2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim sana yardından etsin kuzum İnşallah hersey düzelir heMen boşanmayı düşünme kuzum gecicek hersey güzelce konuş eşinle oda çok pismandir büyük ihtimalle babasız çocuk büyütmek coz zor canım

Bende öyleyim hep hastayım.Hamile olduğum günden beri kçıncı grip kaçıncı nezle bilemedim. Bitki çayları ile geçirmeye çalışıyorum.başka ne kullanabiliriz bilmiyorum ama.

Canm en fazla ıhlamur ic diğerleri zararlı olabiliyor ben sabah akşam köy sütü içiyorum ılık . Ama boğazlarım beyazlamaya başladı

Ayy artk portalda 24 haftalık da görüyoruz

sağol cnm sanada geçmiş olsun.bende öksürük nedeniyle antibiyotik kullandım öksürük geçti ama boğaz ağrısı inatçı çıktı.tekrar antibiyotik kullanma korkusundan gidemiyorum

Bana bi doktor ciğerlerime çekmek için toz verdi ise yaramıyo kimse önemsemedi acilde boğazım beyazlamaya başladı 4 5 gün oldu sabaha kadar 3 kere üstümü degistirsim

aynen canım bende o şekilde düşünüyorum Allah korusun bebişlerimizi

canım öncelikle şunu söyleyeyim uygunsuz video izlemeyen o tarz görsellere bakmayan erkek sayısı yok denecek kadar az erkekler nefislerine engel olamıyorlar ama bunun yanında o sitelerde sohbet etmişse gerçekten çok sinir bozucu kendimi örnek verirsem belki bu sebepten hemen hızlı bi şekilde boşanma kararı almazdım ama rezil eder yerin dibine sokardım. Bunun yanında eşinin sana karşı ilgisi alakası genel olarakta kötüyse boşanma konusunda hakkında hayırlısı olsun..

Ayyy bana cok geldi ya ((ayak bileklerim filan sis suan.kalinlasti.ödem yani belli.yuzuklerim girmiyor elime
ödemin sebebi tansiyon değilse korkma canım bi de idrar tahlili yaptır proteine bakılsın. O da normal çıkarsa ödemden korkma ayaklarını yukarda tutarak dinlen bol bol su iç kilonun yarısı ödemdendir muhtemelen

Kızlar okuyorum da ne sık kontrole gidiliyomus.acaba bende mi problem.en son 1 ay önce gitmiştim.bide cuma gittim oda kanama oldu diye.acaba az mi kontrole gidiyorum icime şüphe düştü simdi

Biz geldik kızlar bebişim 20+5 gözüktü 350 gr boyu da baya uzun geldi 30 cm a yakın masallah, oğlum bana çekmişti mini miniydi kızım babasına benzeyecek uzun boylu olacak galiba eşim 1.84 ve onun tarafı hep 1.80 civarı :) yine cinsiyet sordum kız dedi kafayı yiycem galiba ama bu sondu bi daha sormam bugun itibariyle inandim kesssiinnn kiz

Kızlar okuyorum da ne sık kontrole gidiliyomus.acaba bende mi problem.en son 1 ay önce gitmiştim.bide cuma gittim oda kanama oldu diye.acaba az mi kontrole gidiyorum icime şüphe düştü simdi
Bana da bugun kv ne cok gidiyosun bi kere gittin cinsiyeti de ogrendin tamam diyo ben boyle sk gitmezdim diyo ay senin zamaninla benim zamanim bir mi yaw sabah sabah guldurdu beni, daha dur dedim iki hafta daha pespese kontrollerim var

Bana da bugun kv ne cok gidiyosun bi kere gittin cinsiyeti de ogrendin tamam diyo ben boyle sk gitmezdim diyo ay senin zamaninla benim zamanim bir mi yaw sabah sabah guldurdu beni, daha dur dedim iki hafta daha pespese kontrollerim var
:) belki de normali sık gitmektir canım ben kendimden şüpheleniyorum:) gerçi doğudayım pek isteyince gidilmiyo burda doktora.zaten minigim de tekmeliyo gitmene gerek yok diyo sanirim:) kv zamanındaki gibi olsa doğana kadar kontrol falan yok o zamnla bir mi :)

Su icitorum canim 2 litre gunde.idrara bakildi ama enfeksiyon filan cikmadi temizdi.proteine ayrimi bakiliyor??

canım biraz mesafe koy araya eşinle uzak kalınca düşünme fırsatın olur.. sinirle karar alma.. bebek dğup lohusalık çıktıktan sonra al kararlarını

maşallah canım kocaman olmuşsunuz.. benimki bunun yarısı kadar son hafta çıktı bir anda..

canım benim kaybım var.. yüksek riskli bir hamilelik geçiriyorum.. 1 hafta içinde bile herşey tersine dönebilir bende.. sürekli kontrol altında olmalıyım.. eğer sıkıntı yoksa 1 ay iyidir..

Su icitorum canim 2 litre gunde.idrara bakildi ama enfeksiyon filan cikmadi temizdi.proteine ayrimi bakiliyor??

canım evet tansiyon ve protein çok önemli.. ayrıca iste doktordan ödem olduğunu söyle.. bende geçen hamileliğimde ödem 20 lerde başlamıştı ilk 5 ayda 5 kilo almıştım ama ödem vardı.. meğer farketmeden tansiyonum çıkıyormuş

canı inşallah iyi olursun. nedn oluyor ki?
birde servisk uzunlugu dediğin rahim agzı yetmezliği için ölçülüyor değil mi. alttan mı muayene etti ölçtü

Oyy masaAllah canmmm kocamana minnos bi bebiş
Evetttartık git gide büyüyoruz sağlıkla insallah

Âmin amin insaAllah canm benim

Maşallah size canım

bende en son ayrıntılıya girdiğimde , adam bakıyor ... içimden cinsiyeti de söylese diyorum (3 kez hep kesin duydum :) ) doktorunuz söylemiştir herhalde cinsiyetini bir kızınız olacak dedi artık bende inandım

Maşallah bu arada canım boyuna posuna

selamlar herkese

biz iyiyiz , önümüzdeki hafta devlet hastanesinde yaptıracağım sanırım şeker yüklemesini + tahlileri de isteyeceğim .... hem kan hem idrar ...

şöyle bi bakılsın ne var ne yok

sonra da sonuçlarla kendi doktoruma giderim diye planladım , bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…