2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tatlılara dikkat ediyorum sadece her türlü yemeği de yiyiyorum ama yürüyüş yapmıyorum bende onu yapmam lazım yoksa bu gidişle 150 kilo olucam

Ay gerçekten öyleymiş dikkat etmemiştim :) Bakalım bizim ki gelecek mi,erkek bebekler geç gelir derler ama. Yaren hanımda normal doğum destekçisimi bekler mi bilmiyorum hiç.

hayırlısı olsun, her şey yolundaysa genelde bekliyorlar belirli bir süreye kadar beni 40.hafta dolunca almak istedi ama zar zor bi 6 gün daha bekledim sonra izin vermedi daha beklemeye

Valla bugün ki ağrım hiç geçmiyor inanılmaz bişey akşama kadar geçmezse acile gidicem artık
Gecer insallah bnimde karin agrim gecmedi ama gezmedigim doktor kalmadi benim biri rahim agzi acik dedi baska biri rahim biraz kisa dedi baskasi karnin sert dedi. Devlettekide bicbise yok dedi ben anlamadim napcagmida bilmiyom

Bazi salak doktorlar yuzunden bi tadini cikaramadim

bu kadar takma canım ya bazen ne kadar dikkat etsen de alıyorsun.. hamilelikte yenilen besin kalitesi yüksek miktarı az olmalı protein ağırlık beslenmek lazım bebeğin kilo alımı için

Amin inşalalh canım benim çok sağol güzel duaların icin dikkat ediyorum tabi elimden geldiğince bebeğim benim için her şeyden önemli

Tatlılara dikkat ediyorum sadece her türlü yemeği de yiyiyorum ama yürüyüş yapmıyorum bende onu yapmam lazım yoksa bu gidişle 150 kilo olucam

ay ben yürüyüş yapıyorum hatta eve koşu bandı aldım her gün sabah akşam 15-20 dk yürüyorum ama nasıl alıyorum anlamadım.. Keçiboynuzu pekmezi badem fındık fıstık çok yedim yemek dışında heralde onlar aldırdı.. Bebeğe yarayan ne varsa yiyorum her gün yumurta falan.. Tatlı falan zaten tüketmiyorum haftada 2 3 çikolata birde çayıma 2 şeker atıyorum büyük bardağa.. Bu yani.. Birde pilav tüketiyorum yemek yanında ama oda 1 kaşık kadar..

bu kadar takma canım ya bazen ne kadar dikkat etsen de alıyorsun.. hamilelikte yenilen besin kalitesi yüksek miktarı az olmalı protein ağırlık beslenmek lazım bebeğin kilo alımı için

Canım genelde aynen protein ağırlıklı besleniyorum şu an hamile kaldığım kilodayım. Bilmiyorum ne yapacağım da kilomu sabit tutacağım.. Çok yorulmamam lazım tansiyonum yükselmesin diye.. Çünkü yürüyüşlerden sonra özellikle hızlı yürüyüşlerde tansiyonum hemen 13 e çıkıyor bende daha yavaş takılıyorum.. birde yemeğe daha ne kadar dikkat ederim bilemiyorum.. çünkü açken ben ben değilim.. ailesel olarak çok zayıfız metabolizmamız hızlıdır ve sürekli yemek yeriz hemde çok fazla yeriz Hemde hamilelik olunca kilo vermiyo vücut tutuyor..

Gecer insallah bnimde karin agrim gecmedi ama gezmedigim doktor kalmadi benim biri rahim agzi acik dedi baska biri rahim biraz kisa dedi baskasi karnin sert dedi. Devlettekide bicbise yok dedi ben anlamadim napcagmida bilmiyom
Her biri ayrı telden calmış, nerde oturuyosun canım yok mu tam güvenebileceğin doktor, muallakta kalmak çok kötü bişey

Az kaldı camim sen biraz daha sabret 2 ay sonra izne çıkarsın. Keşke bende çalışsaydım bende evde durmaktan sıkılıyorum

ya doğumdan sonra bir şekilde gidiyor kilolar ben doğum sonrası inan hamilelikte yediğimin daha fazlasını yedim deli gibi iştahım oluyordu emzirdiğim için 9.ay sonunda eski kiloma gelebildim ama hiç bir şey yapmadım kendiliğinden gitti. bir çok kişinin de böyle kendiliğinden gidiyor kilolar ama daha kısa sürede ama daha uzun sürede.. tabi vücut şekli bozuluyor orası ayrı heleki sezeryansa o göbeğin bi kısmı kalıyor maalesef

randevun kaçta canım.? benim 10:30.

randevu veren o zamana kadar aç dayanabilecek misin dedi.? bilmem ki

ve 3 kez kan alınacak dedi.

Canım 10 buçukta falan gidince doktor kabul etmiyor genellikle zaten saat 10 buçuk saat 2 yi buluyor doktor bu saate kadar ac kalamazsın hamilesin demsiti ve kızmıştı ertesi gün 8 de çağırdı

ben anlamadım bile kaldımı.. Benim iki hamilelikte 2 ay fark var ilk ayın sonunda çook az bir simit gibi kalmıştı sonra hamile kaldığım ay biraz iştah arttı yedim sonra dikkat falan derken 3 4 kilo verdim ama son ayda almaya başladım tekrar..
sezeryan oldum ama ödem gittikçe karnım düz olmuştu sadece genel olarak bir kaç kilo fazlam vardı.. Bu sefer inşallah belli olur 2 3 ayın sonunda eski halime dönmüş olurum umarım

Amaan sağlıklı olsunda bebişim 100 kilo da olsam sıkıntı değil illaki verilir kilolar

Istanbul avrupa yakasinda. Yok malesef okadr doktora gittim herbiri baska birsey diyo kac gundur stresden mafoldum surekli bebegimi dinliyorum kipirdiyormu diye
Stres yapma canım hiç bişey yoksa bile bebeğin stresten etkilenir Allah korusun inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu günleri, sen bol bol dinlen kendini yoracak herseyden uzak dur gerisi Allahın takdiri

açlık yüksek nasıl normal dediler tokluğa neden bakmıyorlar o nasıl birşey kafam durdu

Ilk önce ac karnına 1 kere alıyorlar soda içmeden. Şeker hastalığı varsa zaten hiç içmiyorsun sodayi eğer yoksa veriyorlar iciyorsun. 1 saat sonra bakıyorlar. 1 saat sonra tekrar bakıyorlar. Bunların hepsi ac karnına. Eğer sodayi içtikten sonra yükselirse ve 3. 'de düşmezse sıkıntı var demektir. Tokluga bakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…