2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım tavsanlıyı e bebekten mi aldın kaça aldın bende onu çok beğendim İnstagram hesaplarında görmüştüm anan ordan hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum

Yok canim e-minico.com dan aldim.aslinda miniworld markanin hastane cikisini begenmistim bi tane.onu arastirirken bu sitede baya indirim oldugunu fark ettim

Canim aksama dogru benim de gecti. Gobek deligim icine dogruydu hamilelikten once. Ama karnim buyuducke gobegim disina cikti. Ayn itarif ettigin aciyi yasadim. Geriliyo gibi bi acima

Canim valla ben 32. Hafta izne ayrilacam. Suan bile o kadar zorlaniyorum ki okula giderken. Yollar ulasim cok zor. Bu halde cocuklarla ugrasmam vs cok zor. O yuzden hemen ayrilacagim. Agrilarim sizilarim da cok oluyor. 4 ay kendi yasal iznim dolunca bir sene de ucretsiz izne ayrilacagim Allahtan bisey olmazsa

İlla ya 32 ya 36 da ayrilinmiyor dimi.ben saglikli olursam 32den olabildigince fazla calismayi düsünuyorum ama 36ya kadar calismam kesinlikle.dogumdan sonraya birakmak icin bikac hafta fazla calismak isterim.dogumdan sonrada raporla izinle geri kalanda ucretsiz izinle devam

Son düzenleme:
37de fikikiyor sanırım en son ben ozamana kadar sağlığım elverirse çalışmayı planliuorum.dogumdan sonrada biraz max.6 ay ücretsiz ve yıllık izinlerimi kullanıp ondan sonra çalışmayı planlıyorum

Bende yaa.. Geçen hafta hastaydım ya, çıldıracaktım.. Sürekli hapşırıyorum sürekli kaçırıyorum.. Ayyy.. Allah yardımcımız olsun..

Ne kadar değişik bişey ya insan ne kadar sıkısık da olsa tutar. Üstelik biz sıkışık değilken bile kaçırıyoruz. Haydi bismillah diyelim o zaman son 2 ay demek ki napariz bilemiyorum

Daha açık renkler düşünmezmisin canım? Ayrıca neden pepe
Neden olduğunu anlatiyim derim ama biraz uzun eşimin bitane küçüklük resmi var şapkası tulumu aynı pepe. Işte bu mesele uzamıştı. Komik bi anı.
O dedi işte Bunu bende size fikrinizi soriyim dedim :))
Bir de Beşiğe göre bulamıyorum diktirecem ama heryerde bunlardan var bunları da ben sevmiyorum

Son düzenleme:
70e 140 yatağa nasıl bulamıyorsun yaa cok var aslında

Ben 36 ya kadar çalışacağım Allah izin verirse. Öğretmenim ve ayakta ders anlatmak yorsa da en azından spor oluyor. Doğumdan sonra bir sene ara veririm muhtemelen.
Yani eğer oogretmensen 32de de ayrılsan 36da da ayrilsan iznin ağustos sonu gibi bitiyor yani benimki öyle hesapladım biseye yaramıyor.oyuzden 32de ayrılacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…