- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.521
Tatlılara dikkat ediyorum sadece her türlü yemeği de yiyiyorum ama yürüyüş yapmıyorum bende onu yapmam lazım yoksa bu gidişle 150 kilo olucamayy birde bebek kilo alsın diye yediklerim beni de şişiriyor.. Ne yapsam bilmiyorum son ay 2 kilo aldımyürüyüş falan yapmasam ve dikkat etmesem ayda 5-6 kiloyu görürüm heralde.. Hamilelik yedi bitirdi beni .. Kilo almam sıkıntı değil çünkü ben hemen veririm doğumdan sonra kendimi biliyorum ama çok kilo alırsam tansiyonum çıkabilir ödem vs preeklampsiyi tetikleyecek.. Sebze mi yesem bir süre acaba.. Salata lahana falan.. şeker hastaları nelere dikkat ediyosunuz?
diyetisyene mi gitsem ?
Ay gerçekten öyleymiş dikkat etmemiştim :) Bakalım bizim ki gelecek mi,erkek bebekler geç gelir derler ama. Yaren hanımda normal doğum destekçisimi bekler mi bilmiyorum hiç.
Gecer insallah bnimde karin agrim gecmedi ama gezmedigim doktor kalmadi benim biri rahim agzi acik dedi baska biri rahim biraz kisa dedi baskasi karnin sert dedi. Devlettekide bicbise yok dedi ben anlamadim napcagmida bilmiyomValla bugün ki ağrım hiç geçmiyor inanılmaz bişey akşama kadar geçmezse acile gidicem artık
Bazi salak doktorlar yuzunden bi tadini cikaramadimKorkma takma kafana şuan ara ara mesela sanki böbreğim ağrıyo gibi geliyor belki yanlış oturma pozisyonundan çünkü hep boşta kalıyor slaç tarzı duruyorum o yüzden sırtım belim heryerim ağrıyor çok takmamak lazım bence tadını çıkar hamileliğin
ayy birde bebek kilo alsın diye yediklerim beni de şişiriyor.. Ne yapsam bilmiyorum son ay 2 kilo aldımyürüyüş falan yapmasam ve dikkat etmesem ayda 5-6 kiloyu görürüm heralde.. Hamilelik yedi bitirdi beni .. Kilo almam sıkıntı değil çünkü ben hemen veririm doğumdan sonra kendimi biliyorum ama çok kilo alırsam tansiyonum çıkabilir ödem vs preeklampsiyi tetikleyecek.. Sebze mi yesem bir süre acaba.. Salata lahana falan.. şeker hastaları nelere dikkat ediyosunuz?
diyetisyene mi gitsem ?
şeker yüklemesi neyse de idrar testinin olmaması baya bi saçmaymışİdrar testi ve şeker yüklemesi benim talipli olduğum sağlık ocagindo da yok.sanirim her yerde yok
Canm baktm hatta 22 mart yaziyo . Evet 22 martra asi yazmis bide 24 nisan
Kızlar bugün acayip bel ağrısı çekiyorum sırtıma vuruyor ağrısı ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum kemiklerim ayrılıyor resmen
Hadi insaAllah canm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun insaAllah tez zamanda kavuşursunuz seni anliyorym tek basina olmak herseyi kendin halletmek o kadar ki . Dikkat et kendine klozete otur dusu felan kisa sürede al oturak kullan vücudunu fazla zorlama en kisa yere bile dolmusla git canm Rabbim mükafatını verir insaAllah
Çalışsaydım kesin pert olurdum evin yolunu bulamazdım bu halde :)Bende öyleyim oturarak çalışıyorum sandalyede pozisyon değiştire değiştire bir hal oldum ama yinede ağrıyor.
Tatlılara dikkat ediyorum sadece her türlü yemeği de yiyiyorum ama yürüyüş yapmıyorum bende onu yapmam lazım yoksa bu gidişle 150 kilo olucam
bu kadar takma canım ya bazen ne kadar dikkat etsen de alıyorsun.. hamilelikte yenilen besin kalitesi yüksek miktarı az olmalı protein ağırlık beslenmek lazım bebeğin kilo alımı için
Her biri ayrı telden calmış, nerde oturuyosun canım yok mu tam güvenebileceğin doktor, muallakta kalmak çok kötü bişeyGecer insallah bnimde karin agrim gecmedi ama gezmedigim doktor kalmadi benim biri rahim agzi acik dedi baska biri rahim biraz kisa dedi baskasi karnin sert dedi. Devlettekide bicbise yok dedi ben anlamadim napcagmida bilmiyom
Istanbul avrupa yakasinda. Yok malesef okadr doktora gittim herbiri baska birsey diyo kac gundur stresden mafoldum surekli bebegimi dinliyorum kipirdiyormu diyeHer biri ayrı telden calmış, nerde oturuyosun canım yok mu tam güvenebileceğin doktor, muallakta kalmak çok kötü bişey
Kizlar bi tek ben mi boyle depresyon modunda yasiyorum
Sinir oluyorum ve vicdan azabi cekiyorum bebegimi uzdugm icin. Köy okulunda calisiyorum hergun 40 km git 40 km gel yapiyorum hamileligm boyle gecti artik biktim yoruldumbi de ayrica kendini idareci sanan mudur ve mudur yardmcisi musveddeleriyle ugrasiyorum. Isimden sogudum okuldaki kmsenin yuzunu de gormek istemiyorum. Mudur ilk donemin sonundan beri benimle ugrasiyor. 15 tatilm bile onun yuzunden aglamakla stresle gecti o okulu istemiyorum artik diye. Bebegimin hakkina girip beni surekli boyle uzdukleri icin Allah bildigi gibi yapsin. Pdrciyim okulda. Ben de ram muduru ile konustum ram muduru de ramdakileri sube mudurunu alip ziyaretmis gibi okula geldi. Oda sorunum vardi(calisma alani yetersiz hic bisey yapamiyorum okulda. Bana oda verilecekken onalr kendi odalarini ayirdilar. Sonra sus payi olsun diye mudur ben sizle odami paylasirim dedi. Sonrada ben odayi pis birakmisim bahanesiyle benn okulda olmadigm gun esyalarimi odadan cikarmia bana sormadan konusmadan. Konusmaya calisinca tersliyor kendi geliyor biseyleri bahane edip herseyime laf ediyor bide savunma yaz diye ustume kagit atiyor hadsiz) dun ram ve sube muduru geldi halledilmeye calisildi. Tabi suan idareciler bana cok kinli tum duzenleri bozulmus oldu. Dun herhangi bisey demediler bana ama bugun bi atak bekliyorum yoldaym okula gdiyorum. Yine sinirli stresli bigun gecirip eve gidip esimin de basini agritcam galiba oyle hissediyorum. Ama beni hamile halimle bu durumlara dusurup bebegimi bile uzdukleri icin Allaha havale ediyorum bebegimi uzdugum icin cok vcdan azabi cekiyorum ama kendime de hakim olamiyorum
ay ben yürüyüş yapıyorum hatta eve koşu bandı aldım her gün sabah akşam 15-20 dk yürüyorum ama nasıl alıyorum anlamadım.. Keçiboynuzu pekmezi badem fındık fıstık çok yedim yemek dışında heralde onlar aldırdı.. Bebeğe yarayan ne varsa yiyorum her gün yumurta falan.. Tatlı falan zaten tüketmiyorum haftada 2 3 çikolata birde çayıma 2 şeker atıyorum büyük bardağa.. Bu yani.. Birde pilav tüketiyorum yemek yanında ama oda 1 kaşık kadar..
Canım genelde aynen protein ağırlıklı besleniyorum şu an hamile kaldığım kilodayım. Bilmiyorum ne yapacağım da kilomu sabit tutacağım.. Çok yorulmamam lazım tansiyonum yükselmesin diye.. Çünkü yürüyüşlerden sonra özellikle hızlı yürüyüşlerde tansiyonum hemen 13 e çıkıyor bende daha yavaş takılıyorum.. birde yemeğe daha ne kadar dikkat ederim bilemiyorum.. çünkü açken ben ben değilim..ailesel olarak çok zayıfız metabolizmamız hızlıdır ve sürekli yemek yeriz hemde çok fazla yeriz Hemde hamilelik olunca kilo vermiyo vücut tutuyor..
randevun kaçta canım.? benim 10:30.
randevu veren o zamana kadar aç dayanabilecek misin dedi.? bilmem ki
ve 3 kez kan alınacak dedi.
ya doğumdan sonra bir şekilde gidiyor kilolar ben doğum sonrası inan hamilelikte yediğimin daha fazlasını yedim deli gibi iştahım oluyordu emzirdiğim için 9.ay sonunda eski kiloma gelebildim ama hiç bir şey yapmadım kendiliğinden gitti. bir çok kişinin de böyle kendiliğinden gidiyor kilolar ama daha kısa sürede ama daha uzun sürede.. tabi vücut şekli bozuluyor orası ayrı heleki sezeryansa o göbeğin bi kısmı kalıyor maalesef
Stres yapma canım hiç bişey yoksa bile bebeğin stresten etkilenir Allah korusun inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu günleri, sen bol bol dinlen kendini yoracak herseyden uzak dur gerisi Allahın takdiriIstanbul avrupa yakasinda. Yok malesef okadr doktora gittim herbiri baska birsey diyo kac gundur stresden mafoldum surekli bebegimi dinliyorum kipirdiyormu diye
açlık yüksek nasıl normal dediler tokluğa neden bakmıyorlar o nasıl birşey kafam durdu
Merhaba bende yeni katıldım aranıza listeye benide eklermısnız 15 Eylül son sat Erkek bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?