2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyle ya oncedende bi kurtajim var rabbim bu bebeyimi bana bagislasin ins sagsaglim kucagima alrim.

Arkadaştan birkere almışlar sonrası makine ile bakılmış

Kafanı kiloya çok takma canım o da stres sebebi çünkü. Gecmisinden dolayi endiselenmekte haklısın, ama elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun zaten öyle düşün, bir de bu iki kilonun içinde bebek, bebeğin suyu ve plasentasi da var hepsini toplasan zaten 2 kiloya yakın eder

Bencede zaten burda kanı da devlet hastanesi ne gönderiyorlar şeker yuklyükleyapip onu da gönderebilirler idrar da aynı şekilde yapmamaları sacma
Aile hekimliklerinin a grubu b grubu diye türleri var,sanırım a geubu olanlar birçok tahlili yapabilirken diğerlerinin böyle bi imkanı olmuyor.o nedenle farklılık gösteriyor verdikleri hizmet canlar

Neden başka doktor dediniz? Ünal beyden dolayı mi

Hayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik

Amin canım yaa çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin..
Bende acayip derecede soğuk algınlığı yaşıyorum.. Normalde bile nefesim daralırken, şimdi hiç nefes alamıyorum.. Çok zor bir süreç cidden.. Allah yardımcımız olsun..

Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki bebisin iyiymiş üzülme bu da geçer insallah bol bol dinlen insanız işte herşey gelebiliyor başımıza. Hastalık da bizim için.. Allah geçerini versin

Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki bebisin iyiymiş üzülme bu da geçer insallah bol bol dinlen insanız işte herşey gelebiliyor başımıza. Hastalık da bizim için.. Allah geçerini versin
Amin canim benim cok sagolasin aynen sadece bugun dinlenebildim yarin okula devam. Bebisim iyi olsun da tek ne yapalim herseye sukur olsun

Sana da cok gecmis olsun canim benim bol bol c vitamini tuketmeye bak hergun mutlaka portakal mandalin vs tuekt.cok sgaol Allah razi olsun. Vallahi anne olmak zormus annemin kiymetini daha iyi anliyorum suan dogunca kim bilir ne kadar daha cok anlayacgim:) bebislerimiz iyi olsun da tek gerisi onemli degil degil mi? :)

Benimde cift tarafli, coraapin baslatti insallah 28. Haftayi gorelim dedi(( sana ne dedi
Cuma gidicem canım radyolog tuzu kes dedi tansiyonum çıkabilirmiş bebeğim düşük kilolu doğabilirmiş, ilk gebeliğimde de vardı kendiliğinden düzelmişti inşallah bu da öyle olur, cuma günü doktorum ne der bakalım

Kızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
75 gramlık glikoz yüklemede kaç kere kan alınıyor?
Eşim ona göre işini erteleyecek de...

Iyi akşamlar kızlar, karnı acıyan var mı aranızda ? Ağrı değil yalnız acı, hafif bastırınca :/ Bazen bebeğim toplanıyor gibi oluyor dokunuyorum hafif bastırıp o zaman acı hissediyorum karnımda içten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…