2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Annem bebek planları yapılırken bana hep yardım edeceğini söylerdi. Şimdi alttan alttan bana güvenme gücüm yok hastayım diyor. Beni kesseler kayınvalideyi evime alıp çocuk baktırmam bakalım beni ne maceralar bekliyor

Haklisim canim dogru soyluyorsun. Ya sagolsun yaz tatili boyunca annem de kalip ilgilencek bakacak lakin okuyan kardesim var.onlar uzaktalar ayni yerde oturmuyoruz farklı illerdeyiz. Ayni yerde olsak gozum kapali ben de anneme birakirdim. Ama izne ayrilirsam biraz evde bakarim biraz alir anneme giderim diye dusunuyorum ALLAHim insaALLAH ogunleri gosterir

Ben de daha erken ayrılmak istiyorum mümkün değil mi acaba? Doktor izni falan olsa

Yok canım, özel şirkette çalışıyorum grafikerim. Öğretmen olsam daha kolay olurdu işim. Sabah 9.00-Akşam 19:00 çalışıyorum, cumartesi günleri yarım gün çalışıyorum..
Öğretmen olsan iznimiz yaza denk geldiği için yanıyor 32de ayrıl diyecektim :) çocuklar okulda beni çok yoruyor ergenler saygısız çok sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum ve hep ayaktayım yorucu oluyor inan.

Kızlar bende çalışan bir bayandim.beni hamileyken işten çıkardılar
Kredi ödemem var tazminatımı aldım kredinin yarısını kapattımsimdide işsizlik alıyorum kalan krediyi ödüyorum
Ama 32 .haftada doğum iznim için bir sigorta girişi yaptirmam lazım
Doğum ödeneğini almak için
Ben zaten çalışsaydı moda doğumdan sonra dönmeye çektim ise ayrılırdı çünkü bakacak kısım yok
Ne olur dua edin insalh alırım doğum ödeneğini çünkü kalan kredimi ödemem lazım kapanması için

çıkaramazlar yasak mahkemeye verseydin keşke 2 kat fazla alırdın

Bende aynı sizin gibi 4 aydan sonra direk işe başlayacağım için mümkün mertebe çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum sağlığımız el verdiği sürece. Alacakları çalışırken izne kadar tamamlayıp izindeykende yıkama ütüleme yerleştirme işlemlerini yapmayı düşünüyorum. Bakalım planladığımız gibi gidicek mi her şey.

çıkaramazlar yasak mahkemeye verseydin keşke 2 kat fazla alırdın
Yaa ben aslında o haklarının hepsini biliyorum
Fakat mahkeme sonuçlanana kadar bütün ödemem Aksardi
Ben mafolurdum
Bende isyeriyle anlaştım tüm tazminatı aldım.bir maaştan falzadan verdiler dava açmamak için n kabul ettim çünkü bu hakları arayacak bekleme süren dahi yoktu

Yani anlayacağınız el mahkum çıktım
Ahu kredi ödemem ve başka ödemem olmasaydı ben onları sürüm sürüm süründürür dün ama el mahkum.hicbir hakkından vazgeçmesini
Şimdi bebeğime bir küçük parça tulum bile alamadım daha para yok çok zaman var ama
Ne yapayım kısmet
Kardeşinin kuculenlerini yıkayıp hazirlayacagim

Kızlar idrarda lökosit 32 çıkmıştı doktor kültür de yapalım dedi bugün sonuç çıkmış bakteri uredi diyor doktor da hemen antibiyotik yazıp e-recetesini yollamış. Kullanmaya çekindim korktum bişey olur mu diye
Var mı idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanan ne önerirsiniz?

İnşallah Allah verir kolaylığını, umarım herşey planladığımız gibi gider minnoşlarımıza da sağlıkla kavuşuruz

Bende de idrar yolları enfeksiyonu oldu 2 kez. İkisinde de monurol ve purinol kullandım suya karıştırıp içiyorsun Purinol'ün iğrenç ötesi bir tadı var bitirememiştim. Ama boll boll su içmeni öneririm canım en etkili olanı bu.. Bol su ve idrar ile atmaya çalış. Doktorum bana antibiyotik vermedi ama antibiyotik olarak kadın doğumcuların işi çok kolay diyordu hep, çünkü gebelikte kullanılması sakıncalı olmayan çeşitli antibiyotikler var diyordu. Benim arkadaşım da bir kaç kez antibiyotik kullanmıştı gebelikte. Korkma canım doktoruna güven, enfeksiyon ileri seviyedeyse mecburen veriyorlar çünkü tedavi edilmemesi gebelikte daha sakıncalı.

o zaman doğum parasını unut keşke yapmasaydın ne kaldı zaten şurda

Bence de ilk etapta uyku seti şart değil , fazla büyük ve ağır olur bebek için uyku seti. Uyku tulumu yada battaniye yeterli oluyor ve bence de göz yormayan , az desenli ve renkli şeyler ideal. Büyüyüp anlamaya başladı mı cizgifilm karakterleri yada daha renkli şeyler secilebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…