2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım
bol bol su iç insallah kısa zamanda toparlanirsin

Merhaba benimde bugün detaylı ultrasonum vardı. Aynı şekilde bir tur kordonu dönmüş boynunda endişe etme. Benim ikinci çocuğum ilki sezaryen olduğu için zaten mecburi sezaryen olucam. Normal doğumda sıkıntı olabiliyormuş ama hala kordon boynuna dolanmış haldeyse sürekli nst ile takip ediyorlarmış kalp ritimlerini. Hiiiiç endişe etme kısacası çok sık rastlanan bir durum. Birde Allahtan sezaryen oldum dedim, çünkü bu hamileliğimde hem plesanta aşağıda hem kordon boynuna dolanmış kafayı yer dururdum doğurana kadar artık. Hayırlısı olsun canım hakkınızda endişe duyma

Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dedi Asagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum (Yardim edermisnz?

Normal doğum sonrası arkadaşimda oldu fazla zorlama ve ikinmadan olmuş dedi Dr bir ara kadin doğum uzmanı ameliyat önerdi sonra ne yaptı bilmiyorum görüşmüyoruz şuan.

Ilk defa duyuyorum ben aşağı indiğini duydum da bu kadar hissedilecek kadar indiğini hiç duymadım

Son düzenleme:

Cok uzuldum canm yaaa :*( insaAllah bisey olmaz fikrim yok ama . Netten bi bak

yok canım 400 tl muayene idi tahlilleri de uludağ üniversitesinde yaptırıyordu geçen sene nisandan beri hamileliğimin 2 3 ayına kadar da gittim ona böyle yüksek rakamlar vermedim hiç muayene dışında
İyi yapmışsın. Arkadaşım tahlillerini de özelde yaptırdığından o kadar çok ödüyordu.

fnd_50 geçmiş olsun. Su içmeyi ihmal etme sakın. Keşke birkaç gün daha dinlenip kendine gelsen.
safari_go geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Hamilelikte her şey değişiyor. Bakmışsın hepsi düzelmiş. Canını sıkmamaya çalış.

Peş peşe normal doğum yapan kadınlarda oluyor diye biliyorum canım sende ki durum çok ilginç inşallah çok daha fazla ilerlemez, normal doğum da sıkıntı olur mu olmaz mı emin olamadım, çok geçmiş olsun.

Kizlar bu hamilelikte ne kadae grip hastalık enfeksiyon yasadik .

Anneligin hamileligin mukafati bunda gizli herade

Hele son aylar son haftalar gelsin de bi kim bilir nelr yasicaz neler bizi beklio

Allahim hepimize hayırlı dogumlar hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşaAllah.

Karşınıza da her zaman Allahtan korkan edep ve hayasi olan iman doli insanlar cikarsin insaAllah

fnd_50 canım çok geçmiş olsun iki gün önce de ben hemen hemen aynı durumu yaşadım kendimden tiksindim resmen, sonra bel sırt ağrısı başladı üşüttümde mi oldu bişey mi dokundu bilmiyorum inşallah bi daha olmaz tekrardan geçmişler olsun

ay
eheheh:) aynı benim doktorun cevabı da böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…