- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.241
Ben 16 yasımdan beri yapıyorum artık avı falan hissetmiyorum zaten cok güçsüzler tüm vucudumu 20-30 dk da hallediyorum. Jilet cok kotu cıkartıyor bi kaç kere jilette vurdumBen kendim asla yapamıyorum canım çok acıyor kendim acıyacağını bile bile çekemiyorum. Diğer yerlerime yapıyorum ama genital bölge yapamıyorum. Mecburen duşta jilet kullanıyorum şimdilik en azından onu yapabiliyorum
Doğuma 68 kilo ile gittim ve hastaneden çıkmadan 2.günde 55 tim , gözüme inanamadım, sonrası zaten spor yapmadığım için kalça ve gobus te kaldı ama o halim bile uzun inceydi ama kemikli halimden iyiydiEsim de istiyor 65 kilo ol diye. Ama ben kendimi 65 olarak hayal edemiyorum. Almak istiyorum aynı zaman da. 10 kilo daha alsam 5 gitse doğumda 65te kalırım çok güzel olur :))
Ben 16 yasımdan beri yapıyorum artık avı falan hissetmiyorum zaten cok güçsüzler tüm vucudumu 20-30 dk da hallediyorum. Jilet cok kotu cıkartıyor bi kaç kere jilette vurdum
Doğuma 68 kilo ile gittim ve hastaneden çıkmadan 2.günde 55 tim , gözüme inanamadım, sonrası zaten spor yapmadığım için kalça ve gobus te kaldı ama o halim bile uzun inceydi ama kemikli halimden iyiydi
Ben kimseye dokunduramıyorum oramı :) kuaförede çalıştım bi kere ordaki ablaya agda yaptırmadım :) o da jilet kullanıyordu. Terzi kendi sökügünü dikemez hesabı :)Benimkini baskasii yapacak o zama sıkıntı yok evde bütün teçhizat var makine ağda her türlü ıvır zıvır yapacam diye heves edip aldım ama yapamadım yine de deneyeceğim bakalım. Eşim ben yaparım diyo ama diyorum yeter artık bu kadar da olmaz
Ben kimseye dokunduramıyorum oramı :) kuaförede çalıştım bi kere ordaki ablaya agda yaptırmadım :) o da jilet kullanıyordu. Terzi kendi sökügünü dikemez hesabı :)
Ben evde kendim yapıyorum agda. Artık aynayla yapmaya başladım altımı göremiyorum cunku :)
İlk bi kaç sefer acır ama sonra alışırsın :)Bende kendim yapamam asla agda:)))denedim cekemiyorum:)))kuafore gidicem galibayaaa
Kendim ağda yapıyorum hani su bilindik "w...t" markasının sir olaniyla ve ne bir acı ne bir zorluk, ki canım çok kıymetlidir , Daha bir sene bile olmadı ağdaya geçeli ama neden daha önce yapmamışım diye yanıyorum kendime :)
İlk bi kaç sefer acır ama sonra alışırsın :)
Ben de öyle zayifim,yediklerinde dikkat et derken kilo alma mi demekSuyu fazla çıkan arkadaşlar şeker yükleme testini hemen mi istedi doktorunuz? 24. haftayı bekliyor musunuz? Ben zaten çok zayifim 48im doktor yediklerine dikkat et dedi erken doğum akciğerin fazla gelişmemesi falan filan biraz uyardı. Suyum fazla ve bebek biraz hızlı büyümüş diye...
Yok cnim denedim de olmadi:)demin dusa girdim yok buyumus gobek yani zorlandim
Anca oturarak yapabilirsin canım ayakta imkansız
Aaa o ne dedemek öyle sinir oldum valla allah vermiş ocani ondan başka kim bilebilir kimin haddine birine ömür biçmek neden öyle soyluyolarki hadsizler sıkma sakın canini sen tatlim onlar konuşsun dursun bosverDoğuma 2 hafta kala alırmışım. Hatta hastaneden eve getirecek kadar kiyafeti olsa yetermiş herkes kızıma doğmayacak gözüyle bakıyor. Sinir oluyorum o yüzden
Ilk bi çekilmiyor İnsan korkuyor ama benim dediğim ağda o markanın ve yağlı gibi, yani tene yapismiyor ama kılı alıyor direk ,o yüZden can yakmıyor tene yapismadigi için, bence bir deneyinAh bi cekebilsem bende o agdayi:)))
Ilk bi çekilmiyor İnsan korkuyor ama benim dediğim ağda o markanın ve yağlı gibi, yani tene yapismiyor ama kılı alıyor direk ,o yüZden can yakmıyor tene yapismadigi için, bence bir deneyin
Yok cnm daha bişey almadım nasıl bişey olduğuna bi bakayım netten herkes yastık kullanmaya başladım yazmış rahat bişeyse bende alayımHamile destek yastigimi aldin
Ilk bi çekilmiyor İnsan korkuyor ama benim dediğim ağda o markanın ve yağlı gibi, yani tene yapismiyor ama kılı alıyor direk ,o yüZden can yakmıyor tene yapismadigi için, bence bir deneyin
Enfeksiyon var bu değerlere göre lökosit çok yüksek ama kültür sonucu da lazım ona göre antibiyotik veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?