2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben 16 yasımdan beri yapıyorum artık avı falan hissetmiyorum zaten cok güçsüzler tüm vucudumu 20-30 dk da hallediyorum. Jilet cok kotu cıkartıyor bi kaç kere jilette vurdum

Esim de istiyor 65 kilo ol diye. Ama ben kendimi 65 olarak hayal edemiyorum. Almak istiyorum aynı zaman da. 10 kilo daha alsam 5 gitse doğumda 65te kalırım çok güzel olur :))
Doğuma 68 kilo ile gittim ve hastaneden çıkmadan 2.günde 55 tim , gözüme inanamadım, sonrası zaten spor yapmadığım için kalça ve gobus te kaldı ama o halim bile uzun inceydi ama kemikli halimden iyiydi

Ben 16 yasımdan beri yapıyorum artık avı falan hissetmiyorum zaten cok güçsüzler tüm vucudumu 20-30 dk da hallediyorum. Jilet cok kotu cıkartıyor bi kaç kere jilette vurdum

Benimkini baskasii yapacak o zama sıkıntı yok evde bütün teçhizat var makine ağda her türlü ıvır zıvır yapacam diye heves edip aldım ama yapamadım yine de deneyeceğim bakalım. Eşim ben yaparım diyo ama diyorum yeter artık bu kadar da olmaz diyor ki nolcak kuaför görse günah ben görsem sevap

Doğuma 68 kilo ile gittim ve hastaneden çıkmadan 2.günde 55 tim , gözüme inanamadım, sonrası zaten spor yapmadığım için kalça ve gobus te kaldı ama o halim bile uzun inceydi ama kemikli halimden iyiydi

Bakalım ben nolcammmm meraktayim

Ben kimseye dokunduramıyorum oramı :) kuaförede çalıştım bi kere ordaki ablaya agda yaptırmadım :) o da jilet kullanıyordu. Terzi kendi sökügünü dikemez hesabı :)

Ben de öyle zayifim,yediklerinde dikkat et derken kilo alma mi demek

Doğuma 2 hafta kala alırmışım. Hatta hastaneden eve getirecek kadar kiyafeti olsa yetermiş herkes kızıma doğmayacak gözüyle bakıyor. Sinir oluyorum o yüzden
Aaa o ne dedemek öyle sinir oldum valla allah vermiş ocani ondan başka kim bilebilir kimin haddine birine ömür biçmek neden öyle soyluyolarki hadsizler sıkma sakın canini sen tatlim onlar konuşsun dursun bosver

Ilk bi çekilmiyor İnsan korkuyor ama benim dediğim ağda o markanın ve yağlı gibi, yani tene yapismiyor ama kılı alıyor direk ,o yüZden can yakmıyor tene yapismadigi için, bence bir deneyin

Ne canım ismi
Bant şeklinde mi yoksa çubukla sürülendemi

Ya kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…