- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.261
Ya kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum
En güzeli eve hiç almamak. Eğer o da olmuyorsa ana yemeklerden sonra iyice doymuşken birkaç lokma at ağzına. Diyelim ki canın kurabiye istedi. Yemek sonrası bir tane ye. Bazen tamamen yoksun kalmak da iyi değil. İncir de tatlı isteğini bastırıyor. Onu da yiyebilirsin.Ya kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum
CaniM zaten ozeldeki doktor bastan savma bakmış yani bana gelisi guzel soylemis gibi geldi insallah bir sey yoktur icini ferah tut ama tedbiri elden birakma en ufak bir belirti olursa gecmeyen agri kanama vs. Hemen acile git. Kendini yorma icin rahat etmezse yine gorunursun doktoraDoktor bakti dedi basi asagida ama olabilir boyle pozisyonlar acilma flan ultrasyonla anlasilmaz alttan bakmak lazim bende devlette baktilar kapali dediler dedim oda zaten suan kotu bisey gozukmuyor dedi cok sukur ama agrilarim gecmedi genisledigin icin olabilir dedi anlamadim bende varmi yokmu.
Hep iyi gitsin inşallah. Günlük ölçümler ve HbA1c benim de iyi ama bugünkü tahlildeki bir değere göre kadın doğumcu yüksek dedi . Yarın endokrinciye gideceğim. Bakalım o sonuç tüm diyabetlilerde çıkan bir sonuç mu yoksa gerçekten yüksek mi? Kendimi boşuna üzmüş olurum.Ayarı kaçırınca şekerde kaçıyor canım ama dikkat edersem iyi yürüyüşte normalde 1 -2 km yürüyorum oda iş yerinde git gellerim dışarıda çıktım mı belim hemen ağrıyor
Yağ krem falan kullanmıyor musun canım sen?kızlar ben çatır çatır çatladım yahu. Birde tatlı tatlı kaşınması yokmuuu
Şimdiden basla canm içmeye ins hastalanmadan gecer
Bir kaç sayfa önce yazmıştı sanırım. Kullanıyordum ama çatlayınca bıraktım fayda etmedi diye.Yağ krem falan kullanmıyor musun canım sen?
Kizlar ya Karnim degilde goguslerim cok kötü bir sekilde catladi.Vazelin kullan dediler sürdm ama gecmiyo zaten kasinip duruyoo Napocam bilmiyorm valla
Canim ahh ahh bnde bilmiyordm ama sagolsun gordm ogrendm nasil bi sey oldugunu Boyle cizgi cizgi kirmizi renkte oluyo Nette catlak gorselleri var ordan bakabilirsin.Mavi olanlar damar oluyoCanım çatlak dediginiz nasıl bi renk ya bende var mi yok mu damar damar görünüyor ama çatlak olsa farkederim sanırım . Bir de farketmezsem diye soruyorum.
Hic kırmızı çizgiye rastlamadim kendimde şimdilik. Aynı sapık gibi aynanın karşısında bakıyorum orama burama kalçalarıma özl.Canim ahh ahh bnde bilmiyordm ama sagolsun gordm ogrendm nasil bi sey oldugunu Boyle cizgi cizgi kirmizi renkte oluyo Nette catlak gorselleri var ordan bakabilirsin.Mavi olanlar damar oluyo
Hic kırmızı çizgiye rastlamadim kendimde şimdilik. Aynı sapık gibi aynanın karşısında bakıyorum orama burama kalçalarıma özl.Çünkü göremem diye. Kaç kilo aldın toplamda
ayy aynii bnn .Kiz bn 45 kilo idim 55 oldm
10 yani bende 52ydim 60 oldum. Ah ah bilemiyorum napcez. Bebe yağı falan sürsen böyle uzun süre nemli tutan bişey o zaman belki pek kaşınmaz. Benimde göğüs uclarim kaşınıyor. Böyle kabuk kabuk olmuş çekiyorum bazen onları doğru değil biliyorum ama gözüme batıyor. Sonra başlıyor kaşınmaya.
Iyi almissin canm snde :) Zayifiz ya kilo yakisir bize:) bilemiyorumm ki napcez dayanicazz artik cogu gitti azi kaldi.Bnim gogus uclarim bi kere ole oldu sonra gecti dokunma bnce.Bide mide yanmasindan oluyorummO daha zor Boyle bogazimin icine kadar yaniyo Sndede oluyo mu
Evet oluyor hele bu akşam ölüyordum. Değişik değişik sesler çıkarıyorum midem de şişiyor ama gazı çıkarıyım desem aynı anda ne var ne yok geliyor. Cok kötü doktora da dedim bazen çok oluyor diye ama bişey yazmadı. Obur ay gecmezse soylicem
Bemde cok abur cubur yiyiyorum ev yemegi sayılıdır.Ya kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum
Kullandım kullnmaz olurmuyum. Popoma kullnmamıştım ama karnıma belime hep kullndım . Ama belimde çatlamışYağ krem falan kullanmıyor musun canım sen?
Doğal Hindistan cevizi yağı sürün kızlar çok memnun kalacaksınız.hem karnınıza hem göğsünüze10 yani bende 52ydim 60 oldum. Ah ah bilemiyorum napcez. Bebe yağı falan sürsen böyle uzun süre nemli tutan bişey o zaman belki pek kaşınmaz. Benimde göğüs uclarim kaşınıyor. Böyle kabuk kabuk olmuş çekiyorum bazen onları doğru değil biliyorum ama gözüme batıyor. Sonra başlıyor kaşınmaya.
canım senin boyun benden uzun.Bende 8 kilo aldım. Doktor normal dedi. 172 benim boyum. 52 ile hamile kaldım su an 60 olmuşum.
vuhuuuuuuuuu :)valla canım burda bir ben birde aus başı çekiyoruz kilo konusunda 84 le hamile kaldım şuan 101 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?