- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.561
3 tüp alınıyor 3saat falan sürerKızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
75 gramlık glikoz yüklemede kaç kere kan alınıyor?
Eşim ona göre işini erteleyecek de...
Çok geçmiş olsun canımHayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik
Hayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik
Merhaba benimde bugün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde bir tur kordonu dönmüş boynunda endişe etme. Benim ikinci çocuğum ilki sezaryen olduğu için zaten mecburi sezaryen olucam. Normal doğumda sıkıntı olabiliyormuş ama hala kordon boynuna dolanmış haldeyse sürekli nst ile takip ediyorlarmış kalp ritimlerini. Hiiiiç endişe etme kısacası çok sık rastlanan bir durum. Birde Allahtan sezaryen oldum dedim, çünkü bu hamileliğimde hem plesanta aşağıda hem kordon boynuna dolanmış kafayı yer dururdum doğurana kadar artık. Hayırlısı olsun canım hakkınızda endişe duymakizlar kordon dolanmasiyla alakali deneyim yasayan anneler var mi? Detaylida boynunun arkasindan gecen kordonu gorduk, şal gibi duruyormus bebegimin boynunda. Endise etmeyin su an suyun icinde oldugu icin gevsek duruyor dedi. Bugun doktoruma gitmistim ona sordum boynundaki kordonu, bunu hic dusunme aklindan çıkar hatta dedi.. ama yine de endiseliyim, kendiliginden duzelir mi sizce?
Normal doğum sonrası arkadaşimda oldu fazla zorlama ve ikinmadan olmuş dedi Dr bir ara kadin doğum uzmanı ameliyat önerdi sonra ne yaptı bilmiyorum görüşmüyoruz şuan.Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dediAsagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum (Yardim edermisnz?
3 tane canımKızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dediAsagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum (Yardim edermisnz?
Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dediAsagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum (Yardim edermisnz?
İyi yapmışsın. Arkadaşım tahlillerini de özelde yaptırdığından o kadar çok ödüyordu.yok canım 400 tl muayene idi tahlilleri de uludağ üniversitesinde yaptırıyordu geçen sene nisandan beri hamileliğimin 2 3 ayına kadar da gittim ona böyle yüksek rakamlar vermedim hiç muayene dışında
Peş peşe normal doğum yapan kadınlarda oluyor diye biliyorum canım sende ki durum çok ilginç inşallah çok daha fazla ilerlemez, normal doğum da sıkıntı olur mu olmaz mı emin olamadım, çok geçmiş olsun.Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dediAsagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum (Yardim edermisnz?
Ben henüz yaptirmadim ama sabah 8.30da çağırdılar ve 3 saat sürüyor dedilerKızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
Canım ben de çalışıyorum . koltuğuma oturma simidi ve bel desteği koydum çok şükür rahatım bi dene istersen
eheheh:) aynı benim doktorun cevabı da böyleydiDoktoruma dedim ki ilk aylarda sağlık ocağındaki ebe bana 6 aylık olduğunda doktoruna sor senin düşüklerin var yap derse gel yapalım dedi dedim güldü topu atmış dedi zaten tarla da doğurmayacağına göre dedi yaptırmasan da olur dedi o yüzden yaptırmıcam ben
nasıl oldun canmValla bugün ki ağrım hiç geçmiyor inanılmaz bişey akşama kadar geçmezse acile gidicem artık
Çalışsaydım kesin pert olurdum evin yolunu bulamazdım bu halde :)
ya doğumdan sonra bir şekilde gidiyor kilolar ben doğum sonrası inan hamilelikte yediğimin daha fazlasını yedim deli gibi iştahım oluyordu emzirdiğim için 9.ay sonunda eski kiloma gelebildim ama hiç bir şey yapmadım kendiliğinden gitti. bir çok kişinin de böyle kendiliğinden gidiyor kilolar ama daha kısa sürede ama daha uzun sürede.. tabi vücut şekli bozuluyor orası ayrı heleki sezeryansa o göbeğin bi kısmı kalıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?