde hissediyorum daha :/ hareket ediyor çok şükür, bakalım salı günü göreceğim ve nihayet cinsiyeti öğreneceğiz Allah'ın izniyle
Sirf su gibi mi canım bir doktora sor istersenAynen benim de öyle. Bazen pek olmuyor ama bazen akıntıda bi artış oluyor. Bugün oldukça yoğun mesela.
Herşeye normal diyor doktorlar ama insan küçükte olsa düşünmeden edemiyor :) Anneliğin zorluğu daha hamilelikte başlıyor, evlat için endişeler korkular..
Oksurukten hapsiriktan bişey olmaz canım korkma, onların yeri sağlamKızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
Hatirladim canim seni ilk baslarda yaziyordun hosgeldin insallah istediginiz yere tayin olurmerhabaaa
ben uzun zamandır yokum ama sizin yazdıklarınızı okuyordum.
ancak fırsat bulabildim tayin durumları var bizde.
bende bugun itibariyle 21+2 oldum.
cinsiyetimiz erkek.
evimize 2.erkek geliyor
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
sizler nasılsınız.
Bir adet yeistirilen odun bende de var. Aman oglum da oglumBen eşimden yana ümitli değilim, ne anlar ne yardımcı olur biliyorum bunu çünkü annesi sağolsun insan değil odun yetiştirmişevet bende de var o kıskançlık değilde onların huyunu suyunu çok sevmediğim için çocuğum onların içinde büyüsün istemiyorum sahiplenip ona bişeyler aşılayacaklar gibi geliyor bana uzak tutmak istiyorum.
İnsallah bir sey yoktur dinen yorma kendiniOyledir tabi Ki canım. Ama yine de aklımız hep onlar da
Kızlar ben geriden takip ediyorum sizi ama yetiscem inşallahbu benim gobegim erkek bebek bekliyorum henüz 46 kiloyum
Bu da içerideki sıpa 10 gün oncenin fotosu
Merhaba geçen hafta bende KBB gittim ilaç verdi tedavi edilmezse bebeğe de anneye de zararlı dedi kadın dogumcuda onayladı başka bir ilaçtı benimki sonuçta kaç yıl okuyorlar doktora güvenin.Kızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
Bir adet yeistirilen odun bende de var. Aman oglum da oglumzaten biz kızlar copten ciktik kv gozune gore ogullari pasa
Ay allah korusun gorumcem ve kaynanama o kadar sınır oluyorum ki.kadinin sanki torunu olmucak.hic umurunda degilay kızlar;
Bana bişey oldu. Herkese gıcık olmaya başladım.. Televizyonda izlediğim filmdeki insanlardan tutunda çevremde duyduğum hikayelere kadar.. Biri birşeyde ısrar etse kendini beğenmiş gibi davransa bencillik yapsa vs o kadar kızıyorum ki..
Valla umarım bebeğim benzemez.. Öyle derler ya.. Kime gıcık olursan ona benzermiş.. Bnede her harekete sinir oluyorum ve yargılıyorum..
Canım öksürüğe bal ve toz karabiberi karıştır ye bi kaşık sabah ve yatmadan önce içine bi iki damla limon da damlatabilirsin. Biraz rahatlatıyor sıcak içeceklerde iyi geliyorKızlar kimse bu mesajıma cevap vermemiş fikri olan yok mu kran giriyor surekli
Maşallah canım.bu bebekler doktora gidince hareketleniyo bi:) kanaman neden olmuştu.2 gün önce benim.de 1 damla oldu geçti şükür neden oldu bilemedikKızlar kontrolüm vardı bugün 4 gün hareket etmeyen bebis bugün hareket etti ya . Doktor her şey yolunda dedi kanama alanları kaybolmuş . Bugün 20+2 yim bebek 22 cm 349 gram olmuş rahim ağzın kapalı dedi . Içimde korku vardı çok şükür rahatladım
Canım benim kanamam olmadı ama ultrasonda doktor kanama alanı gördü 3 tane. Günde bir progestan başlattı şimdi geçmiş çok şükür . Bana yorgunluktan stresten ve bebeğin tekmelerinden olabiliyor dedi .Maşallah canım.bu bebekler doktora gidince hareketleniyo bi:) kanaman neden olmuştu.2 gün önce benim.de 1 damla oldu geçti şükür neden oldu bilemedik
Çok saol kuzum allah huzrunuzu sağlığınizi daim etsinSenin adına çok sevindim canım.icin rahatlamış valla moralinin yerinde olması en güzel şey biz iyiyiz bebislerimizi iyi
Ayy kuzum ya Allah razı olsunAmin canım benim.. Daha beni devletteki doktor bir kez kontrol etti.. Onlara birşey denmiyor ki hem, kendileri sorun görünce bakıyorlar.. O muayene edecekse kasılmam fazla dersen belki bakarlar..
Yani bugün ölçüldü benim ve karından.. Neden her bakmada ölçmezler ki? Sağol canım, bilgilerin sayesinde doktoru yönlendiriyorum resmen..
Ben ben ben.. Cayır cayır yanıyorum.. Sürekli soğuk su içiyorum, herkes şaşkın..
O kadar sevindim ki anlatamam.. Çok şükür canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?