- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.381
Selam kızlar nasılsınız ben hastayım yine boğaz ağrısı ve sinuzit oldum geceleri hiç uyuyamıyorum burnum tamamen tıkalı sinuzite iyi gelen bişey varmı aceba bilgisi olan varmı kızlar ne yapsam geçer biran once
Nasorinse yıkama aparatı ile burnunu açabilrsin canım burnun açılınca baş ağrın da kesilecektir muhtemelen.baş ağrın geçmezse Çin yağı var aktarda naneli vicks gibi bişey onu kullanabilirsin ağrıyı geçiriyor.geçmiş olsunKızlar çok fena grip oldumnefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa.. Geçende karnımda acı var demiştin ya.. Aynı ben dedim, Ağrı değil sızı değil.. Göbek deliğimin altı acıyordu resmen.. Hâlâ da öyle zaten.. Geçen hafta bende hastalandım.. Doktor; bol su iç, dinlen, burnuna tuzlu su çek dedi.. Tam gün çalıştığım için dinlenmek mümkün değildi..Kızlar çok fena grip oldumnefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum
Ya benim burun tıkanıklığı olsa iyi, direk nefesim daralmaya başlıyor. Hırıltı başlıyor bu sefer ciğerlerden. Nefesimin tamamını alamayınca öksürüğe çeviriyor derken oksijen yeterli gelmiyor. Böylesi bir atak gebelikte daha tehlikeli olduğu için doktorum da bıraktırmadı inhaleri. Sen maşallah bırakmışsın, darısı başıma inşallah.Ben de inhaler kullandim zamaninda.suan bayadir ihtiyac duymuyorum ama cantamda var her zaman icin.tuz odalari otellerde de var ya hamami fln olan yerlerde nefesi aciyor iyi geliyor neden bilmiyorum.simdi bide kış kalorifer odanin havasini degistiriyor burun tikanikligi oluyor su koymak lazm odaya
Sağol canım cevabın için, oyun halısı almayı düşünüyodum da babymall da indirim varmış ama istediğimde yok onun yerine başka bi şey mi alsam zaten acelesi olan bi şey değil beklesem mi onun için sordum.canım sürekli indirim oluyor ama indirimler sürekli aynı ürün için olmuyor mesela bir ay bebek arabasında oluyor bir ay bezde bir ay kıyafette vs değişik e-satış yapan bebek mağazalarına da bakabilirsin ben farklı farklı bir sürü siteden alıyordum özellikle bezleri hep koliyle indirimli alıyordum
Daha önceden kaybım var ya hemde böbrekten dolayı.Doktorum öyle söyledi.Böbreğe zarar vemeye başladığı an alıcaz dedi.DUa ediyorum işte en azından 32 haftayı göreyim diye.Rabbim bilir tabiki
Evet yaramıyor . Ben çalışmak istiyorum evde çok sıkılırım. Hareket halinde olmak önemli. Umarım çok zor olmazYani eğer oogretmensen 32de de ayrılsan 36da da ayrilsan iznin ağustos sonu gibi bitiyor yani benimki öyle hesapladım biseye yaramıyor.oyuzden 32de ayrılacağım .
Ya benim burun tıkanıklığı olsa iyi, direk nefesim daralmaya başlıyor. Hırıltı başlıyor bu sefer ciğerlerden. Nefesimin tamamını alamayınca öksürüğe çeviriyor derken oksijen yeterli gelmiyor. Böylesi bir atak gebelikte daha tehlikeli olduğu için doktorum da bıraktırmadı inhaleri. Sen maşallah bırakmışsın, darısı başıma inşallah.
Amin canım ya. Benim eve bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 yıldır aynı sıkıntı var. Annemin evinde de aynıydı, ordan evlenip kiraya geçtim orda da aynıydı, şimdi kendi evime geçtim burda da aynı :)Eski halim ayni:) hiriltidan kuş gibi ses cikiyordu her nefesimde.cok sukur evimi degistirdim cogu gecti benim.o ev yuzunden baslamisti zaten eski evdi.bi surede psikolojik devam etti kapali alanda kalamama gibi panik ataga dogru gidiyordu.suan cok sukur iyiyim Allah seni de kurtarsin sifa versin
Amin canım ya. Benim eve bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 yıldır aynı sıkıntı var. Annemin evinde de aynıydı, ordan evlenip kiraya geçtim orda da aynıydı, şimdi kendi evime geçtim burda da aynı :)
Bebeğinize kim bakacak yakininiz mı var? Ben çalismayi düşünmüyorum bakıcı için çok küçük gibi geliyorEvet yaramıyor . Ben çalışmak istiyorum evde çok sıkılırım. Hareket halinde olmak önemli. Umarım çok zor olmaz
Doğumdan sonra ücretsiz izin kullanırım ama Doğuma kadar çalışırım aksilik olmazsaBebeğinize kim bakacak yakininiz mı var? Ben çalismayi düşünmüyorum bakıcı için çok küçük gibi geliyor
Anladım. Dogum yaza gelince ogretmenler icin bi anlamı kalmıyor 32 den sonra ayrılmayı düşünüyorum ben daha sonrada ücretsizle inşallah bebişimi büyütürümDoğumdan sonra ücretsiz izin kullanırım ama Doğuma kadar çalışırım aksilik olmazsa
Sağol canım inşallah en kısa zamanda atlatırım, hapsirdikca karnım da baskı hissediyorum resmenHep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa.. Geçende karnımda acı var demiştin ya.. Aynı ben dedim, Ağrı değil sızı değil.. Göbek deliğimin altı acıyordu resmen.. Hâlâ da öyle zaten.. Geçen hafta bende hastalandım.. Doktor; bol su iç, dinlen, burnuna tuzlu su çek dedi.. Tam gün çalıştığım için dinlenmek mümkün değildi..
Mandalina, portakal, kivi, kuşburnu çayı ve nane-limon ile atlattım çok şükür.. Geçmiş olsun canım.. Atlatırsın inşallah kolaylıkla..
canım benimde böbreklerimde sıkıntı var her iki tarafta da taş var ki bir taraftaki baya iri dedi üroloji uzmanım.Eğer yerinden oynarsa sorun olabilir dedi istraht etmen lazım dedi bende şubat tatilinden beri çalışmıyorum.Doktorum okula gitme artık yılını kapatalım dedim bir arkadaş yazmıştı "öğretmen olduğum için pek faydalanamayacam doğum izninden haziran ayına denk geldi" diye bende eğer okula gidebilseydim bende 32. haftada ayırılacaktım ama böyle oldu.Arkadaşlar inanın evde yatmakta zormuş hep imrenirdim ama çok harekette yasak olduğu için bazen bunalıma giriyorum.Evde yatmak yüzünden çok kiloda aldım ki normalde kilo alan biri değilimdir "0" hareket sonuç bu.Eğer bir sıkıntınız varsa özellikle perinatoloji uzmanıyla görüşün zaten onlar bu konuda çok hasaslar,sorun varsa hemen rapor verelim diyorlar.Ama inşallah kimsenin ciddi bir problemi yoktur da rahat bir hamilelik geçirir.Daha önceden kaybım var ya hemde böbrekten dolayı.Doktorum öyle söyledi.Böbreğe zarar vemeye başladığı an alıcaz dedi.DUa ediyorum işte en azından 32 haftayı göreyim diye.Rabbim bilir tabiki
32 de ayrılınca ücret alınıyor muAnladım. Dogum yaza gelince ogretmenler icin bi anlamı kalmıyor 32 den sonra ayrılmayı düşünüyorum ben daha sonrada ücretsizle inşallah bebişimi büyütürüm
Yaz tatiline geldigi icin ücret alıniyor ta ki okul başlayana kadar okullar açilacagı zaman izne ayrılabiliyorsun32 de ayrılınca ücret alınıyor mu
Yani yazın da ücret alabiliyoruz öyle miYaz tatiline geldigi icin ücret alıniyor ta ki okul başlayana kadar okullar açilacagı zaman izne ayrılabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?