- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.541
Oyle ya oncedende bi kurtajim var rabbim bu bebeyimi bana bagislasin ins sagsaglim kucagima alrim.Stres yapma canım hiç bişey yoksa bile bebeğin stresten etkilenir Allah korusun inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu günleri, sen bol bol dinlen kendini yoracak herseyden uzak dur gerisi Allahın takdiri
Arkadaştan birkere almışlar sonrası makine ile bakılmışIlk önce ac karnına 1 kere alıyorlar soda içmeden. Şeker hastalığı varsa zaten hiç içmiyorsun sodayi eğer yoksa veriyorlar iciyorsun. 1 saat sonra bakıyorlar. 1 saat sonra tekrar bakıyorlar. Bunların hepsi ac karnına. Eğer sodayi içtikten sonra yükselirse ve 3. 'de düşmezse sıkıntı var demektir. Tokluga bakmıyorlar
Kafanı kiloya çok takma canım o da stres sebebi çünkü. Gecmisinden dolayi endiselenmekte haklısın, ama elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun zaten öyle düşün, bir de bu iki kilonun içinde bebek, bebeğin suyu ve plasentasi da var hepsini toplasan zaten 2 kiloya yakın ederay ben yürüyüş yapıyorum hatta eve koşu bandı aldım her gün sabah akşam 15-20 dk yürüyorum ama nasıl alıyorum anlamadım.. Keçiboynuzu pekmezi badem fındık fıstık çok yedim yemek dışında heralde onlar aldırdı.. Bebeğe yarayan ne varsa yiyorum her gün yumurta falan.. Tatlı falan zaten tüketmiyorum haftada 2 3 çikolata birde çayıma 2 şeker atıyorum büyük bardağa.. Bu yani.. Birde pilav tüketiyorum yemek yanında ama oda 1 kaşık kadar..
Canım genelde aynen protein ağırlıklı besleniyorum şu an hamile kaldığım kilodayım. Bilmiyorum ne yapacağım da kilomu sabit tutacağım.. Çok yorulmamam lazım tansiyonum yükselmesin diye.. Çünkü yürüyüşlerden sonra özellikle hızlı yürüyüşlerde tansiyonum hemen 13 e çıkıyor bende daha yavaş takılıyorum.. birde yemeğe daha ne kadar dikkat ederim bilemiyorum.. çünkü açken ben ben değilim..ailesel olarak çok zayıfız metabolizmamız hızlıdır ve sürekli yemek yeriz hemde çok fazla yeriz Hemde hamilelik olunca kilo vermiyo vücut tutuyor..
Farketmiyor makine ve ya normal ama 3 tokken almıyorlarArkadaştan birkere almışlar sonrası makine ile bakılmış
Aile hekimliklerinin a grubu b grubu diye türleri var,sanırım a geubu olanlar birçok tahlili yapabilirken diğerlerinin böyle bi imkanı olmuyor.o nedenle farklılık gösteriyor verdikleri hizmet canlarBencede zaten burda kanı da devlet hastanesi ne gönderiyorlar şeker yuklyükleyapip onu da gönderebilirler idrar da aynı şekilde yapmamaları sacma
Canım ben de çalışıyorum . koltuğuma oturma simidi ve bel desteği koydum çok şükür rahatım bi dene istersenBende öyleyim oturarak çalışıyorum sandalyede pozisyon değiştire değiştire bir hal oldum ama yinede ağrıyor.
Neden başka doktor dediniz? Ünal beyden dolayı miEvet canım onlarda benim gözüm ama şimdi indirime bile girse alamam.. Çünkü ne alacağım belli değil. Henüz odayı düşünmedim kendi odama beşik alacağım diye.. Birde montessori yatak alabilirim diye onun için özel bile yaptırabilirim yani..
canım başka doktora git bence.. Ben hem devlete hem özele gidiyorum. devletteki doktorum özelden daha iyi ilgileniyor.. Sistemde hasta başına 12 dk veriyorlar ben her gittiğimde 35-40 dk hem bakıyor hem açıklıyor.. O kadar tatlı ki.. Devlette doktorlara para verilir mi bilemiyorum ama eğer öyle bişey yapılabilse ona özel para dökerdim yani..
ay canım bana çentik demeyin.. Kafayı yedim artık.. damarlardan anlıyorum artık var mı yok mu diye bildiğin doktor gibi oldum o bakarken görünce zaten diyorum yesem şu damarımı
Bugünkü gittiğim doktorum iyi biri gibi hiç beklemeden girdim memnun kaldım güzel açıkladı.. preeklampsi üzerine araştırma yapan ekibi bile varmış.. sol taraf iyi sağ tarafta çentik var akım kaybı yok dedi.. Ayrıca fizyolozik olarak 28. haftaya kadar bu durum olabilitesi varmış.. Bana 28 den sonra sanki doğum yapacakmışsın gibi seni hazırlicaz dedi.. Bebeğin gelişimi için eğer olucaksan bile 35 i geçirmeye çalışacağız dedi..
Ben kepezde devlete gidiyorumMedstar Topçularda Ünal Yirmibeş. Devlette kime gidiyorsunuz? Dayım devlette doktor 1 kere gittim doğru düzgün ilgilenmedi kadın doğumcu bende bir daha gitmedim.
Amin canım yaa çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin..Hayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik
Aile hekimliklerinin a grubu b grubu diye türleri var,sanırım a geubu olanlar birçok tahlili yapabilirken diğerlerinin böyle bi imkanı olmuyor.o nedenle farklılık gösteriyor verdikleri hizmet canlar
İnternette 20-24 haftalar arası yazıyor. İsterseniz arayıp sorun haftam geçecek o tarihlerde diye.
Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki bebisin iyiymiş üzülme bu da geçer insallah bol bol dinlen insanız işte herşey gelebiliyor başımıza. Hastalık da bizim için.. Allah geçerini versinHayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik
Neden başka doktor dediniz? Ünal beyden dolayı mi
Amin canim benim cok sagolasin aynen sadece bugun dinlenebildim yarin okula devam. Bebisim iyi olsun da tek ne yapalim herseye sukur olsunÇok geçmiş olsun canım. Neyse ki bebisin iyiymiş üzülme bu da geçer insallah bol bol dinlen insanız işte herşey gelebiliyor başımıza. Hastalık da bizim için.. Allah geçerini versin
Sana da cok gecmis olsun canim benim bol bol c vitamini tuketmeye bak hergun mutlaka portakal mandalin vs tuekt.cok sgaol Allah razi olsun. Vallahi anne olmak zormus annemin kiymetini daha iyi anliyorum suan dogunca kim bilir ne kadar daha cok anlayacgim:) bebislerimiz iyi olsun da tek gerisi onemli degil degil mi? :)Amin canım yaa çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin..
Bende acayip derecede soğuk algınlığı yaşıyorum.. Normalde bile nefesim daralırken, şimdi hiç nefes alamıyorum.. Çok zor bir süreç cidden.. Allah yardımcımız olsun..
Benimde cift tarafli, coraapin baslatti insallah 28. Haftayi gorelim dedibende de çıktı canım ayrıntılıda, doktorun ne dedi sana benim ki iki taraflı bir de
Cuma gidicem canım radyolog tuzu kes dedi tansiyonum çıkabilirmiş bebeğim düşük kilolu doğabilirmiş, ilk gebeliğimde de vardı kendiliğinden düzelmişti inşallah bu da öyle olur, cuma günü doktorum ne der bakalımBenimde cift tarafli, coraapin baslatti insallah 28. Haftayi gorelim dedi(( sana ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?