2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gecmis olsun canm . Okyanus suyu war esimde de sinuzit war Miraderm kullanıyor cok ediliyormus

Kızlar çok fena grip oldum nefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum
Nasorinse yıkama aparatı ile burnunu açabilrsin canım burnun açılınca baş ağrın da kesilecektir muhtemelen.baş ağrın geçmezse Çin yağı var aktarda naneli vicks gibi bişey onu kullanabilirsin ağrıyı geçiriyor.geçmiş olsun

Kızlar çok fena grip oldum nefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa.. Geçende karnımda acı var demiştin ya.. Aynı ben dedim, Ağrı değil sızı değil.. Göbek deliğimin altı acıyordu resmen.. Hâlâ da öyle zaten.. Geçen hafta bende hastalandım.. Doktor; bol su iç, dinlen, burnuna tuzlu su çek dedi.. Tam gün çalıştığım için dinlenmek mümkün değildi..
Mandalina, portakal, kivi, kuşburnu çayı ve nane-limon ile atlattım çok şükür.. Geçmiş olsun canım.. Atlatırsın inşallah kolaylıkla..

Ya benim burun tıkanıklığı olsa iyi, direk nefesim daralmaya başlıyor. Hırıltı başlıyor bu sefer ciğerlerden. Nefesimin tamamını alamayınca öksürüğe çeviriyor derken oksijen yeterli gelmiyor. Böylesi bir atak gebelikte daha tehlikeli olduğu için doktorum da bıraktırmadı inhaleri. Sen maşallah bırakmışsın, darısı başıma inşallah.

Sağol canım cevabın için, oyun halısı almayı düşünüyodum da babymall da indirim varmış ama istediğimde yok onun yerine başka bi şey mi alsam zaten acelesi olan bi şey değil beklesem mi onun için sordum.

Kızlar geçmiş olsun. Baş ağrısı için nane yağı, alına patates bağlamak, alın bölgesini terletmek, karanlık bir yerde dinlenmek bana iyi gelenler. Boğaz ağrısı için de bardağın çeyreğini sirkeyle doldurup kalanına su koymak ve bununla gargara yapmak. Dün dilimde ve boğazımın gerisinde aft vardı. Sabah bir baktım ki bu gargara sayesinde aftlar yok olmuş. Bir de kuşburnu, elma ve tarçını kaynatıp içtim. O da rahatlattı. Sinüzit işin de burna tuzlu su iyi geliyormuş. Ablamdan duymuştum. Allah şifa versin.

Daha önceden kaybım var ya hemde böbrekten dolayı.Doktorum öyle söyledi.Böbreğe zarar vemeye başladığı an alıcaz dedi.DUa ediyorum işte en azından 32 haftayı göreyim diye.Rabbim bilir tabiki

inşallah canım yaa benimde tememnnim bebeğim küvöze girmeden sağlıkla evime getirebilmek.. iyice psikolojim bozuldu..
Hastane olarak medical parka gitmeye başladım doğumu da erken olmazsa inşallah orda yapacağım..

Yakın sayılırız hep birbirimize.Hangi hastaneye gidiyorsunuz peki kızlar ? beniim Babylicious

beniim canım bende sancaktepedeyim.. aslında istanbul geneli değilde anaodlu avrupa olarak bulusulabilir.. malum iki yaka arasında 2 saatten fazla var

Eski halim ayni:) hiriltidan kuş gibi ses cikiyordu her nefesimde.cok sukur evimi degistirdim cogu gecti benim.o ev yuzunden baslamisti zaten eski evdi.bi surede psikolojik devam etti kapali alanda kalamama gibi panik ataga dogru gidiyordu.suan cok sukur iyiyim Allah seni de kurtarsin sifa versin

Amin canım ya. Benim eve bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 yıldır aynı sıkıntı var. Annemin evinde de aynıydı, ordan evlenip kiraya geçtim orda da aynıydı, şimdi kendi evime geçtim burda da aynı :)

Yok benimki o sebeptendi seninkini bilmem:)) ailede yok cunku.ev akarlarindan olduguna karar verdik bide evde hamam bocegi cikiyordu bunlar hep sebepmis

Sağol canım inşallah en kısa zamanda atlatırım, hapsirdikca karnım da baskı hissediyorum resmen gözlerim de akmaya başladı, İnşallah yaptığım çaylar , içecekler ise yarar

Daha önceden kaybım var ya hemde böbrekten dolayı.Doktorum öyle söyledi.Böbreğe zarar vemeye başladığı an alıcaz dedi.DUa ediyorum işte en azından 32 haftayı göreyim diye.Rabbim bilir tabiki
canım benimde böbreklerimde sıkıntı var her iki tarafta da taş var ki bir taraftaki baya iri dedi üroloji uzmanım.Eğer yerinden oynarsa sorun olabilir dedi istraht etmen lazım dedi bende şubat tatilinden beri çalışmıyorum.Doktorum okula gitme artık yılını kapatalım dedim bir arkadaş yazmıştı "öğretmen olduğum için pek faydalanamayacam doğum izninden haziran ayına denk geldi" diye bende eğer okula gidebilseydim bende 32. haftada ayırılacaktım ama böyle oldu.Arkadaşlar inanın evde yatmakta zormuş hep imrenirdim ama çok harekette yasak olduğu için bazen bunalıma giriyorum.Evde yatmak yüzünden çok kiloda aldım ki normalde kilo alan biri değilimdir "0" hareket sonuç bu.Eğer bir sıkıntınız varsa özellikle perinatoloji uzmanıyla görüşün zaten onlar bu konuda çok hasaslar,sorun varsa hemen rapor verelim diyorlar.Ama inşallah kimsenin ciddi bir problemi yoktur da rahat bir hamilelik geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…