- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.401
Baskıyı birkaç haftadır ben de hissediyorum. Dra sordum. O da hamilesindir diye takıldı. Yani hamilelikte olabilirmiş. Kızımda ya pek sıııntı yaşamadım ya da üstünden 5 yıl geçtiğinden unuttum. Çoğu şeyi yeni yaşıyor gibiyim :)Bgn sordum bende olabilir dedi bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi
Normal canım geziyordur :)))Aynen aynen benimde oyle cnim.ama bugun sanki hep kasikta gibi yaa
Ayyy, ben yemeden nasıl duracağım yaa.. Normalde yaptırmayacaktım da kv şeker hastası.. Aman yaaYok canım sabah aç karnına vericeksin kanı 1 saat sonuc çıkmasını beklicen 1 saat içecek içerken beklicen 1 saat de diğer sonucun çıkmasını beklicen 3 saat kesinlikle yiyip icmicen su hariç
Mesela ilk kanı ben 8 buçukta verdim öğlen 12 de yedim
Ayyy, ben yemeden nasıl duracağım yaa.. Normalde yaptırmayacaktım da kv şeker hastası.. Aman yaa
Ben enfeksiyon için Antibiyotik kullanıyorum. Antibiyotik b grubunda hafif olandı, hamileler kullanabiliyordu.Kızlar ayağımı böcek ısırdı dedim ya doktor a gittim evet birey ısırmış dedi antibiyotik yazdı hamileler kullanabiliyor dedi . Aranızda kullanan oldu mu korkuyorum ya kızarıklık ilerlerilerlerse gel serum yazacağım dedi
Amin canım inşalalh çabucak geçer bebeğim de eşimde gelir kavuşurum ikisine de..
Ama ütü de bu işin bi gerçeği canım mecburen o minik şeyler utulencek
Acaba erkek cocuk kasiktami duruyor?daha fazla
Eğer sancılı ve sürekli olan bı sertleşme değilse normal ,benim de arada oluyor ben önemsemiyorum sancılı olmadığı için. İlk hamileligimde de oluyordu. Braxton hicks kasılmaları diye geçiyor.Merhaba Hanımlar, 21 haftalık hamileyim. Son 3 gündür sağ kasığımda sertleşme oluyor. 5-6 saniye sonra sertleşme gidiyor. Karnıma baktığımda bariz sertleşen taraf belli oluyor. Bu sertleşmeyi bebek hareketi olarak anlıyordum. Böyle mi peki? Bu durumu yaşayan var mı? Doktora gitmem gerekir mi?
Ayy o zaman bitek bana geçmiyor heralde. Özl. Eşimi sürekli yanında arıyorum sabah uyanınca gece uyurken yemek yerken temizlik yaparken hep onu arıyorum belki de zaman o yüzden geçmiyor bana
Minik minik çok tatlı hepsi birde bunları asmak ütülemek adamı yoruyor küçük küçük bitmiyor da:)
Acaba erkek cocuk kasiktami duruyor?daha fazla
Prof erdinç Ertürk idi canın muayene ücreti çok diye bıraktım en son çekirge devlete gitmiştim bir kere de mutlu güneş ti sanırım adıSenin HbA1c çok iyiymiş. Ben bugün gittim. Hamileyken o değer yüksek olurmuş. İçim rahatladı. Drun kim? Bursa'dayken Gürcan Kısakol ve Acıbadem'de Oğuz Kaan Bey'e gidiyordum. İkisi de hem ruhsal olarak rahatlatıyordu hem de bilgiliydi.
Aynen öyle mesela bugün ne oldu anlamadım şekerim 199 olmuştu çok korktum çocuğuma da geçer mi diye o yüzden azar azar kararında herşey daha iyi olurGebelikte en zor şeylerden biride şekermis canim gercekten öğrendim insan yediği lokmayı sayıyor resmen biraz kaçırınca vicdan azabı çekiyor aceba bebeğe bişey oldumki diye off offf
Dogrudur canim ama inan ben hile kendime sasiriyorum. Normalde istahim cok az arti hareketli insandim. Hamile oldugumdan beri istahim kabardi kendime şaşırıyorum. Hareket de kisitli bu halde malesef. Sadece gunde yarim saat 40 dakka filan yuruyebiliyorum bazen. Iki gun once aclik tokluk sekerime bakildi cok sukur normal cikti bi sikinti yok. Yine de dikkat etmeye calisiyroum ama csnim isteyince bisey yemeyi yemeden duramiyorumSen yinede dr bisey demiyo die dikkat etmemezlik yapma canim.. cunku dr dan dr degisiyo ve fazla kilo ,sekeri yukseltiyormus.. ben 70 ile basladim uzun sure 72 ile devam ettim sonra birden 74.5 oldum dr kizdi bana cok kilo almissin die bence normal ama ona gore anormal geldi.. bide zayif olanlar daha cok kilo aliyo vucud yaglanip dogumu kolaylastirmak icin demisti egitimine gittigim kadin
Erkek benim yazmıştım ama arada kaynamış demek kontrol de etmedim,isim belli değil ama...A aeengineer @maknemakin @kedikedi84 [USER=847821]@Ahsen2015 @pamukefe @munevverfurkan @Zeynep3406reoc
Kızlar aranızda hala bebeğinin cinsiyeti belli olmayan var mıtablo da bilginiz yokta.. [/USER]
kedikedi84
Benimde oluyor dün gece ne tarafıma uzansam orası kaskatı kesildi. Yarın doktor kontrolüm var soracağımMerhaba Hanımlar, 21 haftalık hamileyim. Son 3 gündür sağ kasığımda sertleşme oluyor. 5-6 saniye sonra sertleşme gidiyor. Karnıma baktığımda bariz sertleşen taraf belli oluyor. Bu sertleşmeyi bebek hareketi olarak anlıyordum. Böyle mi peki? Bu durumu yaşayan var mı? Doktora gitmem gerekir mi?
Canım biz de bilmiyoruz ki allah yüzümüze bakar da inşallah doğumdan önce gelir. Zaten doğum yaptığımda mecbur gönderecekler. Doğum cenaze gibi şeyler de göndermek zorundalar. Ama daha şimdiden çok agirlastimCanm esin ne zaman gelecek yanina dogumdan once gelecek mi ?
Walla aklıma geliyorsun bazen insan hersey icin şükrediyor Rabvim tez zamanda kavuştursun insaAllah sizi
sen onu sikayet et ne terbiyesiz bi dr mus!Bugün randevum var diye günlerce beekliyorum sabırsızla bebeğimi görecem diye .Buğün ağlayarak geldim eve kadar hala ağlıyorum .
yazmıstım randevum var diye doktora gittim ayrıntılı utrasona gittim sonuclarını verdim ama sorularım cevapsız kaldı dedim . ne sorusu dedi . Aradım kalp ekosu cekiyor musunuz diye evet dediler cekmediler yetersizmiş makineleri dedim. selvik uzunluğunu ve çentiklenmeyi sordum cevap vermeyi unuttular heral dedim . Orada yazıyor mu dedim bilmiyorum .
^^ Sen çentik ne biliyor musun^^ dedievet sağ sol tarafta oluyormus tansiyon sorunu olup olmadığı öğreniliyormus benimde 17 . haftamda tansiyonum cııktı inmemişti onun için endişeliyim dedim ^^ çentik anlattı artık önceden gebelik zehirlenmesi yaşayan bebek ölümü olan kişilere bakılıyor , alttan bakılıyor hem tahmin ediliyor sadece olacak mı olmayacak mı tam bilinmiyor ki .Yok kalp ekosu için özel doktoru lazım önceeden kalp hastası olup bebeğini kaybetmiş kişileri yönlendiriyorum ben hem öğrensen ne olacak önlemi yok ki şu kapıdan çıkılp ölmeyeceğimiz ne malum .
Nerden duyuyon ögreniyon bunları dedigruplrdan dedim herksin ögreniliyor söyleniliyor benim niye söylenmedi diyorum . Sen bırak o grupları ne kadar kötü öyküler var oralarda diyor .
Neyse muayeneye geçti . Servik uzunluğu ne o zamn dedim . Ne yapacaz kısaysa çekip uzatacakmıyız dedişimdi ben herşeye bakıp , soruları cevaplayıp iyi doktor olduğumu kanıtlamam mı lazım . Yaparım kafanı allac pamuğuna cevirip yollarım seni dedi.
Eşime ^^^ALLAH sabır versin^^^ dedi^Annelik bu dedim merak ediyorsun endişeleniyorsun^ dedim .SEN ANNE DEĞİLSİN ANNE ADAYISIN daha doğur ondan sonra gör ben iki tane doğurdum dedi
bebeğim hareket ediyordu hareketlerini hissediyordum o an ama bebeğime bakamadım bile üzüntüden
Ben giyinirken eşim ayrıntılıdan önce Denizlide kadın doğumcuya gitmiştim omega3, magnezyum ve ecopirin vermişti. Onları gösterdi .SEN iyice ÖZEL hasta olmuşsun dedi .(bu doktorda özel hastanede )yani dedim özel hastane sonucta . Bu ilacları vermem ben doğal al herşeyi dedi . Ecopirinde önceden verilir şimdi niye verdiyse kullan artık basladıysan neyse ddi .Eşimde tansiyonu cıkmasın diye verdi
Cok sukur dedigim gibi bazi insanlarin vucudu kolay kilo alip dogum icin genisliyomus ozellikle bacak kalca falan insallah aldigimiz kilolari jet hiziyla veririzDogrudur canim ama inan ben hile kendime sasiriyorum. Normalde istahim cok az arti hareketli insandim. Hamile oldugumdan beri istahim kabardi kendime şaşırıyorum. Hareket de kisitli bu halde malesef. Sadece gunde yarim saat 40 dakka filan yuruyebiliyorum bazen. Iki gun once aclik tokluk sekerime bakildi cok sukur normal cikti bi sikinti yok. Yine de dikkat etmeye calisiyroum ama csnim isteyince bisey yemeyi yemeden duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?