- 2 Ocak 2018
- 45
- 59
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.261
Bende yaptırmadım ilk bebeğimde de yaptırmamıştım bunda da yaptırmadım bu konuda doktorlarda ikiye ayrılıyorBen de aşı olmadım olmayı düşünmüyorum canım
Canım tavsanlıyı e bebekten mi aldın kaça aldın bende onu çok beğendim İnstagram hesaplarında görmüştüm anan ordan hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum
Canim aksama dogru benim de gecti. Gobek deligim icine dogruydu hamilelikten once. Ama karnim buyuducke gobegim disina cikti. Ayn itarif ettigin aciyi yasadim. Geriliyo gibi bi acimaBenim o göbek çevresindeki ağrı acı 2-3 gün sürmüştü sonra geçti. Göbek deliğimin gerildiğini acıdığını hissediyordum hatta 1 gece acısından zor uyudum. Göbek deliğin çok çukur mu? Benim öyledir mesela, şimdi baya açıldı, açıldıkça göbek deliğim küçüldü.
Canim valla ben 32. Hafta izne ayrilacam. Suan bile o kadar zorlaniyorum ki okula giderken. Yollar ulasim cok zor. Bu halde cocuklarla ugrasmam vs cok zor. O yuzden hemen ayrilacagim. Agrilarim sizilarim da cok oluyor. 4 ay kendi yasal iznim dolunca bir sene de ucretsiz izne ayrilacagim Allahtan bisey olmazsaÇalışan anneler izne ne zaman çıkacağını belirlediler mi? 32.haftada mı yoksa 36.haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz? Ve 4 aylık izin süreniz dolunca işe hemen geri dönecek misiniz? Ben iznim bittiğinde geri döneceğim için bebekle daha uzun zaman geçirebilmek adına 36.haftada izne ayrılmayı düşündüm hep. Ama son zamanlarda çok kararsızım bu konuda.. Son aylarda artık Allah korusun ne zaman ne olacağı pek belli olmayabiliyor.. Zaten normal değil de sezeryan olmak durumunda kalırsam 38.haftada falan sezeryan oluyor.. 36.hafta çıksam işten, 2 haftada ne yapabilirim? Çalışıyor olmanın en zor yanı bu gerçekten..
Canım tavsanlıyı e bebekten mi aldın kaça aldın bende onu çok beğendim İnstagram hesaplarında görmüştüm anan ordan hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum
Bende yaa.. Geçen hafta hastaydım ya, çıldıracaktım.. Sürekli hapşırıyorum sürekli kaçırıyorum.. Ayyy.. Allah yardımcımız olsun..Kızlar hapşırırken idrar kaçırıyorum ben ya
37de fikikiyor sanırım en son ben ozamana kadar sağlığım elverirse çalışmayı planliuorum.dogumdan sonrada biraz max.6 ay ücretsiz ve yıllık izinlerimi kullanıp ondan sonra çalışmayı planlıyorumÇalışan anneler izne ne zaman çıkacağını belirlediler mi? 32.haftada mı yoksa 36.haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz? Ve 4 aylık izin süreniz dolunca işe hemen geri dönecek misiniz? Ben iznim bittiğinde geri döneceğim için bebekle daha uzun zaman geçirebilmek adına 36.haftada izne ayrılmayı düşündüm hep. Ama son zamanlarda çok kararsızım bu konuda.. Son aylarda artık Allah korusun ne zaman ne olacağı pek belli olmayabiliyor.. Zaten normal değil de sezeryan olmak durumunda kalırsam 38.haftada falan sezeryan oluyor.. 36.hafta çıksam işten, 2 haftada ne yapabilirim? Çalışıyor olmanın en zor yanı bu gerçekten..
Huggies aldık canım nette Bezegen diye bi uygulama var indirdim yorumları okudum huggisin 1 2 numarasından çok memnun kalmışlarBende prima düşünüyorum ilk olarak premium care olandan
Bende yaa.. Geçen hafta hastaydım ya, çıldıracaktım.. Sürekli hapşırıyorum sürekli kaçırıyorum.. Ayyy.. Allah yardımcımız olsun..
Daha açık renkler düşünmezmisin canım? Ayrıca neden pepeEki Görüntüle 2116427
Kızlar nasıl
Neden olduğunu anlatiyim derim ama biraz uzun eşimin bitane küçüklük resmi var şapkası tulumu aynı pepe. Işte bu mesele uzamıştı. Komik bi anı.Daha açık renkler düşünmezmisin canım? Ayrıca neden pepe
70e 140 yatağa nasıl bulamıyorsun yaa cok var aslındaNeden olduğunu anlatiyim derim ama biraz uzun eşimin bitane küçüklük resmi var şapkası tulumu aynı pepe. Işte bu mesele uzamıştı. Komik bi anı.
O dedi işte Bunu bende size fikrinizi soriyim dedim :))
Bir de Beşiğe göre bulamıyorumEki Görüntüle 2116442 diktirecem ama heryerde bunlardan var bunları da ben sevmiyorum
Şarıl şarıl akar herhaldeNe kadar değişik bişey ya insan ne kadar sıkısık da olsa tutar. Üstelik biz sıkışık değilken bile kaçırıyoruz. Haydi bismillah diyelim o zaman son 2 ay demek ki napariz bilemiyorum
Yani eğer oogretmensen 32de de ayrılsan 36da da ayrilsan iznin ağustos sonu gibi bitiyor yani benimki öyle hesapladım biseye yaramıyor.oyuzden 32de ayrılacağım .Ben 36 ya kadar çalışacağım Allah izin verirse. Öğretmenim ve ayakta ders anlatmak yorsa da en azından spor oluyor. Doğumdan sonra bir sene ara veririm muhtemelen.
Yok canım 70 e 130 var en fazla 60 a 120 var ben 70 e 140 göremedim ben hiç70e 140 yatağa nasıl bulamıyorsun yaa cok var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?