2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
memur anne daha çok vakit geçirsin bebeği ile...
işçi anneye 1.5 saatte yeter...

geçmiş olsun canım, maalesef ben de tüm kış bu sinüzitle geçirdim tam iyi oluyorum derken bi boğaz ağrısı bir geniz akıntısı valla fenalık geldi artık sana tavsiyem boğaz ağrısı için bepanten pastil çok iyi geliyor dr önermişti

hangi aşıyı olmuyorsun? hamilelikte sadece tetanoz olunuyor diye biliyorum bu aşı da özellikle sezeryan doğum olacaklar için önemli bir aşı

Deneyimli anneler bu ebebekte babymall de şubat indirimleri gibi başka zaman da indirim yapıyorlar mı?

canım sürekli indirim oluyor ama indirimler sürekli aynı ürün için olmuyor mesela bir ay bebek arabasında oluyor bir ay bezde bir ay kıyafette vs değişik e-satış yapan bebek mağazalarına da bakabilirsin ben farklı farklı bir sürü siteden alıyordum özellikle bezleri hep koliyle indirimli alıyordum

Bende okyanus suyu kullandım geçenlerde çok hastalndım sinüsler tıkandı .Sterimar dı. beni çok rahatlatmıştı canım

Gerçekten niye analık izinlerinde böyle bir fark olabilir ki? Ssk'lı çalışan da anne, memur da... Mesela kar yağdığında okullar tatil ediliyorsa hamile memurlar işe gitmiyorlar yasal olarak. Özel sektörde öyle birşey yok..

Ne gibi kötü tecrübeler oldu canım özel değilse öğrenebilirmiyim doktorum da öyle dedi tarlada doğurmayacağına göre dedi ama sağlık ocağında ki ebe de hemen gelsin demiş

Gecms olsun canm.sana iyi gelir mi bilmem ama burun tikanikligina fln bana iyi gelen sey tuz lambasi yatak odamda vardi ztn.gelirken annemler de kaya tuzu getirmisler butun halde buyuk baya kesilmis kare.ikisi de bas ucumda duruyor ve bi kez hafif burnum tikanr gbi oldu gecti hemen.alerjik astim da var bende havayi temizliyor mu napiyorsa artk bayadir iyiyim uyurken rahat nefes alabiliyorum cok sukur

Ben de bu tuz lambalarını merak etmişimdir hep, gerçekten işe yarıyor mudur diye. Benim de alerjik rinit ve astımım var, geceleri çok tıkanıyorum rahat nefes alamıyorum. Foster inhaler kullanıyorum hatta :/ Gebeliğimin başından beri Bıraktığımda astım atağı geçiriyorum çünkü.

hangi aşıyı olmuyorsun? hamilelikte sadece tetanoz olunuyor diye biliyorum bu aşı da özellikle sezeryan doğum olacaklar için önemli bir aşı
Sezeryan yada normal doğum olması etkilemiyor çünkü iki durumda da aletlerle küçük yada büyük kesiler söz konusu.ama acil bi apandisit,safra durumunda da ameliyat oluyorsun ancak tetanoz aşısı vurmuyorlar bu aşı eskiden sağlıkevinde veya evde tarlada doğum oluyordu ondan rutinde var.veya hastanelerin de sterilizasyon durumları çok kontrol edilebilir değildi belki ondan takvimde yer alıyor. ama şuan çok şart değil bence.bu benim görüşüm canım

Ben de inhaler kullandim zamaninda.suan bayadir ihtiyac duymuyorum ama cantamda var her zaman icin.tuz odalari otellerde de var ya hamami fln olan yerlerde nefesi aciyor iyi geliyor neden bilmiyorum.simdi bide kış kalorifer odanin havasini degistiriyor burun tikanikligi oluyor su koymak lazm odaya

Kızlar çok fena grip oldum nefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum

Ne gibi kötü tecrübeler oldu canım özel değilse öğrenebilirmiyim doktorum da öyle dedi tarlada doğurmayacağına göre dedi ama sağlık ocağında ki ebe de hemen gelsin demiş
Aşırı ateş ve titreme nöbeti geçirdim evde yalnızdım ve telefonla birilerine ulaşmam o kadar zor olduki anlatamam titremenin şiddetinden tuşları kullanamadım.kimsenin de bu durumu yaşadığını duymadım da aslında ama bende oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…