2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çokk geçmiş olsun

ilk defa duydum doktor başka bi açıklama yapmadı mı? tehlike bi r durum arz eder miymiş öksürme hapşırma demiş de saçma yani hapşırık gelince nsl tutacaksın

Kızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
75 gramlık glikoz yüklemede kaç kere kan alınıyor?
Eşim ona göre işini erteleyecek de...

3 kez alınıyor ama ilk kanı gider gitmez alıyorlar diğerlerini 1 saat arayla alıyorlar 2 saat sürer işin hastanede

çok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın umarım

Sagol canim benim gercekten berbat biseydi sabahlara kadsr takatim kalmamisti en son acilde serum vurudlar enfeksiyon olabilir diye. Icine antibiyotik de koydular bsey olmaz dimi antibiyotikten. Sordum doktora:) bsy olsa ben koyar miyim dedi:) her hamilekin kullanabileceginden dedi

Cok tesekkur edeeim aynen okadar su kaybettim ki durmadan icmeye calisiyorum. Keske az biraz daha dinlenebilsem ama buna sukur ne yapalim bakalim

Canim bahsettigin durum idrar torbasinin sarkmasi. O da benim bidligim idrarini uzun sureli sık tutarsan oluyor. InsaALLAH gecicidir canim ya doktor ney buyuyunce gel dedi orayi anlamadim

nasıl oldun canm
Belim hala ağrıyor canım internetten baktım bu haftaların en çok yaşanılan şeyi bel ağrısı , tüm kemiklerim ağrıyor sanırım süt peynir yoğurt tüketmememin de acısı çıkıyor..
:)

çalışan hamile olmak gercekten kolay değil. hele hele çalışan anne olmakkkk
ahh vardiyalı çalışıyordum ben geçtiğimiz yaza kadar hem ben hem oğlum perişan olmuştuk sırf hamilelik düşündüğüm için çıkmıştım işten, çalışmak gibisi yok gerçekten ama böyle hassas durumlarda insan sadece evinde rahat ediyor

olmaz canım sen iyi olmaya bak :)

Canım ben de antibiyotik kullanıyorum b grubu kaç doktora gittim hepsi kullan dedi

günaydın kızlar hergün birimizde birşeyler çıkıyor ne olucak halimiz ben de dün hep sırt ve boşluk ağrısı çektim bir haftadır da sabahları şekerim hep yüksek çıkıyor korkuyorum artık ya sinir oldum şekere

canım sendeki hamilelik şekeri mi yoksa önceden var mıydı? İnsülin iğne falan kullanıyor musun? Ne kadara kadar tehlikeliymiş söyledi mi doktorun? Bu şeker tansiyon vs işleri de çok zor yaa.. Allah yardım etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…